Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- سی‌ان‌ان با اشاره به اینکه دولت ترامپ به دنبال افزایش تعداد سربازان به افغانستان است، نوشت: تشدید جنگ در افغانستان تنها این جنگ را به دراز می‌کشاند و مطمئناً نمی‌توان در این جنگ پیروز شد. به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری میزان، سی‌ان‌ان در گزارشی نوشت: در روزهای اخیر با تداوم اشغال قلمروهای بیشتری از سوی طالبان در افغانستان، طولانی‌ترین جنگ آمریکا در 16 امین سال خود افتان و خیزان به پیش می‌رود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



بنابر این گزارش، همانند جنگ آمریکا در ویتنام در 50 سال قبل، سربازان ایالات متحده در افغانستان مشغول نبردی پرهزینه و تمام نشدنی با یک دشمن سرسخت هستند.

اما تفاوت عمده این دو جنگ این است که در جنگ ویتنام سربازان آمریکا به خانه بازگشتند، اما در جنگ افغانستان همه به دنبال اعزام سربازان بیشتر به این کشور هستند.

به گزارش این رسانه آمریکایی؛ دولت ترامپ به دنبال افزایش تعداد سربازان به افغانستان است. تشدید جنگ در افغانستان تنها این جنگ را به دراز می‌کشاند و مطمنا نمی‌توان در این جنگ پیروز شد.

در ادامه این گزارش آمده است؛ راهبرد جدید آمریکا در افغانستان احتمالا افزایش سربازان بیشتر برای کشاندن طالبان به میز مذاکره خواهد بود. البته مشکل این راهبرد این است که ما قبلا این برنامه را به بوته آزمایش گذاشتیم و با وجود بیش از 100 هزار سرباز نتوانستیم طالبان را شکست دهیم.

ظرفیت جنگی نیروهای نظامی افغانستان در طی سال‌های گذشته تقویت شده و بنابراین بهتر است به جای اعزام نیروهای جدید، نیروهای افغانستان تقویت شود چون این نیروها توان شکست طالبان را خواهند داشت.

سی‌ان‌ان در پایان نوشت: از سوی دیگر افزایش نیروها برای شکست طالبان به این دلیل که این گروه در پاکستان پناهگاه امن دارد، کارآیی نخواهد داشت.

/انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۲۸۷۸۷۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تاکید مقام آمریکایی بر شکست رژیم صهیونیستی در غزه

یک مقام آمریکایی در مصاحبه با روزنامه «نیویورک تایمز» درباره شکست رژیم صهیونیستی در از بین بردن جنبش حماس، رهبران و مبارزان آن صحبت کرد.

براساس گزارش المیادین، این مقام آمریکایی در سخنرانی خود به آنچه که رژیم صهیونیستی در جنوب و شمال نوار غزه انجام داد، اشاره کرد.

در ادامه این مصاحبه آمده است: اما بعد از آن چه اتفاقی افتاد؟ سوالی که از سوی این مقام مطرح شد و وی پاسخ داد که بر خلاف آنچه ارتش اسرائیل می‌خواست، اکنون بسیاری از جنگجویان حماس دوباره ظاهر شده اند، تا جایی که یک واحد حماس توانست در ۱۸ آوریل سال جاری، موشکی را از بیت لاهیا در شمال نوار غزه به سمت عسقلان پرتاب کرد.

در همین زمینه، رسانه‌های اسرائیلی گزارش دادند که نوار غزه به قبل از ۷ اکتبر بازگشته است، به این معنی که نیروهای حماس همچنان در منطقه هستند و محل را کنترل می‌کنند و تأکید کردند که وعده‌های مقامات اسرائیلی برای از بین بردن آنها و برای دستیابی به پیروزی و حل و فصل قریب الوقوع، کاملاً از واقعیت دور است.

کانال ۱۳ رژیم صهیونیستی نیز در تحلیلی از وضعیت نوار غزه، به ویژه در شمال آن، گفت که مقامات صهیونیست تعهد کردند حماس را از بین ببرند و به شهرک‌نشینان اطراف غزه قول دادند که می‌توانند به خانه‌های خود بازگردند، اما هفته گذشته ثابت کرد که واقعیت بسیار دورتر از واقعیت است.

آلموگ بوکر، روزنامه نگار صهیونیست به اظهارات بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر رژیم صهیونیستی و یوآو گالانت، وزیر جنگ آن مبنی بر ادامه جنگ تا نابودی حماس اشاره کرد، در حالی که در روی زمین، نیروهای حماس یک رگبار از موشک‌ها را به سوی اراضی اشغالی شلیک کردند.

بوکر افزود که این موشک‌ها از شمال نوار غزه، یعنی از منطقه‌ای که نیروهای حماس قرار نیست در آنجا باشند. به گفته او، این امر بیانگر واقعیت دیگری است که جای گفتن دارد و آن بازگشت حماس به شمال نوار غزه و همچنین حضور رزمندگان حماس و جهاد اسلامی در منطقه است.

باشگاه خبرنگاران جوان بین‌الملل خاورمیانه

دیگر خبرها

  • تاکید مقام آمریکایی بر شکست رژیم صهیونیستی در غزه
  • رایزنی سئول و واشنگتن درباره تقسیم هزینه‌های حضور سربازان آمریکایی
  • بازگشت مرزبانان ایرانی از افغانستان
  • اطلاعیه مرزبانی درباره مشکل پیش آمده برای ۶ مرزبان در مرز افغانستان
  • علت انتقال ۶ نیروی مرزبانی به خاک افغانستان چه بود؟
  • آزادی ۶ مرزبان بازداشت شده در جنوب شرق کشور
  • بازداشت مرزبان ایرانی توسط‌ طالبان | سرنوشت مرزبانان چه شد؟
  • تحریم های آمریکا ظالمانه است
  • آمریکا مهاجم فرودگاه کابل را به افغانستان منتقل کرده بود
  • افشاگری سی‌ان‌ان از فاجعه فرودگاه کابل هنگام خروج نظامی آمریکا