Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش وانانیوز، تراکتورسازی در سال‌های اخیر نتوانسته با نمایشی دلنشین رضایت هواداران خود را جلب کند و همواره در گام آخر پایش لغزیده تا جز حسرت و غم دستاورد دیگری برای هوادارانش نداشته باشد.

سرخپوشان تبریزی در فصل جاری با ریخت و پاش زیاد و جذب مهره‌های پر سر و صدا در قامت یک قهرمان ظاهر شدند و از همان روز اول میخ خود را محکم در زمین کوبیدند تا شاید بتوانند برای اولین بار به رویای قهرمانی در لیگ فوتبال ایران تحقق ببخشند اما میخ تراکتورسازی در دیوار کاهی فرو رفته بود و هر چه هفته‌ها گذشت و مسابقات یکی بعد از دیگری سپری شد سرخپوشان عایدی جز ناکامی برای هواداران نداشتند و قهرمانی تنها رویایی شیرین بود که برای رسیدن به آن نه توانی بود و نه انگیزه‌ای.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تراکتورسازی در سراشیبی سقوط و استقلال در سراشیبی صعود

در نیم فصل نقل و انتقالات زمستانی خبری فوتبال ایران را تحت تاثیر قرارداد.استقلال و تراکتورسازی از سوی فیفا به دلیل عدم پرداخت بدهی‌های خود با محرومیت از نقل و انتقالات روبرو شدند.
این اتفاق در شرایطی رخ داد که تراکتورسازی تنها سروش رفیعی را از دست داد و استقلال بازیکنانی مثل بختیار رحمانی، میثم حسینی، امین حاج‌محمدی و ... را از لیست خود خارج کرد.
محرومیت از نقل و انتقالات برای استقلال به فرصت و برای تراکتورسازی به تهدید تبدیل شد. آبی‌پوشان با مربی جوان و اعتنا به نیروهای جوانش راه صعود را در پیش گرفتند و در نیم فصل دوم بیش از هر تیم دیگری امتیاز کسب کردند تا به رده دوم لیگ برتر برسند اما تراکتورسازی گاها با بهانه‌‌تراشی و استرس عدم جذب بازیکن راه سقوط در پیش گرفت تا جایی که این تیم در مقطعی هفته‌ها برنده نشد و در نهایت هم جایگاه خود در رده دوم جدول را از دست داد.

مدیریت یک ساله و بی‌ثبات

یکی از دلایل اصلی که تراکتورسازی در سال‌های اخیر نتوانسته به ثبات برسد و عملکردی یکسان و رو به بالا داشته باشد تغییرات مدیریتی فراوان است. از سال 92 به بعد مدیرانی مثل حمید زینی‌زاده، جمشید نظمی، سعید عباسی و مصطفی آجورلو سکان مدیریتی این باشگاه را بر عهده گرفتند که هیچ کدام نتوانستند برنامه بلند مدتی برای این تیم داشته باشند و در طول دوران کاری خود بیشتر مشغول تسویه بدهی مدیران قبلی بودند و بدهی‌هایی برای مدیران بعدی به جای گذاشتند.
در فصل جاری آجورلو هرچند توانست تمامی بازیکنان مدنظر امیر قلعه‌نویی را جذب کند تا جایی که این مربی اعلام کرد هیچ بهانه‌ای برای عدم موفقیت و قهرمان نشدن ندارند اما در ادامه رگبار شکایت‌های خارجی و بدهی‌های سنیگن تمرکز را از تیم مدیریت گرفت و آنها درگیر مشکلاتی شدند که هیچ نقشی در ایجاد آنها نداشتند.


تراکتورسازی برای جلوگیری از این مشکلات باید به فکر ایجاد ثبات در کادر مدیریتی باشگاه باشد و در اولین قدم از بروز تغییرات بپرهیزد.

تمدید قرارداد دغدغه اصلی مدیران

با توجه به اینکه باشگاه تراکتورسازی به خاطر رای فیفا از انجام نقل و انتقالات محروم است دغدغه اصلی مدیران این تیم تمدید قرارداد بازیکنانی است که قراردادشان به اتمام رسیده است.
مذاکره برای تمدید قرارداد بازیکنان تراکتورسازی قبل از اتمام مسابقات در فصل جاری آغاز شده است. مدیران تراکتورسازی حتی با لوسیانو ادینیو که اعلام کرده قصد دارد فوتبال خود را در برزیل دنبال کند مذاکرات جدی‌ داشته تا بازیکنان خود را حفظ کند.

وضعیت مبهم کادرفنی

قرارداد امیر قلعه‌نویی به پایان رسیده و از گوشه و کنار خبر می‌رسد این مربی با توجه به اینکه تراکتورسازی از نقل و انتقالات محروم است و با توجه به اتمام قراردادش با تیم تبریزی بنا به برخی دلایل دیگر تمایلی به ادامه همکاری ندارد.
تراکتورسازی در فصل جاری با توجه به اینکه از نقل و انتقالات محروم است باید از نیروهای جوان خود استفاده کند، رویکردی که در فصل شانزدهم برخی تیم‌ها از آن تبعیت کردند و فرجام خوشی هم تجربه کردند.

در سال‌های اخیر شکوفا شدن مربیانی مثل عبدالله ویسی، یحیی گل‌محمدی، علیرضا منصوریان، مجتبی حسینی و ... مدیران باشگاه‌ها را بر آن داشته تا با دوری از چرخه تسلسل نا متناهی مربیان در فوتبال ایران شانس خود را در جای دیگری دنبال کنند.

تراکتورسازی باید بیش از سایر رقیبان عجله کند. این تیم با توجه به محرومیت‌هایی که با آن مواجه شده با محدودیت‌های زیادی روبرو است و تعلل باعث می‌شود که فرصت‌های بیشتری از دست برود.

انتهای پیام/ا

منبع: وانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت vananews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «وانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۲۹۱۹۰۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سیاست‌های خلاف تولید، بازنگری شود

ایسنا/اصفهان رئیس کمیسیون صنعت اتاق بازرگانی اصفهان گفت: دولت در راستای کاهش صادرات نفت و درآمدهای ارزی کشور، اقدام به آزادسازی نرخ انرژی و ایجاد پایه‌های جدید مالیاتی کرده است تا بتواند درآمدهای بودجه عمومی کشور را تأمین کند. درحالی‌که ثبات در سیاست‌های مالی و پولی و پیش‌بینی‌پذیر بودن اقتصاد از الزامات رشد تولید و سرمایه‌گذاری است.

محمدرضا برکتین در گفت‌وگو با ایسنا در خصوص اثرات افزایش تعرفه برق واحدهای فولاد آلیاژی، با بیان این مطلب، اظهار کرد: اگر بخواهیم مجرد و یک‌سویه به موضوع انرژی نگاه کنیم، واقعیت این است که تعرفه انرژی در ایران کمتر از برخی کشورها است و مدیران صنایع باید از این فرصت برای تولید و صادرات بیشتر استفاده کنند، اما وقتی بخواهیم با نگاهی کلی‌تر موضوع را بررسی کنیم، متأسفانه در بیشتر مواقع، هزینه‌های تولید مثل برق، گاز، نرخ تسهیلات و مالیات به‌طور هم‌زمان و ناگهانی افزایش می‌یابد و حتی عطف‌به‌ماسبق هم می‌شوند که نتیجه این تصمیم‌های خلق ساعه می‌تواند باعث کاهش میزان تولید یا افزایش تعطیلی واحدهای تولیدی شود.

ضرورت ثبات در سیاست‌های اقتصادی

عضو هیئت‌مدیره خانه صنعت و معدن اصفهان، گفت: تولیدکنندگان  براساس داده‌های اقتصادی موجود، برای تولید و فروش محصولات خود برنامه‌ریزی و بر همین اساس با مشتریان خود رایزنی و قرارداد منعقد می‌کنند، اما وقتی به طور ناگهانی قیمت عوامل تولید مثل انرژی افزایش پیدا می‌کند، در چنین شرایطی تولیدکننده متضرر می‌‏شود و نمی‌‏داند چه تصمیمی باید بگیرد و با چه سازوکاری باید تعهدات قبلی خود را انجام دهد؟

برکتین با بیان اینکه سیاست‏‌های مالی و پولی باید با ثبات باشد و بر اساس منطق اقتصادی تعیین شود، تصریح کرد: در صورتی که دولت به هر دلیلی تصمیم  به تغییر در سیاست‌های اقتصادی یا تعرفه‌ای بگیرد، باید چند ماه قبل از اجرا، موضوع را به‌صورت کارشناسی شده بررسی و اطلاع‌رسانی کند تا فعالان اقتصادی بتوانند بر اساس سیاست‌های اعلامی  و داده‌های جدید برای تولید و فروش خود برنامه‌ریزی کنند. البته  ممکن است پس از تغییر در سیاست‌های موجود، تولید برای برخی بنگاه‌ها توجیه اقتصادی نداشته باشد و همین امر باعث کاهش تولید یا تعطیلی بنگاه‌های اقتصادی نیز شود. موضوعی که بر خلاف سیاست جهش تولید بوده و موجب افزایش آمار بیکاری و مشکلات حقوقی برای فعالان اقتصادی خواهد شد.

افزایش چند برابری هزینه‏‌های تولید، بر خلاف شعار سال است

عضو هیئت‌مدیره خانه صنعت و معدن اصفهان با اشاره به شعار سال «جهش تولید با مشارکت مردمی»، تصریح کرد: هر چند مسئولین تلاش دارند تا شعار سال تحقق پیدا کند، اما در عمل به نظر می‌رسد برخی مسائل مانند عدم تثبیت در سیاست‌های اقتصادی و افزایش هزینه‌های تولید مانند نرخ بهره بانکی، تعرفه‌های انرژی، ایجاد پایه‌های جدید مالیاتی، مالیات مضاعف بر شرکت‌ها و... مغایر رشد تولید و شعار سال مقام معظم رهبری است و بر عکس، باعث کندشدن نرخ رشد تولید می‌شود.

برکتین اقزود: در حال حاضر هر یک از دستگاه‌های اجرایی مانند بانک‌ها، وزارت نیرو، سازمان مالیات، بیمه و...، به‌صورت جزیره‌ای عمل می‌کنند که باعث ضربه خوردن تولید و کاهش میزان تولید می‌شود. برای مثال بورس و بانک هر دو زیر نظر یک وزارتخانه است، اما بانک مرکزی بر خلاف سیاست بورس که هدف آن جذب حداکثری نقدینگی و مشارکت مردم است، ناگهان نرخ بهره را به ۳۰ درصد افزایش می‌دهد که این نرخ، بیشتر از بازدهی بورس است؛ همین موضوع باعث افزایش عرضه سهام و سرعت‌بخشیدن به خروج نقدینگی‌ها از بورس خواهد بود.

سیاست‌های خلاف تولید، بازنگری شود

رئیس کمیسیون صنعت اتاق بازرگانی اصفهان بیان کرد: عموم سیاست‌گذاری‌ها بعضاً کارشناسی نشده و بدون هماهنگی با تولید کنندگان و تشکل‌ها اتخاذ می‌شود که نتیجه اجرای آن بر خلاف جهش تولید و مصالح کشور است.

برکتین تأکید کرد: دولت باید برای تحقق شعار سال و رشد تولید، سیاست‌های مالی و پولی را به‌طور منطقی و متناسب با شرایط اقتصادی کشور تعیین کند و هرگونه تصمیم مبنی بر تغییر در سیاست‌های اقتصادی توأم با کار کارشناسی شده و همراه باخرد جمعی باشد، با بخش خصوصی مشورت کرده و از تصمیمات خلق‌الساعه پرهیز نماید.

انتهای پیام 

دیگر خبرها

  • سیاست‌های خلاف تولید، بازنگری شود
  • تیم منتخب بهترین نقل و انتقالات تابستان 2023
  • سوال بزرگ در اولدترافورد؛ چه تصمیمی در انتظار اریک تن هاخ است؟
  • ۳۱ خرداد؛ آخرین فرصت ثبت درخواست نقل و انتقالات دانشجویان
  • تصفیه خانه فاضلاب شهر خوی، نیازمند نیروگاه انرژی های تجدید پذیر
  • خسرو حیدری بمب نقل و انتقالات را خنثی کرد
  • انصراف میلان: خط قرمز روی نام مربی بزرگ
  • بیانیه پرسپولیس علیه شایعات نقل و انتقالاتی
  • آیا «دخل و تصرف در مشاعات ساختمان» جایز است؟
  • تردید در مادرید: عربستان مشتری ستاره رئال