Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس ستاد بازسازی عتبات عالیات با بیان اینکه ۷ تیپ لوستر برای ۳ طبقه از بخش‌های زیارتی، شبستان و رواق‌های صحن حضرت زهرا(س) تدارک دیده شده، گفت: این لوسترها از بهترین مصالح ساخته شده که هزینه‌های مورد نیاز آن از سوی متبرعین و مردم تامین شده است.

به گزارش خبرنگار اجتماعی باشگاه خبرنگاران پویا، حسن پلارک در مراسم محفل نورالزهرا(س) که به تامین و تمهید لوسترهای طرح توسعه حرم امام علی(ع) با نام صحن و شبستان حضرت زهرا(س) اظهار کرد: پروژه صحن حضرت زهرا(س) از ویژگیهای بسیار خاصی برخوردار است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: این پروژه عظیم دو ویژگی داشت که مهمترین آن زمان اجرای سریع آن محسوب می‌شود، چرا که برای تمامی کارشناسان قابل قبول نیست که در مدت چهار سال چنین پیشرفتی در صحن حضرت زهرا(س) انجام گرفته باشد.

رئیس ستاد بازسازی عتبات عالیات با بیان اینکه از بهترین، بادوام‌ترین و زیباترین مصالح در صحن حضرت زهرا(س) استفاده شده است، گفت: ما وسواس خاصی را برای هزینه‌کرد در این پروژه داشتیم و تمامی این منابع از محل نذورات مردمی و متبرعین انجام گرفته است.

پلارک تصریح کرد: ویژگی مهم این پروژه حمایت مردم در جهت ساخت آن است و این افتخاری عظیم برای مردم ایران محسوب می‌شود.

وی خاطرنشان کرد: مردم در این پروژه با اعتماد و ارزش حضور یافتند و عملکرد آنها به همراه سایر دستگاه‌هایی که فعالیت کردند قابل تقدیر است.

رئیس ستاد بازسازی عتبات عالیات با بیان اینکه پروژه طرح توسعه حرم مطهر حضرت علی(ع) با عنایت ویژه امیرالمومنین(ع) و حضرت زهرا(س) انجام گرفته است، تاکید کرد: در این پروژه عظیم معجزات ویژه‌ای چشم گرفت که یکی از آنها تامین منابع مالی بود، چرا که زمان شروع پروژه کمتر از 200 میلیون تومان در حساب آغاز عملیات اجرایی موجودی وجود داشت.

پلارک خاطرنشان کرد: ما با توکل به خداوند و توسل به اهل‌بیت(ع) پروژه عمرانی صحن حضرت زهرا(س) را آغاز کردیم و تنها مشکلی که در این پروژه نداشتیم بحث تامین منابع بوده است.

وی افزود: باحمایت و پشتیبانی مردم شیریف ایران هیچ نگرانی برای تامین منابع این پروژه وجود نداشت و تامین و تجهیز لوسترها و چراغانی این صحن نیز آخرین مرحله محسوب می‌شود.

رئیس ستاد بازسازی عتبات عالیات توضیح داد: برای این صحن مبارک و شبستان‌ها و رواقها 5 نمونه لوستر را تدارک دیده‌ایم که از بهترین و زیباترین مصالح تهیه شده است.

پلارک تصریح کرد: 7 تیپ لوستر در سه طبقه زیارتی، شبستان‌ها و رواقها در این پروژه مورد نیاز است که تامین منابع مالی آن هم از سوی مردم و متبرعین انجام می‌گیرد.

وی اظهار کرد: امیدواریم خدمات انجام گرفته برای صحن و شبستان حضرت زهرا(س) مورد قبول و رضایت خداوند و اهل‌بیت عصمت و طهارت قرار بگیرد و ما نیز در ثواب زائران اهل‌بیت عصمت و طهارت شریک باشیم.

گفتنی است مراسم رونمایی از نزدیک به یک هزار لوستر صحن حضرت زهرا(س) با حضور جمع زیادی از مسئولان، متبرعین و مردم انجام گرفت که قرار است این لوسترها در هفته‌های آینده به نجف اشرف ارسال شود.

انتهای پیام/

R1365/P1010114/S2,23/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۲۸۴۸۹۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

احمدوند: در نمایشگاه کتاب برنامه‌های ویژه‌ای برای فلسطین تدارک دیدیم/ کلیه ناشران در فضای مسقف جانمایی شدند

به گزارش گروه فرهنگ و هنر ایسکانیوز، نشست خبری سی و پنجمین نمایشگاه بین المللی کتاب تهران صبح امروز یکشنبه ۱۶ اردیبهشت ماه با حضور یاسر احمدوند معاون فرهنگی وزیر ارشاد و رئیس نمایشگاه کتاب تهران و علی رمضانی مدیرعامل خانه کتاب و قائم مقام نمایشگاه بین المللی کتاب تهران در مصلی امام خمینی (ره) برگزار شد.

یاسر احمدوند در شروع این نشست گفت: نمایشگاه امسال با شعار «بخوانیم و بسازیم» از چهارشنبه ۱۹ لغایت ۲۹ اردیبهشت ماه در مصلی برگزار می‌شود و بزرگترین اجتماع فرهنگی مردم ایران حول محور دانش و آگاهی با اهتمام دستگاه ها و نهادهای مختلفی در شهر تهران برگزار می شود.

وی با بیان اینکه ناشران در دو بخش مجازی و حضوری مشارکت دارند ادامه داد: نمایشگاه بعد از گذشت ۳۵ دوره به قوامی رسیده که جایگاه ویژه ای در تقویم خانواده های ایرانی به خود اختصاص داده است.

احمدوند گفت: تلاش شده بخش‌های مختلف نمایشگاه ارتقا پیدا کند و ضعف‌ها و کاستی‌ها جبران شود، برای نخستین بار، نقشه غرفه‌ها تا فردا در دسترس رسانه ها خواهد بود تا به اطلاع عموم برسد؛ این برای نخستین بار است که پیش از شروع نمایشگاه مردم از جانمایی غرفه‌ها مطلع می‌شوند. تلاش شد واگذاری غرفه‌ها به ناشران زودتر آغاز شود. از امروز همه ناشران می توانند مراجعه و غرفه های خود را دریافت می‌کنند.

رئیس نمایشگاه کتاب تهران به پیش بینی برنامه‌های فرهنگی در نمایشگاه اشاره کرد و گفت: برنامه‌های ویژه برای فلسطین در نمایشگاه تدارک دیده شده است، هم کار حجمی و نماد سازی برای پاسداشت و یادبود مردم غزه تدارک دیده شده و هم برنامه‌های مختلفی با این موضوع خواهیم داشت مانند تقدیر از نویسندگان و ناشران فعال در این حوزه.

وی ادامه داد: امسال تعداد قابل توجهی از ناشران علاوه بر بخش حضوری در بخش مجازی حاضر هستند، با همکاری با شرکت پست امیدواریم پاسخ دهی به درخواست ها با شرایط مطلوبی صورت گیرد، حضور کتابفروشان در بخش مجازی به صورت تکمیلی و قاعده مند امسال هم ادامه خواهد داشت.

احمدوند با اشاره به برنامه های بخش بین الملل نمایشگاه کتاب گفت: حدود ۶۰ ناشر خارجی امسال در نمایشگاه حاضر هستند و ۵۰ هزار عنوان کتاب خارجی را عرضه می کنند، از نظر حجم بار دریافتی بخش خارجی امسال افزایش داریم یعنی حدود ۷۰ تن حجم کتاب های خارجی پیش بینی می شود.

وی از برگزاری رویدادی با عنوان «نشر ایران» در روزهای ۲۴, ۲۵ ,۲۶ اردیبهشت در بخش خارجی نمایشگاه خبر داد و گفت: این رویداد بر اساس نیاز معرفی نشر ایران به ناشران خارجی طرح ریزی شده است. حدود ۲۰ مهمان از کشورهای منطقه حضور دارند و برنامه هایی در نشست با تعدادی از ناشران، بازدید از مراکز چاپ و فروش کتاب خواهیم داشت.

علی رمضانی قائم مقام سی و پنجمین نمایشگاه بین المللی کتاب تهران نیز در این نشست افزود: پس از پایان نمایشگاه سی و چهارم ارزیابی‌هایی انجام شد که نتیجه در قالب دستورالعمل‌های در کمیته ۱۵ گانه نمایشگاه ارائه شد.

وی ادامه داد: آنچه که در دو دوره گذشته و این دوره تجربه می‌شود نمایشگاهی به وسعت مرزهای ایران است که تلاش می‌شود در سراسر کشور امکان استفاده از این رخداد فراهم شود.

رمضانی گفت: برای سال سوم حضور دولت سیزدهم در نمایشگاه، کلیه ناشران در فضای مسقف جانمایی شدند و سازه موقت ندارم.

وی با بیان اینکه امسال بیش از ۷۰‌ دستگاه‌ مختلف در برگزاری نمایشگاه مشارکت دارند، گفت: در بخش‌ ناشران دانشگاهی، آموزشی و کودک نیز افزایش فضا داشتیم.

قائم مقام نمایشگاه کتاب تهران افزود: عمده کارگاه‌های محل عبورمردم جمع آوری شده است و حدود پنج هزار پارکینگ به مصلی اضافه شده است. البته از مردم می خواهیم برای بازدید از نمایشگاه از وسایل حمل و نقل عمومی استفاده کنند.

وی خاطرنشان کرد: سه‌درب جدید به مصلا اضافه شده که دو در برای ورود مردم و یک‌ در برای ماشین پیش بینی شده است که شامل درهای ۲۱، ۱۱ و ۴ است‌. بنابراین از تمام جهت‌های نمایشگاه ورود نفری و خودرویی داریم.

رمضانی با اشاره به حضور قابل توجه خبرنگاران در نمایشگاه گفت: ۸۴ شهروند خبرنگار نیز در نمایشگاه حضور دارند و گزارش‌های خود را تهیه می‌کنند، ۳۰ خبرنگار رسانه‌های خارجی نیز از سوی معاونت مطبوعاتی برای فعالیت در نمایشگاه حضور دارند.

قائم مقام نمایشگاه کتاب تهران با اشاره به آمار حضور ناشران گفت: مجموع ناشرانی که حضوری و مجازی تاکنون ثبت نامشان قطعی شده است، ۲۶۱۹ ناشر هستند، ۲۵۰ ناشر هم در مراحل مختلف پیش از ثبت نام قرار دارند.

انتهای پیام/

کیانوش رضایی کد خبر: 1229510 برچسب‌ها کتابخوانی

دیگر خبرها

  • ساخت ١۵٠ هزار واحد مسکونی از ماه آینده آغاز می‌شود
  • ساخت ۵۲۵۰ واحد نهضت ملی مسکن در آذربایجان شرقی
  • مشکلی در تأمین و تدارک کودهای پتاسه و فسفاته نداریم
  • احمدوند: در نمایشگاه کتاب برنامه‌های ویژه‌ای برای فلسطین تدارک دیدیم/ کلیه ناشران در فضای مسقف جانمایی شدند
  • جزئیات جدید از پروژه ۳ طبقه کردن میدان ونک تهران
  • حضور ۶۰ ناشر خارجی در نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران
  • جزییات جدید از پروژه سه طبقه کردن میدان ونک
  • آیت‌الله رمضانی: اسلام گنج وجودی انسان را معرفی می‌کند / ویژگی‌های مسلمان واقعی براساس روایات اهل‌بیت(ع)
  • دشمن برای جوانان فضای مجازی آلوده را تدارک دیده است
  • فداکاری بانوی روستایی برای نجات جان راننده خودرو سانحه دیده