Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا، «عباس آخوندی» روز دوشنبه در مراسم گشایش پنجمین نمایشگاه بین المللی حمل ونقل ریلی افزود: در گذشته سالیانه حدود 300 کیلومتر خط آهن در کشور احداث می شد اما هم اکنون ظرفیت احداث شبکه ریلی کشور با تلاش متخصصان ایرانی بسیار افزایش یافته است.
وی با بیان اینکه برای توسعه ناوگان ریلی کشور باید بیش از 30 هزار واگن باری برای نیازهای حمل بار تامین شود، گفت: برای تامین نیاز کشور در حوزه ریلی فراهم کردن 3 هزار واگن مسافری در دستور کار ما قرار گرفته است و این به برنامه ریزی دقیقی نیاز دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وزیر راه و شهرسازی با اشاره به حضور 130 شرکت خارجی و 160 شرکت داخلی در این نمایشگاه گفت: این نشان می دهد تمام شرکت های داخلی و خارجی با هدف بزرگی در این نمایشگاه شرکت کرده اند و و باید کارهای بزرگی در حیطه ریلی کشور انجام شود.
آخوندی با بیان اینکه ایجاد شهر سالم نیازمند شهرهای ریل پایه است و همه شهروندان ما در کلانشهرها باید به شبکه ریلی دسترسی داشته باشند، گفت: روزانه 100 هزار خودرو بین تهران و کرج تردد و یک میلیون و 500 هزار نفر در بین تهران و حومه سفر می کنند. لذا ضروری است بسیاری از این سفر ها به ریل منتقل شود.
وی بیان کرد: اتصال شبکه ریلی ایران به کشورهای همسایه یکی از مهم ترین اهداف ما است که در گذشته به آن توجه نشده است، لذا درصددیم تمام شبکه ریلی کشور را به کشور های همسایه متصل کنیم تا شاهد سفر روزانه مردم با قطار به کشورهای یکدیگر در این منظقه باشیم.
وزیر راه و شهرسازی گفت: حجم مسافر بین ایران و عراق بسیار زیاد است ، در حالی که سهم ریل در این سفرها بسیار ناچیز است و باید تلاش کنیم شبکه ریلی در این جابجایی سهم بیشتری را به خود اختصاص دهد.
وی با تاکید بر اینکه نباید به عقب برگردیم، گفت: با یک نگاه استراتژیک باید در همه بخش های حمل و نقل کشور تغییرات اساسی به وجود آوریم تا بتوانیم با نظام بین المللی حمل و نقل ملت های منطقه را به همدیگر مرتبط سازیم .
به گزارش ایرنا، پنجمین نمایشگاه بین المللی حمل و نقل ریلی، صنایع ،تجهیزات و خدمات وابسته، به منظور توسعه و تقویت زیربناهای حمل ونقل ریلی امروز با حضور وزیر راه و شهرسازی و مدیرعامل شرکت راه آهن جمهوری اسلامی آغاز به کار کرد.
این نمایشگاه به عنوان دومین نمایشگاه بزرگ حمل ونقل ریلی جهان روزهای 25 تا 28 اردیبشهت ماه در تهران برگزار می شود و 160 شرکت داخلی و 130 شرکت خارجی از 16 کشور جهان در این نمایشگاه آخرین دستاوردهای خود را عرضه می کنند.
در پنجمین نمایشگاه بین المللی حمل و نقل ریلی، صنایع وتجهیزات و خدمات وابسته 130 شرکت از کشورهای سوئد ، سوئیس ، بلژیک ، فرانسه، هند ، اوکراین ، نیوزیلند، ترکیه ، ایتالیا ، لتونی، اسپانیا، روسیه، جمهوری چک، چین، آلمان و صربستان شرکت کرده اند و مقامات راه آهن های ایتالیا، چین ، اسپانیا ، فرانسه و لتونی نیز در این نمایشگاه حضور دارند.
همزمان با برگزاری این نمایشگاه در تهران، پنجمین کنفرانس بین المللی پیشرفت های اخیر در مهندسی راه آهن به همراه چندین میزگرد تخصصی در بخش های مختلف حمل ونقل ریلی توسط اساتید داخلی و خارجی در این نمایشگاه برگزار می شود.
فراخوان برای ساخت و تولید تجهیزات مورد نیاز شرکت های راه آهن، مترو و شرکت های حمل ونقل ریلی، برگزاری نشست های تخصصی با مسئولان صنعت ریلی کشور، رونمایی از آخرین دستاوردهای صنعت ریلی و صنایع وابسته به آن و ارائه ظرفیت های این بخش برای جذب سرمایه گذاری های داخلی و خارجی از عمده اهداف برگزاری این نمایشگاه در تهران است.
این نمایشگاه با حمایت وزرات راه و شهرسازی، صنعت، معدن و تجارت شرکت های عضو انجمن صنایع ریلی ایران، شرکت های عضو انجمن صنفی حمل ونقل ریلی، دانشکده فنی و مهندسی راه آهن، تولید کنندگان و صنعتگران، شرکت های خدماتی فعال در عرصه شبکه ریلی کشور و شرکت های ریلی در فضایی به مساخت 30 هزار مترمربع برگزار شده است.
برای آگاهی از آخرین اخبار اقتصادی ایران و جهان با کانال اقتصادی ایرنا در تلگرام همراه شوید:
@IRNAeco
https://t.me/irnaeco
اقتصام** 1108 **1561**خبرنگار:ایرج منصوری**انتشار:مژگان توانا

منبع: ایرنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۳۰۳۵۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

موتور ایرانی برای خودروی ایرانی

به گزارش همشهری آنلاین، تولید موتور خورجینی ۴ لیتری با این حجم بالا که مناسب خودروهای شاسی‌بلند و آفرودی است می‌تواند شرکت‌های خودروسازی داخلی را برای تولید این مدل‌ها بی‌نیاز کند.

محصولی کاملا دانش‌بنیان

تیم سازنده این موتور، متشکل از حدود ۴۰متخصص و عضو هیأت‌علمی دانشگاه‌های برتر ایران و جهان هستند که حضور این افراد نشانه اهمیت بالای تولید چنین قوای محرکه‌ای است. این تیم بیش از ۳سال پیش با طرح‌ریزی یک برنامه عمیق در مسیر اکتساب فناوری‌های یکی از شناخته‌شده‌ترین و پرکاربردترین موتورهای ۶سیلندر گام گذاشتند و در نتیجه موفق شدند این محصول باکیفیت در سطح استاندارد جهانی را منطبق با روزآمدترین طراحی، تولید و مورد آزمایش قرار دهند.

توان تولید انبوه

روح‌الله دهقانی، معاون علمی رئیس‌جمهوری در رونمایی از این دستاورد مهم دانش‌بنیان گفت: «قوای محرکه در حجم بالا با سوخت بنزین، یکی از انواع قوای محرکه است که در بسیاری از خودروها، متناسب با نیاز صنایع راهبردی کشور کاربرد دارد. این یک نیاز کاملا راهبردی است که کشور اهمیت آن را دریافته و شرکت‌های مختلف در مسیر بومی‌سازی و تولید آن گام برداشته‌اند». او افزود: «امروز توانمندی تولید موتور ۶سیلندر بنزینی خورجینی با حجم ۴هزار سی‌سی دارای کاربری‌های متنوع صنعتی، تفریحی و نظامی است، در این مجموعه دانش‌بنیان به اثبات رسید و امیدوارم این جریان قوی که در این شرکت و سایر شرکت‌های دانش‌بنیان به راه‌ افتاده، با قوت ادامه پیدا کند و به‌زودی تولید انبوه و استفاده از این تولیدات را در کاربری‌های خاص خود نظاره‌گر باشیم.»

توانمندسازی خودروسازی بومی

بومی‌سازی محصولاتی مانند موتور ۶سیلندر خورجینی ۴لیتری، ازجمله فناوری‌های راهبردی‌ و کلیدی‌ است که می‌تواند منجر به ساخت دیگر محصولات بومی شود. صنعت خودروسازی کشور نیز با تکیه بر توانمندی شرکت‌های دانش‌بنیان می‌تواند با ارتقای سطح تولیدات خود، زمینه‌ساز تولید و توسعه محصولات ارزشمند دیگری شود. دهقانی با تأکید بر این موضوع گفت: «معاونت علمی به‌عنوان پشتوانه اصلی این شرکت، سرمایه‌گذاری در تحقیق و توسعه را برعهده گرفته است.»

بیشتر بخوانید:

خودروهای برقی این شرکت گوشی ساز با قیمت قبل به‌روزرسانی شد توجه به نیاز کشور

کلید پروژه ساخت موتور ۶سیلندری با توجه به نیاز کشور از سوی پژوهشکده فناوری‌های راهبردی شهید رضایی دانشگاه صنعتی شریف زده شد. طبق تخمین این شرکت دانش بنیان، نیاز بخش دفاعی کشور به این قوای محرکه حدود ۱۰هزار خودرو تخمین زده شده است و با درنظر گرفتن نیاز سایر حوزه‌ها این ظرفیت به ۳۰هزار عدد نیز می‌رسد. برای پیشبرد این پروژه از حدود ۱۳۰موتور بنزینی الگوبرداری شد و دستاورد ۱۳سازنده نامی موتور در سطح جهانی مورد مطالعه و بررسی قرار گرفت و درنهایت موتور مبنای ۴هزار سی‌سی ۶سیلندر، انتخاب و پس از چند سال تلاش، نخستین نمونه از این موتور ساخته شد.

کد خبر 847304 برچسب‌ها روح‌الله دهقانی فیروزآبادی تکنولوژی (فناوری) دانش بنیان خودرو - ایرانی

دیگر خبرها

  • اعزام ریلی زائران به عتبات عالیات از استان مرکزی
  • «فوربز» بررسی کرد؛ اهمیت استفاده از هوش مصنوعی در حمل و نقل ریلی​
  • نهاده‌های مورد نیاز مرغداران تامین شد
  • قطار پیشرفت در ایستگاه همدان
  • موتور ایرانی برای خودروی ایرانی
  • شبکه تولید برق آماده ورود به روز‌های اوج مصرف
  • هرمزگان کار نگهداری ۱۰۰۰ کیلومتر نوار ساحلی توزیع برق را برعهده دارد
  • نیاز کشور به گندم برای تولید نان ۱۲ میلیون تن است
  • شعار امسال با انسجام جامعه کارگری محقق خواهد شد
  • اختصاص ۱۸ هزار میلیارد ریال برای اصلاح مسیل و شبکه آب ایلام