Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری میزان»
2024-05-09@02:22:40 GMT

همگرایی "داعش و لشکر جهنگوی" در بلوچستان پاکستان

تاریخ انتشار: ۲۴ اردیبهشت ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۳۲۹۳۱۱۸

همگرایی 'داعش و لشکر جهنگوی' در بلوچستان پاکستان

خبرگزاری میزان- آمار نشان می‌دهد سال گذشته میلادی 286 حمله تروریستی در بلوچستان پاکستان انجام گرفت در حالی که در سال 2013 شاهد 226 حمله تروریستی در این ایالت بودیم. به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری میزان، منابع آگاه پاکستان، داعش و لشکر جهنگوی در بلوچستان با یکدیگر متحد شده‌اند. آمار رسمی نشان می‌دهد سال گذشته 286 حمله تروریستی در بلوچستان صورت گرفت در حالی که در سال 2013 شاهد 226 حمله تروریستی در این ایالت بودیم و مسئولیت بیشتر این حملات را داعش به عهده گرفته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



بر اساس این گزارش داعش 3 حمله تروریستی بزرگ در بلوچستان انجام داد که در آن زیارتگاه‌ها و شخصیت‌های سیاسی هدف قرار گرفتند.

داعش در حمله‌های بزرگ خود وکلا را در شهر کویته هدف قرار داد و در مرحله بعدی مسئولیت حمله تروریستی به یک زیارتگاه را در منطقه خضدار از توابع بلوچستان پذیرفت.

مناطقی از بلوچستان که داعش در آن وارد عمل شده است محل نفوذ لشکر جهنگوی می‌باشد که جیش اسلام و تحریک طالبان پاکستان را هم با خود همراه کرده است.

به گزارش روزنامه جنگ،لشکر جهنگوی در کویته، مستونگ و بولان مرکز و مناطق حساس بلوچستان با داعش همکاری می‌کند.

اکرم ظهری، عین‌الزمان‌ آخنزاده و شفیق رند رهبران شبه‌نظامی هستند که در مناطق حساس بلوچستان از طریق لشکر جهنگوی و داعش فعالیت می‌کنند.

محمد دلشاد بنگلزئی رهبر محلی لشکر جهنگوی در بلوچستان است و به علت طراحی عملیات تروریستی علیه شیعیان در یک حسینیه شهر کویته تحت تعقیب پلیس می‌باشد.

غلام‌ فاروق‌ بنگلزئی از دیگر رهبران شبه‌نظامی بلوچستان است که توسط ریاض بصرا از بانیان لشکر جهنگوی آموزش دیده و عملیات‌های تروریستی زیادی طراحی و اجرا کرده است.

داعش پاکستان در سال 2014 بنیان نهاده شد و بعد از مطرح شدن نظریه تشکیل ولایت خراسان به افغانستان نیز نفوذ پیدا کرد.

گروه‌های مختلف از جمله لشکر‌ جهنگوی، جیش العدل، جندالله و تحریک طالبان پاکستان بعد از بیعت با ابوبکر بغدادی برای تشکیل ولایت خراسان که پاکستان و افغانستان را شامل می‌شود تلاش کردند و حوزه فعالیت بیشتر آنها بلوچستان بود.

به گزارش پلیس پاکستان با اینکه داعش به صورت مستقیم در پاکستان حضور نداشت و عملیات‌های خود را به کمک گروه‌هایی مانند لشکر جهنگوی انجام می‌دادند اما در حال حاضر مشغول جذب نیرو از کراچی و ایالت پنجاب است.

داعش با کمک لشکر‌جهنگوی، طالبان و القاعده در حال افزایش نفوذ خود در پاکستان است این در حالی است که وزارت کشور پاکستان اعلام کرد: بیشترین عملیات‌های تروریستی در این کشور مربوط به داعش می‌باشد که البته در برخی موارد به نام لشکر جهنگوی و طالبان تمام شده است.

انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۲۹۳۱۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پاکستان: حمله به مهندسان چینی در افغانستان طراحی شده بود

سخنگوی ارتش پاکستان مدعی شد حمله انتحاری که جان پنج مهندس چینی را در خیبرپختونخوا گرفت، در افغانستان طراحی شده بود. - اخبار بین الملل -

به گزارش دفتر منطقه‌ای خبرگزاری تسنیم، «احمد شریف چوهدری» سخنگوی ارتش پاکستان در یک نشست خبری مدعی شد حمله اخیر به کاروان مهندسان چینی در ایالت خیبرپختونخوا در افغانستان طراحی شده و عامل انتحاری نیز تبعه افغان بود.

چوهدری گفت: توطئه‌ای که در حمله به کاروانی در منطقه بشام از توابع ناحیه شانگله خیبرپختونخوا در 26 مارس منجر به کشته شدن پنج مهندس چینی شد، در افغانستان طراحیشده بود.

وی در ادامه نیز مدعی شد: این بمب‌گذاری انتحاری به آن سوی مرز نیز متصل است و برنامه‌ریزی این ترور در افغانستان انجام شده است. تروریست‌ها و تسهیل‌کنندگان آنها نیز از افغانستان کنترل می‌شدند و بمب‌گذار انتحاری نیز یک افغان بود.

واکنش طالبان به حمله انتحاری علیه چینی‌ها در پاکستان5 مهندس چینی در انفجار تروریستی در پاکستان کشته شدند

دولت و ارتش پاکستان پیش از این نیز بارها مدعی شده بودند ناامنی‌های این کشور ریشه در افغانستان دارد و حکومت طالبان را به حمایت از مخالفان مسلح متهم کرده بودند؛ اتهامی که کابل همواره رد کرده است.

گفتنی است وزارت خارجه حکومت طالبان پیش از این ضمن محکومیت حمله مذکور آن را تلاشی برای تضعیف همکاری‌های منطقه‌ای خوانده بود.

انتهای پیام/.

 

دیگر خبرها

  • پاسخ طالبان به موضع پاکستان درباره منشأ حملات تروریستی داعش
  • تولد فرزند شهید حادثه تروریستی کرمان + عکس
  • برگزاری یادواره شهدای لشگر فاطمیون در قم
  • طالبان: داعش از خاک پاکستان وارد افغانستان می‌شود
  • ۳۰۰ هزار میلیارد ریال اعتبار برای ارتقای راه‌های سیستان و بلوچستان نیاز است
  • عملکرد مطلوب صنعت گاز در عملیات برگشت‌پذیری زیرساخت و مدیریت بحران رسانه در حمله تروریستی
  • پاکستان: حمله به مهندسان چینی در افغانستان طراحی شده بود
  • اطلاعیه سپاه پاسداران درباره شهدای حمله تروریستی اسرائیل
  • حمله موشکی حزب‌الله به مقر فرماندهی لشکر اسرائیل در جولان
  • روزنامه جمهوری اسلامی: طالبان مشغول پاکسازی قومی و شیعه‌کشی است؛ ایران هم سکوت می‌کند