Web Analytics Made Easy - Statcounter

علیرضا احمدی نامزد انتخابات شورای شهر ماسال در اقدامی جالب توجه و در انتقاد به فرهنگ پول محور تبلیغات انتخاباتی، هزینه های افتتاح ستاد را به یک موسسه خیریه اهدا کرد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از ماسال نیوز؛ علیرضا احمدی نامزد پنجمین دوره انتخابات شورای شهر ماسال در اقدامی تحسین برانگیز، بجای افتتاح ستاد انتخاباتی، هزینه های معادل این اقدام را به موسسه خیریه نگهداری از کودکان استثنایی اهدا کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی هدف از این کار را اصلاح فرهنگ غلط انتخاباتی در سطح استان گیلان و کشور دانست.


متن بیانیه احمدی به شرح زیر است:


“مردم عزیز ماسال؛

۱- کمتر از یک هفته به انتخابات شورای شهر باقی مانده است. حتماً شما هم مثل من ستادهای متعدد انتخاباتی(گاهاً پر زرق و برق) را در خیابان ها و میدان اصلی شهر ماسال دیده اید. اجاره یک مغازه در میدان اصلی، در هفته پایانی انتخابات، چند میلیون تومان!!!

۲- بر این باورم در انتخابات درون شهری و برای شهری در مقیاس ماسال شناخت از کاندیداها بدون ستاد و هزینه های گزاف آن هم میسر است، مخصوصاً با وجود ابزارهای نوین ارتباطی.

۳- همشریان عزیز، جایی همین نزدیکی ها در ماسال خودمان، مرکزی داریم برای نگهداری از کودکان استثنایی. خبری از آنجا داریم؟ می دانیم هزینه نگهداری آن کودکان معصوم چگونه و توسط چه انسان های ارزشمندی تامین می شود؟ می دانیم در آن مرکز حتی از یک قرص نان، از هزار تومان پول به عنوان کمک استقبال می شود؟

۴- من، علیرضا احمدی، کاندیدای شورای شهر ماسال، تصمیم گرفتم ستاد افتتاح نکنم و هزینه میلیونی برای اجاره آن نپردازم. به جای این هزینه گزاف و بیهوده، با کمال افتخار خداوند توفیقی نصیبم نمود تا ضمن حضور در موسسه خیریه مهر ماسال سهمی هر چند بسیار کوچک در تامین هزینه های روزانه این مرکز داشته باشم.

۵- مردم فهیم ماسال، آنچه که قرار است شهر را بسازد اعتماد بین مردم و نمایندگانشان در شورای شهر است. نه تعداد، متراژ و موقعیت ستاد!

۶- مردم مهربان ماسال، از شما هم صمیمانه دعوت می کنم تا با کمک های نقدی و غیر نقدی خود به موسسه خیریه مهر ماسال، با افتخار به یاری کودکان این موسسه برویم.
آدرس: ماسال، خیابان احتشامی، موسسه خیریه مهر ماسال
شماره حساب نزد بانک صادرات: ۰۱۰۲۹۰۱۵۷۰۰۰۵
بر این عقیده هستم که اگر بتوانم در فرصت پیش آمده این موسسه و نیازهایش را به تعداد بیشتری از همشهریانم بشناسم، رسالتم در این انتخابات انجام شده است.

۷- من ستاد ندارم. داشته من تجربه بالا در عین جوانی، مدارج علمی با کسب عالی ترین رتبه از دانشگاه های درجه یک کشور و سوابق اجرایی شفاف است.

۸- لطفاً جهت بیان دیدگاه های ارزشمند خود و شنیدن برنامه های من برای آینده ماسال هر روز بعد از ظهر ساعت ۲۱-۱۸ به دفتر پارگا (دفتر کار دوستان)، واقع در خیابان فلسطین مراجعه نمایید.
خداوند به تصمیم هایمان برکت دهد، ان شا الله
ارادتمند، علیرضا احمدی

انتهای پیام /

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۲۷۸۰۱۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۳۷۰۰ هزار میلیارد تومان هزینه ۲ افتتاح نمایشی در کرمانشاه

ایسنا/کرمانشاه استاندار کرمانشاه با اشاره به افتتاح دو پروژه راه آهن ملایر-کرمانشاه و پایان بازسازی مناطق زلزله‌زده استان در دولت قبل، گفت: در مجموع این دو افتتاح نمایشی بیش از ۳۷۰۰ میلیارد تومان هزینه روی دست استان گذاشته است.

محمدطیب صحرایی، عصر امروز (هشتم اردیبهشت) در اولین جلسه انجمن کتابخانه های عمومی استان در سال جاری، کتابخانه ها را نیاز ضروری برای داشتن یک جامعه زنده و پویا عنوان کرد و افزود: از هیچ تلاشی برای توسعه کتابخانه ها دریغ نمی کنیم.

وی با اشاره به شرایط اقتصادی کشور و استان گفت: قطعا ساخت کتابخانه یک اولویت ضروری است، اما در شرایط فعلی وقتی در کنار سایر اولویت های دیگر قرار می گیرد شاید نتوانیم آنطور که باید به آن اعتبار اختصاص دهیم.

استاندار کرمانشاه با انتقاد از عملکرد دولت قبل در افتتاح نمایشی پروژه‌ها، گفت: متاسفانه اقداماتی در سال‌های گذشته صورت گرفته که بار مالی آن در حال حاضر به استان تحمیل می‌شود و همین امر موجب شده مجبور شویم این کارهای برزمین مانده و مهم را اولویت قرار دهیم.

صحرایی گفت: بطور مثال در گذشته جشن «پایان بازسازی مناطق زلزله زده» را برگزار کردند، درحالیکه کلی پروژه نیمه کاره از زلزله باقی مانده بود. برپایی این جشن مقارن شد با حذف ردیف اعتباری بازسازی مناطق زلزله استان در بودجه کشور و همین امر موجب شده نتوانیم برای ادامه بازسازی اعتبار بگیریم.

صحرایی گفت: بر اساس برآورد صورت گرفته برای تکمیل ساختمان‌های دولتی نیمه کاره در این مناطق حداقل به ۲۷۰۰ میلیارد تومان اعتبار نیاز داریم و این درحالیست که دستمان در این شرایط به جایی بند نیست.

استاندار کرمانشاه گفت: اقدام دیگر بحث تاخیر در بازسازی فرودگاه کرمانشاه بود. فرودگاهی که می‌توانست با ۸۰ میلیارد تومان بازسازی شود و محلی برای تردد مردم، گردشگران و تجار شود، به دلایل سیاسی و انتخاباتی، انجام کار را به تاخیر انداخته و یک باند مچاله شده برایمان به جا گذاشتند که با وجود اینکه تاکنون ده ها میلیارد تومان خرج آن کرده ایم، اما هنوز کار آن تمام نشده و بازهم اعتبار می‌خواهد.

صحرایی به راه آهن ملایر-کرمانشاه هم اشاره و تصریح کرد: این پروژه هم درحالی افتتاح شد که کلی نواقص در خط آن وجود داشت و قطار به دلیل جوش کاری های نهایی که انجام نشده نمی‌تواند در برخی قسمت های مسیر با سرعت بیشتر از ۶۰ کیلومتر در ساعت حرکت کند و برای رفع این نواقص حداقل هزار میلیارد تومان اعتبار نیاز داریم.

استاندار کرمانشاه گفت: در این شرایط مجبور به اولویت بندی هستیم تا پروژه های ضروری را به سرانجام برسانیم، اما این به معنی نیست که کتابخانه ها را رها کنیم.

وی همچنین با اشاره به سفر دور دوم هیات دولت به استان، گفت: باید برای این سفر آماده شویم و به نظر می رسد یکی از پروژه های قابل طرح در این سفر، پروژه کتابخانه مرکزی کرمانشاه باشد.

صحرایی از مسئولین نهاد کتابخانه های استان خواست تا پروژه کتابخانه های نیمه کاره در مناطق زلزله‌زده را هم در اولویت های بعدی برای طرح در این سفر قرار دهد.

استاندار کرمانشاه با تاکید بر لزوم پیگیری یک رویکرد ترکیبی در حوزه کتاب و کتابخوانی، گفت: در این رویکرد ترکیبی هم باید به مباحث فیزیکی و عمرانی در حوزه کتاب و کتابخوانی توجه شود و هم به مسائل نرم افزاری این حوزه پرداخت شود.

صحرایی گفت: در رویکرد ترکیبی، بخشی از کار پیگیری پروژه های عمرانی حوزه کتابخانه هاست. در این بخش می توان از ظرفیت سایر مراکز هم استفاده کرد، بطور مثال می‌توان در مناطق زلزله زده از ظرفیت مساجد در حوزه کتاب و کتابخوانی بهره گرفت.

استاندار کرمانشاه گفت: بخش دیگر کار در این حوزه باید در زمینه ترویج فرهنگ کتاب و کتابخوانی متمرکز شود. نباید معطل تکمیل زیرساخت ها باشیم و بعد از آن سراغ ترویج فرهنگ کتابخوانی برویم. باید از همین حالا اقدام کنیم و اگر تعداد مراجعان کتابخانه ها افزایش یابد قطعا مسیر برای ساخت کتابخانه های بیشتر هموار می‌شود.

صحرایی گفت: در این مسیر باید در و دیوار شهر هم فرهنگ کتابخوانی را تبلیغ کند و نیاز است که در این زمینه نهاد کتابخانه‌ها با شهرداری‌ها همکاری ویژه‌ای داشته باشد.

وی افزود: علاوه بر این اقدامات باید رویدادها و مسابقات خاص در حوزه کتاب و کتابخوانی توسعه یابد. همچنین باید چندین کتاب خاص بطور شاخص و از طرق مختلف در طول سال در سطح جامعه معرفی شوند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • ۳۷۰۰ هزار میلیارد تومان هزینه ۲ افتتاح نمایشی در کرمانشاه
  • شلوار عجیب و غریب کیم جونگ اون سوژه رسانه‌های جهان شد + تصاویر
  • قیمت عجیب و نجومی سنگ قبر دوباره سوژه کاربران شد + عکس
  • ترویج اهدای عضو نیازمند فرهنگ سازی بیشتر است
  • مشارکت بیشتر در انتخابات، هزینه‌های امنیتی را کاهش می‌دهد
  • بزرگداشت شهیده راحله روشنگر شهید مدافع سلامت ماسال
  • اعتبارنامه منتخبان مردم گلستان در مجلس صادر شد
  • افتتاح مدرسه خیرساز در منطقه پردیسان قم
  • بیش از ۷۰ پروژه سلامت در خراسان شمالی آماده راه اندازی است‌
  • تایید اعتبارنامه ۶ منتخب مردم گلستان در مجلس توسط هیأت اجرایی