Web Analytics Made Easy - Statcounter

نماینده سابق مردم تهران در مجلس با بیان اینکه صندوق‌های بازنشستگی که در آستانه ورشکستگی قرار دارند، گفت: دولت یازدهم در دور نخست نشان داد که رکورددار رخوت و کم‌تحرکی است.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بندرعباس، مهرداد بذرپاش در جمع هواداران حجت‌الاسلام سیدابراهیم رئیسی کاندیدای دوازدهمین دوره انتخابات ریاست‌جمهوری در این شهرستان، 29اردیبهشت‌ماهرا روز تصمیم‌‌گیری ملت برای انتخاب دولت اصلحدانست و اظهار داشت: مردم با تحقیقو دقت بیشتر به دولتی رأی دهند که نگاهش به ظرفیت‌های داخلی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی در ادامه با انتقاد از عملکرد 4 ساله دولت یازدهم بیان داشت: متاسفانه واردات بی‌رویه کالاها و محصولات غیر‌ضروری، تولید ملی و کشاورزان کشور را به ورطه نابودی کشانده است.

نماینده سابق مردم تهران در مجلس با رایگان خواندن آموزش در جمهوری اسلامی طبق قانون اساسی تصریح کرد: متاسفانه در بودجه دولت پیشنهادی به مجلس ارائه شد که مدارس کشور را برای مدیریت بهتر به بخش خصوصی واگذار کنند که این مغایر با قانون اساسی است و شأنیت دانش آموزان را زیر‌سئوال می‌برد.

بذرپاش با اشاره به وعده‌های انتخاباتی دولت افزود: این دولت اگر اهل کار بود تاکنون اقدام موثری در کارنامه خود به جا گذاشته بود، اما معمولاً دولت‌ها در دور دوم دچار کم‌تحرکی و بی‌حوصلگی و رخوت می‌شوند که دولت یازدهم در دور نخست نشان داد که رکورددار رخوت و کم‌تحرکی است.

وی همچنین با اشاره به شعار دولت یازدهم با این مضمون که به عقب برنمی گردیم گفت: به اعتراف وزیر نیروی این دولت، برخی از وزرا بیش از 25 سال است که سابقه وزارت دارند و قریب به 28 سال به‌صورت مستقیم، دولت دست مدیران و جریان شما بوده و بهتر است به جای سردادن این‌گونه شعارها و دادن آدرس غلط و توهین به شعور مردم، پاسخگو باشید و این روشن است که از نخست هم شما عقب بوده‌اید و هرگز گامی به جلو برنداشتید.

نماینده سابق مردم تهران در مجلس شورای اسلامی گفت: ای کاش با اعتماد به جامعه جوان کشور، حداقل یکی از وزرا را از این قشر انتخاب می‌کردید.

بذرپاش با بیان اینکه با دستمال کثیف نمی‌توان شیشه را پاک کرد، افزود: مدل سیاست خارجی دولت یازدهم این است که اگر جریانی به‌غیر از آن‌ها سرکار بیاید کشور دچار جنگ می‌شود اما آن‌ها باید بدانند که کشور از زمان قاجار تا کنون به این‌گونه سیاست‌ها عادت کرده است.

نماینده سابق مردم تهران در مجلس در بخش دیگری از سخنان خود با بیان اینکه مسائل شفاف و روشن است گفت: دو روش و متد برای اداره کشور وجود دارد و مردم در فضایی شفاف و آزاد برای انتخابی اصلح در روز 29 اردیبهشت و اخذ تصمیمی بزرگ وارد صحنه می‌شوند.

وی اضافه کرد: در شاخص اقتصادی کشور، امروز عدد نقدینگی به 1300 هزار میلیارد تومان رسیده و این همان ایرادی است که خود شما به دولت قبل وارد می‌دانستید که البته دلیل اصلی نقدینگی در دولت نهم و دهم بارها و بارها احداث مسکن مهر عنوان شد، این درحالی است که دولت یازدهم رکودی را رقم زده که در 50 سال اخیر بی‌سابقه بوده و در همین رکود هم بیش از 700 هزار میلیارد تومان به نقدینگی اضافه شد.

بذرپاش با خطاب قراردادن دولت یازدهم افزود: شما و حامیان‌تان باید پاسخگو باشید که این میزان نقدینگی کجا بلوکه شده که البته مشخص است نزدیک به 700 هزار میلیارد تومان در بانک‌هایی که دیگر انگیزه‌ای برای پرداخت وام ندارند، بلوکه شده است.

نماینده سابق مردم تهران در مجلس با بیان اینکه مدل بانکداری کنونی ما اقتضا نمی‌کند پول وارد تولید شود، گفت: مردم در روز 29 اردیبهشت باید در مورد این گونه بانکداری، در مورد صندوق‌های بازنشستگی که در آستانه ورشکستگی قرار دارند، باید تصمیم‌گیری کنند.

وی مدل مدیریتی کشور توسط دولت یازدهم را عامل دوبرابر شدن هزینه‌های جاری دولت دانست و گفت: این دولت بدهکار‌ترین و پرخرج‌ترین دولت در تمام ادوار ریاست‌جمهوری در طول انقلاب است و مطمئن باشید این بدهی از جیب مردم هزینه می‌شود.

بذرپاش انضباط نامناسب مالی دولت را علت اصلی به‌وجود آمدن این بدهی‌ها دانست و افزود: این اعتبارات به‌جای اینکه به ازدواج، اشتغال و تولید تخصیص یابد، دست دولت است و صرف هزینه‌های غیر ضروری می‌شود.

نماینده سابق مردم تهران در مجلس ادامه داد: وقتی مدیری به محض روی کار آمدن بیش از 7میلیارد تومان برای ساختمان محل کارش هزینه می‌کند و یک‌باره تمام خودروهای نهاد را با خودروهای 100میلیونی عوض می‌کند قطعا پرخرجی دولت را به همراه دارد.

وی اضافه کرد: سئوال دیگری که مطرح است این است که چرا مدیران دولت اینقدر پولدارند مگر نه اینکه اکثریت آن‌ها کار دولتی داشته‌اند پس این ثروت را از کدام راه اندوخته‌اید؟ در جامعه اسلامی که مردم روستاهایش با هزینه‌های اندک زندگی خود را سپری می‌کنند، این زندگی اشرافی زیبنده مسئولانش نیست.

انتهای پیام/

R7872/P41362/S6,58/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۲۸۶۴۷۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کشمکش بر سر سه هزار میلیارد تومان؛ دولت برنده است یا مجلس؟

حاجی‌دلیگانی در واکنش به نامه رییس سازمان برنامه و بودجه برای برداشت ۳ هزار میلیارد تومان از صندوق تامین خسارات بدنی تصریح می‌کند: من نامه را دیدم، ولی نتیجه نداشت. این نامه در کمیسیون هم مطرح شد و بحث‌های زیادی هم راجع به آن صورت گرفت، ولی به نتیجه مشخصی نرسید.

به گزارش خبرآنلاین، اصرار دولت بر بازگشت یک بند حذف شده از بودجه، شدت گرفت. وزیر راه و شهرسازی در تازه‌ترین اظهارنظر، پرده از دستور رییس‌جمهور برداشت که از محل اعتبارات صندوق تامین خسارت‌های بدنی، ۳ هزار میلیارد تومان برای رفع نقاط حادثه‌خیر اختصاص یابد، اما در مقابل، برخی نمایندگان از منتفی شدن آن در بودجه می‌گویند.

در این فضا، روایت‌ها حاکی از آن است که رییس مجلس تاکید دارد که بندهای حذف شده از بودجه، به دلیل مخالفت نمایندگان امکان بازگشت به بودجه در چارچوب جداول را ندارند. این در حالی است که اواخر فروردین‌ماه امساله، نامه‌ای از سوی داوود منظور، رییس سازمان برنامه و بودجه خطاب به قالیباف نوشته شد.

داوود منظور در این نامه به استناد مذاکرات صحن هیات دولت، تاکید کرده بود که مقرر شده بود اعتبار اختصاصی وزارت راه و شهرسازی برای رفع نقاط حادثه‌خیر به میزان ۳ هزار میلیارد تومان از محل منابع صندوق تامین خسارات بدنی موضوع ردیف درآمدی ۱۶۰۱۶۹ جدول شماره ۵ تحت عنوان درامد موضوع ماده ۲۴ قانون بیمه اجباری خسارات وارد شده به شخص ثالث با اعتبار ۴۶.۸۰. ۰۰۰ میلیون ریال تامین شود و این موضوع هنگام تنظیم جدول شماره (۷) لایحه بودجه سال ۱۴۰۳ کل کشور، از قلم افتاده است. وی در ادامه این نامه از مجلس خواسته است در تنظیم نهایی جدول مزبور اصلاحات ذیل انجام شود.

دولت چه می‌گوید؟

مهرداد بذر باش، وزیر راه و شهرسازی در تازه‌ترین اظهارنظر در جلسه کمیسیون ایمنی راه‌های آذربایجان شرقی گفته است: رییس‌جمهوری دستور داده‌اند تا از محل اعتبارات صندوق تامین خسارت‌های بدنی، ۳ هزار میلیارد تومان برای رفع نقاط حادثه‌خیز اختصاص یابد، اما عده‌ای تلاش می‌کنند مانع از انجام این تکلیف بشوند.

وی با اشاره به این‌که بخش زیادی از منابع این صندوق را به سپرده بانکی تبدیل کرده و سود دریافت می‌کنند، نسبت به این موضوع واکنش نشان داده و خواستار عمل کردن این صندوق به تکالیف قانونی شد.

وزیر راه و شهرسازی با اشاره به اینکه رفع نقاط حادثه‌خیز با کاهش تصادفات فوتی وجرحی به صورت مستقیم، موجب کاهش پرداخت خسارت توسط صندوق می‌شود، تصریح کرده؛ صندوق تامین خسارت بدنی باید به تکالیف قانونی خود عمل کرده و از منابع صندوق برای رفع نقاط حادثه‌خیز استفاده کند.

موضوع برداشت ۳ هزار میلیارد تومان احتمالا منتفی است

حسینعلی حاجی‌دلیگانی، نماینده مجلس در گفت‌وگو با خبرگزاری خبرآنلاین در این باره می‌گوید: در کمیسیون تلفیق مجلس خیلی در رابطه با این موضوع صحبت شد و نهایتا به نتیجه نرسید.

وی می‌افزاید: قبل از آن در صحن مجلس هم در زمان رسیدگی به مرحله اول بودجه مطرح شده بود و رای نیاورده بود. در این مرحله هم اعدادی که برای آن گذاشته بودند، نهایتا در ردیف‌ها به نتیجه نرسید، بنابراین موضوع منتفی است.

این نماینده مجلس با بیان این‌که با بیان این‌که البته پیشنهادی هم مطرح شد که این ۳ هزار میلیارد تومان نصف و نصف شود، عنوان می‌کند: نصفی از این ۳ هزار میلیارد تومان را همان‌طور که دولت می‌گوید، انجام شود و نصفی هم بماند، ولی به‌هرحال به نتیجه نرسید و تقریبا می‌توان گفت دیگر تمام‌شده باید تلقی کرد.

حاجی‌دلیگانی در واکنش به نامه رییس سازمان برنامه و بودجه تصریح می‌کند: من نامه را دیدم، ولی نتیجه نداشت. این نامه در کمیسیون هم مطرح شد و بحث‌های زیادی هم راجع به آن صورت گرفت، ولی به نتیجه مشخصی نرسید.

وی درباره این‌که چنین اقدامی باعث آغاز اختلال شدید در عملیات صندوق تامین خسارات بدنی و در سنوات آتی، منجر به ناترازی شدید و نهایتا ورشکستگی آن می‌شود، بیان می‌کند: مجلس می‌گفت به دلیل این‌که در جلسات قبلی هم مطرح شده و رای نیاورده، دیگر قابل پیگیری نیست. بنابراین با این شرایط به نظر می‌رسد که دیگر به نتیجه نمی‌رسد.

زاویه‌ای دیگر

عباس گلرو، نماینده مجلس هم در گفت‌وگو با خبرگزاری خبرآنلاین با بیان این‌که من در رسانه درباره این موضوع صحبت نمی‌کنم، می‌گوید: مساله دو وجهی است. یک وجه این است که وزارت راه می‌گوید که اگر این پول بیاید و زیرساخت‌ها آماده شود و نقاط حادثه‌خیز گرفته شود، آن زمان منجر به تصادفات نمی‌شود.

وی با بیان این‌که وزارت راه معتقد است که باید دنبال علت گشت، نه حل معلول، تصریح می‌کند: به‌هرحال این نظر کارشناسی است، ولی در مجلس و کمیسیون تلفیق باید بررسی کنند و ببینند مشکل چیست تا هم منابعی که وزارت راه دنبال آن است، تامین شود و هم موضوع صندوق تامین خسارات بدنی در نظر گرفته شود.

این نماینده مجلس در واکنش به این‌که یک بار اضافه به صندوق تامین خسارات بدنی تحمیل می‌شود، عنوان می‌کند: به‌هرحال باید به فکر آن باشند و منابع را ببینند. البته من ریز مسایل را در جریان نیستم که دلیل حذف آن چه بوده و دلیل جابه‌جایی چه بوده و باید پیگیری کنیم.

تشدید ناترازی صندوق؟

کارشناسان معتقدند برداشت منابع هنگفت از صندوق آن هم به صورت بدون بازگشت قطعا باعث تشدید ناترازی صندوق و ورشکستگی آن در آینده نزدیک خواهد شد و امکان ایفای تعهدات خصوصا پرداخت دیات تصادفات رانندگی برای صندوق غیرممکن خواهد شد.

گذشته از این باید در نظر داشت چنین اقدامی در عین مخالفت با قانون دائمی بیمه اجباری شخص ثالث مصوب اردیبهشت۱۳۹۵، مخالف صریح سیاست‌های کلی قانونگذاری ابلاغی رهبر معظم انقلاب است چرا که علاوه بر مغایرت با قوانین دائمی، موجب ناترازی در منابع و مصارف این صندوق خواهد شد.

همچنین بازگشت و اصلاح جداول در حالیکه موضوع فاقد حکم یا سابقه حکمی در بودجه است، با آیین نامه داخلی مجلس مخالفت دارد.

باید در نظر داشت منابع صندوق، منابعی بین نسلی بوده و در همه شرایط حال و قابلیت نقد برای پوشش تعهدات متفاوت دیگری از جمله ورشکستگی یا تعلیق احتمالی شرکت‌های بیمه است و چنین فشاری می‌تواند ورشکستگی این صندوق را با سرعت بیشتری در پی داشته باشد.

دیگر خبرها

  • نگاهی به تمام جنجال‌های کریمی قدوسی | گاف تاریخی نماینده مشهد چه بود؟
  • مالیات بر سوداگری برای کند کردن تیغ سوداگران است/گام بلند مجلس برای هزینه دار کردن فعالیت های سوداگرانه و دلالی
  • درخواست کریمی قدوسی از دولت افغانستان برای بررسی رگ و ریشه اش /سخنگوی سپاه ادعای جنجالی را تکذیب کرد /گاف تاریخی نماینده مشهد چه بود؟
  • کشمکش بر سر سه هزار میلیارد تومان؛ دولت برنده است یا مجلس؟
  • موضوع چای دبش را لاپوشانی کردند | واقعیت سفره مردم را هم منعکس نمی‌کنند
  • دولت و بذرپاش، نمایندگان مجلس را دور می‌زنند؟
  • موضوع چای دبش را لاپوشانی کردند
  • نماینده مجلس : موضوع چای دبش را لاپوشانی کردند
  • محمودزاده: پرونده چای دبش لاپوشانی شد، در پرونده کاظم صدیقی هم کوتاهی شد /چرا تا قبل از عذرخواهی صدیقی ورودی به پرونده زمین خواری در ازگل نشد؟
  • محمودزاده: موضوع چای دبش را لاپوشانی کردند