Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه استان هایباشگاه خبرنگاران جواناز اصفهان،مهرداد باقری افزود: هزینه اجرای این طرح ها بالغ بر 70 میلیارد ریال از محل اعتبارات دولتی بوده است.
وی اجرای بیش از 150هزار متر مربع آسفالت معابر روستایی، جدول گذاری، کانیو، بلوک فرش و سنگ فرش معابر به متراژ بیش از 30 هزار متر مربع و زیرسازی کوچه های روستایی به میزان 100هزار متر مربع با هزینه بالغ بر 44 میلیارد ریال را از جمله طرح های اجرا شده اعلام کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بخشدار مرکزی اردستان گفت: احداث 3 ساختمان دهیاری در روستاهای رحمت آباد، سرابه، باقرآباد و تکمیل ساختمان دهیاری کهنگ و نصب تیر برق سیمانی در اکثر ورودی ها و داخل معابر روستایی با هزینه ای بالغ بر سه و نیم میلیارد ریال اجرا شده است.باقری هم چنین از احداث میدان امام علی (ع) روستای موغار، احداث سالن چند منظوره و مجموعه تفریحی - فرهنگی روستای خوش آباد نیز خبر داد.وی گفت: احداث پارک روستای نیسیان، ساخت زمین ورزشی و چمن مصنوعی روستای کچومثقال، زمین ورزشی روستای هندوآباد، آزاد سازی میدان اصلی روستای نیسیان، بهسازی استخر و میدان روستای کچومثقال جمعا با اعتباری بالغ بر هفت و نیم میلیارد ریال اجرا شده است.بخشدار مرکزی اردستان افزود: ساماندهی گلزار شهدا، ساخت خانه عالم، تسطیح و احداث پارکینگ در کنار مصلی ها، رنگ آمیزی جدول ها، احداث پارک کودک، خرید وسایل و تجهیزات پارکی، لایروبی قنات ها، ساخت و نصب تابلو و کد پستی و علامت های راهنمایی و رانندگی از دیگر اقدام های صورت گرفته شده است.باقری خاطرنشان کرد: علاوه بر مجموعه فعالیت های عمرانی ذکر شده بیش از 15 میلیارد ریال در زمینه های خدماتی در طول سه سال و نیم گذشته در روستاهای بخش مرکزی هزینه شده است.وی فعالیت های خدماتی را شامل بهبود توسعه سیستم مدیریت پسماند در مناطق روستایی شهرستان ذکر کرد افزود: سه دستگاه نیسان کمپرس به ارزش یک میلیارد ریال نیز توسط دولت به روستاها اختصاص داده شده است.بخشدار مرکزی اردستان خاطر نشان کرد: تعمیر و نگهداری مراکز عمومی، لوله گذاری و ترمیم جوی های عمومی و کشاورزی، تعویض و نصب سطل های زباله، درختکاری در معابر عمومی، صدور پروانه های ساختمانی و دادن مجوز جهت گرفتن انشعاب های آب، برق و گاز از دیگر اقدام های انجام شده است.باقری همکاری و تعامل با شبکه بهداشت و درمان در ارتباط با تهیه سم و مبارزه با پشه سالک وحشرات موزی و تعامل با ارگان های مختلف در خصوص تسهیل در امور روستاییان را از جمله خدمت های ارائه شده به مردم روستاها ذکر کرد. وی از اختصاص یک دستگاه بیل بکهو به ارزش بیش از یک میلیارد ریال جهت تسهیل در فعالیت های عمرانی به بخش مرکزی خبر داد.بخشدار مرکزی اردستان افزود: علاوه بر فعالیت های ذکر شده توسط دهیاری ها، شورای بخش مرکزی و بخشداری، فعالیت هایی نیز توسط بنیاد مسکن انقلاب اسلامی، جهاد کشاورزی، اداره برق، اداره آب روستایی و منطقه ای، شبکه بهداشت و درمان و کمیته امداد امام خمینی (ره) در جهت خدمت به مردم روستاها انجام شده که نسبت به سال های گذشته بی سابقه بوده است. انتهای پیام/م

منبع: باشگاه خبرنگاران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۲۷۸۳۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خیابان پشتیبان بلوار پیامبر اعظم (ص) قم احداث می‌شود

به نقل از شهرداری قم،محمدحسین علی‌اکبری،مدیر منطقه یک شهرداری قم اظهار کرد: هزار و ۵۰ میلیارد تومان پیش‌بینی بودجه منطقه یک شهرداری قم در سال ۱۴۰۳ است که ۶۵۰ میلیارد تومان به اقدامات عمرانی اختصاص پیدا کرده و از این مقدار ۳۶۰ میلیارد تومان مربوط به تملک اراضی است. 

وی با اشاره به وجود پروژه‌های متعدد تملکی در این منطقه، افزود: در حیطه اقدامات اجرایی، تملک یکی از دشوارترین کار‌ها است، چراکه کسب رضایت شهروندان و رعایت قانون در آن بسیار اهمیت دارد.

 مدیر منطقه یک شهرداری قم با بیان اینکه سه ایستگاه مترو در فاز دو خط A متروی قم برای این منطقه تعریف‌شده است، خاطرنشان کرد: ابتدای میدان پلیس، نزدیکی بیمارستان نکویی و ابتدای کوی درخت پیر مکان‌هایی است که برای ایستگاه مترو تعریف‌شده است. 

علی‌اکبری با تأکید بر اینکه تملک معبر ۱۶ متری پشتیبان بلوار پیامبر اعظم (ص) برای سال ۱۴۰۳ تعریف‌شده است، اضافه کرد: ابتدای بلوار پیامبر اعظم (ص) حدود ۶ یا ۷ پلاک از سنوات قبل تملک باقی‌مانده که در دستور کار امسال است.

 وی با اشاره به پیش‌بینی تملک در بلوار نوبهار و محتشم کاشانی، اذعان کرد: تملک باغ اشراقی از دیگر مسائلی است که باید پیگیری شود، همچنین یک پارکینگ در خیابان شهید فاطمی بین کوچه ۲۱ و ۲۳ پیش‌بینی‌شده است که برای تملک آن اقدام خواهیم کرد. 

مدیر منطقه یک شهرداری قم در خصوص بحث عملکرد این منطقه در تملک در سال ۱۴۰۲، گفت: حدود ۷۶۰ میلیارد تومان کل بودجه منطقه برای سال ۱۴۰۲ بود که ۴۰۰ میلیارد بودجه عمرانی بود و قسمت اعظم آن یعنی ۲۶۰ میلیارد به تملکات اختصاص داشت.

 علی‌اکبری افزود: سرآمد این موضوع آزادسازی خیابان شهدای دروازه ری بود که ۳۴ پلاک در این پروژه تملک و آزادسازی شد و اواخر سال به‌موازات تسریع کار عملیات عمرانی و جدول‌گذاری آغاز شد.

 وی با اشاره به تلاش شهرداری برای تسریع پروژه ساماندهی محله دروازه ری یادآور شد: برای سال جدید تلاش ما تملک باقی پلاک‌ها است تا حلاوت کار با بهره‌برداری برای مردم حفظ شود.

 

باشگاه خبرنگاران جوان قم قم

دیگر خبرها

  • خیابان پشتیبان بلوار پیامبر اعظم (ص) قم احداث می‌شود
  • اجرای همایش شورا‌های اسلامی شهر و روستا
  • روستاهای زنجان به کارگاه عمرانی تبدیل شده‌اند
  • مطالبات مردم روستاهای آبپخش پیگیری می‌شود
  • بررسی اقدامات انجام شده برای تامین آب شرب روستاهای مرزی اسلام آباد، دیناران و دولکان
  • احداث سیل بند و بندسار برای جمع‌آوری روان‌آب
  • خسارت ۵۲۰ میلیاردی سیل به اردستان
  • میدان دام کاج؛ در محاصره سگ‌های ولگرد
  • خسارت ۵۲ میلیارد تومانی سیل به اردستان
  • توسعه عمرانی در روستاهای بخش ریگ تسریع می‌شود