Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرکل دامپزشکی استان خراسان جنوبی از ارزآوری ۲ میلیون دلاری صادرات خوراک طیور از استان خبر داد و گفت: از ابتدای امسال ۳ هزار و ۷۷۵ تن خوراک طیوراز خراسان جنوبی به کشور افغانستان صادر شد.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بیرجند،علیرضا رفیعی‌پور صبح امروز در جمع خبرنگاران اظهار داشت: از ابتدای امسال صادرات خوراک طیور برای استان 2 میلیون دلار ارزآوری داشته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرکل دامپزشکی استان خراسان جنوبی گفت: در این مدت 3 هزار و 775 تن خوراک طیوراز خراسان جنوبی به کشور افغانستان صادر شد که یک میلیون و 875 هزار دلار برای استان ارزآوری داشته است.

وی افزود: در مدت مشابه در سال 94 بیش از 3 هزار و 345 تن خوراک طیور به کشور افغانستان صادر شده است.

رفیعی‌پور با اشاره به اینکه خراسان جنوبی 13 کارخانه تولید خوراک طیور فعال دارد اظهار داشت: با توجه به مرزی بودن استان، کشور افغانستان بازار مناسبی برای صادرات محصولات دامی خراسان جنوبی است.

صادرات 17 میلیون دلاری محصولات دامی و طیور خراسان جنوبی در سال گذشته

مدیرکل دامپزشکی استان همچنین از صادرات 17 میلیون دلاری محصولات دامی و طیور خراسان جنوبی طی سال گذشته خبر داد و گفت: این محصولات شامل دام سبک زنده،پای مرغ، مرغ زنده و منجمد، جوجه یک روزه، خوراک طیور و تخم مرغ خوراکی است.

وی افزود: این محصولاتبه کشورهای افغانستان و عمان صادر شده است که 27 هزار و 177 تن خوراک طیور، یک هزار و 600 رأس دام سبک، 5 هزار قطعه مرغ زنده، یک میلیون و 752 هزار و 500 قطعه جوجه یک روزه، یک هزار و 589 تن مرغ منجمد، 82 تن پای مرغ و 8 تن تخم مرغ خوراکی بوده است.

رفیعی‌پور خاطرنشان کرد: در سال 94نیز یک هزار و 400 رأس دام سبک، 21 هزار و 265 تن خوراک طیور، 2 میلیون و 886 هزار قطعه جوجه یک روزه و 2 هزار و 39 تن مرغ منجمد از استان به خارج از کشور صادر شده است.

انتهای پیام/

R41348/P1384/S6,56/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۲۷۷۴۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فعالیت ۱۹ واحد و هسته فناور در حوزه دام و طیور

به گزارش خبرگزاری مهر، کاظم بروفه، رئیس مرکز رشد واحدهای فناوری مؤسسه تحقیقات علوم دامی با اشاره به این که حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان، یکی از اصلی‌ترین سیاست‌های سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی به شمار می‌رود، گفت: در حال حاضر ۱۹ واحد و هسته فناور که حوزه فعالیت‌شان دام و طیور است، تحت حمایت مرکز رشد مؤسسه تحقیقات علوم دامی کشور فعالیت می‌کنند. از این ۱۹ مورد ۱۷ واحد فناور و ۲ مورد هسته فناور است. همچنین ۲ واحد، جز شرکت‌های دانش‌بنیان است که در موضوع‌هایی مانند تغذیه و خوراک دام (۱۱ مورد)، تولید مثل دام (یک مورد)، زنبورعسل (۵ مورد) و امور خدماتی (۲ مورد) فعالیت دارند.

بروفه، شرکت‌های کوچک و متوسط فناوری را یکی از پایه‌های رونق اقتصادی، توسعه فناوری، کارآفرینی و تقویت تولید ملی دانست و افزود: توسعه این شرکت‌ها در گرو ایجاد زیرساخت‌های لازم برای کاهش خطرپذیری آنها در دوران شروع فعالیت است و یکی از مهمترین زیرساخت‌ها، مراکز رشد واحدهای فناوری خواهد بود.

وی اظهار کرد: مرکز رشد واحدهای فناوری برای کارآفرینان و واحدهای کوچک و متوسطی که دارای ایده‌های محوری قابل تجاری شدن هستند، برای چند سال با ارائه اطلاعات، مشاوره‌های ضروری، خدمات، تجهیزات کارگاهی و آزمایشگاهی در حد امکان به ارتقای آنها کمک کرده و آنها را برای حضور مستقل و مؤثر در صحنه فناوری کشور آماده می‌کند.

رئیس مرکز رشد واحدهای فناوری علوم دامی با تاکید بر این که بهره‌وری حداکثری از پتانسیل‌ها و ظرفیت‌های موجود در مؤسسه تحقیقات علوم دامی کشور در راستای رونق اقتصاد دانش‌بنیان از ضرورت‌های این مجموعه تحقیقاتی است، توضیح داد: استراتژی اصلی «مرکز رشد واحدهای فناور علوم دامی»، ایجاد بستری مناسب به منظور جذب کارآفرینان و فارغ‌التحصیلان علوم دامی، واحدهای R&D شرکت‌های پیشرو و بزرگ، شرکت‌های Spin Off (شرکت بزرگ‌تری که به چند کسب‌وکار خردتر و مستقل تقسیم می‌شود)، اعضای هیأت علمی مؤسسه تحقیقات علوم دامی کشور در راستای تجاری‌سازی و توسعه دانش‌های فنی منتج از تحقیقات به عمل آمده توسط محققان علوم دامی، تولید محصولات دانش‌بنیان قابل عرضه به بازار و در نهایت رشد اقتصادی منطقه و کشور است.

وی بیان کرد: واحدهای فناوری که ایده محوری و حوزه اصلی پژوهشی آنها حول اهداف «چشم‌انداز استراتژیک یا نقشه راه مؤسسه» برای ارتقای مشارکت با بخش غیردولتی و برون‌سپاری بخشی از تحقیقات حوزه دامپروری به بخش خصوصی باشد، در راستای اجرای طرح‌های توسعه محور، در اولویت حمایت قرار خواهند داشت.

کد خبر 6099609

دیگر خبرها

  • تقویت زیرساخت‌های شرق کشور، همکاری‌های اقتصادی ایران و افغانستان را به دنبال دارد
  • فعالیت ۱۹ واحد و هسته فناور در حوزه دام و طیور
  • هواشناسی خراسان رضوی هشدار نارنجی صادر کرد
  • صدور هشدار هواشناسی سطح زرد؛ هوای خراسان جنوبی دوباره بارانی می‌شود
  • هواشناسی خراسان رضوی هشدار سطح زرد صادر کرد
  • تشریح اقدامات مدیریت بحران خراسان جنوبی در سیل اخیر
  • تسریع در جمع‌آوری و بازگشت اتباع خارجی غیرمجاز به کشور مبدأ
  • کشت چغندر علوفه‌ای در مازندران تامین کننده خوراک دام کشور
  • تسریع در جمع آوری اتباع غیرمجاز در خراسان جنوبی
  • قضاوت داوران خراسان جنوبی در لیگ دسته دوم فوتبال کشور