Web Analytics Made Easy - Statcounter

وزیر کشور گفت: تا الان 200 مورد شکایت انجام شده که اکثر آنها مربوط به انتخابات شوراها بوده است.

به گزارش جماران، عبدالرضا رحمانی فضلی شامگاه شنبه 23 اردیبهشت در برنامه تلویزیونی نگاه یک، با اشاره به اینکه میزان تخلفات در این دوره از انتخابات نسبت به دوره قبل یک سوم کاهش داشته است، اظهار کرد: ما روزانه تخلفات را بررسی کرده و برای رسیدگی بیشتر به دستگاه قضایی ارسال می کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی در مورد این شایعه که دهیاران مردم روستاها را تهدید می کنند که به یک نامزد رای دهند، اظهار کرد: وزارت کشور و شورای نگهبان با سیستم‌هایی که دارند بر امر انتخابات نظارت می کنند. کاندیداها این نظارت را انجام می دهند و سطح نظارت واقعا بالاست. ما حدود 50 هزار مدیر در وزارت کشور داریم که شاید پنج نفر هم در ستادی رفته باشند که آن را نفی نمی‌کنیم اما گفته‌ایم در نیم ساعت به شکایات رسیدگی می‌کنیم.

وزیر کشور خاطرنشان کرد: الان دوره تهدید نیست و طرح این مسائل توهین به شعور مردم است. دهیاری‌ها توسط شوراها انتخاب می‌شوند و مدیر وزارت کشور نبوده و از دولت بودجه نمی‌گیرند. در این مورد من همین امشب با نماینده‌ای که این مساله را مطرح کرده صحبت کردم که او گفت خبرنگاری این موضوع را از من پرسید که من در جواب گفتم اطلاعی ندارم و باید از وزارت کشور پرسیده شود اما او سوال خود را به جای جواب من منتشر کرد.

وی تاکید کرد: هیچ ارتباط اداری بین دهیاری‌ها و وزارت کشور نیست و در مورد وامی که به دهیاری‌ها تعلق می‌گیرد باید گفت از سال قبل سازمان شهرداری‌ها با پست بانک تفاهم نامه‌ای امضا کرد که به دهیاری ها برای امور ده خود وام بدهد که دهیاری‌ها هم وام خود را دریافت کرده و می‌کنند.

رحمانی فضلی درباره راه اندازی کارناوال‌های انتخاباتی، گفت: راه اندازی کارناوال‌ها خلاف قانون است و ما مجوز راه اندازی کارناول نمی‌دهیم اما افراد در داخل ستادها می‌توانند تجمع کنند و ما هم هیچ مانعی برای آنها ایجاد نمی‌کنیم اما اگر فراخوانی داده شود حتما باید با مجوز باشد و به فرمانداری‌ها و استانداری‌ها هم گفته‌ایم در اسرع وقت به این فراخوان‌ها در داخل ستادها مجوز بدهند. البته ممکن است شب‌های آخر انتخابات مردم به خیابان‌ها بیایند که ما این را خودجوش می‌دانیم نه کارناوال از قبل پیش بینی شده. مجوز تجمع در اماکن سربسته یا ورزشگاه‌ها را هم داده‌ایم و همین امروز تجمعات مختلفی با حضور چند هزار نفر در شهرهای مختلف کشور برگزار شده است.

وزیر کشور افزود: اما تجمع در میادین شهر موجب اختلال در رفت و آمد می شود و حفظ نظم و امنیت آن نیز سخت می شود. ما اگر از قبل متوجه راه اندازی کارناوال یا برگزاری تجمع در خیابان ها شویم چنین اجازه ای نمی دهیم و تاکنون هیچ اعتراضی در این زمینه از ستادهای انتخابات نامزدها نداشته‌ایم.

وزیر کشور در مورد تبلیغات در فضای مجازی نیز تصریح کرد: تخلف در فضای مجازی با این همه گستردگی واقعا کم است و حتی قابل چشم پوشی است زیرا فضای مجازی موجب تشویق مردم برای حضور در انتخابات و آگاهی رسانی می شود و منفعتش بسیار بیشتر از ضررهایش است البته باید جلوی همین تخلف اندک هم گرفته شود.

وی در مورد برگزاری انتخابات در خارج از کشور با بیان اینکه 132 شعبه در 102 کشور خواهیم داشت، گفت: ما آمادگی کامل برای برگزاری انتخابات در خارج از کشور داریم، فقط مشکل ما در کاناداست چون آنجا سفارتخانه نداریم و آنها هم سفارتخانه‌ای را به عنوان جایگزین سفارت ایران نمی‌پذیرند. البته این مشکل قانونی است نه اینکه آنها بخواهند کارشکنی داشته باشند. در آمریکا هم 50 شعبه اخذ رای داریم.

رحمانی فضلی در ادامه در مورد اعتبار نظرسنجی‌های انجام گرفته در مورد نتیجه انتخابات، گفت: عموما نتیجه این نظرسنجی‌ها درست نیست و 80 یا 90 درصد آنها معتبر نیست زیرا برخی دنبال نظرسازی بوده و برخی هم مشکل روشی دارند.

وزیر کشور در خصوص آمادگی برای برگزاری دور دوم انتخابات نیز خاطرنشان کرد: تا نتیجه انتخابات در تهران نیاید ما سایر نتایج را اعلام نمی‌کنیم. نتیجه تهران نیز یکی دو روز طول می‌کشد . روز شنبه یا یکشنبه آمار اعلام می شود یعنی فقط سه روز تا برگزاری انتخابات در مرحله دوم فاصله است. شما هم آمادگی کامل دارید که در اولین جمعه بعد از مرحله اول انتخابات، انتخابات مرحله دوم را برگزار کنید.

وی درباره امکان تخلف یا تقلب در انتخابات نیز گفت: 14 نوع کد امنیتی برای تعرفه‌ها در نظر گرفته‌ایم و با روش احراز هویت الکترونیکی دیگر امکان استفاده از شناسنامه جعلی، شناسنامه افراد مرده یا شناسنامه افراد زیر 18 سال وجود ندارد. در زمینه شمارش آراء نیز برای هر شعبه یک بازرس یعنی در مجموع 64 هزار بازرس داریم. 64 هزار نماینده فرماندار و 64 هزار نماینده شورای نگهبان هم حضور دارند و نمایندگان نامزدها هم در حوزه ها هستند. در مورد شمارش آرا نیز تصمیم گرفته ایم که دو بار تعرفه ها خوانده شود که با این کار درصد خطاها پایین می آید.

وزیر کشور با اشاره به اینکه بخشنامه کردیم که نمایندگان نامزدها تا آخرین لحظه که جمع بندی آراست باید در شعبه‌ها بمانند، گفت: امکان تقلب و تخلف در انتخابات تقریبا میل به صفر دارد. صندوق‌های انتخابات هم شفافند و شورای نگهبان در تمام مراحل انتخابات حضور دارد بنابراین امکان ندارد که صندوق‌های انتخابات پیش از شروع انتخابات پر شده باشد.

وی در مورد درصد مشارکت در انتخابات نیز گفت: مشارکت 65 درصد را قطعی می‌دانیم اما امید داریم مشارکت بالای 70 درصد هم باشد.

رحمانی فضلی در خصوص اعتراض به نتیجه انتخابات نیز افزود: قانون اجازه داده است که سه روز پس از اخذ رای افراد بتوانند شکایت و اعتراض کنند. آنها باید شکایت خود را به هیات‌های نظارت و شورای نگهبان اعلام کنند. کسانی که خارج از این قانون عمل کرده و تخلفی انجام دهند حتما به مقامات قضایی معرفی می‌شوند.

وزیر کشور در پایان گفت: ما روزانه کمیته امنیت انتخابات را تشکیل می‌دهیم و موارد امنیتی را بررسی می‌کنیم.

منبع: جماران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۲۸۴۵۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حفاظت از اراضی کشاورزی با مشارکت مردم و دستگاه‌های ذی‌ربط امکان‌پذیر است

به گزارش گروه اقتصاد خبرگزاری علم و فناوری آنا از وزارت جهاد کشاورزی، رضا افلاطونی در نشست با فرمانده و کارکنان یگان حفاظت اراضی کشاورزی افزود: تلاش داریم در طرح حفاظت از اراضی کشاورزی مردم و سایر دستگاه‌ها ونهاد‌ها با سازمان امور اراضی کشور همکاری و برای انجام این کار مردم باید اعتماد کنند.

رئیس سازمان امور اراضی کشور اظهارداشت: همچنین باید به نیاز‌های مردم در حوزه گردشگری توجه و مناطقی تحت عنوان شهرک‌های گردشگری در خارج از اراضی کشاورزی فراهم شود تا خسارتی به اراضی کشاورزی وارد نشود.

وی تصریح کرد: برون‌سپاری فعالیت‌ها در حوزه اجرای احکام تبصره دو، نظارت دقیق بر فعالیت یگان حفاظت استان‌ها، اجرای گشت مشترک یگان حفاظت با سایر دستگاه‌های متولی زمین، هوشمندسازی نظارت و پایش هوشمند اراضی کشاورزی از مهمترین برنامه‌های یگان حفاظت برای سال جدید است.

فرمانده یگان حفاظت در ۳۴ شهرستان جدید استقرار می‌یابد

سرهنگ اکبر امینی فرمانده یگان حفاظت از اراضی کشاورزی گفت: در سال جدید در ۳۴ شهرستان بحرانی کشور از بابت ساخت‌وساز‌های غیرمجاز، فرمانده یگان حفاظت اراضی منصوب خواهد شد.

وی افزود: تاکنون سامانه رصد و پایش هوشمند اراضی کشاورزی در ۳۱ استان راه‌اندازی شده و در سال جاری در استان سیستان و بلوچستان نیز راه‌اندازی خواهد شد.

 

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • امکان آزادی مشروط بابک زنجانی وجود دارد
  • بابک زنجانی امکان استفاده از آزادی مشروط را دارد
  • کدهای انتخاباتی کاندیداهای راه یافته به مرحله دوم اعلام شد
  • لزوم هدایت درست انتخاب رشته دانش آموزان در دانشگاه‌
  • زنجیره ارزش گردشگری درآمد پایدار همدان را تضمین‌ می‌کند
  • حفاظت از اراضی کشاورزی با مشارکت مردم و دستگاه‌های ذی‌ربط امکان‌پذیر است
  • فاکتور اشتباه و شیطنت آمیز اصلاح طلبان در خصوص شرایط امید در جامعه/ آغاز کنش‌های انتخاباتی رادیکال‌ها پس از عملیات تحریم!
  • ضبط مناظره‌های انتخاباتی در صدا و سیمای اصفهان
  • زمان برگزاری انتخابات فدراسیون انجمن‌های ورزشی مشخص شد
  • زمان اعلام لیست انتخاباتی شانا برای دور دوم انتخابات مجلس