Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- موحد گفت: با کسانی که به خرید و فروش رای مردم اقدام کنند با قاطعیت برخورد خواهیم کرد. به گزارش گروه حقوقی و قضایی خبرگزاری میزان به نقل از روابط عمومی دادگستری کرمان، رئیس کل دادگستری استان کرمان گفت: تاکنون بیش از ۵۰ پرونده تحت عنوان تخلفات و جرائم انتخاباتی در استان کرمان تشکیل شده است که عمده آن‌ها مربوط به تبلیغات زودهنگام داوطلبین پنجمین دوره انتخابات شوراهای اسلامی شهر وروستا است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


یدالله موحد در جلسه توجیهی کاندیدا‌های شوراهای اسلامی شهرهای کرمان اظهار کرد: اخلاق انتخاباتی یک اصل مهم است و انتظار می‌رود نامزد‌های انتخاباتی در چارچوب قوانین و مقررات حرکت کنند.
نماینده عالی قوه قضائیه در استان کرمان خطاب به مردم شریف این استان گفت: یکی از مهمترین معیارهای شناخت کاندیدای اصلح پایبندی او به قانون است و مردم بایستی نگاه کنند ببینند نامزد‌ها افراد قانونمندی هستند یا خیر؟ اگر بودند قطعا توانایی قانون گذاری وخدمت در شورا‌ها را خواهند داشت.
وی با بیان اینکه رای مردم قابل احترام است و به هیچ وجه قابل خرید و فروش نیست، هشدار داد: دستگاه قضایی با کسانی که اقدام به خرید و فروش رای مردم کنند با قاطعیت برخورد خواهد کرد.
وی با اشاره به اینکه شورا‌ها قوه مقننه محلی محسوب می‌شوند، افزود: مهمترین شاخص‌های نظام سیاسی مردم سالاری دینی حضور موثر مردم در همه‌ی صحنه‌ها و امور کشور است که یک نمونه بارز مشارکت آحاد مردم برای توسعه جامعه اسلامی از حیث اقتصادی، عمرانی، فرهنگی و اجتماعی شکل گیری شوراهاست.
رئیس شورای قضائی استان کرمان بیان کرد:انتخابات در مبانی دینی هم یکی از علائم جامعه اسلامی است و تدبیر امور جامعه از طریق شوراهاست و مسلمانان امورات خود را با مشورت انجام می‌دهندو فی الواقع انتخابات شورا‌ها گامی بسوی تحقق کامل قانون اساسی است.
وی گفت: شورا‌ها یکی از نهادهایی است که برابر قانون اساسی با انتخاب مردم و برای خدمت به مردم تاسیس می‌شوند و شوراهای کارآمد و مبتکر و خلاق باعث تحکیم و استحکام قدرت ملی و نظام سیاسی کشور خواهند شد.
این مقام ارشد قضائی استان کرمان ادامه داد:از افتخارات نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران این است که تمام زمینه‌های مشارکت مردم در سرنوشت و ترقی و پیشرفت کشور را فراهم ساخته است.
وی عنوان کرد:انتخابات زمینه مناسبی برای استحکام بخشی به اعتماد عمومی نسبت به نظام جمهوری اسلامی ایران است.
موحد گفت:سلامت انتخابات در گرو رعایت کردن ضوابط حاکم بر انتخابات است و قوانین و دستورالعمل‌ها و ضوابط به این منظور تصویب و عملیاتی می‌شوند که بستر یک رقابت عادلانه و منصفانه را فراهم سازند.
وی خاطرنشان ساخت:بعضا نقض قوانین انتخاباتی رقابت را از مدار عدالت خارج می‌کند و رفتاری ظالمانه تلقی خواهد شد.
موحد یادآور شد:شخصی که خود را از جمیع جهات واجد صلاحیت برای قانون گذاری ولو در محدوده یک شهر معرفی و بر اساس همین نامزد شورا می‌شود نباید ناقض قانونی باشد که می‌خواهد براساس آن مجوز حضور در شورا را بدست بیاورد.
وی اظهار کرد: داوطلبین باید مصالح ملی و منافع عمومی و کلی جامعه را بر منافع فردی ترجیح دهند و به ارزش‌های اخلاقی مردم پایبند باشند.
رئیس کل دادگستری کرمان تصریح کرد:نامزد‌ها بایستی با متانت و شرح صدر اسلامی و با کرامت و عزتمندانه با رقبا برخورد کنند و حرمت وحیثیت مردم و سایر داوطلبین را نصب العین خود قرار دهند.
وی با تاکید بر اینکه تخریب و تحقیر رقیب بدترین شیوه برای عرضه توانمندی‌های خود است، افزود: کسی که مورد نقد قرار می‌گیرد باید با متانت، روحیه نقد پذیری و پاسخگویی داشته باشد و این یک فضیلت است.
موحد ادامه داد: نقد منصفانه و پاسخگویی با ادبیات فاخر و مودبانه محصولش رقابت سالم انتخاباتی است و نامزد‌ها باید توجه داشته باشند اسراف چهره انتخابات را مخدوش می‌کند.
وی با تاکید بر اهتمام نامزد‌ها بر حفظ پاکیزگی و محیط زیست، گفت: دیوار نویسی و خسارت به اموال عمومی و استفاده از تابلوهای عمومی خصوصا تابلوهای راهنمایی ورانندگی و شهرداری مغایر با قانون است.
رئیس کل دادگستری کرمان به موضوع شفاف سازی منابع مالی و هزینه‌های انتخاباتی نامزد‌ها اشاره کرد و گفت: نباید در تبلیغات انتخاباتی به سیاه نمایی و زیر سوال بردن دستاوردهای نظام مقدس جمهوری اسلامی اقدام کرد.
وی تاکید کرد: نامزدهای انتخاباتی از کلی گویی و دادن وعده‌های واهی و بی اساس پرهیز کنند و آموزش قوانین و مسئولیت پذیری در مقابل رفتار‌های هواداران از سوی نامزد‌ها ضرورت دارد
موحد در پایان از داوطلبین انتخابات شوراهای شهر وروستا خواست همکاری صمیمانه و سازنده با برگزارکنندگان در جهت برگزاری انتخاباتی هرچه سالم‌تر داشته باشند.
انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۲۸۵۲۹۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برخورد پلیس با عوامل خرید و فروش سلاح گرم و اراذل و اوباش در فضای مجازی و دستگیری ۳۰۰۰ نفر

رئیس پلیس فتای فراجا از دستگیری عوامل خرید و فروش سلاح گرم و اراذل و اوباش در فضای مجازی خبر داد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی پلیس، سردار وحید مجید اظهار کرد: در سال گذشته بیش از ۱۲ هزار صفحه مجازی در شبکه‌های اجتماعی و سایت‌ها که مشغول به تبلیغ و خرید و فروش انواع اسلحه گرم از کلت گرفته تا کلاشینکف و مسلسل بودند، توسط پلیس فتا شناسایی شدند.

وی افزود: از مجموع این تعداد، روی ۳ هزار مورد تمرکز کردیم و در پس از انجام تحقیقات لازم، در این فرآیند توانستیم ۱۴۰۰ نفر از مالکان و اعضای این تارنماها و صفحات مجازی را شناسایی و دستگیر کنیم و تحویل مراجع قضائی بدهیم.

رئیس پلیس فتای فراجا ادامه داد: این افراد با ایجاد صفحات و کانال‌هایی در شبکه‌های اجتماعی واتس‌آپ، تلگرام و اینستاگرام ادعای خرید و فروش انواع اسلحه داشتند.

سردار مجید گفت: بیشتر این افراد کلاهبردار بودند؛ یعنی در واقع پس از گرفتن مبلغی به عنوان بیعانه از مشتری، افراد را مسدود می‌کردند و دیگر پاسخگو نبودند، بنابراین خرید و فروشی صورت نمی‌گرفت و اسلحه‌ای در کار نبود.

وی با اشاره به اینکه قدرت‌نمایی و ایجاد ترس نیز برخورد جدی پلیس را در پی خواهد داشت، افزود: همچنین عده‌ای از اراذل و اوباش در جهت ایجاد رعب و وحشت در شهروندان، محتواهایی در شبکه‌های اجتماعی تولید و منتشر می‌کردند که توسط پلیس شناسایی شدند.

رئیس پلیس فتای فراجا ادامه داد: بیش از ۹۵۰۰ صفحه، کانال و گروه که توسط اراذل اوباش مدیریت می‌شد نیز مسدود و ۱۶۰۰ نفر نیز در این رابطه دستگیر شدند.

کد خبر 749033

دیگر خبرها

  • منافع شخصی دلیل عدم عمل به قانون در شهرداری ها / استمرار کاهش کیفیت زندگی در کلانشهرها و شهرها /نتایج وخیم عدم مشارکت در انتخابات شوراها
  • برخورد پلیس با عوامل خرید و فروش سلاح گرم و اراذل و اوباش در فضای مجازی و دستگیری ۳۰۰۰ نفر
  • برخورد قاطع پلیس با خودروهای پلاک مخدوش در آذربایجان غربی
  • ضرورت همدلی بین شوراها برای رفع مشکلات مردم
  • شوخی مردم با موضوع «جت شخصی»/ کمک «ایر تاکسی» به صنعت هوایی
  • ممنوعیت هرگونه خرید و فروش اراضی شهرک‌های صنعتی
  • ۴ فهرست در دور دوم انتخابات مجلس با هم رقابت می‌کنند
  • ضبط مناظره‌های تلویزیونی نامزد‌های انتخابات مجلس در مازندران
  • ضبط برنامه تبلیغاتی نامزد‌های انتخابات دور دوم مجلس در صدا و سیمای مرکز آبادان
  • استقرار شعب ویژه برای رسیدگی به تخلفات انتخاباتی در مرحله دوم انتخابات مجلس