Web Analytics Made Easy - Statcounter

با این که خانواده رویینگ امیدوار بود با آمدن یک مربی خارجی وضعیت این رشته در ایران سر و سامان بگیرد اما این اتفاق نیفتاد و حضور جیوگانیک در کشور رویینگ را وارد حاشیه کرد اما پشت پرده این حواشی عجیب و غریب چیست؟

به‌ گزارش ‌ایسنا، رویینگ به عنوان یک رشته پرمدال و پرپتانسیل در داخل کشور در صورت داشتن برنامه‌ریزی مناسب می‌تواند در بازی‌های آسیایی حرف‌های زیادی برای گفتن داشته باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وضعیت دختران رویینگ زیر نظر افشین فرزام عالی است و اگر به پسران هم توجه شود و آنها روی یک برنامه درست حرکت کنند می‌توانند به نقطه‌ای ایده‌آل برسند. فدراسیون ایران و کمیته رویینگ با همین هدف وارد مذاکره با مربیان خارجی شد و در نهایت جیوگانیک رومانیایی که سابقه کار در ایران داشت را جذب کرد. استخدام یک مربی خارجی برای یک رشته پرمدال یعنی روزهای روشن و گام گذاشتن در مسیر موفقیت اما برای رویینگ کشورمان این اتفاق نیفتاد و به محض ورود او به ایران اتفاق‌هایی افتاد که عجیب بود. آنطور که این روزها مشخص است اتفاق‌های افتاده و اختلاف عجیب و غریب جیوگانیک با افشین فرزام پشت‌پرده‌هایی دارد.

*مشاوره‌های غلط

با آمدن رسول محمدصادقی به کمیته رویینگ این رشته وارد فاز جدیدی شد تا بتواند برای بازی‌های آسیایی جاکارتا و المپیک توکیو آماده شود. طبق برنامه فدراسیون هرکدام از تیم‌های رویینگ آقایان و بانوان زیر نظر مربی‌های خودشان به کار ادامه می‌دادند تا اینکه کمیته رویینگ در نظر گرفت تا یک مربی خارجی برای نظارت بر فعالیت این رشته جذب کند و برای آینده آماده شود. در جلسه اولیه مسوولان گزینه‌هایی مطرح شد که در نهایت نام جیوگانیک که سابقه کار در ایران داشت مطرح شد و مورد قبول قرار گرفت. اما چرا او به محض ورود به ایران تنها نگاهش را به تیم دختران دوخت و با مربی این تیم که تا امروز نتایج قابل قبولی کسب کرده وارد درگیری شد؟ آنطور که مشخص است به نظر می‌رسد برخی مشاوره‌های غلط به جیوگانیک باعث شده که او با ذهنیتی منفی نسبت به یکی از مربیان توانمند داخلی وارد کشور شود و از همان برخورد اول این ذهنیت در رفتار او کاملا دیده شده‌ است. البته در ادامه نیز ارتباط جیوگانیک و فرزام بهتر نشد.

*آمادگی وسوسه کننده دختران

اتفاق دیگر در این میان به آمادگی و سطح بالای تیم دختران ایران بازمی‌گردد که در سال‌های گذشته روند رو به رشدی داشته‌اند و اکنون جزو نفراتی هستند که می‌توانند در رقابت‌های پیش روی رویینگ مدال‌آوری کنند. به همین دلیل هم جیوگانیک در این مدت توجه زیادی به آنها داشته و تمام فکر و ذکرش کار کردن با آنها است. طبق قرارداد او با فدراسیون ایران این مربی رومانیایی قرار است هدایت کل رویینگی‌ها را برعهده بگیرد اما اینکه او در این مدت فقط حواسش به دختران بوده دو دلیل داشته‌ است. اولین موضوع به همان مشاوره‌های غلط بازمی‌گردد که جیوگانیک احساس کرده فرزام و ملی‌پوشانش نمی‌خواهند زیر نظرش باشند و به همین دلیل تمام تلاشش را گذاشته تا این مربی ایرانی در کار نباشد. دومین موضوع که اصلی‌ترین مساله نیز هست به وسوسه‌برانگیز بودن آمادگی دختران بازمی‌گردد. طبق اعلام فدراسیون همه تیم‌ها مربی دارند و زیر نظر جیوگانیک کار می‌کنند که شنیده شده برخی مربیان علاقه زیادی دارند تا فرزام نباشد و آنها جایش را در تیم دختران بگیرند و در نهایت مدال‌اوری‌های این تیم به نام آنها تمام شود.

*دخالت تا غرب ایران

اما ماجرای دخالت در کار تیم‌های رویینگ توسط برخی مربیان تا اینجا ختم نمی‌شود. مربی که علاقه زیادی دارد تیم دختران المپیکی را زیر نظر بگیرد تا غرب‌ کشور هم نفوذ کرده و اختلاف‌هایی در اردوی پسران ایجاد کرده‌ است. این ماجرا خیلی عجیب است اما اختلاف‌هایی که در اردوی پسران در این مدت دیده شد حاکی از برخی اتفاق‌های دیگر بود. وضعیت رویینگ پسران خوب نبود و فدراسیون در تلاش است تا شرایط را مهیا کند اما برخی دخالت‌ها و خط‌ دهی‌ها از تهران تا مریوان رفته تا فدراسیون تحت فشار قرار بگیرد و اردوی تیم را به تهران بکشاند. به هر حال می‌توان گفت که فدراسیون هم متوجه این موضوع شده و زیر بار انتقال ملی‌پوشان به پایتخت نشده و قرار است آنها را به ارومیه اعزام کند.

*وعده به جیوگانیک؟

بازگردیم به اختلاف‌های مربی خارجی و داخلی. برخی ملی‌پوشان رویینگ آقایان که در مریوان تمرین می‌کنند به شدت از بی‌توجهی مربی خارجی ناراحت هستند. این سوال مطرح شده که چرا جیوگانیک در این مدت که به ایران آماده به مریوان سفری نکرده تا وضعیت ملی‌پوشان را زیر نظر بگیرد. گفته شده مربی پسران چند بار با جیوگانیک ملاقات داشته و از او برنامه گرفته‌ است اما آنطور که ملی‌پوشان گفته‌اند شرایطشان خوب نیست و فقط در انتظار مربی خارجی هستند. حتی خود دبیر کمیته رویینگ هم تاکید کرده که با حضور جیوگانیک محسن شادی گفته به قایقرانی باز می‌گردد اما مشخص نیست چرا مربی رومانیایی به اردوی پسران سر نزده و از بازگشت شادی هم خبری نیست. از گوشه و کنار شنیده شده که دلیل این بی‌توجهی به پسران و تمرکز روی دختران این است که قبل از قرارداد همه مشاوران و اطرافیان جیوگانیک از تیم دختران ایران تعریف کرده‌اند و او با اتکا به توانایی آنها وارد کار شده و به ایران آمده ‌است. حتی گفته شده یکی از مسئولان فدارسیون نیز گفته که اگر دختران با جیوگانیک کار نکنند او از ایران می‌رود.

* قول‌های رنگارنگ

مسوولان فدراسیون گفته‌اند جیوگانیک قول چند مدال طلا و نقره در بازی‌های آسیایی داده‌است. با توجه به اینکه شنیده شده همه از تیم دختران برایش تعریف کرده‌اند احتمال قول‌های او براساس آمادگی این تیم بوده اما مطمئنا او به عنوان یک مربی حرفه‌ای که سابقه کار در کشورمان را دارد از پتانسیل پسران هم با خبر است و بر روی آنها نیز حساب باز کرده‌است. اما این که او این روزها فکر و ذکرش را گذاشته برای دختران قطعا از یک ذهنیت باز می‌گردد که باعث شده او در ابتدای کار اینطور خودش را وارد حاشیه و درگیری کند. این مساله باعث شده نگاه دختران رویینگ به این مربی نیز منفی شود که قطعا برای کار خودش در ایران نیز مناسب نیست.

*چه باید کرد؟

آنطور که می‌توان از فضای کنونی رویینگ نتیجه گرفت شرایط پرحاشیه امروز کاملا نتیجه همان ذهنیت ایجاد شده برای مربی خارجی است. همان طور که رییس فدراسیون بارها تاکید کرده افشین فرزام یکی از مربیان کاربلد رویینگ است که نباید به سادگی از دست برود. فرزام هم بارها تاکید کرده که حاضر به همکاری است اما مشاوره‌های غلط به جیوگانیک ذهنیتش را نسب به فرزام منفی کرده و باعث ایجاد این درگیری شده‌ است که همکاری را رقم نمی‌زند. در حالت حرفه‌ای هرآنچه که فدراسیون تصمیم بگیرد همان خواهد شد. فدراسیون و کمیته رویینگ که این مدت اختلاف‌هایی هم داشتند اگر تصمیم بگیرند فرزام حذف شود این اتفاق می‌افتد. مخالفان تلاش می‌کنند که از ضرر رویینگ پیشگیری کنند و موافقان تغییر همه را به صبر برای دیدن نتیجه تغییر دعوت می‌کنند و در نهایت آینده همه چیز را مشخص می‌کند. اما آن طور که غلامرضا امینی رییس فدراسیون نشان داده به هیچ وجه نمی‌خواهد این ریسک خطرناک را قبول کند. او تاکید کرده که مربی خوبش را به این سادگی‌ها حذف نمی‌کند و تصمیم خوبی هم گرفته‌است. دوست‌داران قایقرانی تاکید دارند که جیوگانیک مربی خوبی است که می‌تواند به رویینگ ایران کمک کند اما اولین اقدام این است که ذهنیت او از مشاوره‌های غلط و عجیبی که به او شده دور شود تا بتواند خودش نسبت به پتانسیل ایران شناخت پیدا کند و تصمیم بگیرد. قطعا اگر این اتفاق بیفتد مربی رومانیایی به این نتیجه‌ می‌رسد که در ایران می‌تواند روی توانمندی فنی فرزام حساب کند. تصمیم امینی درست است که می‌خواهد هر دوی آنها را حفظ کند اما باید اطراف مربی رومانیایی را از مشاوره‌های غلط خالی کند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۳۰۲۸۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پشت پرده فروش ۱۲۰۰ میلیارد تومانی سینمای ایران! آیا رواست که سرمایه‌ها این‌گونه از کشور خارج شوند؟

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، سال گذشته فروش بالای هزار میلیارد تومانی گیشه برای سینمای دچار بحران در جذب مخاطب یک اتفاق مهم و اساسی به شمار می‌رفت. در میان خیل فیلم‌هایی که دخل و خرج خود را نمی‌توانستند با هم مطابقت بدهند و اصلا بود و نبود آنها بر پرده سینما فرقی نمی‌کرد و حتی ساخته شدن بسیاری از آنها شکست مطلق برای سازندگان بود، گیشه بالای هزار میلیاردی (البته فقط برای چند فیلم) خوشحال کننده بود.

حتی این عدد آن‌چنان شوقی ایجاد کرد که به سرعت آن را به کل سینما چسباندند و مسئولان آن را جزو افتخارات دوران کاری خود می‌دانند و از این فروش به عنوان تحول در سینما یاد می‌کنند.
خیلی هم خوب؛ به هر حال اتفاق خوب، خوب است و باید از آن حرف زد، ولی نکته قابل اهمیت اینکه باید آن را آنالیز کرد و دلایل و چرایی آن را بررسی کرد. برای شما پرسش نیست که چرا فقط چهار یا پنج فیلم توانستند رقم‌های گیشه را جابه‌جا کنند؟ چرا اکثر فیلم‌ها نه تنها بازگشت مالی نداشتند که هزینه‌های اولیه ساخت را هم برنگردانند؟

براساس گزارش اعتمادآنلاین، تعارف که نداریم، کیفیت چند فیلم پرفروش را حداقل خودمان می‌دانیم، اینکه چه جنسی به مخاطب ارائه دادیم قبل از همه خودمان مطلعیم، پس نمی‌توانیم مدعی شویم کیفیت باعث جذب مخاطب فروش این چند فیلم شده است. البته که فضای کمیک و شاد حاکم بر فیلم و حضور بازیگران شناخته‌شده در فروش فیلم تاثیرگذار هستند، اما دلیل اصلی و کافی نیست، چرا که فیلم‌های کمدی دیگری هم سال گذشته اکران شدند اما به فروش این چند فیلم نرسیدند.

ماجرا چیست؟

سال گذشته ۲۲ مرداد بود که قربان نجفی کارگردان فیلم «فصل ماهی سفید» در گفت‌وگو با اعتماد درباره نحوه تبلیغات فیلم‌ها در ماهواره‌ها گفته بود: رسانه‌های خارجی فارسی‌زبان هفته‌ای ۵ هزار تا ۱۵ هزار دلار از فیلمساز می‌گیرند تا فیلم‌هایشان را در رسانه‌شان تبلیغ کنند.
همان زمان قربان نجفی توضیح داده بود متاسفانه یکی از همین فیلم‌های روی پرده مبلغ گزافی حدود ۲۵۰ هزار دلار به این ماهواره‌ها داده و تمام تبلیغات را برای فیلمش گرفته و البته همین دوستان سینماگر ما قیمت را بالا برده‌اند تا دست کسی به تبلیغات آنجا هم نرسد.

دقت کنید، این نکات را سینماگری که سال گذشته فیلم روی پرده اکران داشته و طبیعتا از مناسبات اکران و تبلیغات فیلم‌ها اطلاع داشته بیان کرده است.

اینکه فیلم‌ها چرا و چگونه در ماهواره‌ها و شبکه‌های فارسی زبان تبلیغ می‌کنند اصلا موضوع این نوشته نیست. حتی اینکه آیا تبلیغات ماهواره‌ها در جذب مخاطب تاثیر دارد هم منظور نظر ما نیست، آنچه قابل تحلیل است مبلغ هنگفتی است که پشت فروش هزار و دویست میلیاردی سود سینمای ایران نهفته است و اینکه سال گذشته پخش‌کننده‌ها برای تبلیغ فیلمشان هزینه‌های بالایی به ماهواره دادند تا فیلمشان دیده شود و مخاطب از آن استقبال کند.

ما گفته قربان نجفی مبنی بر اینکه رقم ۲۵۰ هزار دلار برای تبلیغ یک فیلم شده را حساب نمی‌کنیم، اما شما در نظر بگیرید تعداد فیلم‌هایی که سال گذشته در شبکه جم تبلیغ داشتند چقدر بوده؟ بالای ۱۰ فیلم سال گذشته در شبکه جم تبلیغ داشتند، از فسیل و هتل و شهر هرت گرفته تا ویلای ساحلی و هاوایی و…، آن هم نه یک بار و حتی ده بار، به طرز مشمئزکننده‌ای بیشتر از هزار بار. تبلیغ فیلم‌ها آنقدر زیاد بود که لابه‌لای این تبلیغ‌ها سریال‌ها و برنامه‌های جم هم پخش می‌شد، از زیرنویس گرفته تا تیزر و عکس و… فیلم‌های در حال اکران سینماهای ایران از سر و روی شبکه جم می بارید. کمااینکه در حال حاضر هم وضع برای فیلم‌های تمساح خونی و بی‌بدن و سال گربه همین‌گونه است.
حالا شما خودتان محاسبه کنید برای تبلیغات هزار باره فیلم‌ها در شبکه‌های جم چقدر هزینه شده باشد خوب است؟

بر اساس شنیده‌های موثق ما، سال گذشته از سینمای ایران رقم بیش از صد میلیارد تومان به شبکه ماهواره‌ای جم تبلیغ داده شده و پخش‌کننده‌ها چنین رقم بالایی را برای تبلیغ فیلم‌شان هزینه کرده‌اند.

بله، یک‌ونیم میلیون دلار ارز از کشور خارج شده است.حالا این پرسش به وجود می‌آید که با توجه به این پرداخت بالا به ماهواره‌ها، آیا سود اصلی از اکران فیلم‌های کمدی را سینمای ایران برده یا ماهواره‌ها؟
سریال‌های پلتفرم‌ها که از همان دقایق ابتدایی انتشار ، بلافاصله در ماهواره‌ها با زمان‌بندی کامل پخش می‌شود، تبلیغات فیلم‌های ایران که به ماهواره‌ها داده می‌شود…. آیا رواست که سرمایه‌های کشور این‌گونه از کشور خارج شود؟

ما در روزهای آتی به واکاوای و چرایی این موضوع خواهیم پرداخت!

۵۷۵۷

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1896837

دیگر خبرها

  • پشت‌پرده ماجرای انفجار در اصفهان چه بود؟
  • پشت پرده جواب منفی علی دایی به عادل فردوسی‌پور
  • پشت پرده فروش ۱۲۰۰ میلیارد تومانی سینمای ایران! آیا رواست که سرمایه‌ها این‌گونه از کشور خارج شوند؟
  • زیباکلام: تهران و واشنگتن مستقیم مذاکره کنند
  • چشم‌انداز روابط ایران و کشورهای عربی پس از «وعده صادق»؛ سیاست خارجی ایران منطبق بر «واقعیت‌های میدانی» است
  • بعد از عملیات وعده صادق «بی‌حجابی» را عادی سازی کنید/ زیباکلام: تنبیه رژیم صهیونیستی کار اشتباهی است!
  • حماسه وعده صادق از نگاه دختران هنرستان فنی و حرفه ایی یاسوج
  • خارجی های تراکتور رضایت دادند؛ بازگشت قربان بردیف به تبریز!
  • تلاش نماینده رژیم صهیونیستی در جلسه شورای امنیت برای فتنه انگیزی بین کشور‌های اسلامی
  • مایلی کهن: مجید جلالی با شاه فالوده نمی‌خورد!