Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «اتاق خبر»
2024-05-05@02:27:26 GMT

۵۰ اقتصاددان برجسته دیگر از حسن روحانی حمایت کردند

تاریخ انتشار: ۲۵ اردیبهشت ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۳۳۰۵۸۸۵

۵۰ اقتصاددان برجسته دیگر از حسن روحانی حمایت کردند

به گزارش اتاق خبر، به نقل از ایسنا، این اقتصاددانان در حمایت از حسن روحانی بیانیه‌ای منتشر کردند که در متن آن آمده است:

در زمان حاضر جامعه ایران در یک نقطه عطف تاریخی قرار دارد که هرگونه کم توجهی به درک خطیر بودن موقعیت کنونی نه فقط آینده نزدیک، بلکه سرنوشت نسل‌های آتی را دستخوش تغییرات نگران کننده ای خواهد نمود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تجربه انتخابات سال ۱۳۹۲ نشان می‌دهد که بخش بزرگی از ملت ایران از سیاست‌های عوام گرایانه و هزینه های سنگینی که در همه ابعاد بر ملت ایران تحمیل کرده است، آگاه هستند و امید است تا با بهره گیری از خرد جمعی راه اجتناب از مسیر آزمون شده را برگزینند. حل بحران هسته‌ای و اجرای برجام، ایجاد فضای آرامش در جامعه، پیگیری ثبات در بازارها و کنترل تورم و امنیت بیشتر در حوزه های اجتماعی و سیاسی همه از دستاوردهای راه جدیدی هستند که ملت ایران برای یک توسعه پایدار نیازمند است.

اگرچه هنوز راه بسیاری تا تحقق همه خواسته های ملت باقی است، ولی انتخاب یک مسیر مناسب گویای آن است که اگر ملت و سیاستگذاران همه دست در دست هم و با استفاده از خرد جمعی راه حل مشکلات را در پیش گیرند، نیل به دوران بهره‌وری و شکوفایی دور از دسترس نخواهد بود. امضاء کنندگان این بیانیه امید آن دارند که ملت ایران با درس عبرت از اتلاف منابع گسترده در دوران حاکمیت عوام گرایی و همچنین با بهره‌گیری از تجربه سیاست‌های مخرب مشابه در سایر کشورها، با رای به دکتر حسن روحانی در انتخابات پیش رو، راه به سوی آرامش داخلی، بهبود شرایط بین المللی، توسعه و پیشرفت اقتصادی، اجتماعی، فرهنگی وسیاسی را هموار وهمچنین زمینه‌سازی در تلاش گسترده و همگانی در فقر زدائی از مناطق و اقشار جامعه را تسهیل نمایند.

محمد طبیبیان / اقتصاددان، موسی غنی نژاد / اقتصاددان، مسعود روغنی زنجانی / اقتصاددان، علی‌نقی مشایخی / اقتصاددان، مهدی بهکیش / اقتصاددان، حسین عبده تبریزی / اقتصاددان، بهرنگ اسدی /مدرس علوم مالی و سرمایه گذاری، سید مرتضی افقه /دانشیار دانشگاه شهید چمران اهواز، لطفعلی بخشی /نایب رئیس انجمن اقتصاددانان ایران، جلال الدین جلالی/ عضو هیئت علمی موسسه عالی آموزش و پژوهش مدیریت و برنامه ریزی، احمد حاتمی یزد/ مدیر عامل اسبق بانک صادرات، حسن خوشپور/کارشناس ارشد برنامه ریزی اقتصادی، ناصر خیابانی /دانشیار دانشکده اقتصاد علامه طباطبایی، محسن خلیلی عراقی/کارآفرین و بنیانگذار گروه صنعتی بوتان، جعفر خیرخواهان /پژوهشگر اقتصادی، سیدرضی حاجی آقامیری /عضو هیئت نمایندگی اتاق تهران، پویا جبل عاملی /کارشناس ارشد بانک مرکزی، فاطمه دانشور /عضو هیئت نمایندگی اتاق تهران، علی دینی ترکمانی /عضو هیئت علمی موسسه مطالعات و پژوهش های بازرگانی، علی دادپی /استاد اقتصاد دانشگاه سنت ادوارد، یداله دادگر/استاد اقتصاد دانشگاه شهید بهشتی، غلامرضا سلامی /حسابدار رسمی، ﺳﻴﺪ ﺣﺴﻴﻦ ﺳﺠﺎﺩﻱ ﻓﺮ /اﺳﺘﺎﺩﻳﺎﺭ ﺩاﻧﺸﮕﺎﻩ ﺁﺯاﺩ، داوود سوری /عضو هیئت علمی دانشکده اقتصاد و مدیریت شریف، سهراب سلیمان ئوف /استادیار مدیریت دانشگاه می سی سی پی، علیرصا سلطانی /استادیار اقتصاد سیاسی دانشگاه ازاد اسلامی تهران مرکز، سید کمال سید علی/رییس صندوق ضمانت صادرات، مهدی شجاع /پژوهشگر اقتصادی، مصطفی طهماسبی /استاد دانشگاه گرونوبل فرانسه، پرهام فرهنگ‌وصال /موسسه مطالعات عالی ژنو، سوئیس، مهدی عسلی /اقتصاددان، مهدی فدائی/عضو هیات علمی موسسه عالی آموزش و پژوهش مدیریت و برنامه ریزی، علی فرحبخش /روزنامه نگار، حمزه عرب زاده/ پژوهشگراقتصاد در دانشگاه سوربن، جعفر عبادی /استاد دانشکده اقتصاد دانشگاه تهران، مهرداد علیمرادی/عضو هیات علمی موسسه عالی آموزش و پژوهش مدیریت و برنامه ریزی، محسن فروغی فر/پژوهشگر دانشگاه آریزونا (َ ASU)، علی قنبری /استاد دانشگاه تربیت مدرس، مسعود فرخی /مدرس دانشگاه تهران، غلامرضا کشاورز حداد /عضو هیئت علمی دانشکده اقتصاد و مدیریت شریف، سید محمد کریمی/اقتصاددان، دانشگاه واشنگتن، سعید لیلاز /روزنامه نگار، محمد لاهوتی /کارآفرین
محمد هادی مهدویان /مدیر اسبق اداره حساب های اقتصادی بانک مرکزی، سیده فاطمه مقیمی /کارآفرین، محمد مروتی /پژوهشگر اقتصادی، محمد ماشین‌چیان /پژوهشگر اقتصادی، علی مزیکی /عضو هیئت علمی موسسه عالی آموزش و پژوهش مدیریت و برنامه، مهدی ناجی /مدرس دانشگاه، عطیه وحیدمنش/پژوهشگر اقتصادی
انتهای پیام/

منبع: اتاق خبر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.otaghnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اتاق خبر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۳۰۵۸۸۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چهارده تغییر مدیریتی استقلال در یک دهه

به گزارش "ورزش سه"، علی خطیر به صورت ناگهانی و شبانه، از سمت خود در استقلال برکنار شد تا اتفاقی که از مدت ها پیش نیز قابل حدس بود، به وقوع بپیوندد. مدیرعامل آبی ها که از همان روزهای ابتدایی نشستن روی صندلی ریاست باشگاه با سرمربی تیم وارد چالش های شدید و بی پایان شده بود، با امضای سه عضو هیئت مدیره باشگاه، سمت مهمش را از دست داد.

این اتفاق در شرایطی رخ داد که پس از روی کار آمدن هلدینگ خلیج فارس و خریداری 85 درصد از سهام استقلال، شایعاتی پیرامون تغییرات مدیریتی در باشگاه به گوش می رسید ولی شاید اغلب علاقه مندان به فوتبال تصور می کردند که این اتفاقات در پایان فصل رخ دهد اما شب گذشته و به یکباره، خبر برکناری علی خطیر رسانه ای شد.

با کنار رفتن علی خطیر، هیئت مدیره استقلال در مقطع فعلی تصمیم گرفته است تا سکان مدیریت باشگاه را در اختیار فرشید سمیعی قرار دهد. نائب رئیس هیئت مدیره استقلال که از زمان مصطفی آجورلو و به عنوان مسئول حقوقی آبی ها وارد باشگاه شد و پس از آن نیز توانسته است که حضور خود در جمع مدیران باشگاه را حفظ کند.

خطیر که تیر ماه سال قبل به سمت مدیرعاملی باشگاه منصوب شد، اواسط اردیبهشت ماه به کار خود پایان داد. چنانچه به 10 سال اخیر و تغییرات مدیریتی در باشگاه نگاهی بیندازیم، مشخص می شود که با چهارده بار جابجایی مدیرعاملان در استقلال، دوازده فرد مختلف روی صندلی ریاست باشگاه نشسته اند.

علی فتح الله زاده که از خرداد 89 به عنوان مدیرعامل استقلال انتخاب شده بود، در اردیبهشت 1393 از این سمت کنار رفت. او با بیان اینکه خوشحال است فرد بزرگی مثل بهرام افشارزاده مدیرعامل این باشگاه شده است گفته بود: «نگران بودم که ایشان این سمت را قبول نکنند که خدا را شکر پذیرفتند و امیدوارم در کارشان موفق باشند.»

بهرام افشارزاده نیز دو سال و سه ماه صندلی ریاست استقلال را در اختیار داشت. در مرداد 1395 بود که او با حکم وزارت ورزش از سمتش برکنار شد. پس از او، رضا حسنی خو به این سمت منصوب شد که دوران مدیریت او فقط سه روز به طول انجامید و او با انتشار نامه ای، از قبول ریاست باشگاه خودداری کرد. حسنی خو دلیل تصمیمش را وجود افراد کارآمدتر برای این پست عنوان کرده بود.

در ادامه این رضا افتخاری بود که یک سال و یازده ماه به عنوان مدیرعامل استقلال مشغول فعالیت بود. پس از جنجال های پیرامون جدایی مامه تیام و سرور جپاروف، او هم مجبور به استعفا شد. افتخاری گفته بود: مشكل جسمی دلیل استعفای من نبود بلكه به دلیل نسبت دادن كم كاری مجبور به استعفا شدم.

پنجمین مدیرعامل استقلال از اردیبهشت 93 به بعد، امیرحسین فتحی بود. اخراج وینفرد شفر، نخستین تجربه مربیگری فرهاد مجیدی و آمدن و رفتن استراماچونی، همگی مهمترین رویدادها و اتفاقات دوران مدیریت او بود. 19 آذر ماه 98 مازیار ناظمی، سخنگوی وقت وزارت ورزش و جوانان درباره اینکه آیا امیرحسین فتحی از مدیریت استقلال استعفا کرده، گفت: ایشان استعفای خود را اعلام کرده است.

پس از فتحی، صندلی ریاست باشگاه استقلال به یک چهره جنجالی رسید. اسماعیل خلیل زاده که عضو هیئت مدیره آبی ها بود، 15 ماه مدیرعامل باشگاه بود. مدیری که مأمور بازگشت استراماچونی به ایران شد ولی هرگز در این امر موفق نبود و در نهایت نیز فرهاد مجیدی را به عنوان جانشین سرمربی ایتالیایی معرفی کرد. خلیل زاده پس از جنجال های فراوان، مشکلات شخصی و برخی مسائل دیگر، از سمت خود استعفا داد.

هفتمین تغییر مدیریتی در استقلال، بازگشت یک چهره آشنا بود. علی فتح الله زاده که یکی از اعضای هیئت مدیره بود، جانشین خلیل زاده شد ولی پس از ابتلا به کرونا و بهانه هایی مبنی بر فراهم نبودن زمینه ها، یک ماه بعد از سمت خود کناره گیری کرد تا صندلی لرزان مدیریت به احمد سعادتمند برسد.

این مدیر پرحاشیه نیز که طرح های اقتصادی خبرسازی مانند پفک آبی را مطرح کرد، با فرهاد مجیدی وارد اختلافات جدی شد و پس از شکست استقلال در فینال جام حذفی، از تلاش هایش برای بازگشت استراماچونی خبر داد اما عمر مدیریت او کم بود و خیلی زود با انتشار نامه ای از سوی هیئت مدیره باشگاه استقلال، از سمتش برکنار شد.

نهمین مدیر استقلال از اردیبهشت 93 به بعد، یک چهره جنجالی دیگر بود. احمد مددی که مخالفان زیادی میان هواداران داشت و رابطه اش با فرهاد مجیدی نیز شکراب شده بود، از سمت خود کناره گیری کرد. او در مهر ماه 99 آمد و پس از اعتراضات شدید به مدیریت، هواداران باشگاه استقلال در محل وزارت ورزش و جوانان تجمع کرده و خواستار برکناری احمدی از سمت مدیرعاملی استقلال شدند. پس از این تجمع، احمد مددی به ساختمان خیابان سئول رفت و جلسه‌ای را با معاون وزیر ورزش و جوانان برگزار و ساعاتی پس از این نشست، مددی از سمت مدیرعاملی استقلال استعفا کرد.

پس از آن، صندلی ریاست استقلال به یک نام آشنا رسید. مصطفی آجورلو به عنوان مدیرعامل آبی ها معرفی شد و این تیم توانست در نهایت قهرمان لیگ برتر شود. با جدایی مجیدی، مدیریت استقلال تصمیم گرفت تا ساپینتو را به عنوان جانشین سرمربی تیم قهرمان معرفی کند اما در نهایت نیز آجورلو در 23 مهر 1401 برکنار شد.

یکی از خبرگزاری های رسمی در آن زمان نوشت آجورلو به این دلیل از سمت خود در این باشگاه برکنار شده که همه تصمیمات را به صورت شخصی و بدون هماهنگی با هیئت مدیره باشگاه استقلال اتخاذ می‌کرد؛ اتفاقی که باعث دلخوری تعدادی از اعضای هیئت مدیره این باشگاه شد و در نهایت هم برکناری آجورلو را به دنبال داشت.

یازدهمین تغییر مدیریتی، بازگشت چندباره یک چهره آشنا و امتحان پس داده بود که در نهایت و مطابق پیش بینی ها، خیلی زود از سمتش کنار رفت. علی فتح الله زاده که جانشین آجورلو شده بود، در طول 6 ماه حضور در باشگاه استقلال، در بخش درآمدزایی ناتوان بود و به دلیل عدم پرداخت مطالبات استراماچونی و حذف استقلال از لیگ قهرمانان، مجبور به استعفا شد.

دوازدهمین تغییر مدیریتی استقلال، آمدن حجت کریمی بود. او توانست با دریافت وام از بانک شهر، طلب استراماچونی را پرداخت کند اما جنجال ها و اختلافات میان او و ساپینتو، منجر به از دست رفتن قهرمانی در هر دو جام شد. پس از آن، کریمی با طی کردن یک بازه زمانی طولانی و فرسایشی، توانست مجوز حضور جواد نکونام در استقلال را دریافت کند اما بلندپروازی های او برای جذب علیرضا بیرانوند و شکست بزرگ نقل و انتقالاتی سبب شد تا او هم تن به استعفا بدهد.

و بالاخره سیزدهمین مدیر استقلال از اردیبهشت 93 تاکنون، علی خطیر بود که همه در جریان ریز و درشت اتفاقات رخ داده در دوره مدیریتی وی هستیم. حالا و در شرایطی که فرشید سمیعی به عنوان سرپرست مدیرعاملی استقلال منصوب شده که او چهاردهمین مدیر استقلال در 10 سال گذشته است. باید دید که آیا حکم موقت سمیعی قطعی خواهد شد یا اینکه نفر پانزدهم روی صندلی ریاست باشگاه خواهد نشست.

دیگر خبرها

  • عضو هیئت علمی دانشگاه بوعلی سینا به عنوان جوان برتر همدان انتخاب شد
  • اعضای هیئت علمی دانشگاه‌ها محور اصلی تعلیم و تربیت اجتماعی هستند
  • شمار دانشجویان بازداشتی در آمریکا به 2هزار نفر رسید
  • چهارده تغییر مدیریتی استقلال در یک دهه
  • درآمدهای غیرشهریه‌ای در دانشگاه آزاد حرف نخست را می‌زند
  • درآمدهای غیرشهریه‌ای در دانشگاه آزاد حرف نخست را می‌زند/ کرمانشاه؛ مهد ادب و تمدن
  • افشای مدرک تحصیلی استاد همه‌چیزدان عرصه سیاست ایران | کدام دانشگاه درس خوانده است؟ +سند
  • دولت مسائل کشور را با کمک و حمایت از دانشگاهیان حل می‌کند
  • ابلاغ ماده واحده «تعیین ترکیب اعضای هیئت مرکزی جذب اعضای هیئت علمی دانشگاه فرهنگیان»
  • اولویت مجلس خدمتگزاری به بخش مالی اقتصاد باشد