Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تابناک»
2024-05-04@07:10:10 GMT

نگاهی به رده بندی سررسیدهای بازار آتی سکه

تاریخ انتشار: ۲۳ اردیبهشت ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۳۲۸۱۱۹۷

نگاهی به رده بندی سررسیدهای بازار آتی سکه

حجم معاملات آتی سکه طی هفته گذشته در بورس کالای ایران با افزایش رو به رو شد و به ۳۱ هزار و ۵۷۰ قرارداد رسید؛ ارزش معاملات آتی نیز ۴ هزار و ۲۷۴ میلیارد ریال ثبت شد.
به گزارش «تابناک اقتصادی»، همچنین حجم معاملات آتی سکه طی دو هفته قبل ۲۹ هزار و ۵۱۷ قرارداد بود.
به این ترتیب درمعاملات آتی سکه طی هفته گذشته، سررسید دی سال جاری به عنوان پرطرفدارترین سررسید لقب گرفت به نحوی که معامله گران ۲۵هزار و ۱۴۰ قرارداد را به ارزش ۳هزار و ۴۲۰ میلیارد ریال در این موعد تحویل به ثبت رساندند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در رتبه دوم معاملات آتی سکه، سررسید تازه وارد اسفند امسال با انعقاد ۲هزار و ۳۱۴ قرارداد به ارزش ۳۲۴ میلیارد ریال قرار گرفت. در مکان سوم بازار آتی نیز قرارداد آبان امسال جای گرفت؛ در این سررسید ۲ هزار و ۱۷۶ قرارداد به ارزش ۲۸۷ میلیارد ریال منعقد شد. قرارداد تحویل اردیبهشت سال جاری نیز با ثبت یک هزار و ۱۴ قرارداد به ارزش ۱۲۲میلیارد ریال در مکان بعدی بازار آتی قرار گرفت. سررسید تیر ۹۶ با ۵۰۷ قرارداد به ارزش ۶۲ میلیارد ریال و قرارداد تحویل شهریور امسال با ۴۱۹ قرارداد به ارزش ۵۳ میلیارد ریال در جایگاه های بعدی قرار گرفتند.
معاملات آتی سکه در آخرین روز هفته گذشته
همچنین بررسی معاملات آتی سکه در آخرین روز معاملاتی هفته گذشته (پنجشنبه) نشان می دهد در مجموع ۴هزار و ۲۵۴ قرارداد منعقد شد.
براساس آمار معاملات، سکه تحویل اردیبهشت ماه با ثبت قیمت یک میلیون و ۲۱۰ هزار تومان، رشد ۰/۱۷ درصدی را تجربه کرد. این در شرایطی است که سکه در قرارداد تحویل تیر با قیمت یک میلیون و ۲۴۴ هزار تومان رشد ۰/۲۴ درصدی را به ثبت رساند. از سویی دیگر سکه تحویل شهریور با نرخ یک میلیون و ۲۸۲ هزار تومان به فروش رسید و با افزایش ۰/۰۸ درصدی همراه شد. همچنین سررسید آبان ماه سال آینده با نرخ یک میلیون و ۳۲۴ هزار تومان معامله و رشد ۰/۰۴ درصدی را تجربه کرد و سررسید دی ماه هم با قیمت یک میلیون و ۳۶۵ هزار تومان معامله شد و رشد ۰/۱۹ درصدی را به ثبت رساند. در پایان سررسید اسفندماه سال ۹۶ باقیمت یک میلیون و ۴۲۷ هزارتومان معامله شد.
تحلیل تکمیلی آبشده طلا و سکه نقدی
در این تحلیل نگاهی داریم به تحلیل تکنیکال آبشده طلا و سکه نقدی طی هفته جاری.
چشم انداز
طی هفته گذشته با کاهش بیشتر اونس شاهد کاهش قیمت طلا در بازار داخلی بودیم که این کاهش تا دامنه ترازهای قیمتی اشاره شده در تحلیل ادامه داشت، به طوری که سکه نقدی تا ۱۱۹۲۰۰۰ و آبشده نقدی تا ۴۸۸۰۰۰ کاهش پیدا کردند و بعد از رویت دامنه تراز قیمتی مجدد مورد تقاضا قرار گرفت، همچنین افزایش سکه نقدی تا ۱۲۱۲۰۰۰ و آبشده طلا تا ۴۹۴۰۰۰ ادامه داشت.
تحلیل تکنیکال
تحلیل آبشده نقدی طلا در هفته جاری
در نمودار قیمتی آبشده طلا قیمت در محدوده تراز قیمتی قرار گرفته است و تا ۴۸۸۰۰۰ کاهش داشته است و همچنان لایه حمایتی و تقاضا وجود دارد و در صورت شکست صعودی در منطقه ۴۹۶۰۰۰ احتمال افزایش به سمت ۵۰۰۰۰۰ وجود دارد و دیده می شود پایداری قیمت در بالای ۴۹۲۰۰۰ این سناریو را شکل می دهد .
از سویی شکست صعودی در ۵۰۰۰۰۰ و پایداری یک روزه قیمت در بالای آن احتمال رشد بیشتر به سمت ۵۰۴۰۰۰ الی ۵۱۰۰۰۰ وجود دارد، اما عدم پایداری می تواند منجر به کاهش به سمت ۴۸۶۰۰۰ شود و شکست سطح کلیدی ۴۸۶۰۰۰ قیمت به سمت ۴۸۰۰۰۰ و ۴۷۶۰۰۰ حرکت می کند .
رویت دامنه عرضه شکل گرفته در دامنه ۵۰۴۰۰۰ تا ۵۱۰۰۰۰ احتمال برگشت قیمت با عدم شکست ۵۰۵۰۰۰ وجود دارد و اهداف شامل ۵۰۰۰۰۰ - ۴۹۶۰۰۰ - ۴۹۰۰۰۰ است.

تحلیل سکه نقدی در هفته جاری
در نمودار قیمتی سکه نقدی قیمت با رویت دامنه تراز قیمتی با تقاضا شدیدی روبرو شد و حتی از آبشده طلا پیشروی بیشتری داشته است و با رویت دامنه ۱۱۹۰۰۰۰ با رشد ۲۱ هزارتومانی در هفته گذشته مواجه بود و فعلا دیده می شود که دامنه ۱۲۰۵۰۰۰ حمایت فعلی و ۱۲۲۰۰۰۰ مقاومتت فعلی آن است و رویت مجدد ۱۲۰۵۰۰۰ با عدم شکست آن احتمال رشد به سمت مقاومت ۱۲۲۰۰۰۰ موجود دارد و اهداف میانی شامل ۱۲۱۲۰۰۰ تا ۱۲۱۷۰۰۰ است.
و اما شکست نزولی ۱۲۰۵۰۰۰ احتمال کاهش قیمت به سمت ۱۲۰۰۰۰۰ و کف قیمتی هفته پیش وجود دارد.
در صورتی که قیمت در دامنه ۱۲۱۷۰۰۰ تا ۱۲۲۰۰۰۰ قرار بگیرد احتمال برگشت قیمت در صورت عدم شکست ۱۲۲۱۰۰۰ وجود دارد و اهداف این سناریو برگشتی شامل ۱۲۱۲۰۰۰ - ۱۲۰۵۰۰۰ - ۱۲۰۰۰۰۰ است.

منبع: بورس کالای ایران

برچسب ها: بازار آتی سکه ، معاملات سکه آتی ، سکه آتی ، بازار سکه ، تابناک اقتصادی ، قیمت طلا ، سکه نقدی ، آبشده نقدی

منبع: تابناک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۲۸۱۱۹۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سرمایه‌گذاران این بازار بیشترین زیان را دیدند/ دلار به کانال ۵۰ هزار تومان باز می‌گردد؟

 ایمان ربیعی- بازارهای سنتی چهارگانه در هفته‌ای که گذشت، نتوانستند روی خوشی به سرمایه‌گذاران نشان دهند. این اتفاق از یک سو به خالی شدن دست نوسان‌گیران منجر شد و از سوی دیگر خرید و فروش در این بازارها را به حداقل رساند. بسیاری از کارشناسان معتقدند مهار تورم خود به نوعی حباب سکه را در بازار تخلیه کرده و بازارها را به حالت عادی بازخواهد گرداند اما با این حال انتظارات تورمی در روزهای اخیر فروننشسته است و شرایط ویژه سبب شده است انتظار برای بالا رفتن قیمت‌ها وجود داشته باشد.

 برگشت دلار رقم خورد

 هر چند شرایط اقتصاد ایران عادی نیست اما در هفته‌ای که گذشت بازار ارز با بازگشت مواجه بود. این اتفاق البته دور از انتظار سرمایه‌گذاران و حتی دلالان بود. با این حال دلار توانست به کف کانال شصت هزار تومان نزدیک شود اما این نزدیکی ماندگار نبود  خیز برای بازگشت به میانه‌ی کاال شصت هزار تومان در برخی روزها رخ داد. برخی این سئوال را مطرح می‌کنند که آیا دوباره دلار به کانال پنجاه هزار تومان ولو در سقف این کانال باخواهد گشت؟

 پاسخ به این سئوال اما از سوی کارشناسان یکی نیست. برخی معتقدند رسیدن دلار به کانال پنجاه هزار تومان هم نمی‌تواند ادامه‌دار باشد چرا که بازار در حال هضم قیمت شصت هزار تومانی و قرارگیری در این کانال است و ماندگاری در این محدوده، وقتی طولانی‌تر از حالت عادی شود موجب چسبندگی قیمت‌ها خواهد شد.

 از سوی دیگر باید در نظر داشت که فضای اقتصادی ایران دستخوش تغییر چندانی نشده و هر چند سیگنال‌هایی مبنی بر آزادسازی پول‌های مسدودی آزاد شده ایران مخابره شده اما تاثیر این خبر به دلیل انتشار چندباره از دست رفته است.

دلار در پایان این هفته در محدوده ۶۲ تا ۶۳ هزار تومان معامله می‌شود که نسبت به روزهای ابتدایی هفته دستخوش تغییر چندانی نشده و رفت و برگشت همچنان ادامه دارد. باید دید بازارساز با چه تدبیری هفته آینده را آغاز خواهد کرد.

سکه چقدر عقب نشست؟

هر قطعه سکه تمام بهار آزادی طرح جدید در ابتدای هفته به نرخ ۴۲ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان فروخته می‌شد اما این کالای سرمایه‌ای در پایان هفته در محدوده قیمتی ۴۱ هزار و ۹۵۰ تومان قرار گرفت. این بدان معناست سرمایه‌گذاران این بازار نیز با زیانی اندک همراه بودند. قیمت سکه از یک سو تحت تاثیر کاهش نرخ اونس و از سوی دیگر تحت تاثیر نوسان منفی دلار با کاش روبرو شدند. این وضعیت در بازار سایر قطعات سکه نیزتداوم دارد . نکته مهم اینجاست که در آخرین روز هفته قیمت هر اونس طلابا کاهشی نزدیک به بیست دلار روبرو شد و در لحظه تنظیم خبر اونس طلا به ۲۲۹۸ دلار و یازده سنت در بازارهای جهانی فروخته می‌شود. نکته مهم اینکه با وجود عقب نشینی بهای سکه حباب سکه در بازار بزرگتر از قبل شده است. هر قطعه سکه امامی هشت میلیون و ۲۷۱ هزار تومان حباب دارد.

طلا ریخت

قیمت هر گرم طلای ۱۸ عیار نیز از سه میلیون و ۵۵۰ هزار تومان در اولین روز هفته به سه میلیون و ۴۶۷ هزار تومان در آخرین روز هفته رسید . به این ترتیب کاهش اندک قیمت طلای هجده عیار نیز در بازار رقم خورد تا سمفونی زیان در بازار هماهنگ‌تر از همیشه نواخته شود.

بورس باز هم قرمز پوشید

بررسی معاملات بازار سهام در هفته دوم اردیبهشت ۱۴۰۳ نشان می‌دهد، با کاهش ارزش معاملات و افزایش عرضه، شاخص‌های بورسی با کاهش حدود ۱.۷ درصدی روبه‌رو شده‌اند.

نگاهی به روند معاملات این هفته نشان می‌دهد شاخص کل بورس طی این پنج روز معاملاتی با کاهش ۱.۷ درصدی از تراز دو میلیون و ۳۰۳ هزار واحد در پایان بورس هفته گذشته به دو میلیون و ۲۶۴ هزار واحد رسید. شاخص هم‌وزن نیز ۱.۶۹ درصد کاهش ارتفاع داد و از ۷۶۳ هزار واحد به ۷۵۰ هزار واحد رسیده است.

همچنین لازم به ذکر است بازار سهام طی این هفته به طور میانگین هفت میلیارد و ۱۶۰ میلیون برگه سهم حجم خورد و ارزشی معادل سه هزار و ۱۳۸ میلیارد تومان رقم زد. تراز پول حقیقی نیز در هفته دوم اردیبهشت منفی بود؛ به طوری که طی پنج روز کاری ۶۴۸ میلیارد تومان پول از بازار سهام خارج شده است.

۲۲۳۲۲۳

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1902127

دیگر خبرها

  • شیب تند کاهش قیمت خودرو در بازار / ریزش سنگین پژو پارس
  • پیش‌بینی جالب یک فعال بازار درباره قیمت طلا در هفته آینده
  • پیش‌بینی یک فعال بازار: طلا در هفته آینده به این قیمت می‌رسد
  • پیش‌بینی جالب یک فعال بازار درباره قیمت طلا در هفته آینده/ طلا و سکه چه قیمت‌هایی را تجربه می‌کنند؟
  • یک پیش‌بینی از آینده بازار سکه /سکه‌های کوچکتر تغییر فاز دادند
  • تک‌روی سکه‌های کوچکتر نسبت به سایر قطعات/ سکه‌های حراجی به بازار نیامده است
  • سرمایه‌گذاران این بازار بیشترین زیان را دیدند/ دلار به کانال ۵۰ هزار تومان باز می‌گردد؟
  • نگاهی به قیمت هونگچی H۵ در بازار آزاد؛ یکی از گران‌ترین چینی‌های بازار + جدول
  • بازار سرمایه هفته را کاهشی به پایان برد
  • نگاهی به بازار تخم مرغ در اردیبهشت ماه