Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش برنا،هاشم مظفری صبح امروز در جلسه بررسی واگذاری شرکت‌های دولتی به بخش خصوصی در اردبیل اظهار داشت:در راستای اجرای برنامه‌های اقتصاد مقاومتی و اصل 44 قانون اساسی، سازمان خصوصی‌سازی کشور آخرین لیست از شرکت‌های دولتی قابل‌ واگذاری به بخش غیردولتی در سال 96 را به تفکیک استان‌ها اعلام کرده که 4 شرکت متعلق به استان اردبیل است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی گفت: این چهارشرکت متعلق به استان اردبیل شامل کشت و صنعت و دامپروری مغان، کشت و صنعت و دامپروری پارس، مجتمع تجاری ورزشی نگین اردبیل و نیز سیلوی اردبیل مرتبط با شرکت غله و خدمات بازرگانی منطقه 7 است که به بخش خصوصی واگذار خواهد شد.

مدیرکل امور اقتصادی و دارایی استان اردبیلتصریح کرد: بنگاه‌های کشت و صنعت و دامپروری مغان، ملی کشت و صنعت و دامپروری پارس، مجتمع تجاری ورزشی نگین اردبیل مربوط به گروه یک و بنگاه آخر یعنی سیلوی اردبیل در گروه دو شرکت‌های قابل‌ واگذاری طبقه‌بندی شده‌اند.

مظفری افزود: به استناد سیاست‌های اجرایی اصل 44 قانون اساسی، دولت مکلف است تا 100 درصد سهام شرکت‌های گروه یک را به بخش خصوصی واگذار کند، به طوری که بر اساس این قانون در خصوص شرکت‌های گروه دو دولت مجاز است به‌منظور حفظ سهم بخش دولتی در فعالیت‌های گروه دو همچنان 20 درصد از سهام شرکت‌های حاضر در گروه دو را در اختیار داشته و 80 درصد باقیمانده را به بخش غیردولتی واگذار کند.

وی بیان کرد: 100 درصد سهام شرکت کشت و صنعت و دامپروری مغان و 40 درصد سهام شرکت کشت و صنعت و دامپروری پارس در طول سال 96 به بخش خصوصی واگذار خواهد شد و این دو شرکت جزو برنامه‌های واگذاری سازمان خصوصی‌سازی کشور در سال گذشته نیز بوده‌اند.

مدیرکل امور اقتصادی و دارایی استان اردبیل اظهار کرد:این دو شرکتاز جمله بنگاه‌های مطرح و کلان دولتی قابل‌واگذاری به بخش غیردولتی هستند که علاوه بر قابلیت واگذاری به بخش خصوصی و تعاونی غیردولتی می‌توانند به متقاضیان و سرمایه‌گذاران خارجی نیز عرضه شوند و این موضوع با توجه به اراضی وسیع این شرکت‌ها، با توسعه صنایع تبدیلی وابسته از طریق انتقال تکنولوژی برتر تولید توسط سرمایه‌گذاران خارجی منجر به افزایش قابل‌توجه تولیدات استانی نیز خواهند شد.

مظفری گفت: از سویی با توجه به استقرار این شرکت‌ها در شهرستان پارس‌آباد و بیله‌سوار در همسایگی جمهوری آذربایجان، احتمال تصویب منطقه آزاد تجاری، وجود گمرک مرزی بیله‌سوار، امکان ایجاد بندر خشک در این منطقه، وجود فرودگاه و امکان توسعه آن و مسائلی دیگر در صورت واگذاری به سرمایه‌گذاران خارجی می‌توانند به توسعه صادرات غیرنفتی استان نیز کمک شایانی کنند.

وی قرارداد واگذاری این شرکت‌ها با سرمایه‌گذاری خارجی را مشروط به صادرات قسمتی از تولیدات این شرکت‌ها دانست و تصریح کرد: امیدواریم با واگذاری این شرکت­‌ها به بخش خصوصی شاهد رشد بهره‌­وری در حوزه کشاورزی، افزایش اشتغال جوانان منطقه، ­افزایش تولید ناخالص داخلی استان، ­­­­­­­رشد­­ صادرات استان و از همه مهم‌تر ایجاد برند معتبر بین‌­المللی در تولید و عرضه محصولات کشاورزی به نام استان اردبیل بوده باشیم.

منبع: خبرگزاری برنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۲۹۱۱۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لزوم همکاری نهادهای دولتی و بخش خصوصی برای توسعه گردشگری اردبیل

به گزارش خبرنگار مهر، حسن محمدی ادیب ظهر یکشنبه در دیدار با فرماندار و اعضای تشکل‌های گردشگری شهرستان سرعین اظهار کرد: همکاری نهادهای دولتی و بخش خصوصی در راستای پیشبرد اهداف و توسعه گردشگری استان اردبیل لازم و ضروری است.

وی خواستار فعال بودن تشکل‌های حوزه گردشگری در راستای معرفی ظرفیت‌ها و اقدامات تبلیغی شد و گفت: بدون معرفی ظرفیت‌ها نمی‌توانیم انتظار افزایش گردشگران ورودی به استان را داشته باشیم.

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان اردبیل به برخی از مشکلات حوزه گردشگری مانند فعالیت غیرقانونی جارچی‌ها در ورودی شهرها، فعالیت بدون پروانه تأسیسات گردشگری و تغییر کاربری برخی از تأسیسات اشاره کرد و ادامه داد: برای این موارد پیگیری‌های لازم در جلسه‌های متعدد در سطح استانی و ملی انجام می‌شود و انتظار داریم با برنامه‌ریزی‌های انجام شده به نتیجه مطلوب دست یابیم.

محمدی ادیب با اشاره به مشکل تخصیص تسهیلات حمایتی برای تأسیسات گردشگری استان از سوی بانک‌ها، خاطرنشان کرد: برای رفع این مشکل به صورت مستقیم در حال رایزنی با بانک‌ها و پیگیر هستیم.

وی با بیان اینکه مدیریت عالی استان توجه ویژه‌ای به صنعت گردشگری دارد، تصریح کرد: با پیگیری کوچک‌ترین موارد در این حوزه به منظور تسهیل شرایط برای سرمایه‌گذاران و فعالان، حمایت همه جانبه‌ای از صنعت گردشگری انجام می‌شود.

کد خبر 6091048

دیگر خبرها

  • نحوه واگذاری سهام ترجیحی پرسپولیس مشخص شد
  • اعلام نحوه واگذاری سهام پرسپولیس ترجیحی به پیشکسوتان
  • اعلام نحوه واگذاری سهام ترجیحی به اعضای باشگاه و پیشکسوتان پرسپولیس
  • اعلام نحوه واگذاری سهام به اعضای باشگاه و پیشکسوتان پرسپولیس
  • راهبری ۵ مرکز معاینه فنی تهران به بخش خصوصی واگذار می شود
  • واگذاری راهبری پنج مرکز معاینه فنی تهران به بخش خصوصی
  • لزوم همکاری نهادهای دولتی و بخش خصوصی برای توسعه گردشگری اردبیل
  • جزئیات نحوه بررسی صلاحیت متقاضیان بلوک ۸۵ درصدی سرخابی‌ها
  • واگذاری ۲ هزار میلیارد تومان پروژه نیمه‌تمام ایلام به بخش خصوصی
  • واگذاری کاروانسرای ینگی امام به بخش خصوصی در اولویت است