Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایران اکونومیست»
2024-05-02@09:23:12 GMT

حساب فعال اگزیم بانک ایران در ۳۰ بانک معتبر جهان

تاریخ انتشار: ۲۵ اردیبهشت ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۳۳۰۰۳۷۳

حساب فعال اگزیم بانک ایران در ۳۰ بانک معتبر جهان

ایران اکونومیست - به گزارش روابط عمومی بانک توسعه صادرات ، مراسم افتتاحیه شعبه بانک توسعه صادرات ایران در کاشان با حضور دکترعلی صالح آبادی، دکتر ساداتی نژاد نماینده مجلس شورای اسلامی، دکتر مومنیان فرماندار و محمود تولایی رییس اتاق بازرگانی ، مدیران ارشد بانک توسعه صادرات ایران وجمعی از فعالان اقتصادی این شهر برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


دکتر صالح آبادی در سخنرانی پیش از افتتاحیه این شعبه با اشاره به این که در پسابرجام فرصت خوبی فراهم آمد تا بتوانیم از ظرفیت های صادراتی کشور بهره برداری مطلوب انجام دهیم گفت: باز شدن سوئیفت و کارگزاری های متعدد و نیز ارتباط با بانکهای دنیا ما را در شرایط متفاوتی از دو سال قبل قرار داده است. قبل از برجام بانک ما در هیچ جای دنیا حساب رسمی نداشت.
مدیر عامل بانک توسعه صادرات اضافه کرد: تسهیلات ما ارزی و ریالی است که امکان ارائه تسهیلات ارزی به فعالان اقتصادی بیشتر است. تسهیلات ارزی برای شرکت هایی که می خواهند مواد اولیه وارد کنند ۶ درصد است که به صورت یورو پرداخت شده و در قالب سرمایه در گردش است همچنین گشایش ال سی، ضمانت نامه، صدور حواله و نقل و انتقالات وجوه از دیگر خدماتی است که بانک توسعه صادرات به مشتریان ارائه می دهد.
وی با اشاره به پیشینه کاشان بعنوان شهری با سبقه تاریخی و فرهنگی غنی گفت: ظرفیت های صادرتی این شهر در حوزه فرش و گلاب همواره مورد توجه بوده است. مجموعه این عوامل ما را بر آن داشت که شعبه بانک توسعه صادرات را در این شهر تاسیس کنیم.
وی گفت: کاشان جزء معدود شهرستانهایی است که این ظرفیت را داشته که در زمینه صادرات ارتقا پیدا کند. در واقع هدف بانک توسعه صادرات گسترش صادرات است و تنها به پرداخت تسهیلات بسنده نمی کند. بانک توسعه صادرات یک بانک سپرده محور نیست و تسهیلات خود را از دو منبع بانک با نرخ ۱۶-۱۸ درصد و منابع صندوق توسعه با نرخ ۱۱ درصد به صادرگنندگان و تولیدگنندگان صادرات محور پرداخت می کند.
صالح آبادی در ادامه افزود: هدف و اراده همکاران ما در بانک توسعه صادرات این است که تلاش کنیم تا هیچ مجموعه اقتصادی زیان ده نماند، بنابراین اولویت اول ما سودآوری نیست بلکه کمک به چرخش چرخهای بنگاههای صادراتی است.
صالح آبادی گفت: همه تلاشها بر این هدف متمرکز است که بتوانیم ظرف یک سال و نیم آینده رتبه این شعبه را به رتبه ۲۰ و دو سال بعد از آن به ۱۰ برسانیم. همکاران من در بخش امور شعب، بین الملل، اعتبارات و اعضای هیات مدیره همه تلاش خود را به کار می بندند تا این شعبه بتواند عملکرد خوبی را داشته باشد.
صالح آبادی در پایان گفت: همه گروه فنی بانک توسعه صادرات در این جلسه حضور دارند و امیدواریم هر جا صحبت از نیاز و کمک بود به یاری هم بتوانیم مشکلات را رفع کرده و به اهداف طراحی شده دست پیدا کنیم.
دکتر ساداتی نژاد، نماینده مجلس شورای اسلامی نیز در سخنرانی خود ضمن اظهار خرسندی از تاسیس شعبه بانک توسعه صادرات در کاشان گفت: امیدواریم حضور شما حضوری متفاوت باشد و با توجه به سابقه جنابعالی در تحقق وعده ها، انتظار داریم این بانک کارگشایی کرده و مشکلات حوزه تولید و صادرات را در منطقه بر طرف کند.
ساداتی نژاد گفت: با توجه به چشم انداز ۱۴۰۴ لازم است تنها در حوزه فرش تا ۷ برابر تولید فعلی ارتقا تولید داشته باشیم و این هدف با توسعه بازارهای خارجی و حمایت از بنگاههای تولیدی محقق می شود، چراکه صنعت فرش ما زمینه اشتغالزایی و تولید را داراست و با حمایت های لازم می تواند بخش عمده ای از مشکل اشتغال را در استان بر طرف سازد.
فرماندار کاشان نیز با اشاره به تاکید مقام معظم رهبری بر اقتصاد مقاومتی گفت: خوشبختانه اقدامات خوبی در این زمینه انجام گرفته است. نرخ بیکاری در کاشان پایین تر از معدل کشوری است و ۴۰ درصد از نیروی کار ما غیر بومی هستند.
دکتر مومنیان گفت: از ۱۰۰۰ میلیارد تومان تسهیلات دولت ۲۴۳ میلیارد تومان را در صنایع دستی کاشان جذب کرده ایم. بهبود فضای کسب و کار هدفی است که به دنبال آن هستیم چرا که تا امنیت بر فضای اقتصادی حاکم نباشد امکان جذب سرمایه گذار خارجی فراهم نمی آید و ما خوشحالیم که پازل اقتصادی- تجاری ما در حال کامل شدن است.
رئیس اتاق بازرگانی کاشان نیز در این مراسم به ظرفیت های این شهر در زمینه صادرات اشاره کرد و گفت: صادرات کاشان به لحاظ حجمی از پانزده استان بیشتر است. وضعیت صادرات ما همواره رو به جلو بوده است. در گمرک دو برابر سال گذشته برگ سبز صادر شده که خبر خوشی برای صادرات محسوب می شود.
تولایی افزود: ۱۴۰ سال است که ما در کاشان اتاق بازرگانی داریم و ۲۰۰۰ واحد صنعتی پویا در کاشان وجود دارد که با وجود کمبود آب حرکت رو به جلو داشته اند. برندهای مطرح گلاب و فرش ماشینی در کل کشور رتبه اول را دارند
رئیس اتاق بازرگانی گفت: فرصت و فضای کاشان، فضای کار و تلاش است. بعد از برجام سعی کرده ایم هیات های تجاری را هدفمند جذب کنیم این کار نیازمند بسترسازیهای مالی و بانکی است که امیدواریم با حضور بانک توسعه صادرات در کاشان این مهم سرانجام روشنی داشته باشد.
ابوالفضل سلمان، رئیس بانک توسعه صادرات کاشان نیز در صحبتهای خود گفت: بانک توسعه صادرات یک بانک صادرات محور است و امیدوارم تاسیس این بانک در رفع دغدغه مشکلات مشتریان موثر باشد. در یکسال گذشته از باجه بانک تنها خدمات ریالی عرضه می شد و مشتران می بایست برای دریافت خدمات ارزی و دیگر خدمات به قم مراجعه می کردند که با تاسیس شعبه این مشکلات رفع شد و این شعبه آمادگی ارائه خدمات به مردم را از این لحظه دارد.

منبع: ایران اکونومیست

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۳۰۰۳۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جدیدترین تمهیدات بانک صادرات برای پشتیبانی از دانش‌بنیان‌ها

به گزارش گروه بازار خبرگزاری علم و فناوری آنا، تفاهم‌نامه توسعه همکاری بانک صادرات ایران و صندوق نوآوری و شکوفائی در نشستی با حضور محسن سیفی مدیرعامل بانک صادرات ایران و مدیران ارشد این بانک و همچنین محمدصادق خیاطیان مدیرعامل و رئیس هیئت‌‌عامل این صندوق به امضا رسید و پیشنهادات و راهکارهای بهینه تأمین مالی شرکت‌های دانش‌بنیان در سال «جهش تولید با مشارکت مردم» مورد بررسی قرار گرفت.

محسن سیفی در این نشست ضمن تقدیر از تلاش‌های صندوق نوآوری و شکوفایی در حمایت از دانش‌بنیان‌های کشور گفت: همکاری و تعاملات بسیار خوبی بین دو مجموعه بانک صادرات ایران و صندوق نوآوری و شکوفایی وجود دارد. هدف از برگزاری این نشست، تدوین نقشه ‌راهی برای توسعه همکاری‌های مشترک در جهت حمایت حداکثری از دانش‌بنیان‌های کشور است. تلاش می‌کنیم با همکاری صندوق نوآوری و شکوفایی، در راستای کمک به تحقق شعار سال، ابزارهای مشترکی را تعریف کنیم که همه از منافع آن بهره‌مند شوند.

او با اشاره به پیشرو بودن بانک صادرات ایران در عملیاتی شدن برات، چک، سفته و سامانه توثیق الکترونیک، عزم جدی این بانک برای تبدیل شدن به بانک اصلی حامی دانش‌بنیان‌ها را مورد تاکید قرار داد و افزود: بانک صادرات ایران به عنوان تنها و نخستین بانک، بسته کامل اسناد تجاری الکترونیکی در اختیار دارد و می‌توانیم در همکاری مشترک با صندوق نوآوری و شکوفایی با استفاده از این ابزارها، مدل‌هایی ویژه دانش‌بنیان‌ها، طراحی کنیم.

مدیرعامل بانک صادرات ایران با بیان اینکه زیست‌بوم نوآوری کشور رونق مناسبی پیدا کرده است، اظهار کرد: بسیاری از مشکلات کشور جز با اعتماد به دانش‌بنیان‌ها حل نمی‌شوند لذا تلاش می‌کنیم بانک صادرات ایران در کنار دانش‌بنیان‌ها بتواند در حل مشکلات کشور سهیم باشد.

او با اشاره به ظرفیت‌های منحصر به فرد شعب خارجی بانک صادرات ایران،  برای حل نیازهای ارزی این شرکت‌ها نیز اعلام آمادگی کرد و افزود: در حوزه تأمین مالی ارزی دانش‌بنیان‌ها در خارج از کشور نیز بانک صادرات ایران می‌تواند نقش‌آفرینی خوبی داشته باشد.

در این نشست همچنین رییس صندوق نوآوری و شکوفایی با اشاره به فروش 70 هزار میلیارد تومانی شرکت‌های دانش‌بنیان در سال گذشته، گفت: شرکت‌های دانش‌بنیان با رقم‌های کوچک، ارزش‌افزوده‌های بسیار بالایی خلق کرده‌اند.

محمدصادق خیاطیان، رییس صندوق نوآوری و شکوفایی در این نشست با بیان اینکه همکاری خوبی با شبکه بانکی کشور برای تأمین مالی شرکت‌های دانش‌بنیان شکل گرفته است، گفت: نقش‌‎آفرینی شرکت‌های دانش‌بنیان در اقتصاد کشور بسیار جدی است. سهم دانش‌بنیان‌ها از GDP درحال حاضر ٢.٧ درصد است و هدف‌گذاری تا پایان برنامه هفتم، رساندن این سهم به ٧ درصد است. یکی از ارکان مهم تحقق این هدف، بحث تأمین مالی دانش‌بنیان‌ها است.

رییس صندوق نوآوری و شکوفایی ضمن اشاره به حمایت‌های جدی و همیشگی رهبر معظم انقلاب و همچنین دولت سیزدهم از دانش‌بنیان‌ها به بیان انتظارات از نظام بانکی در حمایت از دانش‌بنیان‌ها پرداخت و تصریح کرد: شبکه بانکی کشور هم پای کار دانش‌بنیان‌ها بوده است. شاید یک دهه قبل، بیشتر به رشد تعداد شرکت‌های دانش‌‌بنیان فکر می‌کردیم، اما اکنون این زیست‌بوم از بلوغ بسیار خوبی برخوردار است و نزدیک به یک هزار شرکت دانش‌بنیان در کشور فعالیت می‌کنند؛ بنابراین اکنون باید فعالیت‌ها به شکل هدفمندتر و با تعیین اولویت دنبال شود.

رییس صندوق نوآوری و شکوفایی همچنین گفت: در قالب همکاری مشترک می‌توانیم اتفاقات خوبی را در حوزه دانش‌بنیان کشور رقم بزنیم. امیدواریم بحث تعهدات تبصره ١٨ به زودی تکمیل شود. همچنین در راستای شعار سال و بسته‌ای که در صندوق نوآوری و شکوفایی در این حوزه تدارک دیده شده است، امیدواریم همکاری خوبی با بانک صادرات ایران در زمینه اوراق صکوک شکل بگیرد.

مهدی اقبالی راد، عضو هیئت‌مدیره بانک صادرات ایران نیز در این نشست با اشاره به سبقه بیش از ٧٢ سال خدمات بانک به فعالان اقتصادی و مردم کشور، استفاده از ابزارهای اعتباری برای کمک به شرکت‌های دانش‌بنیان را راهکار مناسبی در کنار پرداخت تسهیلات نقدی در سال جاری عنوان کرد و بر تداوم حمایت این بانک از صندوق نوآوری و شکوفائی و شرکت‌های دانش‌بنیان تاکید کرد.

معاونان امور شعب، طرح و برنامه، اعتبارات و دستیار مدیرعامل در امور بین‌الملل نیز در این جلسه نسبت به ارائه گزارش و نقطه‌نظرات خود اقدام کردند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • بانک‌ها هیچ دلیل و علاقه‌ای برای پرداخت وام به مردم ندارند!
  • تمهیدات جدید بانک صادرات برای پشتیبانی از دانش‌بنیان‌ها اعلام شد
  • جدیدترین تمهیدات بانک صادرات برای پشتیبانی از دانش‌بنیان‌ها
  • پست بانک ایران بخشنامه پرداخت تسهیلات مسکن فرزند سوم یا بیشتر را در سال ۱۴۰۳ را ابلاغ کرد
  • برات سپامی به تأمین مالی کسب‌و‌کار‌ها کمک می‌کند
  • چرا بانک مسکن قرارداد با صندوق توسعه ملی را امضا نکرد؟
  • موفقیت بانک ملی ایران در جذب سرمایه اجتماعی با پرداخت تسهیلات خرد
  • اعطای بیش از 21 هزار فقره تسهیلات قرض الحسنه بانک ملی ایران به متقاضیان
  • اعطای ۲۱ هزار فقره وام قرض الحسنه بانک ملی ایران در ۱ ماه
  • ارایه تسهیلات ارزان به شرکت‌های دانش بنیان صادرات محور