Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگارگروه استان هایباشگاه خبرنگاران جوانازاهواز؛ غلامرضا شریعتی، استاندار خوزستان در مراسم افتتاح فاز نخست بزرگ ترین طرح توسعه فولاد استان در شهرستان شادگان با تبیین نقش تولید در اشتغالزایی پایدار و رونق اقتصادی بیان داشت: امیدواریم با تکمیل و بهره برداری کامل فازهای شرکت فولاد شادگان، علاوه بر تامین اشتغال پایدار جوانان و متقاضیان کار شهرستان شادگان، ارزش افزوده کالای تولیدی نیز افزایش می یابد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی از تلاش متخصصان ایرانی به ویژه متخصصان بخش صنعت استان خوزستان تجلیل و تصریح کرد: لازم است در تکمیل فازهای باقیمانده شرکت فولاد شادگان نیز از این توان بومی بهره برداری کامل برد.شریعتی اذعان داشت: امید است با رونق تولید و اجرای دیگر بخش های این کارخانه، قطب صنعتی شهر شادگان نیز احیا شده و با بازگشت این قطب صنعتی به چرخه تولید، در مسیر تامین نیازهای شرکت فولا د شادگان گام برداشته شود.

حجت الاسلام مجید ناصری نژاد، نماینده مردم شادگان در مجلس شورای اسلامی و رئیس مجمع نمایندگان استان خوزستان در مجلس نیز در ادامه این آیین، نرخ بیکاری در شهرستان را 45درصد اعلام کرد و افزود: فولاد این شهرستان باید در خدمت شادگان باشد و استفاده از توان نیروهای بومی در اولویت استخدام این مجتمع فولادی باشد.

وی موقعیت شرکت فولاد شادگان را راهبردی توصیف و اذعان کرد: این مجتمع در مسیر جاده ترانزیتی بندر ماهشهر به آبادان - خرمشهر و بصره عراق قرار دارد و سوی دیگر به بزرگراه خلیج فارس و شهرستان اهواز نیز متصل است.

ناصری نژاد بیان داشت: از سوی دیگر به اتصال راه آهن بندر ماهشهر به شادگان، آبادان و خرمشهر و بصره امکان صادرات محصول نهایی این فولاد شادگان به کشورهای همسایه فراهم می شود.

وی در بخش دیگری از سخنانش خاطرنشان کرد: مردم ولایتمدار و انقلابی شادگان از دیرباز سابقه مبارزه با استعمار پرتغال و انگلیس را در کارنامه دارند و در دوران هشت سال دفاع مقدس نیز پذیرای رزمندگان اسلام و مردم شهرستان های جنگزده آبادان و خرمشهر بود.

وی اظهارکرد: متاسفانه در چند سال گذشته نسبت به شادگان بی توجهی شد.

فولاد شادگان 250 نفر اشتغال مستقیم در مرحله اول و 400 نفر در مرحله دوم و چهار هزار نفر اشتغال غیرمستقیم ایجاد می‌کند و در فاز اول 700 هزار تن ظرفیت تولید آهن سنگین و 1 میلیون تن ظرفیت تولید فولاد دارد.

انتهای پیام/گ

منبع: باشگاه خبرنگاران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۲۹۶۳۷۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جورچین صنعت گاز برای ادامه مسیر گاز ایران

جلسه متقاضیان سرمایه‌گذاری در پروژه‌های مخازن ذخیره‌سازی زیرزمینی گاز طبیعی، مگاپروژه هوشمندسازی مصرف گاز و بهینه‌سازی مصرف گاز در ایستگاه‌های تقویت فشار با حضور نمایندگان شرکت‌های فولادی کشور و به میزبانی شرکت مهندسی و توسعه گاز ایران برگزار شد.

 به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو به نقل از روابط‌عمومی، رضا نوشادی مدیرعامل شرکت مهندسی و توسعه گاز ایران با اشاره به دستاورد‌های شرکت ملی گاز ایران در دوره تحریم، گفت: سال ۱۳۸۹ بانک مرکزی، شرکتی ملی گاز و شرکت ملی نفت تحریم شدند؛ ظرفیت تولید، پالایش، انتقال و توزیع گاز، ۴۰۰ میلیون مترمکعب بود و امروز پس از یک دوره تحریم ۱۵ساله، میزان ظرفیت تولید، به ۸۷۵ میلیون مترمکعب رسیده است و پالایش، انتقال و توزیع این زنجیره از ۱۰۰۰ میلیون مترمکعب بالاتر است. پیچیده‌ترین تکنولوژی با انتقال تکنولوژی از ساخت توربین و کمپرسور از سوی شرکت مهندسی و توسعه گاز ایران به عنوان بازوی اجرای شرکت ملی گاز ایران، صورت‌گرفته است.

نوشادی در ادامه با اشاره به لزوم سرمایه‌گذاری و مشارکت‌های مردمی و بخش‌های مختلف صنعت، افزود: جورچین صنعت گاز برای ادامه این مسیر پر افتخار، برای گسترش سطح مشارکت‌های مردمی و پاسخگویی به رشد فزاینده مصرف چه در مسیر توسعه و چه تولید انرژی و محصول و چه مصرف خانگی و تجاری، نیاز دارد که یک هم‌افزایی گسترده‌ای را انجام دهد. در استراتژی جدید شرکت ملی گاز ایران، برای مدیریت اوج مصرف که متأسفانه آسیبش نخست به تولید وارد می‌شود، تصمیم گرفتیم که وارد حوزه جذب سرمایه‌گذاری بشویم و پروژه‌های ذخیره‌سازی گاز، مگاپروژه هوشمندسازی مصرف گاز و بهینه‌سازی مصرف انرژی در ایستگاه‌های تقویت فشار را خدمت شما معرفی کنیم.

در ادامه این نشست علیرضا بیات مدیر سرمایه‌گذاری و کسب‌وکار شرکت ملی گاز ایران نیز با تأکید بر اهمیت صنعت گاز در امر تولید، گفت: سرمایه‌گذاری در تمام حوزه‌ها یکی از اصول اصلی توسعه در هر صنعتی است و صنعت گاز در کشور ما جریان خونی است که در رگ‌ها و شریان اقتصادی جریان دارد و توسعه این صنعت بی شک به توسعه در دیگر بخش‌های تولید همچون صنایع فولادی و پتروشیمی و دیگر بخش‌های صنعتی می‌انجامد.

در ادامه این نشست پروژه‌های ذخیره‌سازی مخزن نمکی نصرآباد کاشان، میدان هیدروکربنی شوریجه مشهد، مگاپروژه هوشمندسازی مصرف گاز و پروژه بهینه‌سازی مصرف گاز در ایستگاه‌های تقویت فشار گاز جهت سرمایه‌گذاری به نمایندگان شرکت‌های فولادی کشور معرفی شدند.

گفتنی است، نمایندگان شرکت‌های فولادی همچون شرکت ایمیدرو، گل‌گهر، توسعه آن و فولاد، جهان فولاد، فولاد مبارکه، گهر زمین، آهن و فولاد ارفع، ذوب‌آهن اصفهان، فولاد خوزستان، فولاد ایران و فولاد سیرجان در این نشست به ارائه پرسش‌هایی در خصوص این پروژه‌های به بحث و تبادل نظر پرداختند.

دیگر خبرها

  • مهروموم یک رستوران در شادگان
  • فولاد خوزستان چرا هدف تحریم‌ها قرار گرفت؟
  • راه‌اندازی واحد احیا فولاد بافت با نانوکاتالیست‌‌های ایرانی
  • ابرپروژه‌های صنعت گاز برای سرمایه‌گذاری معرفی شدند
  • رکورد تولید ماهانه صبا فولاد خلیج فارس شکسته شد
  • راه‌اندازی واحد احیاء فولاد بافت کرمان با نانوکاتالیست‌های پیشرفته ایرانی  
  • جورچین صنعت گاز برای ادامه مسیر گاز ایران
  • تکمیل طرح‌های مسکن در تنگستان تسریع شود
  • رکورد شکنی تولید در شرکت فولاد اکسین خوزستان
  • شکوفایی تولید و رکوردشکنی فولاد هرمزگان در بهار 1403