Web Analytics Made Easy - Statcounter

رضا ابوذر امروز در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در قم از برگزاری دومین مسابقه استانی فیلم‌نامه نویسی «8نوشت» با موضوع دفاع مقدس توسط انجمن سینمای جوان قم خبر داد و اظهار کرد: فراخوان این مسابقه به تأیید اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی قم رسیده و به زودی به صورت عمومی اعلام می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی بابیان اینکه پس از فراخوان جزئیات این مسابقه اعلام می‌شود، تصریح کرد: آخرین مهلت ارسال آثار به دبیرخانه این مسابقه 31 مردادماه سال جاری و زمان برگزاری این جشنواره و اهدای جوایز مقارن با ایام دفاع مقدس است.

مدیر انجمن سینمای جوان به شمار آثار ارسالی به دبیرخانه نخستین جشنواره «8نوشت» که دو سال پیش برگزار شد، عنوان کرد: در نخستین دوره برگزاری این جشنواره، 55 نفر با 84 فیلم‌نامه شرکت کردند که امسال پیش‌بینی می‌شود 100 فیلم‌نامه به دبیرخانه این جشنواره ارسال شود.

ابوذر با درخواست حمایت از سوی مسؤولان و دستگاه‌های فرهنگی استان برای برگزاری این جشنواره فرهنگی عنوان کرد: در صورتی که دستگاه‌های فرهنگی از برگزاری چنین جشنواره‌ای در استان قم حمایت کنند شاهد رشد و شکوفایی فرهنگ و اخلاق دفاع مقدس خواهیم بود و از این رخداد فرهنگی می توان به‌عنوان سرمایه عظیم بهره ببریم.

وی با اشاره به دستگاه‌هایی که تاکنون حمایت خود را از برگزاری این جشنواره اعلام کرده‌اند، تصریح کرد: در نخستین دوره برگزاری مسابقه فیلم‌نامه‌نویسی «8نوشت» با حمایت موسسه فیلم‌سازی اوج توانستیم پنج فیلم‌نامه را به فیلم تبدیل کنیم که اقدامی بسیار شایسته و ارزنده بود.

مدیر انجمن سینمای قم بر ضرورت ترویج فرهنگ ایثار و شهادت تأکید کرد و گفت: ما اعتقاد داریم که مردم، مسؤولان و هنرمندان باید نگذارند فرهنگ ایثار، شجاعت و همدلی رزمندگان هشت سال دفاع مقدس به فراموشی سپرده شود.

وی با بیان اینکه انجمن سینمای جوان با برگزاری مسابقه فیلم‌نامه‌نویسی «8 نوشت» در تلاش است فرهنگ ایثار و شهادت را در جامعه زنده و پویا کند، گفت: در تلاش هستیم فرهنگی که موجب تمام خوبی‌ها، اقامه نماز برای حضرت ولی‌عصر (عج)، قرائت دعای توسل، قرائت زیارت عاشورا و عشق آسمانی جوانان شده بود را با هنر فیلم‌سازی به تصویر بکشیم.

ابوذر ادامه داد: دو سال پیش که نخستین جشنواره «8 نوشت» برگزار شد، برخی جوانان بودند که با این فرهنگ و ادبیات بسیار غریب بودند و یا به خاطر دریافت جایزه آمده بودند ولی وقتی راویان آمدند و فضایی را برای شرکت‌کنندگان در این مسابقه ترسیم کردند، گفتند برایمان دیگر جایزه اهمیتی ندارد و به دنبال فرهنگ ایثار و شهادت در این مسابقه شرکت کردیم.

مدیر انجمن سینمای جوان قم با اشاره به ظرفیت مناسب این جشنواره برای دستیابی به فیلم‌نامه‌های ناب دفاع مقدس گفت: اگر از فیلم‌سازان شهر خواسته شود در طول یک سال فیلم‌نامه ارائه دهند حتی به اندازه انگشتان دست هم نمی‌توانیم شاهد ارائه فیلم‌نامه باشیم ولی در این جشنواره می‌توان پیش‌بینی کرد که 100 فیلم‌نامه به دبیرخانه ارسال شود.

انتهای پیام/ک

منبع: فارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۲۷۸۵۴۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۳ جایزه و یک تقدیر از سینمای ایران در جشنواره مسکو

چهل و ششمین جشنواره بین‌الملی فیلم مسکو به کار خود پایان داد و فیلم «آه سرد» موفق به کسب جایزه بهترین کارگردانی شد و جایزه بهترین مستند هم به «رُخ» رسید.

به گزارش ایسنا، چهل و ششمین جشنواره فیلم مسکو از ۱۹ تا ۲۶ آوریل (۳۱ فروردین تا ۷ اردیبهشت) در روسیه برگزار شد و در شب اختتامیه فیلم «آه سرد» به کارگردانی ناهید عزیزی صدیق جایزه سنت جورج نقره‌ای بهترین کارگردانی بخش مسابقه اصلی، جایزه بهترین فیلم از نگاه تماشاگران و تقدیرنامه نتپک (شبکه ارتقای سینمای آسیا و اقیانوسیه) شد و همچنین جایزه بهترین مستند این رویداد سینمایی هم به «رُخ» ساخته سام کلانتری رسید.

در جشنواره مسکو امسال هم جایزه سنت جورج طلایی بهترین فیلم این رویداد سینمایی نیز به فیلم مکزیکی «شرم» ساخته «میوئل سالگادو» رسید.

«آهو» ساخته هوشنگ گلمکانی، «رُخ» ساخته سام کلانتری در بخش مسابقه آثار مستند، «سرد روشن» ساخته علی دارایی و «تاکسیدرمیست» ساخته سوسن سلامت و بهزاد علوی در بخش مسابفه فیلم های کوتاه و انیمیشن کوتاه «پیچ تاریخی» به کارگردانی میلاد محمدی و سریال «پوست شیر» برادران محمودی دیگر آثار ایرانی جشنواره مسکو امسال بودند.

چهل و ششمین جشنواره بین‌المللی فیلم مسکو در بخش ویژه‌ای نیز به مرور آثار داریوش مهرجویی کارگردان فقید ایرانی پرداخت و فیلم‌های «هامون»، «گاو»، «درخت گلابی»، «لیلا»، «پری» و «اشباح» از جمله آثار این کارگردان فقید ایرانی به نمایش گذاشته شد.

جشنواره مسکو امسال طی هشت روز برگزاری میزبان نمایش ۲۴۰ فیلم از ۵۶ کشور بود. این جشنواره در سال ۱۹۳۵ تأسیس شد که آن را به دومین جشنواره قدیمی فیلم جهان پس از ونیز تبدیل می‌کند. جشنواره مسکو در ابتدا به صورت دوسالانه برگزار می‌شد اما از سال ۱۹۹۵ رویدادی سالانه شد، اگرچه در سال های ۱۹۹۶ و ۱۹۹۸ برگزار نشد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • برگزاری محفل شعر ارادت رضوی در هویزه
  • برگزاری ۱۴ دوره جشنواره شعر رضوی در خوزستان
  • «شتر و آسیابان» به کازابلانکا رسید
  • تولید سه فیلم کوتاه در انجمن سینمای جوان مهاباد
  • ۳ فیلم کوتاه داستانی در مهاباد تولید شد
  • فیلم سینمایی فرهنگ رضوی ساخته می‌شود/ برگزاری نخستین جشنواره فیلم دینی رضوان
  • ۳ جایزه و یک تقدیر از سینمای ایران در جشنواره مسکو
  • خبر خوب برای سپاهان پیش از بازی با پرسپولیس
  •  برگزاری ششمین جشنواره انتخاب کتاب سال آذربایجان‌غربی
  • آغاز جشنواره «شب های موسیقی تاک» در ملایر