Web Analytics Made Easy - Statcounter

سنندج - فعال سیاسی با بیان اینکه اصلاح طلبی و اصولگرایی در کردستان بازارگرمی است، گفت: عده ای برای رسیدن به قدرت در ایام انتخابات خود را به یکی از این دو جریان سیاسی متصل می کنند.

خبرگزاری مهر - گروه استانها؛ چنور صادقی: محمد الله مرادی از فعالان سیاسی در استان کردستان است که سابقه مدیریت در حوزه های مختلف را دارد و در طول این سالها همواره با صراحت لهجه و به دور از قالب بندی های دو جریان سیاسی مطالبات خود را مطرح کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی که سابقه حضور در جبهه های حق علیه باطل و مقابله با ضد انقلاب را در کارنامه دارد، به عنوان معاون فرمانده سپاه، فرماندار، فرماندار، مدیرکل بنیاد حفظ آثار و نشرارزشهای دفاع مقدس سابقه مدیریت را در کارنامه خود دارد و حتی در یک دوره نیز به عنوان کاندیدای انتخابات مجلس به دور دوم نیز رسید ولی در نهایت موفق به حضور در پارلمان نشد.

وی در دولت احمدی نژاد فرماندار بود و در دولت روحانی نیز به عنوان مدیرکل اموال تملیکی کردستان منصوب شده است و همانند گذشته در این دولت نیز به عنوان یک منتقد از بخش های مختلف از جمله فرهنگ انتقاد می کند.

اظهار نظر وی در خصوص مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی کردستان در سخنرانی ۲۲ بهمن سال گذشته نیز با حواشی مختلفی همراه بود ولی وی می گوید که همچنان انتقاد می کند و البته سعی خواهد کرد که این انتقاد در راستای دفاع از حق و حقوق مردم باشد.

محمد الله مرادی در گفت‌وگو با خبرنگار مهر با بیان اینکه زیاد قائل به جناح بندی نبوده و عضو هیچ حزب و جریانی هم نیستم، گفت: معتقدم بعد ازبیش از سه دهه ای که از عمر انقلاب اسلامی ایران می گذرد دولت ها نشان دادند نماینده جناح خود بودند نه نظام و این یک پاشنه آشیل در راستای خدمت به مردم است.

وی با اشاره به اینکه دولت باید افکار نظام جمهوری اسلامی که رهبر معظم انقلاب در راس آن قراردارد را منعکس کند، عنوان کرد: دولت ها در مسائل سیاسی شاید بتوانند از افکار دیگر پیروی کنند ولی در مسائل اجتماعی باید تابع رهبری باشند چراکه این مسائل تحت امر ایشان که تصمیم گیر و سیاست گذار فرهنگ اجتماعی کشور هستند، صورت می گیرد.

وی با بیان اینکه رهبر معظم انقلاب اسلامی بارها تاکید کردند که امنیت نظام برای ما مهم است، بیان کرد: کشورما نه فقط جمهوری و نه فقط اسلامی، بلکه جمهوری اسلامی است و این مشروعیت و مقبولیت نظام ما را می رساند.

این فعال سیاسی با اشاره به اینکه حضرت علی(ع) تا مردم با ایشان بیعت نکردند خلافت را نپذیرفتند، ادامه داد: اگر مشروعیت و مقبولیت نظام را باهم نپذیریم بی شک ضرر خواهیم کرد و لازمه مشروعیت ایجاد مقبولیت است و این مهم نیز توسط مردم بوجود می آید.

الله مرادی با انتقاد از اینکه هیچ دولتی در کشورما تاکنون نتوانسته نمایندگی نظام را به منصه ظهور برساند، گفت: این اتفاق باعث سردرگمی مردم ما شده است.

با تکیه برنظام می توانیم اصلاحات ایجاد کنیم

وی با بیان اینکه با تکیه برنظام می توانیم اصلاحات ایجاد کنیم، عنوان کرد: اصلاح طلبی با تکیه برنظام و براساس چارچوب های نظام مطلوب است ولاغیر و به همین دلیل متوصل شدن به دشمنان برای ایجاد اصلاحات در جامعه یک کار اشتباه و بدون نتیجه است.

وی با بیان اینکه اصلاحات را باید ابتدا از درون خود آغاز کنیم تا درجامعه فراگیر شود، بیان کرد: ما با تکیه بر اصولی که داریم می توانیم خود و جامعه را اصلاح کنیم وانجام این امر بر ما واجب است.

به گفته این فعال سیاسی، اصلاح طلبی تکیه براصول است نه برمبنای سکولاریسم و براندازی، بنابراین در هر حرکتی باید این نکته را مد نظر داشته باشیم.

الله مرادی در بخش دیگری از سخنان خود به موضوع فرهنگ به ویژه در استان کردستان اشاره کرد و اظهارداشت: بارها در مراسم ها و نشست های متعدد بیان کردم که فرهنگ ما در دولت های مختلف مورد تمسخر قرار گرفته است.

نگاه به فرهنگ کردستان شعاری است

وی ادامه داد: سفر سال ۸۸ مقام معظم رهبری به کردستان قطعا تشریفاتی نبود و از لحاظ مختلف به ویژه فرهنگی بسیار بابرکت بود و در جلسه شورای اداری استان اعلام کردند که که کردستان نخبه های فرهنگی زیادی دارد و حتی به چند نفر از آنها هم اشاره کردند.

وی اضافه کرد: حال این سوال مطرح است که در استانی که مقام معظم رهبری چنین دیدگاهی نسبت به آن دارد، چرا تاکنون برای یکی از دستگاه های فرهنگی آن نتوانستند مدیری از همین نخبه های استان انتخاب کنند.

این فعال سیاسی عنوان کرد: دیدگاه و تفکرم اصلاح طلبانه با تکیه برسنگر اصولگرایی است و معتقدم هر دولتی که سرکار می آید باید عده ای منتقد منصف همواره نظاره گر عملکرد دولتمردان باشند و این حاکی از مردم سالاری است.

الله مرادی ادامه داد: متاسفانه درکشورما عده ای وقتی دولت اصلاح طلب سرکار می آید، اصلاح طلب می شوند و زمانی که به مسئولیتی می رسند برخلاف آن رفتار و عمل می کنند.

وی افزود: در انتخابات تعدادی اصولگرا می شوند، بدون اینکه توجهی به شعار اصلی اصولگرایی که دینی فکر و عمل کردن است، داشته باشند.

وی بیان کرد: عده ای برای پیشبرد امیال شخصی خود نه آمال و خواسته های مردم وارد عرصه انتخابات می شوند و این یک ضعف جدی است که باید برای درمان آن تلاش شود.

این فعال سیاسی اظهارداشت: متاسفانه برخی از کاندیداها به جای اینکه با فکر مردم صحبت کنند معده و شکم آنها را مورد خطاب قرار می دهند و صحبت از وجود یخچال های پر و خالی می کنند و این توهین به مردم است.

دولت های پوپولیستی برای رضایت مردم خزانه را خالی می کنند

این فعال سیاسی بیان کرد: دولت های پوپولیستی برای رضایت مردم خزانه را خالی می کنند که این برای دولت جدیدی که سرکار می آید مشکل ایجاد می کند.

الله مرادی با اشاره به اینکه یارانه ها دام تنیده ای بود که دولت یازدهم در آن افتاد، بیان کرد: متاسفانه یارانه را به تمامی اقشار جامعه اعم از فقیر و غنی دادند، اگر در ابتدا تنها به دهک های پایین جامعه داده می شد امکان و توان چند برابر کردن آن بود.

وی با طرح این سوال که اکنون اعطای یارانه ها چه تاثیری در برابری و عدالت داشته است؟ گفت: به قشر غنی و فقیر جامعه به طور یکسان یارانه پرداخت شده در حالی که مبلغ بیشتری به قشر ضعیف جامعه می بایست پرداخت شود.

وی ادامه داد: یارانه ثروتمندان را هم به دلیل اینکه در آنها توقع ایجاد شده را نمی توان قطع کرد واین از مشکلاتی است که جامعه ما با آن درگیر شده است.

ایام انتخابات فرصتی برای نقد عملکرد دولت نیست

این فعال سیاسی با اشاره به اینکه برخی از کاندیداها سوگند یادمی کنند که درصورت پیروزی در انتخابات فساد را در ایران از بین می برند، گفت: دولت به تنهایی نمی تواند فساد را برطرف کند ورئیس جمهور چنین اختیاری ندارد.

الله مرادی خطاب به افرادی که در ایام انتخابات شروع به نقد عملکرد دولت می کنند، بیان کرد: در طول این چهار سال چرا هیچ نقدی نکردید، بی شک ایام انتخابات فرصت و جایی برای نقد نیست و هر فردی که اقدام به اینکار کند قصدش براندازی و تخریب است.

وی با بیان اینکه مردم شغل و معیشت می خواهند، افزود: اشتغال با معجزه ایجاد نمی شود، مردم کردستان از تمامی دولت ها گلایه مند هستند و شاید میزان گلایه ها از این دولت که وعده های زیادی به مردم داد، بیشتر باشد.

وی با طرح این سوال که آیا حقوق های نجومی در چهار سال اخیر شکل گرفته است، گفت: وقتی که ناظرین در کشورما دست به رانتخواری زدند حقوق های نجومی هم شکل گرفت.

این فعال سیاسی با اشاره به اینکه هر دولتی سرکار بیاید آن را نقد خواهد کرد، بیان کرد: نقد منصفانه همواره منجر به بهبود اوضاع می شود که باید در طول سال های فعالیت دولت ها این اقدام انجام شد، ایام انتخابات همه باید برای ایجاد مشارکت حداکثری مردم در پای صندوق های رای تلاش کنند.

الله مرادی در پایان اظهارداشت: هدایت رهبری و درصحنه بودن مردم در عرصه های مختلف نظام را حفظ کرده است و باید همیشه این دو نفش مهم و تاثیرگذار را مورد توجه داشته باشیم و انتظار می رود که در نهایت در روز ۲۹ اردیبهشت ماه همه در صحنه حضور داشته باشند و با این حضور خود بار دیگر انقلا و نظام را در مقابل دشمنان بیمه کنند.

منبع: مهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۲۹۹۱۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

منتجب‌نیا: اصولگرایان نمی‌توانند در مجلس با هم کار بیایند

در آستانه برگزاری دور دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی، یکی از وزنه‌های مهم تعیین‌کننده خط سیاسی مجلس، رقابت طیف مستقلین و اصلاح‌طلبان است که به هم‌قطارانی که به مجلس راه یافته‌اند بپیوندند و با این وجود برخی از کارشناسان گمانه‌زنی‌هایی در قصد این طیف برای تشکیل یک کمیسیون اقلیت در مجلس دوازدهم دارند.

به گزارش صبح نو، در همین راستا رسول منتجب‌نیا، فعال سیاسی اصلاح‌طلب و دبیرکل حزب جمهوریت گفت‌وگویی داشته که در ادامه می‌خوانید.

استقبال سیاسیون و مردم نسبت به دور دوم انتخابات را چگونه پیش‌بینی می‌کنید؟

در انتخابات مرحله اول مردم بیشتر شرکت می‌کنند، درحالی‌که در مرحله اول تعداد کاندیدا‌ها بیشتر است، ولی در مرحله دوم عموما مشارکت کمتر است، ضمن اینکه تنها دو برابر نمایندگان مورد نظر هر حوزه انتخابیه در مرحله دوم با هم رقابت می‌کنند. رقابت در دوره دوم، رقابت تنگاتنگی است و هر کسی هم که در این مرحله رأی بیشتری بیاورد ولو آنکه یک رأی بیشتر باشد، پیروز میدان قاعده انتخابات است. متأسفانه در دوره‌های انتخابات مرحله دوم، حضور مردم خیلی کم است. در شهر‌های کوچک که عوامل قومی عشیره‌ای دخالت دارند، مثل دوره‌های گذشته انتخابات رونقی ندارند. در مرحله دوم خیلی کم شرکت می‌کنند و هر چه هم تشویق و دعوت شوند، برخی انگیزه لازم را ندارند.

به‌خصوص که هیچ‌گونه مشوقی در کشور ما به وجود نیامده است. یعنی اگر بین دو تا مرحله یک حرکتی ایجاد شده بود، هیجان یا امید و کسب رضایتی پیش می‌آمد، امید بود که درصد بهتری شرکت کنند. مسائل اقتصادی هم که روز به روز بدتر و سخت‌تر و وضعیت مردم وخیم‌تر می‌شود، لذا فکر می‌کنم مردم در مرحله دوم کمتر شرکت می‌کنند و طبیعتا بین همین افرادی که رأی بیشتری داشتند، افرادی انتخاب شده و وارد مجلس می‌شوند.

با توجه به ورود چهره‌هایی از طیف‌های سیاسی مختلف به مجلس، آیا تشکیل یک فراکسیون اقلیت یا مستقل را محتمل می‌دانید؟

مجلس که جای بحث، گفتگو، اظهارنظر و تبادل نظر افراد و گروه‌هاست و اگر در آن تبادل نظر و اختلاف نظر نباشد که مجلس مرده و بی‌رمقی است و اصلا فلسفه‌ای در آن وجود ندارد؛ اما اینکه یک اکثریت قوی از جناح اصول‌گرا وارد مجلس می‌شوند و بعد لیستی که ترکیبی از اصلاح‌طلب، مستقلین اعتدال‌گرا و امثال‌ذالک یعنی ته کیسه را تکاندند و همه این‌ها به قول شما ۴۱ نفر شده است. هنوز هم معلوم نیست در نهایت چند نفر باشند که البته درون آن‌ها هم چهره‌های شاخص بسیار کم هستند، وارد مجلس شدند. اگر آقای مطهری یا آقای پزشکیان تأیید نشده بودند که می‌شد قضاوت کرد در مجلس دیگر تریبونی از مستقلین و اصلاح‌طلبان نیست. به هر حال باز با تذکر رهبری این آقایان تأیید صلاحیت شدند.

ممکن است یک‌صدایی از این جمعیت بلند شود، ولی این صدا بسیار اندک و ضعیف است. به‌خصوص که مشخص نیست مدیریت مجلس هم به دست چه افرادی بیفتد. اگر میزان و ملاک در انتخاب هیأت رئیسه این آرایشی باشد که چه کسانی بیشترین رأی را به دست آوردند، دیگر مجلس به‌طور کلی آن هویت و استقلال خودش را از دست خواهد داد. در کنار این مسائل باید اضافه کنم درست است که اکثریت قوی مجلس به یک معنا اصول‌گرا‌ها و غیراصول‌گرا‌ها اعم از اصلاح‌طلب، اعتدال‌گرا، مستقل و اقلیت بسیار محدودی هستند، اما همان اکثریت، آهنگ واحدی ندارند. هم دارای سلایق مختلف هستند و هم در مقابله با اصلاح‌طلب‌ها و مستقلان دارای وجه مشترک در برابر اصلاح‌طلبان هستند.

آن‌ها درون خودشان اختلاف‌های بسیار زیادی با اصول‌گرا‌های سنتی و اصول‌گرایان غیرسنتی هستند. گرایش‌های رادیکال هم حضورشان قاعدتا پررنگ خواهد بود. این‌ها در نهایت با هم نمی‌توانند بسازند. در انتخابات ممکن بود به‌خاطر هدف مشترک با هم کنار آمده باشند، ولی در مجلس اختلاف نظر فراوان است، چون دیدگاه اصول‌گرایان سنتی و انقلابی کاملا با دیدگاه رادیکال‌ها متفاوت است. به هر حال اصول‌گرایان سنتی بیشتر روی رهبری و ولایت فقیه تأکید می‌کنند. این اختلاف‌ها در مجلس هم ظهور و بروز پیدا می‌کند و در برابر هم جبهه می‌گیرند و نمی‌توانند با هم کنار بیایند. اقلیت محدودی هم از لیست به اصطلاح «صدای ملت» که ترکیب ناهمگونی از اقلیت محدود بود، وارد مجلس خواهند شد.

این فراکسیون چه کمکی را در زمینه کارآمدی مجلس ارائه می‌دهد؟

هر چقدر در مجلس تعدد و تکثر آرا و نظرات بیشتر باشد، مجلس زنده‌تر و پویاتر خواهد بود؛ لذا در کنار آن اکثریتی که در درون اختلافات وجود دارد، بخش‌های مختلف است که این می‌تواند یک‌صدایی باشد. صدایی هرچند کوتاه و کم‌رنگ از ملت در برابر جریان مقابل که در غیاب اکثریت مردم برنده شد. اینکه همان اقلیت، حتی یک نفر هم در مجلس تریبون در اختیار داشته باشد، شاید بهتر از نبودش باشد. درحالی‌که اگر ۴۰ نفر باشند، می‌توانند تلاش بیشتری کنند.

افرادی بودند که قبل از ورود به مجلس، ادعای اصلاح‌طلبی یا استقلال می‌کردند، ولی در مجلس به طرف اکثریت می‌لغزیدند و گفته‌های خودشان را فراموش می‌کردند. من از دوستانی که وارد مجلس می‌شوند انتظار دارم که در این شرایط وانفسا در مجلس فراکسیونی تشکیل بدهند و برنامه‌ریزی کنند؛ چراکه می‌توانند تا حدی اثرگذار باشند، ولو اینکه این امر بسیار سخت خواهد بود. آن اکثریت اجازه نخواهند داد این‌ها کار کنند، چون تجربه نشان داده که آن‌ها وقتی اکثریت را به دست می‌آورند، جلوی هر نقد و اظهارنظر مخالف را می‌گیرند. فراکسیون اقلیت می‌توانند امیدی را در مجلس به وجود بیاورند.

آرایش سیاسی اصلاح‌طلبان در آستانه دور دوم انتخابات را چگونه ارزیابی می‌کنید؟

در مرحله اول انتخابات، اصلاح‌طلب‌ها به چند دسته تقسیم شدند که یک مجموعه از احزاب و شخصیت‌های حقیقی بودند، آن‌ها که اعلام کردند ما کاندیدا نداریم و شرکت نمی‌کنیم و به‌عنوان معرفی کاندیدا شرکت فعال نداریم. دسته دیگر ترکیبی از سه حزب بود. این‌ها وارد صحنه شدند، کاندیدا‌هایی را معرفی کردند و تعدادی از کاندیداهایشان وارد مجلس شدند. ما هم که به‌عنوان حزب جمهوریت منتظر بودیم کاندیداهایمان تأیید صلاحیت شوند که بتوانیم فعال شویم، ولی متأسفانه هیچ‌کدام از کاندیدا‌های ما در سراسر کشور تأیید صلاحیت نشدند. فعالیت اصلاح‌طلب‌ها در مرحله دوم هم به همین ترتیب است. آن ترکیب که گفتم، فعال نخواهند بود. شاید کارگزاران و حزب‌های دیگر فعالیت کنند. باید ببینیم آن‌ها تا چه اندازه موفق هستند.

دیگر خبرها

  • منتجب‌نیا: اصولگرایان نمی‌توانند در مجلس با هم کار بیایند
  • توضیحات بهادری جهرمی درباره تعطیلی آخر هفته
  • استارت انتخاباتی حجاریان!
  • تصویر ایران در جهان اسلام درباره اهتمام به قرآن اصلاح شد
  • جابجایی «حلقه اول» یاران رئیسی از پُستی به پُست دیگر /اصلاح کابینه، شاید وقتی دیگر! +جدول
  • طغیانی: اصلاح موانع سرمایه‌گذاری در مصوبه امروز مجلس
  • اصلاح طرح آبیاری قطره‌ای اراضی ۱۷۰ هکتاری آب‌پخش در دولت سیزدهم
  • نگرانی نماینده چابهار درباره وضعیت سیل زدگان سیستان و بلوچستان: راه‌های ارتباطی حدود 400 روستا مسدود شده/ از سیل اسفند 1402 تا کنون زیرساخت ها اصلاح نشده/ دولت فقط وعده داد و عمل نکرد
  • چرا معطلی تصویب لایحه اصلاح قانون مالیات های مستقیم در مجلس به ضرر کشور است؟
  • اهمیت حلالیت طلبی برای ادای حج و عمره‌ای مقبول