Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری آریا»
2024-05-08@23:43:50 GMT

10 مورد از برترين گوشي‌هاي هوشمند بدون حاشيه

تاریخ انتشار: ۲۴ اردیبهشت ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۳۲۸۳۶۰۰

خبرگزاري آريا - وب‌سايت ديجي رو - حسين محمودزاده: تب صفحات نمايش بزرگ و بدون حاشيه، در سال 2017 به اوج خود رسيده است. تاکنون اين نوع صفحات نمايش را در محصولات مختلفي از قبيل تلويزيون، گوشي‌هاي هوشمند، لپ تاپ و مانيتور مشاهده کرده‌ايم. در اين بين توليد کنندگان گوشي‌هاي هوشمند به تازگي تمرکز بسيار بيشتري بر روي اين ويژگي داشته‌اند و هر کدام از سازندگان سعي کرده‌اند تا پرچمداري با صفحه نمايش بدون حاشيه راهي بازار کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!




البته واقعيت اين است که هنوز هيچ گوشي هوشمندي با صفحه نمايش بدون حاشيه طراحي نشده و اين عبارت در حال حاضر به گوشي‌هاي اطلاق مي‌شود که نسبت به بقيه محصولات از حاشيه کمتري در اطراف صفحه نمايش خود برخوردار هستند. همان طور که اشاره کرديم، در سال جاري ميلادي شاهد عرضه چندين گوشي هوشمند بدون حاشيه در اطراف نمايشگر بوديم و در مطلب پيش رو نيز سعي کرديم تا شما را با 10 مورد از بهترين‌‌هاي آن‌ها آشنا کنيم.

1- سامسونگ گلکسي اس 8

به جرأت مي‌توان گفت حتي کساني که در دور افتاده‌ترين نقاط دنيا زندگي مي‌کنند هم حتماً نام گلکسي اس 8 را شنيده‌اند! به اعتقاد بسياري از کاربران و منتقدان پرچمدار جديد سامسونگ بهترين گوشي اندرويدي عرضه شده تا به امروز مي‌باشد. نسبت صفحه نمايش به بدنه فوق العاده 83.6 درصدي، اين حس را به شما منتقل مي‌کند که تنها يک نمايشگر را در دست خود گرفته‌ايد. البته حذف حاشيه‌هاي اضافي در بالا و پايين صفحه نمايش باعث شده تا نسبت تصويري گلکسي اس 8 کمي تغيير کرده و به مقدار نامتعارف 18:9 برسد (در حال حاضر اغلب نمايشگرها از نسبت تصويري استاندارد 16:9 استفاده مي‌کنند). صفحه نمايش سوپر امولد اين گوشي از کيفيت بسيار بالايي برخوردار بوده و از وضوح تصويري 2960 در 1440 پيسکل بهره مي‌برد.


قيمت: 850 دلار



از ديگر مشخصات سخت‌افزاري پرچمدار جديد سامسونگ هم مي‌توان به برخورداري از چيپ پردازشي اسنپدراگون 835 و دوربين پشتي 12 مگاپيکسلي از نوع Dual Pixel با دريچه ديافراگم f/1.7، اشاره کرد که در نور کم نيز قادر به ثبت عکس‌هايي بسيار باکيفيت و واضح مي‌باشد. باتري اين گوشي هوشمند ظرفيتي متوسط و برابر 3000 ميلي آمپر ساعت دارد که البته با اقدامات و تست‌هاي انجام شده از سوي سامسونگ بسيار امن‌تر از قبل شده و لازم نيست نگران تکرار اتفاقات تلخ گلکسي نوت 7 باشيد.


2- ال جي جي 6

پرچمدار سال 2017 ال جي در واقع به عنوان رقيب اصلي گلکسي اس 8 سامسونگ به حساب مي‌آيد. ال جي پس از شکستي که با عرضه پرچمدار سال گذشته خود يعني جي 5 (با طراحي ماژولار) تجربه کرد، تمام توان خود را به کار گرفت و با کنار گذشتن طراحي ماژولار موفق شد محصولي کاربر پسند را روانه بازار کند. ال جي جي 6 با صفحه نمايش بدون حاشيه خود که وضوحي برابر با 2880 در 1440 پيکسل داشته و نسبت نمايشگر به بدنه 78.6 درصدي را به ارمغان آورده، مطمئناً تا به امروز بهترين گوشي اندرويدي عرضه شده توسط ال جي مي‌باشد.


قيمت: 682 دلار



در کنار صفحه نمايش بسيار باکيفيت و جذاب، جي 6 از يک دوربين 13 مگاپيکسلي دو لنزه نيز در پشت بدنه خود بهره‌مند مي‌باشد که وظيفه ساخت آن بر عهده سوني بوده و مطمئناً مي‌تواند طرفداران عکاسي با موبايل را راضي کند. يکي از اين دوربين‌ها استاندارد بوده و زاويه ديد 71 درجه‌اي دارد، در حالي که لنز ديگر با زاويه فوق العاده گسترده و 125 درجه‌اي خود تجربه ثبت تصاويري فوق العاده را به ارمغان مي‌آورد.

ال جي برخلاف سامسونگ به سراغ چيپ اسنپدراگون 835 نرفته و ترجيح داده تا کماکان از اسنپدراگون 821 در گوشي جديد خود استفاده کند. باتري ال جي جي 6 ظرفيتي برابر 3300 ميلي آمپر ساعت داشته و نسبت به جي 5 پيشرفت محسوسي را تجربه کرده است. البته شايان ذکر است که باتري اين محصول قابل جداسازي نيست. قيمت پايين‌تر ال جي جي 6 نسبت به رقيب سامسونگي خود، يکي از نقاط قوت آن به شمار رفته و مي‌تواند موفقيت خوبي را براي آن در زمينه ميزان فروش، رقم بزند.


3- شيائومي مي ميکس

شيائومي سال گذشته و زودتر از بسياري ديگر از توليد کنندگان، با عرضه مي ميکس (Mi Mix) به سراغ استفاده از صفحات نمايش بدون حاشيه رفت و توانست با محصول قدرتمند خود، نگاه‌هاي زيادي را به سوي خود معطوف کند. نسبت صفحه نمايش به بدنه در مي ميکس حيرت انگيز و برابر 91.3 است که به راحتي مي‌تواند ساير پرچمدارهاي بازار را در اين زمينه مغلوب کند. اين نسبت فوق العاده بالا به اين معني است که شيائومي توانسته صفحه نمايش بزرگ و 6.4 اينچي مي ميکس را در بدنه‌‎اي بسيار کوچک‌تر نسبت به محصولات رقيب، جا دهد. البته با اين حال، وضوح تصويري اين نمايشگر چندان بالا نبوده و برابر با 2040 در 1080 پيکسل مي‌باشد.


قيمت: 609 دلار



چيپ پردازشي اسنپدراگون 821 وظيفه پردازش اطلاعات را در اين گوشي هوشمند بر عهده داشته و حافظه رم 6 گيگابايتي در نظر گرفته شده براي آن نيز هيچ کم و کسري باقي نمي‌گذارد. دوربين 16 مگاپيکسلي پشت بدنه مي ميکس نيز با قابليت ضبط ويديوهاي 4K، گزينه‌اي ايده آل براي علاقه‌مندان عکاسي با موبايل خواهد بود. دوربين جلويي شيائومي مي ميکس به طرز عجيبي در پايين بدنه تعبيه شده، که البته اين هم جزو تبعات حذف حاشيه‌هاي اطراف صفحه نمايش مي‌باشد. يکي ديگر از نقاط قوت اين محصول، باتري بزرگ و 4400 ميلي آمپر ساعتي آن مي‌باشد که مطمئناً مي‌تواند کاربران پرمصرف را به سمت خود جذب کند.


4- زد تي اي نوبيا زد 11

زد تي اي نوبيا زد 11 (ZTE Nubia Z11) جديدترين پرچمدار کمپاني چيني ZTE بوده و از صفحه نمايشي 5.5 اينچي با وضوح تصويري 1920 در 1080 پيکسل برخوردار مي‌باشد. اين گوشي داراي نسبت نمايشگر به بدنه 75.2 بوده و تقريباٌ مي‌توان گفت هيچ حاشيه‌ قابل توجهي در اطراف صفحه نمايش آن به چشم نمي‌خورد. چيپ پردازشي اسنپدراگون 820 که از جديدترين توليدات کوالکام به شمار مي‌رود، قدرت خوبي براي اين محصول به ارمغان آورده و به عنوان محصول عرضه شده در سال گذشته ميلادي، نمي‌توان ايرادي از اين بابت گرفت.


قيمت: 369 دلار



اگر کيفيت دوربين گوشي برايتان اهميت زيادي دارد بايد بدانيد که اين محصول از يک لنز 16 مگاپيکسلي در پشت بدنه خود استفاده مي‌کند که البته قابليت ضبط ويديوهاي 4K را نيز دارد. زد تي اي با به کارگيري تکنولوژي Dolby Atmos در پرچمدار سال گذشته خود، کيفيت صوتي بسيار خوبي را نيز در اختيار کاربران قرار داده و باعث شده تا تماشاي فيلم در اين گوشي لذت بسيار بيشتري داشته باشد.

يک باتري 3000 ميلي آمپر ساعتي نيز براي زد 11 در نظر گرفته شده که البته نبايد انتظار زيادي از آن داشته باشيد. همانند ديگر گوشي‌هاي رده بالاي چيني، قيمت زد تي اي نوبيا زد 11 يکي از مهمترين نقاط قوت آن به شمار رفته و با اتکا به همين مزيت عمده مي‌تواند رقيبي جدي براي پرچمدارهاي سرشناس بازار باشد.


5- هواوي ميت 9

هواوي در چند سال گذشته به کلي متحول شده و توانسته با عرضه گوشي‌هاي هوشمند رده بالا و بسيار قدرتمند و البته با قيمتي بسيار پايين‌تر از محصولات مشابه، به رقيبي جدي براي شرکت‌هاي نام آشنايي همچون سامسونگ، ال جي و اچ تي سي، بدل شود. ميت 9 (Mate 9) نيز از اين قائده مستثني نيست. اين گوشي هوشند داراي صفحه نمايشي 5.9 اينچي با وضوح تصويري 1920 در 1080 پيکسل بوده که حاشيه‌هاي بسيار کمي در اطراف خود دارد و همين امر باعث شده تا نسبت نمايشگر به بدنه به ميزان فوق العاده 77.5 درصدي برسد.


قيمت: 585 دلار



البته هواوي ميت 9 در کنار طراحي زيبا و صفحه نمايش باکيفيتي که دارد، از قدرت سخت‌افزاري مثال زدني‌اي نيز برخوردار مي‌باشد. چيپ پردازشي کايرين 960 از محصولات HiSilicon که بر پايه معماري big.LITTLE طراحي شده، باعث شده تا ميت 9 از لحاظ پردازش اطلاعات هيچ کم و کسري نداشته باشد. اين چيپ قدرتمند به راحتي توان رقابت با محصولاتي همچون اسنپدراگون 820 و اگزينوس 8890 را دارد.

هواوي ميت 9 در پشت بدنه خود نيز مجهز به دو لنز 20 و 12 مگاپيکسلي با برند لايکا (Leica) مي‌باشد که کيفيتي فوق العاده را در اختيار کاربران اين گوشي قرار مي‌دهد. باتري 4000 ميلي آمپر ساعتي اين گوشي نيز طول عمر بالاي دارد و بنابراين به راحتي و بدون نگراني از اتمام نا به هنگام شارژ گوشي خود مي‌توانيد از آن استفاده کنيد. در انتها همان طور که اشاره کرديم، هواوي همواره محصولاتي با قيمت بسيار مناسب و رقابتي را راهي بازار کرده و ميت 9 نيز يکي از همين نوع محصولات مي‌باشد.


6- يولفون فيوچر

بايد اعتراف کنيم که بيشتر مواقع توليد کنندگان چيني و محصولات آن‌‌ها را دست کم مي‌گيريم، اما يولفون فيوچر (Ulefone Future) يکي از آن توليدات چيني است که نبايد به هيچ وجه آن را دست کم گرفت. همان طور که از نام اين گوشي بر مي‌آيد، طراحي و ظاهر آن نشان دهنده يک محصول کاملاً آينده نگرانه بوده و صفحه نمايش 5.5 اينچي آن نيز با وضوح تصويري 1920 در 1080 پيکسل و حاشيه‌هاي بسيار کمي که در اطراف خود دارد به القاي اين حس کمک شاياني مي‌کند. يولفون با حذف حاشيه‌هاي زائد اطراف صفحه نمايش، نسبت نمايشگر به بدنه را به ميزان قابل توجه 75 درصد رسانده و در اين زمينه مي‌تواند به خوبي با شرکت‌هاي مطرح بازار گوشي‌هاي هوشمند، رقابت کند.


قيمت: 253 دلار



از ديگر مشخصات سخت‌افزاري بارز يولفون فيوچر مي‌توان به چيپ پردازشي MT6755 از محصولات مدياتک اشاره کرد که داراي هشت هسته پردازشي بوده و فرکانس هسته‌هاي آن نيز برابر با 1.95 گيگاهرتز مي‌باشد. به علاوه، 4 گيگابايت حافظه رم نيز براي اين محصول در نظر گرفته شده که براي يک گوشي پرچمدار مقدار مناسب و معقولي است. دوربين پشتي 16 مگاپيکسلي و دوربين جلويي 5 مگاپيکسلي يولفون فيوچر مي‌تواند به خوبي نياز کاربران به ثبت عکس‌هاي باکيفيت را برآورده کند.

انرژي مورد نياز اين گوشي هوشمند از طريق يک باتري 3090 ميلي آمپر ساعتي تأمين مي‌شود که طول عمر متوسطي داشته و براي محصولي در چنين رده قيمت، يک غنيمت به شمار مي‌رود. حال که صحبت از قيمت گوشي شد، بايد بدانيد که اين محصول چيني يکي از خوش قيمت‌ترين گوشي‌هاي پرچمداري است که مي‌توانيد در بازار پيدا کنيد و با توجه طراحي بي‌نظير و کيفيت ساخت بالاي آن، مطمئناً ارزش خريد بالايي دارد.


7- سامسونگ گلکسي اس 7 اج

با توجه به عرضه گلکسي اس 8، پرچمدار سال گذشته سامسونگ با کاهش قيمت خوبي مواجه شده و در حال حاضر يکي از بهترين گوشي‌هاي هوشمند اندرويدي از نظر ارزش خريد، به حساب مي‌آيد. اين گوشي که در حال حاضر با قيمتي 519 دلاري در دسترس خريداران قرار گرفته است، داراي صفحه نمايشي 5.5 اينچي با وضوح تصويري 2560 در 1440 پيسکل بوده و نسبت نمايشگر به بدنه در آن برابر با 76.1 است که البته در مقابل گلکسي اس 8 با نسبت 83.6 درصد، حرف زيادي براي گفتن ندارد.


قيمت: 519 دلار



با اينکه گلکسي اس 7 اج پرچمدار سال گذشته سامسونگ محسوب مي‌شود اما اين به معناي ضعف سخت افزاري اين محصول نيست و چيپ پردازشي اسنپدراگون 820 به همراه 4 گيگابايت حافظه رم، قدرت سخت افزاري بالايي را در اختيار کاربر قرار خواهد داد. باتري اين گوشي حتي نسبت به گلکسي اس 8 نيز عملکرد بهتري داشته و با ظرفيت 3600 ميلي آمپر ساعتي خود، طول عمر نسبتاً بالايي دارد.

گلکسي اس 7 اج همچنين داراي يک لنز 12 مگاپيکسلي با دريچه ديافراگم f/1.7 در پشت بدنه خود مي‌باشد که دقيقاً مشابه با همان لنز به کار گرفته شده در گلکسي اس 8 است. با وجود اينکه حاشيه‌هاي اطراف صفحه نمايش در اين گوشي نسبت به پرچمدار امسال سامسونگ کمي بيشتر است، اما انحناي لبه‌هاي کناري گوشي زيبايي خاصي به آن به بخشيده و از نظر طراحي جزو بهترين محصولات بازار مي‌باشد. بنابراين اگر به دنبال خريد يک گوشي اندرويدي با حاشيه‌هاي کم در اطراف صفحه نمايش، لبه‌‌هاي خميده و البته قيمت مناسب هستيد، به هيچ وجه نبايد گلکسي اس 7 اج را ناديده بگيريد.


8- لنوو زاک اج

ممکن است فکر کنيد کمپاني چيني لنوو با خريد شرکت موتورولا از گوگل، توجه چنداني به خط توليد گوشي‌هاي هوشمند برند اختصاصي خود نداشته باشد، اما بايد بگوييم در اين صورت سخت در اشتباهيد و عرضه لنوو زاک اج (Lenovo ZUK Edge) نيز دليلي بر اين مدعا مي‌باشد. اين گوشي هوشمند جذاب و زيبا از صفحه نمايشي 5.5 اينچي با وضوح فول اچ دي برخوردار بوده و همانند ال جي جي 6 از نسبت نمايشگر به بدنه 78.3 درصدي برخوردار مي‌باشد. چيپ پردازشي اسنپدراگون 821 به عنوان قلب تپنده اين محصول انتخاب شده و 4 يا 6 گيگابايت حافظه رم (بسته به مدل آن) نيز تکميل کننده مشخصات سخت افزاري بالاي آن مي‌باشد.


قيمت: 431 دلار



دوربين پشتي 13 مگاپيکسلي با قابليت ضبط ويديوهاي 4K نيز همان چيزي است که هر علاقه‌مند به عکاسي با موبايل را راضي خواهد کرد. در کنار همه اين‌ها، يک باتري 3100 ميلي آمپر ساعتي هم براي لنوو زاک اج در نظر گرفته شده که البته قابليت جداسازي ندارد. اين باتري طول عمر معقولي که دارد اما با اين حال نبايد انتظار زيادي از آن داشته باشيد. همانند ديگر گوشي‌هاي هوشمند چيني، در مورد لنوو زاک اج هم قيمت تعيين شده براي آن توجه هر بيننده‌اي را به خود جلب مي‌کند.


9- الفون اس 7

الفون اس 7 (Elephone S7) يکي ديگر از گوشي‌هاي هوشمند چيني بسيار باکيفيت است که البته طراحي ظاهري آن شباهت زيادي به گلکسي اس 7 اج دارد. صفحه نمايش اين گوشي اندازه‌اي 5.5 اينچي داشته و وضوح تصويري آن برابر 1920 در 1080 پيکسل است. علاوه بر شباهت ظاهري الفون اس 7 به گلکسي اس 7 اج، نسبت نمايشگر به بدنه آن نيز تقريباً يکسان با گوشي رده بالاي سامسونگ و برابر با 75.62 درصد مي‌باشد.
چيپ پردازشي MT6797 هليو ايکس 20 از محصولات کوالکام وظيفه پردازش اطلاعات را در اين گوشي بر عهده دارد که شامل ده هسته پردازشي بوده و بر پايه معماري ARM طراحي شده است. 4 گيگابايت حافظه رم نيز از ديگر ويژگي‌هاي بارز الفون اس 7 به شمار مي‌آيد.


قيمت: 180 دلار



متأسفانه دوربين پشتي 13 مگاپيکسلي اين گوشي قابليت ضبط ويديو در وضوح 4K را ندارد و حداکثر مي‌توان در حالت 1080p اقدام به ضبط ويديو نمود. علاوه براين، باتري 3000 ميلي آمپر ساعتي الفون اس 7 هم طول عمر چندان بالايي نداشته و از اين بابت نيز در برابر رقباي خود حرف چنداني براي گفتن ندارد. البته در کنار اين دو نکته تقريباً منفي، قيمت بسيار پايين الفون اس 7 مي‌تواند برگ برنده بزرگي براي آن محسوب شود.


10- ميز آلفا

ميز آلفا (Maze Alpha) يک تفاوت عمده با ديگر محصولات معرفي شده در مطلب حاضر دارد و آن هم اينکه، اين گوشي هنوز عرضه نشده و کمپاني چيني توليد کننده آن تاکنون جزئيات زيادي نيز در مورد آن منتشر نکرده است. در نگاه اول ميز آلفا بسيار شبيه به شيائومي مي ميکس به نظر مي‌رسد و حتي نسبت نمايشگر به بدنه اين دو گوشي نيز بسيار به يکديگر نزديک مي‌باشد.




اگر شايعات پيرامون ميز آلفا صحت داشته باشند، اين گوشي هوشمند مجهز به يک چيپ پردازشي هشت هسته‌اي بوده و در کنار آن 6 گيگابايت حافظه رم نيز برايش در نظر گرفته شده است. همچنين انتظار مي‌رود شاهد يک دوربين دو لنزه نيز در پشت بدنه آن باشيم.

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۲۸۳۶۰۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ViLTE چیست و چه کاربردهایی دارد؟

فناوری Video Over LTE یا به اختصار ViLTE، نام تکنولوژی تماس تصویری بر بستر نسل چهارم سیستم‌های مخابراتی است که به کاربران تلفن‌های هوشمند اجازه می‌دهد بدون نیاز به استفاده از دیتای اینترنت خود، با افراد دیگر تماس تصویری برقرار کنند. باید به این نکته توجه کنید که برای استفاده از این فناوری، باید به اینترنت 4G یا 5G دسترسی داشته باشید و این تکنولوژی فقط بدون استفاده کردن از حجم اینترنت شما، قابلیت تماس تصویری را برقرار می‌کند.

این تکنولوژی، بر پایه زیر سیستم‌های چند رسانه‌ای از طریق IP (IP Multimedia Subsystem یا به اختصار IMS) بنا شده است و دقیقا از همان پروتکل‌های کنترلی استفاده می‌کند که تکنولوژی VoLTE (تماس صوتی از طریق LTE) از آن‌ها بهره می‌برد.

این فناوری برای رمزگذاری و رمزگشایی استریم ویدیو، از کودِک* H.264 استفاده می‌کند. مزیت اصلی این کودِک نسبت به کودک 3G-324M که در تماس‌های تصویری بر بستر 3G استفاده می‌شد، کیفیت بسیار بالاتر آن است.

به دلیل اینکه کیفیت تماس تصویری در هنگام استفاده از این فناوری نباید افت کند،‌ ViLTE نسبت به سرویس‌های دیگر استریم که تاخیر در آن‌ها اهمیت بالایی ندارد، اولویت بالاتری دارد. به این ترتیب خیال استفاده کنندگان از این تکنولوژی از بابت عدم تاخیر و افت کیفیت تماس تصویری، راحت است.

تابحال موبایل‌های بسیار زیادی با قابلیت پشتیبانی از فناوری ViLTE به بازار عرضه شده‌اند. یکی از این محصولات، گوشی هوشمند داریا باند است که محصول مشترک داریا و شرکای تجاری خارجی‌اش است؛ شرکت داریا وظیفه توسعه اکوسیستم و بخشی از طراحی گوشی را برعهده داشته و تولید سخت‌افزارآن برعهده شرکای تجاری خارجی بوده است.

این محصول به شما اجازه می‌دهد که بدون نیاز به استفاده از حجم اینترنت خود، با دوستان و عزیزانتان که باند دارند تماس تصویری برقرار کنید.

داریا باند علاوه بر ویژگی تماس تصویری بدون نیاز به اینترنت، دارای صفخه نمایش AMOLED ۱۲۰ هرتزی است که بازی کردن یا وب‌گردی و تماشای فیلم و سریال را به امری لذت‌بخش تبدیل کرده است.

پردازنده دایمنسیتی ۷۰۵۰ محصول مدیاتک، قلب تپنده این گوشی هوشمند است. پردازنده‌ای که بین پردازنده‌های میان‌رده، عملکرد بسیار خوبی دارد. دوربین سه‌گانه، پشتیبانی از فناوری شارژ سریع و پشتیبانی از بسترWeb3 از دیگر ویژگی‌های داریا باند محسوب می‌شود.

نکته‌ای که نباید در هنگام استفاده از این فناوری فراموش کرد، این است که گاهی اوقات با اینکه تمامی تنظیمات درست بنظر می‌رسد، اما هنگام تلاش برای برقراری تماس ویدیویی، کاربر موفق به انجام این کار نمی‌شود. این مساله صرفا به دلیل شلوغ بودن شبکه است و با تلاش مجدد شانس برقراری تماس ویدیویی موفق بالاتر می‌رود.

* فرآیند سخت‌افزاری یا نرم‌افزاری که وظیفه فشرده‌سازی و از حالت فشرده خارج کردن داده‌های بسیار بزرگ را بر عهده دارد، کودِک نامیده می‌شود

 

انتهای رپرتاژ آگهی/ 

 

دیگر خبرها

  • ViLTE چیست و چه کاربردهایی دارد؟
  • قیمت گوشی سامسونگ، شیائومی و آیفون ۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۳/ قیمت ارزان‌ترین گوشی هوشمند
  • از رویداد هفته آینده گوگل چه انتظاری داشته باشیم؟
  • نکات ایمنی مهم برای شارژ کردن گوشی های هوشمند؛ اگر موبایل دارید، بخوانید
  • آیا گوشی‌های هوشمند سلامت جسمی شما را به خطر می‌اندازد؟
  • قیمت گوشی سامسونگ a54 امروز (۱۸ اردیبهشت) + مشخصات و دوربین galaxy a54 Samsung
  • آیا استفاده از گوشی‌های هوشمند نوجوانان را افسرده می‌کند؟
  • مشاوره تحصیلی هوشمند در کمترین زمان و بدون اتلاف وقت
  • کارت هوشمند«نسک»؛ گامی برای ورود حجاج به مشاعر مقدسه
  • جدیدترین نسل موبایل رونمایی شد؛ بازگشت به «ماربازی» بدون اینترنت! (+عکس)