Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارشخبرنگارحوزه دانشگاهیگروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان؛مجتبی صدیقی رئیس سازمان امور دانشجویان وزارت علوم صبح امروز در مراسم چهل و نهمین گردهمایی مدیران تربیت‌بدنی دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی کشور که در دانشگاه صنعتی امیرکبیر در حال برگزاری است، با اشاره به دستاوردهای ورزشی دولت تدبیر و امید گفت: در سال ۹۵ اعتبارات تربیت‌بدنی دانشگاه‌ها شفاف شد و در سال ۹۶ در بودجه تفصیلی دانشگاه‌ها ۱۰۶ میلیارد تومان در بخش جاری و ۱۲ میلیارد تومان در تملک و دارایی به ورزش دانشگاهی اختصاص داده شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

همچنین مقرر شد اعتباری نیز تحت عنوان «ورزش سبز دانشگاه‌ها» پیش‌بینی شود که به واسطه آن، فعالیت‌های ورزشی افزایش یابد.
وی در ادامه از دیگر دستاوردهای ورزش دانشگاه‌ها، به احیای دستاوردهای مجدد المپیاد ورزشی دانشجویان اشاره کرد و گفت: ۳۰ درصد دانشجویان در این دوره تحت پوشش ورزش همگانی قرار گرفتند.
رئیس سازمان امور دانشجویان وزارت علوم افزود: در سال ۹۵ مقرر شد ۱۰۰ خوابگاه به اتاق تندرستی تجهیز شود که تاکنون ۸۰ دانشگاه به اتاق تندرستی تجهیز شده و مابقی آن تا شروع سال تحصیلی جدید تجهیز خواهد شد.
صدیقی تصریح کرد: در سال جدید نیز مقرر شده ۱۰۰ خوابگاه دیگر به اتاق تندرستی تجهیز شود.
رئیس سازمان امور دانشجویان وزارت علوم اظهار داشت: در سال گذشته ۵۰ دانشگاه به واحد ارزیابی تندرستی تجهیز شد که در سال جاری به ۸۰ دانشگاه افزایش خواهد یافت.
وی ادامه داد: همچنین شورای راهبری ورزش دانشگاهی ایجاد شد و از خیرین ورزشی تقدیر شد.
صدیقی از دیگر دستاوردهای دولت تدبیر و امید در زمینه ورزش دانشگاهی، به ایجاد انجمن گردشگری ورزشی ورزش دانشگاهی با هدف اشتغالزایی و کارآفرینی اشاره کرد و گفت: آئین‌نامه پذیرش قهرمانان ورزشی پس از ۳۰ سال بازنگری و به شورای عالی انقلاب فرهنگی ارسال شد و تعداد مسابقاتی که بر اساس آن، دانشجو پذیرش می‌شود، در این آئین‌نامه افزایش یافته است.
وی تصریح کرد: سرانه ورزشی تا پایان سال ۹۵ به بیش از یک مترمربع رسید که قصد داریم آن را به ۱. ۵ مترمربع افزایش دهیم.
رئیس سازمان امور دانشجویان وزارت علوم تصریح کرد: رتبه‌بندی فضای ورزشی از سال گذشته آغاز شده و تا اواخر خرداد ماه نهایی می‌شود.
انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۳۰۲۵۷۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ارائه دروس مهارتی و اشتغال پذیری به دانشجویان از مهر ۱۴۰۳

به گزارش گروه آموزش و دانشگاه خبرگزاری علو و فناوری آنا، رضا نقی‌زاده در نشست تخصصی و هم‌اندیشی در دهه سرآمدی آموزش، با حضور رئیس دانشگاه، معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی، مدیران مجموعه و روسا و معاونین آموزشی دانشکده‌های دانشگاه اصفهان، سه موضوع کلیدی؛ دروس مهارتی و اشتغال پذیری، استاد مشاور آموزشی و پذیرش استاد محور دانشجویان را مورد بحث و بررسی قرار داد.

مدیرکل دفتر برنامه‌ریزی آموزش عالی وزارت علوم در این نشست تصریح کرد: دانشگاه اصفهان الحمدالله بسیار منظم این سه مسیر را پیش برده و به نتایج خیلی خوبی رسیده است.

نقی‌زاده افزود: برای دروس مهارتی و اشتغال پذیری برنامه‌ریزی‌های لازم در حال انجام است که از شروع مهر ۱۴۰۳ به صورت گسترده برای تمام دانشجویان دوره کارشناسی دانشگاه اصفهان این برنامه اجرا می‌شود.

وی تصریح کرد: امیدوار هستیم با توجه به بافت اقتصادی، صنعتی و اجتماعی شهر اصفهان این طرح به خوبی اجرا شود و نتایج خیلی خوبی در سطح استان و شهرستان داشته باشد.

نقی‌زاده با بیان این که در حوزه پذیرش بدون آزمون و استادمحور دانشجویان، کار‌های خوبی انجام شده است، اظهار کرد: دانشگاه اصفهان در سال گذشته جزء دانشگاه‌های بسیار خوب ما در اجرای این طرح بوده است که امسال نیز به صورت گسترده‌تری اساتید به پذیرش استادمحور استعداد‌های درخشان ورود کرده‌اند.

این مقام مسئول افزود: فکر می‌کنیم انشاالله آمار دو یا سه برابری را نسبت به سال گذشته در دانشگاه اصفهان در پذیرش استعداد‌های درخشان در مقاطع تحصیلات تکمیلی و دکتری تخصصی داشته باشیم.

وی تصریح کرد: یکی از کار‌های مهم دیگری که در دانشگاه اصفهان انجام شده، بحث استاد مشاور آموزشی است که در واقع یکی از رویکرد‌های وزارت علوم بحث شاگرد پروری و ارتباط عمیق‌تر استاد و دانشجو است که بر این اساس و مقررات یکپارجه آموزشی، بحث استاد مشاور آموزشی پیش‌بینی و شیوه‌نامه آن ابلاغ شد.

نقی زاده ادامه داد: دانشگاه اصفهان شیوه‌نامه‌ای را برای این موضوع تهیه کرده و روی آئین‌نامه وزارت علوم به جزئیات مسئله پرداخته و به نظر می‌رسد اجرای خوب این طرح می‌تواند ذیل تربیت رابطه استاد و دانشجو منجر به افزایش کیفیت آموزشی و کاهش سنوات آموزشی دانشجویان و ارتقای کیفیت و مهارت دانشجویان در حوزه‌های مختلف آموزشی پژوهشی و فناوری شود.

گفتنی است، نشست تخصصی و هم‌اندیشی در دهه سرآمدی آموزش، با حضور نقی‌زاده مدیر کل آموزشی وزارت علوم در جمع رئیس دانشگاه اصفهان، معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی، مدیران مجموعه و روسا و معاونین آموزشی دانشکده‌های این دانشگاه در تالار سردار شهید حاج قاسم سلیمانی برگزار و در خصوص سه مسیر دروس مهارتی و اشتغال پذیری، استاد مشاور آموزشی و پذیرش استاد محور دانشجویان، بحث و تبادل و نظر شد.


انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • آمادگی دانشگاه تربیت مدرس برای پذیرش دانشگاهیان آمریکایی
  • آمادگی دانشگاه تربیت مدرس برای پذیرش اساتید و دانشجویان اخراجی آمریکایی
  • دانشجویان آزادی‌خواه حامی غزه را با شرایط ویژه پذیرش می‌کنیم
  • قهرمانان ورزشی پیشتازان ایجاد امید و غرور ملی هستند
  • سخنرانی رئیسی در آیین تجلیل از مدال آوران و قهرمانان ورزشی آغاز شد
  • ارائه دروس مهارتی و اشتغال پذیری به دانشجویان از مهر ۱۴۰۳
  • المپیاد ورزشی فناورانه در دانشگاه صنعتی امیرکبیر برگزار می شود
  • پذیرش ۵۳ درصدی دانشجو در مقطع دکتری به روش استادمحور
  • ادغام ۲۴۰ رشته محل دانشگاه آزاد در واحدهای بزرگ
  • ۲۴۰ رشته محل دانشگاه آزاد در واحدهای بزرگ ادغام شد