Web Analytics Made Easy - Statcounter

بافت فرسوده، پارکینگ، اصلاح هندسی معابر برای کاهش ترافیک، توسعه حمل و نقل عمومی نیاز بیشتر محلات تهران است. آفتاب‌‌نیوز : آسمان این شهر همه جا یک رنگ است. ترافیک، بافت فرسوده، امنیت خواست همه محلات این شهر است. چه در شمال این شهر زندگی کنیم و چه ساکن یکی از خانه های کوچک جنوبی تهران باشیم.

به گزارش مهر، نبود جای پارک، نیاز به مکانی برای تفریح یا توسعه مجموعه های ورزشی در بیشتر نقاط تهران خواست شهروندان است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در گزارشی که اخیرا کمیسیون نظارت و حقوقی شورا از مشکلات ۱۱۲ محله شهر تهران تهیه کرده؛ نیازهای مشترک محلات تهران مشخص است.

براساس این گزارش، در حوزه عمران، حمل و نقل و ترافیک اصلاح هندسی معابر و تعریض خیابان ها به منظور ساماندهی ترافیکی و همچنین درخواست افزایش و احداث پایانه های اتوبوسرانی، BRT، مترو، تاکسیرانی و نوسازی ناوگان حمل و نقل عمومی با میانگین بیش از ۶۷ درصد در بین ۱۱۲ محله بررسی شده جزو اولویت مطالبات محلات بوده است.

در حوزه خدمات شهری و محیط زیست، درخواست احداث و تجهیز بوستان ها و رسیدگی مناسب به فضای سبز محلات با ۷۸ درصد و همچنین نظارت مستمر بر عملکرد پیمانکاران خدمات شهری با میانگین ۶۲ درصد در کلیه محلات بررسی شده جزو اولویت های این بخش است.

در حوزه شهرسازی معماری میانگین بیشترین درخواست مربوط به تسریع در نوسازی بافتهای فرسوده، مشارکت بخش خصوصی و آگاه سازی مالکین از بسته های تشویقی با ۳۱ درصد از ۱۱۲ محله می باشد که از میان مناطق بررسی شده، منطقه ۱۰ با ۶۷ درصد، بیشترین مطالبه را در بین مناطق در این زمینه داشته است.

در حوزه اجتماعی و فرهنگی بیشترین مطالبه مربوط به احداث و تجهیز مجموعه های ورزشی با میانگین ۸۲ درصد بوده و همچنین تجهیز، نوسازی و افزایش بودجه سرای محلات و تغییر تعرفه های انرژی مصرفی سرای محلات به تعرفه فرهنگی با ۵۴ درصد در اولویت بعدی قرار دارد.

همچنین در خصوص سایر نهادها اولویت مطالبه محلات، حضور موثرتر نیروی انتظامی و استقرار کانکس نیروی انتظامی است .

بررسی‌ها نشان داده است که ۷۷ درصد محلات در حوزه معاونت حمل و نقل خواستار اصلاح هندسی معابر و تعریض خیابان‌ها به منظور ساماندهی ترافیک شده‌اند.

پرویز سروری رییس کمیسیون نظارت شورا با اشاره به بازدیدهایی که طی شورای چهارم از محلات شهر تهران صورت گرفته است، می گوید: کمیسیون نظارت طبق یک زمان‌بندی مشخص بازدیدهایی از محلات انجام داد. طبق بررسی‌های صورت گرفته و آمارهای اعلام شده از سوی شهروندان و همچنین شورایاران محلات مشکلات آنها احصا و به کمیسیون‌های مربوطه و به معاونت‌های شهرداری ارجاع شده است.

رئیس کمیسیون نظارت و حقوقی شورای شهر تهران با تأکید بر اینکه بخش قابل توجهی از محلات با مشکلات بافت فرسوده موضوع امنیت و توجه به مسائل اجتماعی رو به رو هستند، بیان کرد: این مسائل به واحدهای مربوطه ارجاع شده است ضمن اینکه کمیسیون نظارت و حقوقی شورای شهر تهران روند اجرای درخواست‌های مطرح شده را پیگیری خواهد کرد.

سروری در ادامه با تأکید بر اینکه در بخش نوسازی بافت فرسوده باید حمایت‌های لازم توسط دولت انجام بگیرد، گفت: مدیریت شهری به تنهایی نمی‌تواند در این بخش ورود کند ضمن اینکه باید تسهیلات ویژه‌ای از سوی دولت برای نوسازی بافت فرسوده پیش بینی شود.

رئیس کمیسیون نظارت و حقوقی شورای شهر تهران در ادامه با تأکید بر اینکه هیئت رئیسه شورای شهر تهران نیز نظارت مستمری بر نحوه مصوبات شورا دارد گفت: در صورتی که خلأیی در اجرای مصوبات شورا ایجاد شود این موارد از طریق هیئت رئیسه و همچنین کمیسیون نظارت پیگیری خواهد شد.

وی با تأکید بر اینکه کمیسیون‌های مربوطه شورای شهر تهران نیز نظارت مستمری بر نحوه مصوبات دارند، گفت: مواردی که توسط شهرداری اجرا نشود به هیئت رئیسه اعلام و هیئت رئیسه آن را پیگیری می‌کند.

منبع: آفتاب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت aftabnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آفتاب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۲۷۹۸۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دوچرخه‌هایی که در تهران محو شدند/ شانس گرفته شده از مردم را به آنها بازگردانیم

به گزارش خبرنگار فرهنگ و جامعه خبرگزاری علم و فناوری آنا، سید جعفر تشکری هاشمی رئیس کمیسیون عمران و حمل ونقل شورای اسلامی شهر تهران در دویست و سی و دومین جلسه شورای شهر تهران و پس از ارائه گزارش محله گردی توسط یکی از اعضای شورای شهر و با اشاره به وضعیت دوچرخه های رها شده در محله جوادیه گفت: اینکه شهروندان به چه شکل و به چه نحوه‌ای از دوچرخه‌ها استفاده ‌کنند به انتخاب مردم خواهد بود، مهم این است که دوچرخه‌هایی که سرمایه این شهر بودند و اکنون بدون هیچ دلیل منطقی محو شده‌اند و صدها و هزاران میلیارد تومان از اموال این شهر درحال از بین رفتن است را احیاء کنیم.

وی تصریح کرد: مدیریت شهری باید شانس گرفته شده از مردم را دوباره به آنها برگرداند ، به راحتی می‌توان از این دوچرخه‌ها در خیابان‌ها یا حد فاصل مراکز اموزشی و تجاری تا ایستگاههای حمل و نقل عمومی استفاده کرد اما متاسفانه در حالی که این امکانات وجود دارد مردم را محروم کرده‌ایم و حقشان را از آنها سلب کرده‌ایم.   تشکری هاشمی با اشاره به برگزاری مناقصه برای ساماندهی به وضعیت دوچرخه ها گفت: گویا چندین مرتبه مناقصه برگزار و برنده نیز مشخص شده اما با گرفتاری در یک سیکل معیوب اداری کار متوقف شده است.   رئیس کمیسیون عمران و حمل ونقل شورای اسلامی شهر تهران ادامه داد: تقاضای من این است که اجازه دهند مردم شهر از امکان دوچرخه سواری استفاده کنند بارها انجمن‌هایی که مرتبط با دوچرخه هستند به کمیسیون مراجعه کرده‌ و از ما خواستند که مانع استفاده از دوچرخه نباشیم.   وی افزود اخیرا با مدیرعامل محترم سازمان ترافیک جلسه ای در همین خصوص داشتیم که قول دادند در اسرع وقت موانع را مرتفع نمایند.   وی با اشاره به پروژه در حال تکمیل اتصال بزرگراه شهید نواب به بزرگراه شهید تندگویان گفت: آنطور که متوجه شده‌ایم این پروژه مانع دسترسی به محله جوادیه خواهد شد و مشکلاتی را برای اهالی منطقه ایجاد می‌کند باید هرچه سریعتر جلساتی برگزار شود تا مشکلی برای ساکنین ایجاد نشود و اگر قرار است کاری برای مردم انجام دهیم مشکلی برای آنها ایجاد نکنیم و با افتتاح این پروژه زحمتی برای مردم ایجاد نکنیم.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • افزایش ۱۴۰۰ اتوبوس به پایتخت در ۳۲ ماه اخیر
  • دوچرخه‌هایی که در تهران محو شدند/ شانس گرفته شده از مردم را به آنها بازگردانیم
  • دوچرخه‌هایی که در تهران محو شده‌اند
  • پلیس راهور تهران: استفاده از موبایل عامل ۴۶ درصد از تصادفات است
  • ارزیابی ایمنی حدود ۱۵۰۰ بوستان در پایتخت و شناسایی بیش از ۱۵ هزار مورد ناایمن
  • ۱۰۴۰ نوجوان دهه‌هشتادی کار خود را در محلات رفسنجان آغاز کردند
  • ۱۰۴۰ دهه هشتادی پای کار محلات رفسنجان
  • ۱۰۴۰ نوجوان دهه هشتادی پای کار محلات رفسنجان
  • عزم ملی برای حل مشکلات پایتخت شکل بگیرد/ضرورت استفاده از ظرفیت معتمدین محلات در سایر کلانشهرها
  • ترافیک پرحجم و روان در معابر پایتخت