Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-06@01:47:33 GMT

دانشکده مهندسی فناوری‌های نوین به‌زودی افتتاح می‌شود

تاریخ انتشار: ۲۳ اردیبهشت ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۳۲۷۹۵۰۴

رئیس دانشگاه صنعتی همدان از افتتاح دانشکده فناوری‌های نوین این دانشگاه در سالجاری خبر داد.

به گزارش ایسنا،دکتر محمود نیلی در بازدید خانواده مرحوم حاج محمدعلی فرشچیان خیّر آموزش عالی، از عملیات احداث دانشکده فناوری‌های نوین دانشگاه صنعتی همدان،با اشاره به پروژه نیمه‌تمام دانشکده مهندسی فناوری‌های نوین دانشگاه صنعتی اظهار کرد: با توجه به مشکلات مالی موجود در بخش حوزه عمرانی، روند این پروژه که از سال 88 شروع شده بود، کُند و به تدریج متوقف شده بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی عنوان کرد: سال 94 خوشبختانه همزمان با حضور رئیس جمهور در استان همدان قراردادی بین دانشگاه صنعتی و بنیاد فرشچیان برای تکمیل دانشکده فناوری‌های نوین منعقد شد.

وی با بیان اینکه این پروژه برای اتمام به 6 میلیارد تومان اعتبار نیاز داشت، افزود: خانواده فرشچیان با انعقاد قرارداد تا حد ممکن به احداث این دانشکده کمک کردند و دولت نیز مجاب شد با حضور این خیر بزرگوار 25 میلیارد ریال برای اتمام این پروژه اختصاص دهد.

وی ادامه داد: با توجه به اهمیت بحث ورود خیرین به بخش‌های آموزش عالی، ظرف سه گذشتهدانشگاه صنعتی مذاکراتی را با بنیاد پژوهش‌های علوم و هنر محمدعلی فرشچیان داشته و دانشگاه هر جا نیازی داشته مورد حمایت این بنیاد قرار گرفته است.

رئیس دانشگاه صنعتی همدان با بیان اینکه پروژه دانشکده مهندسی فناوری‌های نوین تا کنون 99 درصد پیشرفت فیزیکی داشته است، تصریح کرد: با برنامه‌ریزی صورت گرفته مردادماه امسال این پروژه به بهره‌برداری می‌رسد.

نیلی در ادامه با بیان اینکه این دانشکده با عنوان دانشکده فناوری فرشچیان در قسمت غربی دانشکده صنعتی واقع شده است، گفت: مساحت این دانشکده 6 هزار و 200 متر مربع در هشت طبقه شامل یک کتابخانه، دو سایت کامپیوتر، 12 آزمایشگاه مرکزی، یک آمفی تئاتر و تعدادی کلاس‌های آموزشی، اتاق اساتید، اتاق دانشجویان دکتری و لابراتور زبان است.

وی در ادامه راهبرد اتخاذ شده در دولت تدبیر و امید در زمینه مشارکت محوری و جذب خیرین را مثبت ارزیابی کرد و یادآور شد: تغییر نگرش در برنامه‌سازی و بودجه‌ریزی دانشگاه از دولت‌محوری به مشارکت‌محوری و حضور خیرین از نکات بارز فعالیت دولت در چهار سال اخیر بوده که مصداق آن حضور بنیاد علوم و هنر فرشچیان در تکمیل و بهره‌برداری از پروژه آزمایشگاه مرکزی دانشگاه صنعتی همدان است.

نیلی تغییر روابط صنعت و دانشگاه را از دیگر راهبردهای اساسی دانشگاه صنعتی دانست و گفت: مدیران صنعت به عنوان مشاوران دانشگاه در برنامه‌ریزی‌های آینده سهیم و دخیل هستند و خوشبختانه در حال حاضر 3 شرکت بزرگ استان و یک شرکت بزرگ کشور در برنامه‌ریزی دانشگاه صنعتی سهم دارند.

وی همکاری سازنده با سایر دانشگاه‌های کشور را از دیگر فعالیت‌های ارزنده این دانشگاه دانست و افزود: ایجاد رشته مکاترونیک با دانشگاه تربیت مدرس در راستای کاهش هزینه‌ها در تربیت نیروی ماهر بوده است.

نیلی از همکاری ملی و بین‌المللی دانشگاه صنعتی همدان در راستای رفع نیازهای منطقه خبر داد و اظهار کرد: ایجاد مرکز تحقیقات مهندسی سرد با همکاری دانشگاه بوعلی‌سینا و دانشگاه لولوآ سوئد در همین راستا و در جهت رفع نیازهای منطقه بوده است.

وی به اهمیت ورود خیرین در حوزه‌های آموزشی اشاره و اظهار کرد: ورود خیرین در کشورهای پیشرفته دنیا رویه مهمی است و تا به حال نیز بنیاد فرشچیان در حوزه آموزشی وارد نشده بود اما آن‌ها به خوبی آگاه هستند که ورود به این حوزه از اهمیت بالایی برخوردار است.

وی بنیاد فرشچیان را محرکی برای دولت و دیگر خیرین خواند و افزود: این اقدام باعث شده که دیگران نیز در این عرصه حاضر شوند و حمایت خوبی از سوی مسئولان از دانشگاه صنعتی همدان صورت بگیرد.

فرزند مرحوم فرشچیان نیز با اشاره به اینکه تلاش بسیاری برای به ثمر رسیدن این دانشکده انجام گرفته است، گفت: اگر امروز این دانشکده به این مرحله رسیده به خاطر پیگیری‌ها و تلاش‌های رئیس دانشگاه و مجموعه دانشگاه صنعتی بوده است.

احمدرضا فرشچیان با بیان اینکه بنیاد می‌خواهد دانشکده نمونه در کشور در این دانشگاه ایجاد کند، از مسئولان دانشگاه خواست تا این دانشکده با بهترین امکانات ساخته شود تا بتوان خدمات مطلوبی در این دانشکده به دانشجویان ارائه شود.

وی با بیان اینکه مردم همدان با محبت‌های خود به خانواده فرشچیان لطف بزرگی از خود نشان می‎دهند، گفت: با کمبود بودجه و اعتبار تلاش شد تا پروژه به اتمام برسد.

به گزارش ایسنا، به مناسبت سالگرد خیر و نیکوکار بزرگوار کشور زنده یاد حاج محمدعلی فرشچیان، دانشگاه صنعتی همدان میزبان خانواده بنیاد فرشچیان بود و خانواده بزرگوار وی از روند احداث دانشکده مهندسی فناوری‌های نوین بازدید کردند.


انتهای پیام

منبع: ایسنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۲۷۹۵۰۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حرکت جدی بنیاد ملی علم ایران به سوی تولیدات فاخر علمی است

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا،‌ بیست و ششمین جلسه هیئت امنای بنیاد ملی علم ایران با حضور دهقانی، معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان رئیس‌جمهور و با رویکرد ارائه گزارش فعالیت‌ها و برنامه‌های امسال بنیاد ملی علم ایران برگزار شد.

دهقانی، طی سخنانی در این نشست گفت: بنیاد ملی علم ایران، با توجه به ارتقای ساختاری خود از یک سو و افزایش بودجه‌ای که سال گذشته داشت، نقش ارزشمند و درخور توجهی را در حمایت و توسعه پژوهش‌های بنیادین و تولید علم کشور ایفا کرد. اما علیرغم این عملکرد مثبت، بودجه بنیاد به یک‌سوم کاهش یافت که برای اصلاح آن و کمک به ادامه روند حمایت‌های گسترده از تولیدات علمی، به صورت مستمر با دستگاه‌های ذیربط در حال پیگیری و مذاکره هستیم.

ون علمی، فناوری و اقتصاد دنش‌بنیان ریاست‌جمهوری یکی از مأموریت‌های اصلی بنیاد ملی علم ایران را کمک به طرح‌های علمی در ابعاد ملی و بین‌المللی در ابعاد کلان و ناظر به آینده دانست و افزود: تلاش داریم  مسیر حرکتی بنیاد علم را به سمت و سوی حمایت از تولید علم فاخر و دست یافتن به خروجی های علمی فاخر سوق بدهیم و بر همین اساس، امسال برنامه‌های جدی بنیاد علم برای حمایت از تولیدات فاخر علمی با رویکرد دست‌یابی به مرجعیت علمی، به طور جدی دنبال می‌شود.

دهقانی با اشاره به برنامه‌ریزی جدی معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست‌جمهوری برای تربیت و پرورش نیروی انسانی دانش‌آموخته و متخصص در حوزه‌های گوناگون علمی و فناورانه عنوان کرد: به طور مثال در حوزه کوانتوم برای تربیت حداقل دو هزار نفر نیروی انسانی خبره و متخصص برنامه ریزی شده است و این رویکرد، به شکل‌های مختلف از جمله همکاری با دانشگاه‌ها، حمایت از استادان تراز، حمایت‌های ذیل ستادهای توسعه فناوری از پرورش نیروی انسانی و دیگر شکل‌های حمایتی، اجرا می‌شود.

وی بر ضرورت استمرار هم‌اندیشی و تعامل اعضای هیئت امنا تأکید کرد و گفت: وقتی قرار است یک کار بنیادین علمی در بنیاد علم دنبال می‌شود، باید نشست‌ها به صورت مستمر و با فواصل کم‌تر برگزار شود. می‌بایست نظرات همه اعضا دریافت و در نهایت برآیند این نظرات، به یک خط سیر تبدیل شده و ‌خط مشی بنیاد قرار بگیرد.

حمایت از تولید پژوهش‌های بنیادی و با کیفیت در سال جاری 

علی محمد سلطانی، رئیس بنیاد ملی علم ایران در این نشست به ارائه گزارشی تفصیلی از اقدامات صورت گرفته در سال ۱۴۰۲ پرداخت و گفت: سامانه‌ای از سال گذشته راه اندازی شده که تمامی اطلاعات بنیاد علم روی این سامانه قرار داده شده است. در قالب سامانه انتشار اطلاعات حمایت‌های بنیاد علم ایران، جزئیات حمایت‌ها، نحوه دریافت و اطلاعات کاملی از طرح‌ها به طور دقیق ارائه شده است.

دبیر هیئت امنای بنیاد علم ایران افزود: تدوین برنامه راهبردی چهار ساله با رویکرد افزایش کیفیت تولیدات علمی از مهم‌ترین برنامه‌های بنیاد علم ایران در سال جاری است. بنیاد همچنین اهدافی همچون افزایش سهم و کیفیت پژوهش‌های بنیادی، هدفمندسازی پژوهش‌های کاربردی و حمایت از مسأله‌محوری و مأموریت‌گرایی، تدوین قالب‌های ترویج علم، حمایت از رویدادهای شب علم و بهبود فرآیندها در داوری و نظارت طرح‌ها را دنبال می‌کند.

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آناف، در این جلسه، ضمن بحث و گفت‌وگو پیرامون اعضای کمیسیون دائمی هیئت امنا و نحوه تشکیل و فعالیت کمیسیون دائمی، شیوه اعطای حمایت‌های بنیاد به اعضای هیئت امنا مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

پیشنهاد شد که استفاده اعضای هیئت برای حمایت از طرح رساله دکتری و پسادکتری بدون پرداختی به استاد راهنما و با مسئول طرح از حمایت‌های تحقیقاتی بنیاد بلامانع است و تصمیم‌گیری درباره ارزیابی و پذیرش درخواست اعضای هیئت امنا با کمیته‌ای متشکل از رئیس و چهار نفر از اعضای هیئت امنای بنیاد خواهد بود.

همچنین در این نشست،  پیمان صالحی، معاون پژوهش و فناوری وزیر علوم، تحقیقات و فناوری، طهرانچی، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی، علی اکبر رشاد، نماینده شورای عالی انقلاب فرهنگی، صادق واعظ زاده، عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی، علی اکبر موسوی موحدی و ایمان افتخاری از اعضای هیئت امنای بنیاد علم ایران حضور داشتند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • بهبوددهنده‌های آنزیمی مخصوص صنعت آرد و نان تولید شد
  • حرکت جدی بنیاد ملی علم ایران به سوی تولیدات فاخر علمی است
  • کلنگ خوابگاه متأهلی در دانشگاه کاشان به زمین زده شد
  • کسب چهار افتخار علمی بین‌المللی توسط عضو پیوسته فرهنگستان علوم
  • بنیاد دانشگاهی فردوسی؛ حامی دانشجویان صاحب ایده 
  • استفاده از کاربرد هوش مصنوعی در تمام رشته‌های کارشناسی از مهر آینده
  • استفاده از کاربرد هوش مصنوعی در تمامی رشته‌های کارشناسی از مهر ماه
  • بانوی خیراندیش مشهدی منزل خود را به بنیاد دانشگاهی فردوسی اهدا کرد
  • لزوم استفاده مسئولان از ظرفیت دانشگاهیان/ نمایشگاه حمل‌ونقل حاصل اجرای فرامین رهبری است
  • بهره‌برداری از پروژه فروسیلیس منگنز ازنا در چند ماه آینده