Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش روز شنبه ایرنا از روابط عمومی بنیاد برکت، شهرک صنعتی دارویی برکت اولین شهرک صنعتی دارویی در کشور در60 کیلومتری تهران و در منطقه کردان استان البرز است .
آینده نگاری در خصوص فناوری های داروسازی در جهان، تحلیل 10 سال گذشته و پیش بینی 10 سال آینده وضعیت مصرف دارو در ایران، مطالعه گسترده بر اساس ویژگیهای جمعیتی در کشور به ویژه وضعیت سالمندی در 10 سال آینده و بیماریهای موجود بویژه در عرصه بیماریهای غیر واگیردار و بیماریهای نوپدید و بازپدید که به پیامد آن سالانه بیش از هزاران میلیارد ریال صرف واردات دارو به کشور می گردد، شرکت دارویی برکت را بر آن داشت تا مبادرت به احداث این شهرک صنعتی دارویی در60 کیلومتری تهران و در منطقه کردان استان البرز کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


اعضای انجمن آسیایی پارک‌های علم و فناوری 20 اردیبهشت ماه، با حضور در شهرک دارویی برکت از باغ موزه‌ی گیاهان دارویی مستقر در این شهرک بازدید کردند.
باغ موزه‌ گیاهان دارویی، فضایی برای معرفی و شناساندن و ارایه‌ دستاوردهای مربوط به پزشکی و گیاهان دارویی در ایران است. در این موزه، راه‌ها و شیوه‌های مختلفی به کار گرفته شده است تا تنوع، تکثر، فواید و ویژگی‌های گیاهان دارویی در ایران، تاریخ مطالعه و تحقیق درباره‌ گیاهان دارویی، تاریخ پزشکی ایران و ظرفیت‌های گیاهان دارویی ایرانی و همچنین طب سنتی برای حرکت‌های علمی پیش رو به مخاطب معرفی شود.
به همین منظور، بخش‌های مختلفی همچون تایم‌لاین، پزشکان، بیمارستان‌ها، ابزار کوچک، اتاق نمایش، کتابخانه، ابزار بزرگ، رایحه‌ها و گیاهان دارویی ایجاد شده است.
در طراحی باغ ایرانی و باغ موزه‌ گیاهان دارویی از الگوهای کلی طراحی باغ‌های ایرانی استفاده شده است، به‌طوری که کوشک ساختمان همان بخش اداری آن است و کرت‌های پرگل مجموعه یادآور خیابان‌های باغ‌های ایرانی است.
1596 / انتشاردهنده: عباسعلی نقی یان

منبع: ایرنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۲۸۰۶۶۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برخورد قضایی با هرگونه برداشت گیاهان دارویی در استان کرمان

مدیرکل منابع طبیعی استان کرمان، گفت: امسال برداشت گیاهان دارویی و صنعتی در استان ممنوع است و با متخلفان از طریق مراجع قضایی و تعزیرات حکومتی برخورد خواهد شد. - اخبار استانها -

علیرضا ابوالحسنی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در کرمان، با اشاره به اینکه گیاهان دارویی و صنعتی جزو ذخایر ژنتیکی و سرمایه‌های کشور هستند، اظهار داشت: در سالیان اخیر خشکسالی‌های پیاپی از سویی و از سوی دیگر برداشت‌های غیراصولی باعث شد که این گیاهان دارویی و صنعتی با ارزش مراتع ما در استان کرمان در معرض نابودی و خطر انقراض قرار بگیرند.

وی از ممنوعیت برداشت گیاهان دارویی و صنعتی در عرصه‌های منابع طبیعی شمال استان کرمان خبر داد و گفت: براساس درخواست مجریان طرح‌ها و طبق مصوبه کمیسیون فنی برداشت گیاهان دارویی و صنعتی در عرصه‌های منابع طبیعی استان ممنوع شده است.

مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان کرمان با بیان اینکه برداشت، خرید، فروش و حمل هر گونه گیاهان دارویی و صنعتی در استان در سال 1403 ممنوع است، افزود: این تصمیم با هدف حفظ ذخایر ژنتیکی، حفظ و تقویت رویشگاه‌های طبیعی افزایش زادآوری و حمایت از گونه‌های در معرض انقراض گرفته شده است.

وی با تاکید بر اینکه هر گونه برداشت غیر مجاز از عرصه‌های مرتعی استان کرمان به ویژه در محصولات فرعی خلاف قانون است، ادامه داد: در صورت مشاهده با متخلفان برخورد قانونی شده و هم از طریق قضات دادگاه و هم از طریق تعزیرات حکومتی پیگیری خواهد شد.

ابوالحسنی با بیان اینکه نیروهای یگان حفاظت اداره منابع طبیعی و آبخیزداری کرمان به صورت مستمر در حال گشت‌زنی در مراتع هستند، گفت: در صورت مشاهده برداشت، خرید و فروش و حمل غیرمجاز گیاهان دارویی و صنعتی با افراد متخلف برخورد می‌شود.

وی بیان کرد: از ساکنان عرصه‌های مجاور رویشگاه‌های منابع طبیعی به ویژه دامداران درخواست داریم که در صورت مشاهده تخلف، قاچاق و یا برداشت غیرمجاز محصولات جنگل و مرتعی از طریق سامانه 1504 و 139 به همکاران یگان حفاظت عرصه‌های منابع طبیعی استان به صورت شبانه روزی اطلاع دهند.

مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان کرمان با اشاره به بارندگی‌های اخیر در استان، گفت: با توجه به این بارندگی‌ها افزایش پوشش گیاهی در مراتع ما زیاد خواهد بود و درخواست داریم که مردم در صورت مشاهده حریق علاوه بر کمک به ما در اطفای آن، این مورد را بلافاصله اطلاع دهند.

انتهای پیام/511/

دیگر خبرها

  • استفاده از هوش مصنوعی در برنامه‌ریزی‌های بخش کشاورزی
  • گل محمدی به عنوان گیاهی اقتصادی برای کشاورزان یزدی
  • قرار گرفتن گل محمدی در برنامه‌ی توسعه‌ی کشت استان یزد
  • تولید سالانه ۱۶هزار تن گیاهان دارویی در لرستان
  • خطر دستبرد به طبیعت با برداشت بی رویه گیاهان دارویی!
  • پاسخ به ابهامات انجمن طراحان گرافیک/توجه به جوانان در هیات مدیره
  • احیای رویشگاه‌های گیاهان دارویی در هرمزگان
  • احیای هفت هزار هکتار گیاهان دارویی در هرمزگان
  • برخورد قضایی با هرگونه برداشت گیاهان دارویی در استان کرمان
  • افزایش ۷۰۰ هکتاری مزارع کشت گیاهان دارویی در اصفهان