Web Analytics Made Easy - Statcounter

مشاورخانواده گفت: یکی از دلایل استفاده ی نادرست از تکنولوژی عدم همخوانی آن با فرهنگ جامعه است، فرهنگ مردم ایران یک فرهنگ مبتنی بر دین که در آن روابط حائز اهمیت است اما به دلیل عدم همخوانی این فرهنگ با فضای مجازی شاهد از بین رفتن فرهنگ حاکم بر جامعه هستیم بدین معنا که افراد حریم ها را رعایت نمی کنند و روابط را حفظ نمی نمایند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛میترا کامیابی در گفتگو با زنان کویردر رابطه با تاثیر فضای مجازی بر افزایش آمار طلاق گفت: وجود تظاهر و مجازی می تواند یکی از علل طلاق باشد البته به طور قطع نمی توان گفت فضای مجازی بد است اما زمانی که برای تکنولوژی فرهنگسازی نمی شود و نحوه ی استفاده از آن آموزش داده نمی شود بنابراین جنبه ی بد فضای مجازی ظهور می کند.

عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد افزود: عدم فرهنگسازی سبب می شود تا افراد به استفاده ی نادرست از تکنولوژی گرایش یابند و تنها به یک جنبه ی آن تکیه کنند چرا که نمی دانند جگونه ، در چه زمانی و به چه میزان از تکنولوژی استفاده کنند.

وی بیان داشت: یکی از دلایل استفاده ی نادرست از تکنولوژی عدم همخوانی آن با فرهنگ جامعه است، فرهنگ مردم ایران یک فرهنگ مبتنی بر دین که در آن روابط حائز اهمیت است اما به دلیل عدم همخوانی این فرهنگ با فضای مجازی شاهد از بین رفتن فرهنگ حاکم بر جامعه هستیم بدین معنا که افراد حریم ها را رعایت نمی کنند و روابط را حفظ نمی نمایند.

این مشاور خانوده احساس آزادی در فضای مجازی را یکی از دلایلی بیان آزادانه ی افراد دانست و اظهار داشت: افراد در این فضا به دنبال معرفی خود آرمانی شان هستند یعنی آن چیزی که فرد دوست دارد باشد اما نمی تواند به آن دست یابد.

کامیابی به روابط میان زن و شوهر اشاره کرد و ادامه داد: اگر زن و شوهری از روابط سالم و دوستانه ای برخوردار نباشند با پناه بردن به دامن فضای مجازی سعی در پرد کردن این خلا داشته و از آنجا که در شروع کار احساس گناهی ندارند بنابراین ادامه داده و به درد و دلبا جنس مخالف می پردازند.

عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد تاکید کرد: رعایت نکردن حریم ها و استفاده های نادرست از فضای مجازی از عواملی است که به افزایش طلاق دامن زده است.

وی ادامه داد: متاسفانه افراد در فضای مجازی حریمی را برای خود نگه نمی دارند و به راحتی ابراز علاقه می کنند از زندگی خود فاصله می گیرند بنابراین زندگی واقعی را بی اهمیت دانسته و لذت حضور در فضای مجازی او را به این سمت خواهد کشاند که به جای تفریح خانوادگی به دنبال بازی های مجازی است و احساس می کند که جذابیت های آن بیشتر است.

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۲۷۷۱۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فرصت ارسال آثار به جشنواره «آسمون» تمدید شد

به گزارش قدس آنلاین، این جشنواره که با محوریت تولیدات نوجوانان 9 تا 18 سال در فضای مجازی تشکیل شده، فعالیت خود را در 6 موضوع دنبال کرده و تا کنون با تولیدات متفاوتی از این گروه سنی مواجه شده است.حالا و به دلیل استقبال مخاطبین از این جشنواره و با پیشنهاد شورای سیاست گذاری مهلت ارسال تا پایان اردیبهشت ماه تمدید شد.

موضوعات جشنواره شامل ۱- حرفمون (هویت فردی)خودم کی هستم؟ دغدغه هام چیه؟ سفری به اعماق وجود خودمون برای کشف هویت مثبت فردیمون،نگرانی‌ها، خواسته‌ها، ترس‌ها و امیدها، شخصیتمون، احساسات، هیجان‌ها و…۲- دوستامون(هویت اجتماعی)ارتباطات اجتماعی مون رو میگیمراه‌هایی برای اثرگذاری مثبت به دنیای اطرافمون مثل دوست‌هامون، هم‌کلاسی‌ها و خانواده‌مون۳- فضامون (هویت مجازی)تو دنیای مجازی چیکار می‌کنیم؟مثلا تفریح و سرگرمی، بازی‌های کامپیوتری، شبکه‌های اجتماعی، تولیدمحتوا، سواد مجازی و…و اینکه چطور می‌تونیم تو فضای مجازی هویتیامن و سالم بسازیم۴- خاکمون (هویت ملی)تو ایران‌مون چه خبره؟ درباره کشورمون میگیماز تمامیت ارزی، میهن پرستی، تفاوت فرهنگی، محیط زیست، وطن، پرچم، قهرمان ملی، آینده و سواد مالی گرفته تا اینکه چطور می‌تونیم به حفظ و ارتقای هویت ملی خودمون کمک کنیم.۵-خدامون (هویت دینی)درباره فرهنگ دینی مون میگیم ادیان مختلف، آیین‌ها، خداباوری و راه‌هایی برای عمل به آموزه‌های دینی‌مون 

قوانین ارسال ویدئو به این صورت است که حتماً دوربین باید روی عمودی تنظیم و فیلم گرفته شود. مدت زمان ویدیو ۹۰ ثانیه یا کمتر باشد.

جوایز جشنواره شامل میلیاردها ریال جوایز نقدی به اضافه پلی استیشن ۵، گوشی است.همچنین تولیدات برتر از طریق رسانه ملی و بسترهای مجازی پیام‌رسان‌های داخلی پخش می‌شود. آئین اختتامیه جشنواره همزمان با عید بزرگ غدیر خم برگزار می‌شود.

دیگر خبرها

  • پدر، مادر، ما متهمیم ...
  • آموزش حلقه مفقوده حریم خصوصی در اینترنت
  • فرصت ارسال آثار به جشنواره «آسمون» تمدید شد
  • افراد حاکم بر تلویزیون سرمایه‌ها را از بین بردند/ گفتگو
  • مد خوب، مد بد!
  • آموزش حلقه مفقوده حریم خصوصی در اینترنت/ کشورها برای محفاظت از کودکان چه کردند؟
  • گرایش کودکان به فضای مجازی نتیجه نبود امکانات در جنوب کشور+فیلم
  • گرایش کودکان به فضای مجازی نتیجه نبود امکانت در جنوب کشور+فیلم
  • شیعه باید منطق و استدلال را فراگیرد
  • بلومبرگ: عربستان فعالان منتقد اسرائیل را دستگیر می‌کند