Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تابناک»
2024-05-01@18:11:52 GMT

حضور در اقتصاد دو تریلیونی جهان اسلام

تاریخ انتشار: ۲۴ اردیبهشت ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۳۲۹۳۰۰۸

این همایش بین‌المللی با حضور کارآفرینانی از جهان اسلام از جمله نمایندگانی از ایران در مالزی برگزار شد.

به گزارش نوپانا، دومین همایش بین‌المللی کارآفرینان اسلامی روز پنج‌شنبه 21 اردیبهشت با مشارکت ایده‌پردازان و کارآفرینانی از سراسر جهان اسلام از جمله نمایندگانی از ایران در مالزی برگزار شد.

در این رویداد علاوه بر شتاب‌دهنده «آواتک» که یکی از حامیان برگزاری این همایش بود، سه مرکز ایرانی دیگر به نام‌های «مرکز رشد و شکوفایی فناوری‌ها و هنر قرآن»، «سلام کامیکز» که در حوزه تصویرسازی آیات قرآن و کتاب کودک فعالیت می‌کند و «رابین آوا» از بخش صنایع دستی، حضور داشتند، این در حالی‌ست که سال گذشته این رویداد در دبی برگزار شد و تنها یک تیم کارآفرینی از کشورمان به صورت مستقل در آن شرکت کرده بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



در مراسم افتتاحیه این همایش، علی محمد سابقی رایزن فرهنگی جمهوری اسلامی ایران در کوالالامپور حضور داشت و از نزدیک شاهد حضور شرکت‌های ایرانی در این همایش بین‌المللی بود. همچنین در حاشیه این همایش، نمایشگاهی برپا شد و شرکت‌های حاضر دستاوردهای خود را در حوزه‌های مختلف ارائه کردند.

در این همایش عبدالمهیمن محمد سید مانسی، دبیر همایش گفت: «ما به برگزاری این رویداد بین‌المللی در ایران تمایل داریم و امیدواریم که این مسئله محقق شود و این بستگی به حضور و حمایت شرکت‌های اسپانسر ایرانی دارد و اگر در ایران حامی مالی داشته باشیم، می‌توانیم در این زمینه رایزنی کرده و ایران می‌تواند میزبان این همایش در آینده باشد».

در این رویداد بین‌المللی کشورهای زیادی حضور داشتند که از آن میان می‌توان به لیبی، اندونزی، مالزی، سنگاپور، مصر، عربستان، امارات، انگلیس، آمریکا، هند و ایران اشاره کرد. نمایندگان کشورهای مختلف در این همایش، علاوه بر معرفی دستاوردهای خود به سایر کشورها، به تبادل تجربه و گسترش شبکه کسب‌وکار خود پرداختند.

در این همایش یک روزه، سی سخنران از کشورهای مختلف به ارائه دیدگاه‌های خود در حوزه‌هایی از قبیل بانکداری اسلامی، گردشگری، مدهای اسلامی، محصولات حلال، بهداشت و سلامت، استانداردهای اسلامی و امور مالی پرداختند.

این همایش فرصت مناسبی برای نمایندگان کشورهای مختلف ایجاد کرد تا با بازار کشورهای جهان اسلام بیشتر آشنا شوند. طبق برآوردهای موجود، اقتصاد کشورهای اسلامی یکی از مناطق اقتصادی رو‌به‌رشد در جهان است و ارزش آن تا سال ۲۰۱۸ به رقمی معادل ۲ تریلیون دلار می‌رسد.

در این رویداد، متخصصان اقتصاد اسلامی از جمله کارآفرینان، سرمایه‌گذاران، مشاوران، بانک‌داران و صاحبان استارت‌آپ‌ها و کسب‌وکارهای نوپا، تجربیات و تخصص خود را در توسعه اکوسیستم کارآفرینی در اقتصادبین‌المللی اسلامی جهانی به اشتراک گذاشتند.

منبع: تابناک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۲۹۳۰۰۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دیپلماسی فرهنگی در دولت سیزدهم به‌طور جدی دنبال می‌شود

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: دیپلماسی فرهنگی در دولت مردمی به‌عنوان راهکاری جدی برای ایجاد بسترهای لازم برای گسترش تعاملات توسط دولت دنبال می‌شود.

به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، محمدمهدی اسماعیلی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی بامداد امروز_دوشنبه دوازدهم فروردین_ ایران را برای شرکت در مجمع گفت‌وگوی فرهنگ‌ها به مقصد جمهوری آذربایجان ترک کرد؛ اسماعیلی پیش از ترک تهران درباره اهداف این سفر اظهار کرد: مجمع گفت‌وگوی فرهنگ‌ها نشستی است که در باکو برگزار خواهد شد و جمهوری اسلامی ایران هم در این اجلاس ضمن بیان نکات مهم، راهبردی و در حوزه تعامل فرهنگی با ملل و فرهنگ های دیگر از این سخنگاه برای بیان حقایق مختلف در حوزه فرهنگ اقلیت‌ها که محور گفت‌وگو های امسال است، استفاده خواهد کرد.

وی با بیان اینکه با توجه به وضعیت ناعادلانه‌ای که در صحنه نظامات بین‌المللی داریم باید از هر فرصتی برای بیان حقایق و تنویر افکار عمومی استفاده کنیم، افزود: به این اجلاس به‌عنوان فرصتی نگاه می‌کنیم که بتوانیم برنامه‌ها و نگاه انقلاب اسلامی را برای نخبگان و کشورهای شرکت کننده بازگو کنیم و امید است سخنگاهی برای بیان حقایق باشد.

وزیر فرهنگ با تاکید بر اینکه نکته بعدی گفت‌وگوهایی است که طبیعتا در چنین اجلاس‌هایی با کشورهای مختلف برای تقویت تعاملات فی‌مابین استفاده می‌شود، خاطرنشان کرد: دیپلماسی فرهنگی در دولت مردمی به‌عنوان راهکاری جدی برای ایجاد بسترهای لازم برای گسترش تعاملات توسط دولت دنبال می‌شود؛ در این راهبرد بیشتر معطوف به کشورهای دوست، همسایه، جهان اسلام و کشورهایی که در موضوعات مهم بین‌المللی نزدیکی راهبردی با ما دارند هستیم؛ در همین راستا تلاش می‌کنیم در فرصت اجلاس باکو گفت‌وگوهای مقتضی را انجام دهیم تا از نتایج آن مجموعه حوزه فرهنگی منتفع شود.

اسماعیلی تصریح کرد: دوستانم برنامه‌هایی را پیش‌بینی کرده‌اند تا بتوانیم در فرصت محدودی که به واسطه این اجلاس در اختیار داریم حداکثر استفاده را کنیم.

به گزارش ایمنا، ششمین مجمع جهانی گفت‌وگوی فرهنگ‌ها که با مشارکت وزارت فرهنگ جمهوری آذربایجان، آیسسکو و برخی سازمان‌های بین‌المللی مانند ائتلاف تمدن‌های سازمان ملل متحد برگزار می‌شود، چالش‌های جهانی مربوط به گفتمان تمدنی، همکاری برای مقابله با تنفر و تقویت ارزش‌های صلح مورد بحث و تبادل نظر قرار می‌گیرد؛ پیش از این نیز پنجمین دوره مجمع گفت‌وگوی فرهنگ‌ها در اردیبهشت سال ۱۳۹۸ برگزار شده بود که در آن دوره از این مجمع ۱۴۰ کشور و نهاد بین‌المللی مشارکت داشتند.

کد خبر 749685

دیگر خبرها

  • ایران اسلامی به حاکمیت عقل و عدل در جهان نزدیک شده است
  • سازمان‌های بین‌المللی در ایجاد و تداوم صلح و حل منازعات بین دولت‌ها نقش به‌سزایی دارند
  • دیپلماسی فرهنگی در دولت سیزدهم به‌طور جدی دنبال می‌شود
  • حضور صد‌ها شرکت تولیدی و دانش بنیان در همایش ارتقای کیفیت خدمات آزمایشگاهی
  • همایش علمی تاریخ، فرهنگ و جغرافیای خلیج فارس برگزار شد
  • آغاز پانزدهمین همایش بین المللی ارتقای کیفیت خدمات آزمایشگاهی
  • حضور سفیران و مقامات بین المللی در همایش و نمایشگاه ملی ژئوماتیک
  • شهریاری: ظرفیت جهان اسلام را برای کمک به غزه استفاده بگیریم
  • خمس و زکات در عین وجوب یک امر داوطلبانه است
  • جهش در اقتصاد کشور نیازمند نوآوری و فناوری‌های جدید است