Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «بی باک نیوز»
2024-04-26@13:21:24 GMT

کاهش مصرف داروهای شیمیایی با طب هومیوپاتی

تاریخ انتشار: ۲۴ اردیبهشت ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۳۲۹۲۴۷۹

کاهش مصرف داروهای شیمیایی با طب هومیوپاتی

سرویس سلامت و پزشکی بی باک؛ بخش مهمترین عناوین:

کم شدن عوارض دارویی با هومیوپاتی

یک پزشک عمومی با بیان اینکه به ازای هر یک سال سابقه بیماری به یک ماه طول درمان هومیوپاتی نیاز است، گفت: تشخیص شخصیت فرد و عادات غذایی در هومیوپاتی اهمیت فراوان دارد.

دکتر فرید مفید در گفت‌وگو با ایسنا با اشاره به اینکه هومیوپاتی روشی علمی است که بر اساس تجربه، مشاهدات و آزمایش‌های بسیار دقیق و تکرارپذیر بدست آمده است، گفت: هومیوپاتی یک روش اثبات شده و کل گرا با 3000 نوع دارو است که 80 درصد آن گیاهی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با تاکید بر اینکه اغلب زنان برای بیماری‌های پوستی، میگرن و افسردگی از هومیوپاتی استفاده می‌کنند، گفت: ذهن افراد تاثیر زیادی در جسم و روح دارد. اختلال در بخش روان ممکن است نظم بخش‌های دیگر بدن را از بین ببرد و موجب توهم، افسردگی، میگرن و سرطان شود. با توجه به شیوع بیماری‌های پوستی، میگرن و افسردگی در زنان، باید بیشتر سلامت روان آنان مورد توجه قرار گیرد و از هرگونه استرس اجتناب کنند.

مفید یادآور شد: طبق روش هومیوپاتی، بدن انسان را سه اهرم احاطه می‌کند که این اهرم‌ها شامل روان، احساس و بخش فیزیکی بدن است.

وی افزود: هر گونه اختلال و بی نظمی در این اهرم ها سبب بروز بیماری می شود ولی بخش روان اهمیت بیشتری نسبت به سایر بخش‌ها دارد. اختلال در قسمت روان می‌تواند به جسم و احساس صدمه بزند. فردی که ذهنش درگیر است به مرور زمان ممکن است دچار تپش قلب شود و یا به بیماری‌های کولیت مبتلا شود.

این پزشک عمومی اظهار کرد: فردی که به بیماری زخم معده مبتلا باشد به طور حتم در بخش روان و احساسات نیز دچار مشکل است و در معرض خطر ابتلا به انواع بیماری‌های مرتبط با مغز، قلب، ریه، کلیه‌ها و گوارش قرار دارد، بنابراین افراد باید پیش از اینکه به این نوع بیماری‌ها دچار شوند به پزشک هومیوپات مراجعه کنند.

وی در خصوص کاربرد درمانی هومیوپاتی گفت: شخصیت فرد در عادات غذایی او در هومیوپاتی اهمیت بسیاری دارد، مانند سرمایی بودن، کینه‌ای بودن، خودخوربودن که این نکات برای تجویز دارو اهمیت دارد. به عنوان مثال فردی که دارای قاعدگی نامنظم، میگرن و یا آفت دهان است هنگامی که به پزشک هومیوپات مراجعه می‌کند، پزشک با توجه به شخصیت بیمار چند دارو تجویز می‌کند و به مرور زمان نشانه‌های بیماری رو به بهبودی می رود.

مصرف داروهای هومیوپاتی همراه با داروی شیمیایی

مفید در خصوص استفاده هم زمان داروهای شیمیایی با داروهای هومیوپاتی گفت: استفاده از داروهای شیمیایی هم زمان با داروهای هومیوپاتی مشکلی ایجاد نمی‌کند اما هنگام درمان‌های هومیوپاتی باید از مصرف آنتی بیوتیک‌ها، داروهای کورتون دار، داروهای ضدبارداری، داروهای مخدر پرهیز شود و به مرور زمان با استفاده از داروهای هومیوپاتی به طور منظم بیماری رو به بهبودی می‌رود و نیاز به مصرف داروهای شیمیایی کاهش می یابد.

کاهش تاثیر داروهای هومیوپاتی

وی با اشاره به اینکه مصرف بعضی از مواد غذایی تاثیر داروهای هومیوپاتی را کاهش می‌دهد، گفت: باید از مصرف همزمان سیر، موسیر، سوسیس، کالباس، قهوه، نسکافه، شیرینی‌های حاوی قهوه و شکلات با داروهای هومیوپاتی پرهیز شود زیرا موجب طولانی‌تر شدن مدت درمان می‌شود.

این پزشک عمومی ادامه داد: به طور معمول مدت زمان درمان در روش هومیوپاتی، به ازای هر یک سال سابقه بیماری به یک ماه طول درمان نیاز دارد.

مفید در پایان گفت: برای حفظ سلامت روان افراد باید از صداهای بسیار بلند، غذاهای ناسالم و استرس دوری کنند و به انجام ورزش‌های جسمی و روحی در طول هفته مبادرت ورزند.

سلامانه

منبع: بی باک نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.bibaknews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بی باک نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۲۹۲۴۷۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مصرف خودسرانه داروهای بدون نسخه چه مضراتی دارد؟

راضیه کشاورز، در تشریح خطرات و تهدیدات مصرف خودسرانه داروهای بدون نسخه، گفت: هزینه بالای ویزیت پزشکان، اطلاعات اشتباه در فضای مجازی، عدم اعتماد به پزشک، ترجیح نظرات و سلایق بیمار بر پزشک معالج، ترجیح توصیه‌های غیراصولی افراد به یکدیگر به جای مسائل تجربی آن ها، از دلایل مؤثر در مصرف بالای داروهایی است که بدون نسخه هم بفروش می‌رسد.

وی افزود: این تصور که مصرف داروی بیشتر تضمین کننده تأثیر بیشتر و بهبودی سریع‌تر است، یک باور غلط است و هیچوقت نباید داروهای OTC را با مصرف طولانی‌تر یا با دوزهای بالاتر از چیزی که در بروشور آن قید شده استفاده کرد.

کشاورز ادامه داد: اگر پس از مصرف دارو طبق نظر پزشک بهبودی حاصل نشود باید دوباره به پزشک مراجعه کرد اگر به این علائم توجه نشود و مصرف خودسرانه، داروهای OTC ادامه پیدا کند حتماً عوارض دارویی اتفاق می‌افتد.

کارشناس گروه تجویز و مصرف منطقی و اطلاع رسانی فرآورده‌های سلامت، همچنین توجه به فرهنگ سازی را در جلوگیری از مصرف خودسرانه دارو بسیار مهم دانست و گفت: عواملی از جمله مصرف بیش از مقدار توصیه شده، طولانی‌تر از زمان توصیه شده و بدون توجه به هشدارها و موارد درج شده روی برچسب دارو، همچنین مصرف این داروها بدون تجویز پزشک و داروساز، مصرف خود سرانه است و باید در این باره آموزش‌های دقیق و فرهنگ‌سازی داشته باشیم. مردم نباید تصور کنند که این داروها خطرات و عوارض کمی دارند و مهم نحوه مصرف آن ها است که بتواند نتیجه درست را برایشان به همراه داشته باشد.

کشاورز خاطر نشان کرد: مهم‌ترین توصیه، مصرف دارو بر اساس دستورالعمل‌های روی برچسب است که طبق دستور پزشک یا مشاوره با داروساز که در داروخانه حضور دارند.

منبع: خبرگزاری مهر

دیگر خبرها

  • مصرف خودسرانه داروهای بدون نسخه چه مضراتی دارد؟
  • عوارض مصرف خودسرانه داروهای بدون نسخه
  • ۱۱ آلاینده بیماری زای مخفی در خانه
  • مقاومت ترموود در برابر آتش
  • مقاومت ترموود در برابر آتش یک ویژگی مهم این چوب صنعتی است
  • مراقب باشید/ این داروها و خوراکی‌ها پلاکت خون را کاهش می‌دهند
  • مواد شیمیایی ماریجوانا 5 برابر سیگار
  • خواص دارچین شگفت‌انگیز است؛ پیشگیری از خونریزی تا کاهش فشار خون
  • سندرم درس (DRESS) چیست؟ / چرا ایجاد می شود، چگونه درمان می شود و عوارض ماندگار آن چیست؟
  • همه چیز درباره انگ اجتماعی