Web Analytics Made Easy - Statcounter

تین نیوز |

مالک شرکت هواپیمایی آتا ایرلاین از خرید 10 هواپیمای جدید 50 نفره توسط این شرکت و تحویل آنها در طول 6 ماه آینده خبر داد.

به گزارش تین‌نیوز به نقل از روابط عمومی شرکت هواپیمایی آتا، محمدرضا زنوزی مطلق اظهار داشت: با ورود این تعداد هواپیمای سبک50 نفره که توان نشست و برخاست از باندهای با مسافت کوتاه را نیز به خوبی دارا هستند، شبکه ناوگان هوایی مویرگی برای فرودگاه های کوچک کشور تشکیل می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه اولویت اجرای این شبکه در شمال‌غرب کشور با محوریت تبریز است گفت: این سیستم، فرودگاه های کوچک کشور را به فرودگاه های بزرگ متصل کرده و امکان پرواز از این شهرها به مقصدهای مختلف داخلی و خارجی را فراهم می کند که در اولویت نخست شهرهای آذربایجان از جمله اردبیل، مراغه، ماکو را برای پروازهای داخلی و خارجی تحت پوشش قرار می دهد.

به گفته زنوزی مطلق، هواپیماهای مذکور توان چهار ساعت پرواز بدون وقفه را دارا بوده و می توانند علاوه بر شهرهای شمالغرب، پروازهای تهران و حتی استانبول و باکو را هم پوشش دهند.

آتا؛ تنها ایرلاین بدون بدهی با هواپیماهای ملکی در کشور

مدیرعامل شرکت هواپیمایی آتا نیز در ادامه این نشست خبری یادآور شد: این شرکت تنها ایرلاین کشور است که هیچ بدهی نداشته و اغلب هواپیماهایش ملکی بوده و تنها دو هواپیمایی اجاره ای دارد.

کاپیتان عبدالرضا پازوکی با بیان اینکه هواپیمایی آتا در ابتدا با سه فروند هواپیما راه اندازی شد گفت: امروز این شرکت با داشتن هشت فروند MD، سه فروند ایرباس و 4 فروند هواپیمای 737، مجموعا 15 هواپیمای داشته و به زودی 10 فروند نیز به آن اضافه خواهد شد.

تلاش برای کسب جایگاه سومین ایرلاین بزرگ ایران

کاپیتان پازوکی با اشاره به اینکه آتا هم اینک روزانه با 80 سورتی پرواز، پس از ایران ایر و ماهان و آسمان در جایگاه چهارم ایرلاین های کشور قرار دارد گفت: در تلاش هستیم تا جایگاه سوم شرکت های هواپیمایی ایران را از آن خود کنیم.

وی از توسعه ی پروازهای پروازهای خارجی آتا ایرلاین خبر داد و افزود: امروزه علاوه بر پروازهای روزانه به استانبول، خطوط پروازی آتا به شهرهای نجف، باکو، تفلیس، ازمیر و دنیزلی برقرار بوده و با استقبال خوبی مواجه شده است.

وی یادآور شد: در حال حاضر 800 نفر در شرکت هواپیمایی آتا مشغول به کار هستند که تعداد 300 نفر آنها در تبریز و بقیه در شهرهای مشهد، یزد، تهران، ارومیه و اهواز شاغل می باشند.

مدیرعامل شرکت هواپیمایی آتا از پروژه ی احداث آشیانه ی تعمیراتی اختصاصی این شرکت در فرودگاه تبریز خبر داد و گفت: با مساعدت ویژه مسئولین هواپیمایی کشوری تلاش می شود تا پایان فصل کاری امسال زمینه بهره برداری از این پروژه فراهم شود.

کاپیتان غلامرضا پازوکی اهمیت آشیانه ی تعمیراتی برای شرکت های هواپیمایی را غیرقابل انکار خواند و اظهار داشت: این آشیانه برای ما اهمیت زیادی دارد چراکه نه تنها برای سرویس دهی برنامه ریزی شده بلکه قصد داریم تا نسبت به انتقال دانش و فناوری های تعمیرات اساسی به داخل کشور به ویژه شمالغرب اقدام کنیم.

وی یادآور شد: در روزهای نخست راه اندازی آتا ایرلاین در تبریز، تمام مهندسان فنی و کادر پروازی از کشورهایی مانند سوئد و اوکراین بودند اما امروز تمام خدمه ی پروازی این شرکت را نیروهای بومی تشکلی می دهند.

مدیرعامل شرکت هواپیمایی آتا از همکاری این شرکت با یک شرکت خارجی برای تعمیرات و نگهداری و نیز انتقال تکنولوژی به ایران خبر داد و گفت: این شرکت دارای استاندارد اروپا بوده و در حال حاضر یک تیم از کارشناسان فنی تبریز در این کشور درحال گذراندن دوره های بین المللی هستند که آشیانه ی مرکز تعمیرات آتا در فرودگاه تبریز را راه اندازی نمایند.

نوسازی هواپیماهای ملکی آتا ایرلاین

مدیرعامل شرکت هواپیمایی آتا در بخش دیگری از سخنان خود، از نوسازی هواپیماهای ملکی این شرکت خبر داد و افزود: به دنبال این طرح، نوسازی مبلمان داخلی هواپیماهای یاد شده در اولویت بوده و صندلی های جدید با فواصل استاندارد به منظور راحتی بیشتر مسافران نصب خواهد شد.

برنامه ای ویژه برای تبریز 2018

پازوکی در ادامه با اشاره به انتخاب تبریز به عنوان پایتخت گردشگری کشورهای اسلامی، از برنامه ریزی ویژه آتا برای تبریز 2018 خبر داد و گفت: قرار بود با آغاز سال آینده میلادی پرواز ورودی هامبورگ- تبریز راه اندازی شود که در تلاش هستیم لایسنس مورد نظر را از آلمان دریافت کنیم.

وی همچنین از رنگ آمیزی یکی از هواپیماهای آتا با لوگوی تبریز 2018 خبر داد و افزود: توریسم بخش اعظم هر ایرلاین به شمار می آید ولی وظیفه ی ما فقط انتقال مسافر بوده و جذب گردشگران باید مورد توجه آژانس های مسافرتی باشد.

منبع: تین نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tinn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تین نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۲۹۸۰۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز فروش هواپیمای برقی عمود پرواز ارزان تر از هلی کوپتر

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از نیواطلس، پرواز با وسیله نقلیه شخصی هم اکنون به سرعت در حال پیشرفت است زیرا فناوری های جدیدی توسعه یافته اند. مرحله بعدی صنعت پروازهای شخصی به زودی آغاز می شود که شامل تولید نسخه ای از این نوع هواپیما است.

در سال ۲۰۱۶ میلادی هنگامیکه «فهرست جهانی هواپیماهای برقی عمود پرواز» (World eVTOL Aircraft Directory) اعلام شد، فقط تعداد کمی هواپیمای برقی با این مشخصات ثبت شده بودند. اکنون ۸ سال از آن تاریخ گذشته و بیش از هزار طرح اولیه هواپیمای برقی عمود پرواز ثبت شده اند.

بسیاری از هواپیماهای جدید قرار است در ۳۶ ماه آینده عرضه شوند اما به نظر می رسد شرکت Pivotal Helix زودتر از بقیه بازار را تصاحب کند. این شرکت قصد دارد به زودی ارسال محموله های نخستین هواپیمای برقی عمودپرواز تجاری خود را آغاز کند.

نخستین مرحله تحویل هواپیماهای برقی عمودپرواز این شرکت در ماه جولای سال جاری انجام می شود. البته فروش تجاری محصولات این شرکت از اکتبر ۲۰۲۳ میلادی آغاز شده و آزمایشگاه تحقیقاتی نیروی هوایی آمریکا ۴ هواپیما و همراه ۲ شبیه ساز پرواز را سفارش داد که در فوریه ۲۰۲۴ میلادی تحویل شدند.

این آزمایشگاه هم اکنون مشغول ارزیابی پتانسیل هواپیمای برقی عمود پرواز مذکور برای طیف وسیعی ازماموریت ها از جمله نظارت، عملیات نیروهای مخصوص، تامین ذخایر برای مناطق دور افتاده و عملیات های نجات است.

این یکی از طرح های مربوط به خودروهای عمودپرواز است که تحت بررسی آزمایشگاه تحقیقاتی نیروی هوایی آمریکا قرار دارند. شرکت مذکور بخشی از نقشه مسیر توسعه محصول خود را منتشر کرده که شامل یک نسخه ۲ نفره از هواپیمای عمود پرواز هلیکس با ۱۲ پروانه (به جای هلیکس ۸ پروانه ای در حال تولید) و یک نسخه با قابلیت حمل بار ۴۵۰ بار یا فرد به طور خودران است.

هواپیمای برقی عمود پرواز این شرکت با بهای ۱۹۰ هزار دلار، نسبت به هلی کوپترهای معمول ارزان تر است.

کد خبر 6096273 شیوا سعیدی قوی اندام

دیگر خبرها

  • آمار نگران‌کننده هواپیما‌های سالم کشور؛ فقط ۷ تا ۸ فروند!
  • پروازهای شرکت هواپیمایی ایران‌ایر تهران-ایلام -تهران لغو شد
  • لغو دو پرواز ایلام - تهران به علت شرایط نامساعد جوی
  • لغو ۲ پرواز ایلام - تهران به علت شرایط نامساعد جوی
  • چرا چشم مردم به دیدن ۵۰ فروند هواپیمایی که دولت می‌گوید وارد کشور کرده، روشن نمی‌شود؟
  • تمدید زمان ارسال درخواست تسهیلات حمایتی شرکت های دانش بنیان
  • سقف ۱۵ میلیارد تومانی تسهیلات برای شرکت‌های دانش‌بنیان صنعت هوانوردی
  • آغاز فروش هواپیمای برقی عمود پرواز ارزان تر از هلی کوپتر
  • اولین خلبان بازرگانی ایرانی؛ کاپیتان داریوش تیمسار
  • هفتمین سفر فضایی «ویرجین گلکتیک» ماه آینده انجام می‌شود