Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «بی باک نیوز»
2024-04-29@16:32:27 GMT

10 روش خانگی برای درمان دردهای عضلانی

تاریخ انتشار: ۲۵ اردیبهشت ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۳۳۰۴۸۶۱

سرویس سلامت و پزشکی بی باک؛ بخش مهمترین عناوین:

اگر شما جزء آن دسته از افرادی هستید که با دردهای عضلانی دست و پنجه نرم می کنید، اولین اقدام لازم نوشیدن آب به اندازه کافی و پر آب نگه داشتن بدن تان می باشد.

زیرا در غیر این صورت، ماهیچه های شما سفت شده و به راحتی آسیب می بیند. همچنین، اگر دچار درد عضلانی شده اید، می توانید درمان های خانگی طبیعی که در ادامه بیان می شوند را به کار بگیرید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این روش ها درد شما را کاهش داده و ماهیچه هایتان را آرام می کنند.

کیسه آب سرد

گذاشتن کیسه آب سرد روی ماهیچه های آسیب دیده باعث کاهش میزان درد و التهاب آنها می شود. سرما منجر به منقبض شدن رگ ها شده و سرعت و میزان گردش خون در نواحی آسیب دیده را کاهش می دهد.

بدین منظور، ابتدا یک مشت از قالب های یخ را در یک حوله قرار داده و حوله را  کاملا جمع کنید. سپس، حوله را به مدت 15 دقیقه روی ماهیچه های آسیب دیده قرار دهید.

در ضمن، این روند را هر یک ساعت به مدت 24 تا 72 ساعت بعد از آسیب، تکرار کنید. در ضمن، اگر یخ نداشتید، می توانید از بسته های فریزری شده سبزیجات استفاده کنید.

شستشو با آب گرم

بعد از گذشت 24 ساعت از شروع درد، آب گرم می تواند درد را کاهش داده و ماهیچه ها را آرام تر کند. آب گرم گردش خون در رگ های نواحی آسیب دیده را افزایش داده و روند ترمیم را سرعت می بخشد.

البته هرگز نباید از آب گرم در 24 ساعت اول استفاده کنید. بدین ترتیب، ابتدا وان حمام را با آب گرم و یک فنجان نمک دریا پرکنید.

منیزیم موجود در نمک دریا باعث آرام تر شدن درد می شود. بنابراین، به مدت حداقل 20 دقیقه در وان دراز بکشید.

در ضمن، این کار را چند بار در روز و مدت چند روز تکرار کنید تا ماهیچه هایتان بهبود یابند.

آلبالو

آلبالو قادر است جلوی دردهای عضلانی ناشی از تمرینات ورزشی را بگیرد. بر اساس تحقیقات علمی در مورد ورزش، ترکیبات آنتی اکسیدان و ضد التهاب موجود در آلبالو باعث کاهش التهاب عضلات و درد می شوند.

بنابراین، با مصرف یک فنجان آلبالو بعد از یک تمرین ورزشی سخت از بروز دردهای عضلانی ممانعت کنید. البته می توانید به جای آن، یک لیوان آب آلبالوی طبیعی بدون شکر بنوشید.

زردچوبه

گیاه زردچوبه یک داروی ضد التهاب و مسکن قوی می باشد. ابتدا یک قاشق چایخوری پودر زردچوبه را در یک لیوان شیر بریزید. سپس، آن را روی شعله ملایم قرار داده تا گرم شود.

بعد، دوبار در روز آن را جرعه جرعه بنوشید تا سرعت روند درمان درونی بدن تان افزایش یابد.

همچنین به عنوان جایگزین می توانید پمادی از مخلوط مقادیری یکسانی از زردچوبه تازه خرد شده با نمک و آب لیمو تهیه کنید.

سپس، پماد حاصل را به ماهیچه های آسیب دیده زده و به مدت 30 دقیقه آن را به حال خود رها سازید. بعد، با آب گرم محل را بشویید. این کار را دوبار در روز تکرار کنید تا از درد خلاص شوید.

 

زنجبیل

زنجبیل به عنوان یک ضد التهاب طبیعی عمل کرده و با بهبود گردش خون، دردهای عضلانی را تسکین می دهد.

مطالعات نشان می دهد که مصرف مقداری زنجبیل خام و حرارت دیده دردهای عضلانی ناشی از ورزش و آسیب دیدگی را بهبود می بخشد.

بنابراین 4 قاشق غذاخوری از زنجبیل تازه خرد شده در یک تکه پارچه نخی ریخته و پارچه را کاملا جمع کنید. سپس، پارچه حاوی زنجبیل رو حدود یک دقیقه در آب داغ قرار بدهید. سپس پارچه را درآورده و بگذارید خنک شود.

پس از خنک شدن، محل آسیب دیده را با آن به مدت 15 دقیقه، کمپرس کنید. این روند را چند بار در روز و 2 تا 3 روز بعد از آسیب دیدگی، تکرار نمایید.

البته می توانید با نوشیدن روزی 3 فنجان دمنوش زنجبیل، از این چای گیاهی برای کاهش دردهای ماهیچه ای خود، استفاده کنید.

برای تهیه دمنوش زنجبیل، یک تکه کوچک از ریشه زنجبیل را در 2 فنجان آب جوشیده قرار داده و بگذارید به مدت 10 دقیقه دم بکشد. سپس، آن را صاف کرده و با مقداری عسل میل کنید.

سرکه سیب

سرکه سیب دارای خواص ضد التهاب بوده و بدن را قلیایی می کند. به همین دلیل در کاهش دردهای عضلانی موثر می باشد.

ابتدا 2 فنجان سرکه سیب را در وان حمام حاوی آب ولرم بریزید.

سپس، به مدت 15 تا 20 دقیقه در آن دراز بکشید. این کار را روزانه به مدت چند روز پشت سر هم انجام دهید تا کاملا بدن تان بهبود یابد.

یا اینکه می توانید 1 قاشق غذاخوری سرکه سیب و مقداری عسل را در یک لیوان آب گرم بریزید و روزانه یک لیوان به مدت یک هفته بنوشید.

 

فلفل هندی

فلفل هندی ضد درد و التهاب می باشد. برای بهبود دردهای عضلانی خود، 1 قاشق چایخوری فلفل هندی را با 2 قاشق غذاخوری روغن زیتون مخلوط کنید.

این مخلوط را روی محل ملتهب قرار داده و با یک باند آن را پانسمان کرده و شب تا صبح به حال خود رها سازید.

این کار را به مدت 3 روز تکرار کنید. علاوه بر این می توانید 5 قاشق چایخوری فلفل هندی را با نصف فنجان روغن نارگیل مخلوط کنید.

سپس، مخلوط حاصل را به آرامی گرم کرده و آن را به مدت 24 ساعت کنار گذاشته تا ته نشین شود. بعد از 24 ساعت، آن را در یک شیشه دربسته قرار بدهید.

روزانه مخلوط به دست آمده را 2 تا 3 بار روی عضلات ملتهب خود مالیده و این کار را به مدت چند روز تکرار کنید.

در ضمن می توانید برای همین منظور، مقداری فلفل هندی را در سالاد خود ریخته و میل کنید تا دردهای عضلانی تان به مرور کاهش یابد.

رزماری

رزماری تازه و خشک شده هردو اثرات ضد درد و التهاب دارند و می توانند درد را به سرعت تخفیف دهند. بنابراین، حدود 100 گرم رزماری خشک شده را در 8 لیوان آب بریزید.

سپس، آب را به مدت 20 دقیقه حرارت دهید. بعد، رزماری را از آب خارج کرده و روی قسمت های آسیب دیده بدن خود قرار دهید.

این کار را روزانه 3 بار و به مدت 2 تا 3 روز تکرار کنید. دردهای عضلانی تان بهبود می یابد.

روغن خردل

روغن خردل یک پماد طبیعی و سنتی است که با افزایش میزان گردش خون در سطح پوست به تسکین ماهیچه های آسیب دیده کمک کرده و روند بهبود آنها را تسریع می کند.

بنابراین، 10 حبه سیر را خرد کنید. آن ها را با 4 قاشق غذاخوری روغن خردل حرارت داده تا حبه های سیر طلایی رنگ شوند. سپس بگذارید مخلوط سرد شود.

بعد، با پماد حاصل، محل ملتهب شده را با آرامی ماساژ دهید. این درمان را روزانه چند بار و به مدت چند روز تکرار کنید.

موز

موز حاوی مقداری زیادی پتاسیم می باشد و در نتیجه برای ماهیچه ها بسیار مفید است.

در واقع، فقر ماده معدنی پتاسیم منجر به ضعف ماهیچه ها، سستی و آسیب مداوم می شود. به همین دلیل، رزانه یک عدد موز میل کنید.

همچنین با مصرف شیرموز می توانید علاوه بر پتاسیم، کلسیم مورد نیاز بدن خود را فراهم کرده و به این ترتیب، مواد ضروری برای سلامت ماهیچه ها را به بدن تان برسانید.

منبع: بی باک نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.bibaknews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بی باک نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۳۰۴۸۶۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آسیب‌دیدگی بافت مینای دندان با مصرف مواد غذایی اسیدی/ چرا دندان‌درد غیرقابل تحمل می‌شود؟

دندان‌پزشک و متخصص بیماری‌های دهان، فک و صورت گفت: مصرف شیرینی‌ها و مواد غذایی حاوی اسید می‌تواند خردگی و پوسیدگی سریع را در مینای دندان ایجاد کند، خوردن لواشک‌های ترش و نوشابه‌ها به دلیل وجود اسیدکربنیک موجب پوسیدگی دندان‌ها می‌شود.

الهام فقیهیان در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا با اشاره به نشانه‌های دندان آسیب‌دیده اظهار کرد: درد دندان یکی از نشانه‌های دندان آسیب‌دیده است، اما بیمار باید دقت کند مراجعه به دندان‌پزشک نباید تنها زمانی که درد دندان وجود دارد اتفاق بیفتد، اگر بیمار در مراحل اولیه پوسیدگی دندان به دندان‌پزشک مراجعه کند، هزینه کمتری را از لحاظ مالی و آسیب به دندان می‌پردازد تا اینکه در مراحل انتهایی پوسیدگی دندان به پزشک مراجعه کند.

وی افزود: وقتی که دندانی پوسیدگی سطحی دارد با ترمیم و پر کردن ساده بهبود پیدا می‌کند که هزینه بسیار کمتری نسبت به درمان ریشه و عصب‌کشی که دندان پوسیده به بیمار تحمیل می‌کند، دارد.

دندان‌پزشک و متخصص بیماری‌های دهان، فک و صورت تصریح کرد: در پوسیدگی سطحی بافت دندان کمتر تخریب می‌شود، اما وقتی که دندانی عصب‌کشی یا مورد درمان ریشه قرار گیرد، دیگر بیمار درد را حس نمی‌کند و بافت دندان بسیار شکننده می‌شود و نیاز به درمان روکش و پروتزهای دندانی دارد، از این جهت حائز اهمیت است زمانی که بیمار احساس پوسیدگی دندانی داشت، سریع به دندان‌پزشک مراجعه کند.

وی با اشاره به حساسیت دندان‌های پوسیده به بعضی مواد غذایی گفت: دندان‌ها وقتی در معرض پوسیدگی قرار دارند، نخستین حساسیتی که نشان می‌دهند نسبت به خوردن مواد غذایی شیرین و سرد است، هنگامی که بیمار مواد غذایی شیرین را می‌خورد، این مواد لابه‌لای شیارهای دندان می‌رود و موجب شروع یک درد تیر کشنده می‌شود که پس از مدتی این درد تسکین پیدا می‌کند.

فقیهیان ادامه داد: این درد غیرقابل تحمل نیست و بیمار سریع به دندان‌پزشک مراجعه نمی‌کند، به همین دلیل وقتی بیمار یک ماده غذایی سرد مانند یک لیوان آب خنک را مصرف می‌کند، این نوع احساس درد شکل می‌گیرد و سریع هم آرام می‌شود، در این مرحله احتمال دارد دندان دچار پوسیدگی شده و نیاز به درمان ریشه و عصب‌کشی نداشته باشد.

وی با بیان اینکه پوسیدگی خود به خود درمان نمی‌شود، ادامه داد: بسیاری از اعضای بدن هستند که وقتی دچار بیماری می‌شوند، سیستم ایمنی بدن می‌تواند آن را درمان کند، اما بافت دندان از این مورد تبعیت نمی‌کند، وقتی که مینای دندان پوسیده شد، دیگر بهبودی در کار نیست.

دندانپزشک و متخصص بیماری‌های دهان، فک و صورت عنوان کرد: پوسیدگی‌های دندان را در بعضی از موارد با رعایت نکاتی می‌توان کمتر کرد، اما بهبودی توسط بافت بدن صورت نمی‌گیرد، همچنین لازم است بدانیم پوسیدگی شروع به پیشرفت می‌کند تا به عصب دندان برسد، در این مرحله بیمار یک درد غیرقابل تحمل و شبانه‌روزی را تجربه می‌کند و شدت درد شب‌ها بیمار را از خواب بیدار می‌کند.

وی خاطرنشان کرد: احتمال دارد بیمار یک لیوان چای داغ مصرف کند و درد شدید و تیر کشنده‌ای را داشته باشد، وقتی که بیمار درد دندان را تجربه می‌کند، دندان او نیاز به عصب‌کشی دارد، یعنی درد طولانی‌مدت با محرک‌های بیشتری صورت می‌گیرد، بسیاری اوقات احتمال دارد پوسیدگی به عصب دندان برسد و دندان نیاز به عصب‌کشی داشته باشد، اما بیمار هیچ دردی نداشته باشد و درمان ریشه بدون وجود درد برای بیمار تجویز شود.

کدام مواد غذایی پوسیدگی سریع در دندان ایجاد می‌کند؟

فقیهیان با تاکید بر اینکه مصرف شیرینی‌ها و مواد غذایی حاوی اسید می‌تواند خردگی و پوسیدگی سریع را در مینای دندان ایجاد کند، گفت: خوردن لواشک‌های ترش و نوشابه‌ها به دلیل وجود اسیدکربنیک موجب پوسیدگی دندان‌ها می‌شود، بنابراین مدت زمان استفاده از این مواد غذایی حائز اهمیت است، برخی افراد عادت دارند لیموترش را با دندان فشار دهند؛ این حرکت می‌تواند پوسیدگی و آسیب به بافت مینای دندان را برای بیمار ایجاد کند.

وی در خصوص اهمیت مراجعه زودهنگام به دندان‌پزشک تصریح کرد: مراجعه به دندان‌پزشک وابسته به رعایت بهداشت دهان بیمار است، افرادی که رعایت بهداشت دهان آن کمتر است و مصرف مرتب سیگار و محرک‌ها را دارند، باید هر شش ماه یک‌بار به دندان‌پزشک مراجعه کنند، اما افرادی که بهداشت دهان را به‌خوبی رعایت می‌کنند و از مسواک، نخ دندان و دهان‌شویه‌های فلوراید استفاده می‌کنند، مراجعه آن‌ها به دندان‌پزشکی می‌تواند در زمان طولانی‌تر و هر ۱۲ تا ۱۸ ماه یک‌بار انجام شود.

دندان‌پزشک و متخصص بیماری‌های دهان، فک و صورت عنوان کرد: مراجعه به دندان‌پزشکی بر اساس ارزیابی و بروز پوسیدگی دندان‌های بیمار است، پیشگیری بهتر از درمان است، مراجعه کودکان به دندان‌پزشک باید هر شش ماه یا سالی یک‌بار انجام شود، به دلیل اینکه دندان‌های کودکان تازه روییده است و مداخله زودتر، هزینه‌های درمانی کمتر و نتیجه بهتری را به دنبال دارد و اگر نیاز به فلورایدتراپی باشد، توسط دندان‌پزشک صورت می‌گیرد.

وی خاطرنشان کرد: باید بدانیم اگر در موارد انتهای پوسیدگی دندان به دندان‌پزشک مراجعه کنیم، هزینه‌های بیشتری به ما تحمیل می‌شود، در واقع وقتی که یک دندان ترمیم می‌شود، نسبت به زمانی که نیاز به عصب‌کشی دارد، استحکام بیشتری خواهد داشت، اما با درمان ریشه‌ای دندان استحکام آن کمتر می‌شود و نیاز به درمان‌های جانبی مانند روکش دندان نیز ضرورت پیدا می‌کند.

کد خبر 748407

دیگر خبرها

  • راهکارهای خانگی برای درمان معده‌دردهای خفیف
  • گیاه جوانی در طب سنتی هند
  • علائم آلرژی فصلی را بشناسید + موادغذایی آلژی‌زاراهکار درمان خانگی
  • آسیب‌دیدگی بافت مینای دندان با مصرف مواد غذایی اسیدی/ چرا دندان‌درد غیرقابل تحمل می‌شود؟
  • 17 درمان سریع خانگی التهاب معده
  • سالانه بیش از ۱۵۰۰ قطعه پرنده وحشی در خراسان رضوی تیمار می‌شود
  • درمان‌های طبیعی و خانگی که به کاهش معده‌ درد کمک می‌کند
  • درمان خانگی آبله مرغان + بهترین دارو برای از بین بردن جای جوش
  • علل پرش و اسپاسم عضلانی
  • اگر صافی کف پا نوعی بمب ساعتی نباشد چه؟