Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - با پايان گرفتن مناظره سوم عملاً عرصه براي تبليغات انتخابات رياست جمهوري به برنامه کم بيننده‌تر صدا و سيما و همچنين فضاي مجازي محدود شده است.

به گزارش مشرق، با پايان گرفتن مناظره سوم عملاً عرصه براي تبليغات انتخابات رياست جمهوري به برنامه کم بيننده‌تر صدا و سيما و همچنين فضاي مجازي محدود شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

با توجه به اينکه بيش از نيمي از جمعيت رأي‌دهنده به صورت مستقيم به تماشاي مناظره مي‌نشينند، ساير برنامه‌هاي تبليغي کانديداها از رسانه ملي را نمي‌توان با بينندگان مناظره مستقيم کانديداها مقايسه کرد.
از سوي ديگر تبليغات در فضاي مجازي فاقد تأثيرگذاري و همه‌گيري در اين فرصت کوتاه است. از همين رو تنها نکته‌اي که در حوزه تبليغات کانديداها به چشم مي‌خورد، تبليغات ‌ سينه به سينه است. تجارب مشابه نشان داده که در هفته آخر منتهي به انتخابات آنچه به کار مي‌آيد، تبليغات چهره به چهره است.
‌‌‌‌ ‌‌ ‌
تبليغات چهره به چهره ‌

تبليغات چهره‌ به چهره در دسته‌اي از تبليغات جاي مي‌گيرد که به دنبال استفاده از امکانات گسترده يا تجهيزات سنگين براي ارائه ايده‌هاي خود نيست.

در حقيقت آنچه در اين تبليغات بيش از همه خود را نشان مي‌دهد بحث خلاقيت و توانايي اقناع از سوي طرفداران کانديداها است. البته در اين ميان تبليغات محيطي جاي خود را دارد، اما به دليل اهميت يافتن فضاي مجازي ديگر تبليغات کاغذي در انتخابات‌ها جايگاه چنداني را به خود اختصاص نمي‌دهد.

با اين حال در روزهاي منتهي به انتخابات بحث تبليغات کاغذي به صورت جدي‌تري دنبال مي‌شود. کما اينکه هم اکنون بر در و ديوارهاي شهر مي‌توان نشانه استفاده جدي تر از تبليغات محيطي را ديد.

اما در اين ميان تبليغات سينه به سينه‌ روشي است که در روزهاي پاياني انتخابات اهميت دو چنداني پيدا مي‌کند.
‌ ‌
از سال 60 تا 88
بين 11دوره انتخابات رياست جمهوري که از ابتداي پيروزي انقلاب اسلامي برگزار شده است، تبليغات چهره به چهره طرفداران فراواني داشته است. در اولين دوره انتخابات رياست جمهوري زماني که گروه‌هاي مختلف سياسي‌‌ در ايران فعاليت بسياري داشتند، تبليغات چهره به چهره حجم اصلي تبليغات را به خود اختصاص مي‌داد. برگزاري هفتگي نماز جمعه در محل دانشگاه فرصت بي نظيري را در اختيار گروه‌هاي سياسي براي ارتباط با قشر مذهبي جامعه قرار مي‌داد.
البته در اين بين برخي درگيري‌هاي فيزيکي نيز بين طرفداران کانديداها به وجود مي‌آمد که البته گروه‌هاي معارض همچون منافقين به عنوان محرک اصلي اين درگيري‌ها شناخته مي‌شدند.
‌موج بعدي تبليغات خياباني در دهه 70 بود که بار ديگر خود را نشان داد. در خرداد ماه سال 76 تبليغات چهره به چهره توانست به خوبي به‌نفع دولت اصلاحات وارد عمل شود و آراي عمومي و خاکستري را به نفع رئيس دولت اصلاحات برگرداند. ‌

در جريان اين آشوب‌ها برخي نيروهاي ميداني اصلاح طلبان به دنبال اين بودند که به ميان آوردن نيروهاي خود و ايجاد آشوب نظام را به ارائه برخي امتيازات وادار کنند که اتفاقاً با حضور گسترده نيروهاي انقلابي اين پروژه با شکست مواجه شد.
‌ ‌
اندرز رهبر معظم انقلاب در مورد حرکت‌هاي خياباني
شايد جدي‌ترين ميدان در جريان نبردهاي انتخاباتي براي تبليغات ميداني سال 88 بود. در آن زمان مناظره کانديداها سبب شد نمايندگان دو کانديدا با حضور گسترده در خيابان‌ها به تبليغ نامزد مورد نظر خود بپردازند. اين مسئله در ابتدا با برخي نگراني‌ها روبه رو شد، اما در نهايت رهبر معظم انقلاب اسلامي در جريان سخنان خود در حرم مطهر امام راحل در همان سال به ارائه نظر پرداختند.
ايشان فرمودند: من شنيدم و اطلاع پيدا کردم که در خيابان‌ها بعضي از جوانان طرفداران نامزدها مي‌روند - حالا من درباره‌ اين رفتن تو خيابان‌ها حرفي نمي‌زنم - اما مؤکداً مي‌گويم: مبادا اين خيابان‌گردي‌ها به مقابله، به مجادله، به درگيري بينجامد؛ مواظب باشيد. اگر کسي ديديد که اصرار بر اغتشاش و درگيري دارد، بدانيد او يا خائن است، يا بسيار غافل است.

با اين حال اين اندرز مقام معظم رهبري به خوبي شنيده نشد و با برخي طراحي‌هاي داخلي و خارجي حضور گسترده مردم در انتخابات به يک فتنه هشت ماهه تبديل شد که صد البته باز هم با حضور مردم اين فتنه خاموش شد.
اتفاقات سال 88 عيب‌ها و ايرادات تبليغات خياباني را به خوبي نشان داد و از طرف ديگر ميزان موثر بودن آن را در ايجاد کشش به سمت يک نامزد خاص بار ديگر به همگان يادآوري کرد.
‌ ‌
نيروهاي انقلابي موفق‌تر بوده‌اند
در شرايط فعلي و در انتخابات‌هاي رياست جمهوري سال جاري نيز آنچه مي‌تواند روند کشش آرا را به سمت يک نامزد خاص تغيير دهد، تبليغات خياباني و سينه به سينه است.
اين تبليغات به خوبي مي‌تواند در روزهاي آخر نظر کساني را که هنوز انتخاب نهايي خود را نکرده‌اند، تحت تأثير قرار دهد. بر اساس آخرين نظرسنجي‌هاي صورت گرفته نزديک به 30 درصد مردم هنوز نامزد نهايي خود را انتخاب نکرده‌اند و رأي اين عده با توجه به نزديک بودن رقابت‌ها بسيار موثر است.

اتفاقاً تاريخ نشان داده است که نيروهاي انقلابي در ايجاد ‌شور انتخاباتي سالم بسيار مؤثرتر از هر گروه و دسته ديگري عمل مي‌کنند و حماسه‌هاي بي نظير در سال‌هاي گذشته به خوبي شاهدي بر اين مدعاست.

حال نيز به نظر مي‌رسد، اگر بنا بر اين است که جناح انقلابي به صورت موثر وارد عرصه انتخابات شود، بايد به سراغ تبليغات خياباني و سينه به سينه برود. البته در اين بين حرکت‌هاي محدودي نيز آغاز شده است اما براي تأثير‌گذاري بيشتر نياز به حرکات گسترده تري است.

تحولات روزهاي آينده به خوبي نشان خواهد داد که کدام طرف از اين فرصت بهره‌برداري خواهد کرد.

منبع: روزنامه جوان

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۲۸۲۸۹۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تبلیغات مرحله دوم انتخابات مجلس از پنجشنبه آغاز می‌شود

به گزارش گروه سیاسی ایسکانیوز، به نقل از کمیته اطلاع رسانی ستاد انتخابات کشور، متن این اطلاعیه به شرح زیر است:

بیشتر بخوانید: رئیسی خواستار فراهم کردن زمینه حضور گسترده‌تر مردم در انتخابات مجلس شد

به آگاهی مردم شریف ایران اسلامی و تمامی نامزدهای مرحله دوم انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی می رساند، در اجرای ماده (۷۰) قانون انتخابات مجلس شورای اسلامی ، فعالیت های تبلیغاتی کلیه نامزدهای واجد شرایط از ساعت ۰۰:۰۰ بامداد روز پنجشنبه مورخ ۱۳/۰۲/۱۴۰۳ آغاز و در ساعت ۰۸:۰۰ صبح روز پنجشنبه مورخ ۲۰/۰۲/۱۴۰۳ پایان می یابد.

انتهای پیام/

کد خبر: 1229173 برچسب‌ها مجلس شورای اسلامی

دیگر خبرها

  • محمود احمدی‌نژاد استعفا می‌دهد؟ جنجال بزرگ آقای سیاست‌مدار
  • رابرت کندی به بایدن: کنار بکش تا ترامپ را شکست بدهم
  • درخواست عجیب نامزد مستقل انتخابات ریاست‌جمهوری آمریکا از جو بایدن
  • آماده سازی ۴۰۰ نقطه در کرمانشاه برای تبلیغات کاندیداهای مجلس
  • اشتباه مهم من در دوره اول این بود: زیادی خوب بودم!- ترامپ 
  • مشورت با آیت الله برای کاندیداتوری در انتخابات ریاست جمهوری /به محسن رضایی گفتم پیروز نمی شود و دو سه میلیون رأی خواهد داشت
  • تبلیغات مرحله دوم انتخابات مجلس از پنجشنبه آغاز می‌شود
  • اطلاعیه شماره یک ستاد انتخابات کشور / مهلت تبلیغات کاندیداهای مجلس اعلام شد
  • عدم مشارکت جبهه نجات ملی تونس در انتخابات
  • با کاندیداهای راه‌یافته به دور دوم انتخابات مجلس دو حوزه انتخابیه فارس آشنا شوید