Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-05-06@14:09:05 GMT

بسیاری از هنرمندان در فقر و بیکاری مطلق به سر می برند

تاریخ انتشار: ۲۴ اردیبهشت ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۳۲۹۳۹۸۶

بسیاری از هنرمندان در فقر و بیکاری مطلق به سر می برند

بازیگر کشورمان گفت: تأسفانه طی ۳-۴ سال اخیر بسیاری از هنرمندان در فقر و بیکاری مطلق به سر می بردند و دانش آموختگان سینما هیچ جایی برای کار و فعالیت نداشتند.

به گزارش گروه رسانه های خبرگزاری تسنیم، بازیگر سریال های تلویزیونی «او یک فرشته بود» و «زیر زمین» در گفتگو با سینماپرس افزود: در دولت یازدهم اصلاً هنرمندان جایی نداشتند و توسط مسئولان اجرایی دیده نمی شدند؛ کسی در این دولت نمی دانست که هنر چیست و هنرمند کیست و به همین دلیل هم ما شاهد افول روز به روز وضعیت زندگی و معیشتی هنرمندان در رشته های مختلف هنری و به ویژه هنر ارزشمند سینما بودیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: در دوران ریاست جمهوری آقای روحانی نه تنها فعالیت های هنری رونق نگرفت که با به کارگیری برخی از مدیران غیرمتخصص و بی خرد فعالیت های فرهنگی روز به روز رو به نزول و افول بیشتری رفت و تنها برخی افراد که جزو نزدیکان و یاران و دوستان مدیران فرهنگی بودند مرتب جا برای حضور و فعالیت داشتند.

توکلی سپس با تأکید بر اینکه این رئیس جمهور برای حوزه بسیار مهم فرهنگ و هنر کشور هیچ گام مثبتی برنداشت خاطرنشان کرد: امیدوارم که هنرمندان به خودشان بیایند و درصدد آن نباشند که روی وضعیت موجود درپوش بگذارند؛ ما باید واقع بین باشیم و بر اساس رسالتی که بر عهده مان است حقیقت را بگوییم و درصدد ترویج حقیقت و حقانیت باشیم؛ هنرمندان باید از حیثیت هنری خود دفاع کنند و با اتحاد و انسجام مطالبات برحق شان را از مسئولان کشور بخواهند.

بازیگر فیلم سینمایی «استخونای بابام» در بخش دیگری از این گفتگو با بیان اینکه سینماگران سربازانی با قدرت هستند که باید از آن ها حمایت مادی و معنوی شود اظهار داشت: متأسفانه مسئولان کشور و به خصوص مسئولان دولت یازدهم هرگز به این باور نرسیده اند که ما با هنر می توانیم با تمامی دنیا ارتباط برقرار کنیم و اهداف کلان کشور در تمامی حوزه ها را از طریق تولید آثار فرهنگی و هنری پیگیری کنیم؛ متأسفانه کمتر شخصی است که به هنر و هنرمند باور و ایمان راسخ داشته باشند و همین نکته ما را از سایر کشورها عقب انداخته است چرا که ما در اغلب کشورهای پیشرفته دنیا شاهد آن هستیم که به هنر و هنرمند توجه جدی ویژه دارند و بخش عظیمی از سرمایه های کشورشان را برای تولید آثار فرهنگی و هنری اختصاص می دهند چرا که از کارکرد هنر در بین جوامع مطلع شده اند.

کارگردان فیلم سینمایی «سگ های پوشالی» تأکید کرد: ما از رئیس جمهور آینده کشور یک مجموعه از درخواست ها و مطالبات را داریم؛ رئیس جمهور آینده کشور باید بداند که درخواست ما هنرمندان شخصی نیست؛ ما بر اساس رسالت مان از مسئولان ارشد کشور درخواست داریم. ما اگر از رئیس جمهور و مدیران دولتی در رابطه با سازماندهی و ساماندهی وضعیت بسیار بد و نامطلوب هنرمندان و فرهنگیان درخواست داریم تنها برای بهبودی وضعیت جامعه فرهنگی و هنری کشور است.

وی افزود: اگر وضعیت فرهنگی و هنری یک کشور خوب باشد می توان آن کشور را پیشرفته دانست و از آن هراس داشت؛ ما باید با تقویت تمامی ارکان فرهنگی و هنری در کشورمان به دل دشمنان ایران اسلامی هراس بیندازیم؛ تمامی مطالبات هنرمندان همیشه برای دستیابی به این امر مهم بوده اما متأسفانه هیچ گاه این مطالبات از سوی مدیران دولتی جدی گرفته نشده و پاسخی شایسته به درخواست ما نداده اند.

بازیگر فیلم سینمایی «مریم مقدس (س)» تصریح کرد: وظیفه مسئولان دولتی است که به فکر رفاه هنرمندان باشند. مسئولان باید بدانند اگر حتی یک شرایط متوسط زندگی و رفاهی را برای هنرمندان فراهم کنند هنرمندان با آن شرایط کنار می آیند و برای توسعه و پیشرفت این کشور آثار ماندگار فرهنگی و هنری خلق می کنند که تبعات مثبت آن برای نسل های آینده کشور نیز ادامه داشته باشد و همگان بتوانند از موهبات آن بهره مند شوند.

توکلی در خاتمه این گفتگو تأکید کرد: متأسفانه طی 3-4 سال اخیر بسیاری از هنرمندان در فقر و بیکاری مطلق به سر می بردند و دانش آموختگان سینما هیچ جایی برای کار و فعالیت نداشتند و مدیران فرهنگی کشور هم نسبت به وضعیت آن ها بی توجه بودند؛ امیدوارم با انتخاب فردی اصلح به عنوان رئیس جمهور دیگر شاهد چنین رویدادهای تلخی در کشور و به خصوص حوزه مهم فرهنگ و هنر نباشیم.

انتهای پیام/

بازگشت به صفحه سایر رسانه‌ها

R41383/P41383/S9,1299/CT12

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۲۹۳۹۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چرا دویچه وله از ایران عصبانی است؟

تحلیلها و مواضع مطرح شده از سوی دویچه وله و رسانه های مشابه آن در ماجرای غزه، بازتاب نوعی استیصال مطلق در برابر شرایط میدانی و فرامتنی جاری در جنگ غزه است. - اخبار سیاسی -

گروه سیاسی خبرگزاری تسنیم- پایگاه خبری دویچه وله طی روزهای اخیر مواضع مقامات آلمانی در تقابل مطلق با ایران و حماس را بازتاب داده و در این زمینه  خطوط خبری ویژه ای به مخاطبان عمومی القا کرده است.

در یکی از تازه ترین این موارد، دویچه وله مدعی شده که ایران در روند جنگ غزه دخالت مخربی داشته و باید به روند حمایت از مردم غزه پایان دهد!

این رسانه، مواضع وقیحانه اولاف شولتس صدراعظم آلمان را بازتاب داده که در آن، به تهران هشدار داده شده که باید به روندحمایتی خود از حماس پایان دهد. در این خصوص نکاتی وجود دارد که لازم است مدنظر قرار گیرد:پ

نخست اینکه آلمان به عنوان بازیگر و کشوری که شراکت مستقیم آن در نسل کشی غزه احراز شده و حتی پرونده ای برای آن (با شکایت نیکاراگوئه) در دیوان لاهه تشکیل شده است، حق اظهار نظر در خصوص جنگ غزه و روند آن را ندارد.

به عبارت بهتر، برلین در این خصوص نقش یک "مجرم"را دارد و دیگر هیچ! همگان به یاد دارند که اولاف شولتس طی ماههای اخیر بارها مدعی عدم قصور رژیم اشغالگر قدس در جنگ شده و حتی کشتار و نسل کشی هزاران کودک فلسطینی را مصداق عینی "دفاع مشروع"تلقی کرده است.

طی روزهای اخیر و با گسترش خیزشهای دانشجویی در سرتاسر دنیا علیه رژیم اشغالگر قدس، آلمان نه تنها به سرکوب دانشجویان در برلین و دیگر شهرها پرداخته، بلکه هر گونه اعتراضی علیه کودک کشی رژیم منحوس صهیونیستی را مصداق یهودستیزی قلمداد نموده و نسبت به آن جرم انگاری کرده است.

نکته دیگر اینکه دویچه وله، یورونیوز و دیگر رسانه های اروپایی نسبت به مذاکرات قاهره و اصرار حماس بر خطوط قرمز خود در این مذاکرات نیز شدیداً خشمگین هستند.

خشم اروپاییان در این خصوص، ناشی از مشارکت مطلق آنها در کشتار بالغ بر 40 هزار نفر از ساکنان بی دفاه غزه و انتشار اسناد این مشارکت در زمان حال و آینده است.

حامیان جنگ غزه، نه تنها در میدان بازی را باخته اند، بلکه در فرامتن معادله نیز تبدیل به بازندگانی محض شده اند. در این میان، کارویژه رسانه های غربی به مانند همیشه، تمرکززدایی از شکست خود و در مقابل، آغاز بازی مقصرسازی است.

با همه این اوصاف، جمهوری اسلامی ایران نه تنها در برهه کنونی، بلکه در گذشته و آینده نیز کمترین اهمیتی برای عملیات رسانه ای غرب قائل نیست.

حمایت تمام عیار ایران از مردم غزه و ایستادگی محکم کشورمان در دفاع از حقوق حقه فلسطینیان، خطوط قرمزی است که عملیات رسانه ای دویچه وله و یورونیوز نتوانسته و نخواهد توانست آن را کمرنگ سازد.

بنابراین، بخش مهمی از این عملیات رسانه ای، معطوف به شرایط دشواری است که شبکه سیاسی-رسانه ای دشمن در آن قرار دارد.

از این رو تحلیلها و مواضع مطرح شده از سوی دویچه وله و رسانه های مشابه، بازتاب نوعی استیصال مطلق در برابر شرایط میدانی و فرامتنی جاری در جنگ غزه است.

این رویکرد  با نزدیک تر شدن به نقطه پایانی نبرد، یعنی زمان شکست رسمی رژیم اشغالگر قدس و حامیان آمریکایی و اروپایی آن تشدید خواهد شد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • انعکاس جهانی پاویون جمهوری اسلامی ایران در دوسالانه ونیز قابل اعتنا بود
  • نوزدهمین جشنواره ملی هنرهای نمایشی کانون پرورش فکری در رشت آغازشد
  • ۱۳۰۰ هنرمند صنایع دستی مشهد بیمه شدند‌
  • نمایش 600 اثر هنرمندان ایرانی در دبی
  • ۶۰۰ اثر از هنرمندان ایرانی در نمایشگاه هنر جهانی دبی به نمایش درآمد
  • دومین نمایشگاه انفرادی «نگاهی به خراسان شمالی» برگزار می‌شود
  • افراد حاکم بر تلویزیون سرمایه‌ها را از بین بردند/ گفتگو
  • چرا دویچه وله از ایران عصبانی است؟
  • برپایی میز خدمت در شهرستان زرندیه
  • پیام تسلیت مسئولان و جامعه هنری خراسان شمالی در پی درگذشت هنرمند موسیقی مقامی استان