Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجو از مشهد، گودرزی عصر امروز در گردهمایی انقلابیون جوان در دانشگاه فردوسی مشهد گفت: خدا را شاکرم که امروز در جمع دانشجویان انقلابی مشهد هستم و اعیاد شعبانیه را تبریک می گویم.

وی به بیان چند نکته در مورد انتخابات پرداخت و گفت: عده ای به دنبال احساسی کردن فضای انتخابات هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مسئول سازمان بسیج دانشجویی کشور با تاکید بر مشارکت حداکثری و لزوم حضور مردم در پای صندوق های رای گفت: برخی افراد پیروزی و برد خود را در فضای احساسی تعریف می کنند و این در حالی است که جوانان انقلابی فضای عقلانی را در انتخابات دنبال می کنند ما نسبت به انتخابات حساس هستیم.

گودرزی ادامه داد: باید با منطق رئیس جمهور را انتخاب کنیم چرا که این فرد قرار است رئیس قوه مجریه، رئیس شورای عالی انقلاب فرهنگی و رئیس شورای امنیت ملی شود. رئیس جمهور می تواند ما را 40 سال به جلو ببرد یا اینکه 40 سال به عقب برگرداند.

وی خاطرنشان کرد: باید به عرصه انتخابات منطقی نگاه کنیم و اجازه ندهیم با احساسات مردم بازی شود و بخواهند با دوقطبی سازی کاذب مردم را فریب دهند.

مسئول سازمان بسیج دانشجویی کشور بیان کرد: مطالبات مردم و جوانان ما مشخص است و نمی شود آنها را نادیده گرفت. اینکه کنسرت مسئله اصلی کشور شود یا بخواهیم هیولایی از رقیب درست کنیم درست نیست. این را بدانید جوان انقلابی و مردم عزتمند ایران به این راحتی فریب نمی خورند وقتی کاندیدایی در مورد مطالبات مردم حرف نمی زند به شعور آنان توهین می شود.

وی مسئله اصلی کشور را بهداشت و درمان، ازدواج جوانان دانست و افزود: باید بگویند در این چهار سال چه کردند.

انقلابی کیست؟

گودرزی در ادامه گفت: خارج از گرایشات و تعلقات فردی کسانی که قانون اساسی را قبول دارند انقلابی هستند. دایره انقلابباز است و ما انحصار طلب نیستیم اما یک نکته دارد و آن قبول داشتن قانون اساسی است.

وی بیان کرد: متاسفانه در این 37 سال یک اتفاقی افتاده و برخی از مسئولان این امر بر آنها مشتبه شده که می شود مسئولیت گرفت و از امتیازات ویژه در جمهوری اسلامی برخوردار بود حقوق نجومی برای خود وضع کرد و به مبانی انقلاب تیشه زد اما جوان انقلابی اجازه ادامه روند را نخواهد داد.

مسئول سازمان بسیج دانشجویی کشور با بیان اینکه قانون اساسی میثاق ملی ما ایرانی هاست، بیان کرد: هر کشوری یک میثاق ملی دارد و هر کس می خواهد در این کشور مسئولیتی بگیرد باید به آن پایبند باشد نباید برای رای آوردن با گسل های قومی مذهبی و امنیت بازی کرد.

گودرزی تاکید کرد: ما براساس مبانی و ارزش های انقلاب اسلامی و آنچه در دین مان آمده حرف برای گفتن داریم. هر کسی در کسوت استاد دانشگاه بخواهد حرفی بزند می تواند در کرسی های آزاداندیشی آن را مطرح کند و موضوع صحبت خود را به بحث بگذارد. اما اگر مسئولیتی را پذیرفتید باید مبانی جمهوری اسلامی را قبول کنید.

گودرزی ادامه داد: ما راه و مسیرمان و اهداف مان مشخص است جوان انقلابی تا کی باید پاسخگوی برخی مسئولان ناکس باشد و تمامی موضوعات و موارد مهم در قانون اساسی آمده پس شما که در نظام مسئولیت دارید باید با فساد مبارزه کنید نه اینکه اقوام فاسد را دور خود جمع کنید چه در این دولت و چه در دولت های قبل.

وی با بیان اینکه وضعیت اعتیاد، ازدواج و فاصله طبقاتی ماحصل کدام مدل توسعه است؟ بیان کرد: دولت سازندگی، اصلاحات، احمدی نژاد و اعتدال باید پاسخ دهند چرا که همه رفتارهایی که انجام دادند مبنایش توسعه غربی است.

وی با اشاره به مقاله حجاریان مبنی بر اجرای مدل توسعه غربی در ایران گفت: ما مسلمان هستیم نمی شود وزیر آموزش و پرورش ما سندی را امضا کند که هم جنس بازی را به کودکان آموزش دهیم و از امام حسین علیه السلام در مدارس سخن نگوییم.

گودرزی تاکید کرد: ما رئیس جمهوری کارآمد در امور اجرایی و مدیر می خواهیم نه تئوریسن. سیاست های کلان نظام و مطالبات مردم مشخص است و کاندیدای ریاست جمهوری باید ذیل آنها بیاید و کارنامه اش نشان دهد که می تواند.

وی خطاب به دانشجویان بیان کرد: شما باید واقع بین باشید و این رسالت یک دانشجوی مسلمان است. هر کس می گوید سایه جنگ را برطرف کردم بگویید چه کسی می خواست با ما بجنگد طبق اعترافات اوباما و جان کری آنها از طریق مذاکره به دنبال متوقف کردن ایران بودند.

وی ادامه داد: علی رغم خواست جریان غیرانقلابی ما پویا و فعال هستیم و فرزندان امام که فرمودند حفظ نظام اسلامی از اوجب واجبات است ما نباید بگذاریم مردم را فریب دهند و گذشته خود را بپوشانند.

گودرزی پایبندی به مبانی انقلاب، داشتن صداقت و ساده زیستی را از ویژگی های رئیس جمهور دانست و افزود: کسی که چند شرکت دارد نمی فهمد حقوق 700 هزار تومان یعنی چه. رئیس جمهور باید دغدغه جامعه اسلامی را داشته باشد و ما باید یک دیندار واقعی را انتخاب کنیم.

وی با انتقاد از برخی اظهارات که گفته شده ما دشمن نداریم، بیان کرد: انگلیس 200 سال در این کشور جنایت کرد و شاهد وضع تحریم ها بودیم بعد دیپلمات ما این حرف را می زند. نماینده جمهوری اسلامی را در سازمان ملل قبول نکردند و به جای نگاه داشتن عزت ایران شاهد برخوردهای نامناسب در مرز ترکیه و جده بودیم.

وی ادامه داد: شما دانشجویان باید فعالانه حرکت کنید البته مشکلاتی در کشور وجود دارد که ما آن را کتمان نمی کنیم و این را بدانید هر جا جریان غیر انقلابی بوده ما عقب ماندیم در این مورد صنعت خودرو و نفت را با صنعت موشک و هسته ای مقایسه کنید هر جا جوان انقلابی بوده پیشرفت کرده ایم.

مسئول سازمان بسیج دانشجویی کشور با اشاره به مناظرات بین نامزدهای ریاست جمهوری گفت: این مناظرات محل زد و خورد نیست بلکه محل ارائه برنامه است که باید فرهنگش را درست کنیم. نامزد جریان انقلابی و کسی که می تواند دولت آینده را عهده دار شود در گام اول باید دغدغه برای محرومان و بی سرپرستان را داشته باشد و برنامه ای برای توسعه و پیشرفت در همه عرصه ها. جوان انقلابی باید به وظیفه روشنگری خود عمل کند.

منبع: خبرگزاری دانشجو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۲۷۹۷۶۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بازار مکاره سلامت در شبکه‌های اجتماعی/ عدم بازدارندگی قوانین

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا، زمانی که بازار پیامک بازی بین مردم داغ بود، افراد پیامک‌هایی در رابطه با سرطان یا یک بیماری را به نقل از پروفسور سمیعی یا دکتر فلانی رئیس بیمارستان و  ... برای دوستان و آشنایان ارسال می‌کردند، گاهی هم هشداری با چاشنی ترس از مرگ دسته‎جمعی در پی مصرف یک دارو از سوی برخی افراد ساخته شده و بلافاصله دست به دست می‌شد کسی هم نمی‌پرسید سرطان چه ارتباطی با دکتر سمیعی دارد و اعلام مرگ دسته جمعی و آنی افراد چگونه در صلاحیت رئیس یک بیمارستان است در حالیکه اگر چنین چیزی واقعیت داشته باشد معمولا باید از سوی پلیس یا مقامات وزارت بهداشت اعلام شود.

این موضوعات و پیامک‌ها تنها در سطح شایعه باقی مانده و تنها موجب هراس بخشی از مخاطبان که عموما افراد ساده لوحی بودند قرار می‌گرفت.

پس از سال‌ها که دیگر «پیامک بازی» از تب و تاب افتاد و شبکه‌های اجتماعی آمد این پیام‌ها و سازندگان آنها خود را به‌روز کرده و این نوع محتواها را در قالب‌های دیگری و با اهدافی سودجویانه و بر بسترهای مختلفی ارائه کردند. بسیاری غوره نشده خود را مویز کردند و در قالب کارشناس‌های همه‌چیز دان تولید محتوا را در این فضاهای نوظهور در دست گرفتند.

پزشک‌نما و بلاگر

«صفرا دارید؟ بلغم دارید؟ کبد چرب دارید؟ دیگر این داروها را نخورید اول ما را دنبال کنید تا به شما بگویم با ساخت این ترکیب جادویی از شر کبد چرب خلاص شوید» گفته‌هایی از این دست در قالب ویدیوهای جذاب، موشن گرافی و... که به صورت حرفه‌ای ساخته شده‌اند  این روزها در شبکه‌های اجتماعی فراوان است. یکی ترکیبی برای افزایش قد ارائه می‌دهد آن یکی درمان‌گر اعتیاد شده است. یکی خود را روانشناس معرفی می‌کند و به زعم خود گفته‌هایش جادو می‌کنند. یکی دیگر ردای متخصص تغذیه بر تن کرده و آن یکی کباده اورولوژی می‌کشد و سوداگری می‌کند نه پاسخی به کسی می‌دهند و نه مسئولیتی را برای نسخه‌های خود قبول می‌کنند اینها را پزشک نما، پزشکان اینستاگرامی یا پزشک بلاگرها نام نهاده‌اند.

این گونه از بلاگرها اگرچه به صورت قارچ‌گونه‌ای رشد کرده‌اند اما به صورت رسمی آماری از آنها وجود ندارد، آذرماه سال گذشته سرهنگ گودرزی رئیس پلیس فتا پایتخت نسبت به فعالیت این افراد هشدار داد و گفته بود که قالب کسانی که در این حوزه وارد شده‌اند کسانی هستند که در زمینه جراحی‌های زیبایی، پیکرتراشی و فیزیوتراپی این کار را انجام می‌دهند و در حالی که ماساژور هستند خودشان را پزشک معرفی می‌کنند. این مقام انتظامی همچنین خبر از پرونده‌ای داده که در آن افرادی غیر پزشک خود را پزشکان حاذق معرفی کرده و برای خود نیز تبلیغات راه‌انداخته بودند. وی در این رابطه گفت: پرونده‌ای تحت عنوان استفاده افراد سودجو از ظرفیت‌های شبکه‌های اجتماعی برای تبلیغات دروغین افرادی که پزشک نیستند داشتیم که خودشان نظرسنجی‌های ساختگی را در فضای مجازی قرار می‌دادند و آن‌ها را پزشک معتمد معرفی می‌کردند که بسیاری از مردم را فریب داده بودند.

بلاگر پزشکان یا آنچه که به آنها گفته می‌شود پزشک نماها نیازی به دانشگاه رفتن و قسم بقراط ندارد، فقط ساخت یک حساب کاربری و کمی اعتماد به نفس را چاشنی کار کردن کفایت می‌کند تا یک فرد مکتب ندیده خود را طبیبی حاذق جلوه دهد و برای همگان یک نسخه واحد بنویسد.

نسخه واحد تجویز کردن بعدی از قصه است و بعد دیگر ترغیب دیگران برای توقف درمان علمی که پزشک بر اساس تشخیص بیماری از طریق شرح حال، علائم بالینی، آزمایش، سونوگرافی و ... بر اساس علم و تجربه‌ای که سال‌ها در کلاس‌های درس و بیمارستان‌ها کسب کرده، ارائه داده است. هرگونه توقف درمان یعنی اجازه دادن به بیماری برای پیشرفت و نفوذ بیشتر در بدن افراد، خطر جانی و مرگ، بنابراین هرگونه تشویق برای توقف درمان را می‌توان به نوعی سوق دادن افراد به مرگ تلقی کرد.

محمد رضا خردمند معاون انتظامی سازمان نظام پزشکی در گفت‌وگو با آنا در رابطه با حضور افراد غیر متخصص در فضای مجازی و دخالت آنان در امر درمان گفت: هرگونه دخالت غیر پزشک در امر درمان ممنوع بوده و جرم تلقی می‌شود که وظیفه رسیدگی به آن در صلاحیت مراجع قضایی است.

عدم بازدارندگی قوانین

خردمند در حالی رسیدگی و برخورد با این افراد را در صلاحیت مراجع قضایی دانست که نظر می‌رسد قوانین یا مجازات بازدارنده‌ای برای این افراد وجود نداشته باشد. رئیس پلیس فتا تهران گفته بود در حوزه سلامت دیجیتال نیازمند قانون گذاری هستیم.

محمد رئیس زاده رئیس سازمان نظام پزشکی نیز با اشاره به مداخلات افراد غیر پزشک به یکی از رسانه‌ها گفت:قانون در حوزه مداخلات غیرمجاز به مراتب از حوزه پزشکی ضعیف‌تر است. اگر در قوانین ضعف‌هایی وجود دارد باید اصلاح شود زیرا در زمینه مداخلات غیرمجاز قانون محکمی وجود ندارد. وی همچنین در رابطه با دلیل رشد بیمارگونه مداخله‌گران پزشکی در فضای مجازی به ویژه در حوزه زیبایی نیز گفت: زمانی که برای یک امری تقاضای بیش از اندازه وجود دارد و تقاضا بیمارگونه است، پاسخ به آن هم بیمارگونه می‌شود. مردم نه تنها نباید به تبلیغات فضای مجازی اعتماد کنند، بلکه باید به مراکز دارای مجوز و افراد دارای صلاحیت مراجعه کنند. مردم قبل از مراجعه باید تخصص و کدنظام پزشکی پزشک را بررسی کنند. در حال حاضر بسیار بیشتر از آنکه جامعه پزشکی به مردم آسیب بزند، مداخلات غیرمجاز به مردم آسیب می‌رساند. این مداخلات قابل احساس، برخورد، کشف و شناسایی نیست.

پزشکان مبلغ 

در فضای مجازی تنها بلاگرها نیستند که ردای پزشکی بر تن کرده‌اند و برای مردم نسخه‌های عجیب و غریب می‌پیچند گاهی خود پزشکان نیز حاضر بوده و توصیه‌هایی خارج از تخصص خود ارائه می‌دهند.این موضوع به ویژه در حوزه سلامت روان نمود بیشتری دارد. در دوارن کرونا هم گاه پزشکانی که تخصصان آنها هیچگونه ارتباطی با کرونا و بیماری‌های عفونی نداشت اظهار نظرهای عجیبی را مطرح و توصیه‌هایی غیر علمی و بر اساس برداشت خود به مردم می‌کردند این در حالی است که به پزشکان تنها باید در حیطه تخصصی خود اقدام به ارائه توصیه کنند.

وی در این رابطه به آنا گفت: تمام افرادی که وارد کار طبابت می‌شوند، باید دانش‌آموخته پزشکی و یکی از رشته‌های تخصصی باشند، هر پزشکی تنها مجاز است در چارچوب رشته تخصصی خود فعالیت و اظهار نظر کند.

معاون انتظامی سازمان نظام پزشکی در رابطه با نحوه فعالیت پزشکان در شبکه‌های اجتماعی نیز گفت: انتشار هر مطلب پزشکی در فضای مجازی و یا هر رسانه دیگری باید با احاطه کامل بر آن موضوع پزشکی بوده و تنها به قصد انتشار مطالب علمی باشد.

خردمند تأکید کرد: اگر پزشکی بخواهند از طریق فضای مجازی به تبلیغات بپردازد باید از سوی سازمان نظام پزشکی یا سایر مراجع ذی‌صلاح مجوزهای لازم را اخذ کند.

 

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • بازار مکاره سلامت در شبکه‌های اجتماعی/ عدم بازدارندگی قوانین
  • عکس| پیام احساسی یک استقلالی پس از اولین بازی
  • رئیسی: شاهد انتخابات با شکوه خواهیم بود
  • جز قدرت‌های برتر منطقه و جهان هستیم/ باید امیدآفرینی کنیم
  • رئیس‌جمهور: دشمن به‌دنبال ایجاد ناامنی و موج‌سواری است / ان‌شاءالله شاهد انتخابات میان‌دوره‌ای با شکوه باشیم
  • رئیس جمهور در نشست مشترک هیأت دولت با استانداران: دشمن به دنبال ایجاد ناامنی و موج سواری است
  • رئیسی: مردم در اجرا و نظارت بر انتخابات دخیل هستند
  • روش‌های عجیب برخی کاندیداها برای رأی آوردن
  • تصویب «لایحه حفاظت از داده‌های شخصی» در کمیسیون حقوقی دولت
  • محسن رضایی از جلسات با گروه‌های سیاسی دنبال چه هدفی است؟