Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگارگروه استان هایباشگاه خبرنگاران جوانازاهواز؛ نشستی با موضوع راهکارهای مقابله با استرس و اضطراب در میان داوطلبان کنکور با حضور استاد کامجو کیان پور، مدرس روانشناسی و مشاوره دانشگاه در کتابخانه عمومی شهدای شهرستان انديمشک برگزار گردید. فریبا لطفی بافنده، رئیس اداره کتابخانه های اندیمشک با اشاره به اینکه استرس یا فشارروانی از جمله مسائل همه گیر است که همه انسان ها متناسب با موقعیت خود با آن درگیر هستند، بیان داشت: باتوجه به اینکه دامنه نفوذ فشارهای روحی و روانی به زندگی فردی و اجتماعی افراد بسیار زیاد است، دربسیاری موارد سبب اختلال در برنامه ها و رسیدن به اهداف خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی تصریح کرد: با توجه نزدیک شدن فصل کنکور و امتحانات، برگزاری جلسات مقابله با اضطراب امتحان برنامه مفیدی جهت کمک به موفقیت کنکوری ها و دانشجویان خواهد بود.

کامجو کیان پور، مدرس روانشناسی و مشاوره دانشگاه با ارائه تعاریف کاملی از استرس و اضطراب، به تفاوت میان این 2 مقوله اشاره کرد و اظهار داشت: هرچند تداخل حتمی میان استرس و اضطراب وجود دارد اما این 2 احساس از دو منشا متفاوت می‌آیند. در مورد استرس، ما می‌دانیم چه چیزی نگرانمان می‌کند اما در مورد اضطراب، آگاهی کمتری نسبت به چیزی که مضطربمان می‌کند داریم.

وی اذعان کرد: داشتن استرس لازمه زندگی است اما اضطراب مزمن و شدید غیرعادی و مشکل‌ساز است و نیاز به درمان دارد.

کیان پورعواملی همچون برنامه ریزی مناسب، خواب کافی، تغذیه صحیح، پیاده روی و تحرک را برای کاهش اضطراب امتحان به ویژه برای داوطلبان کنکور پیشنهاد کرد و افزود: بهره گیری از روش های صحیح مطالعه همچون استفاده از تکنیک های درختی، یادداشت برداری و کلیدواژه ها به کاهش اضطراب امتحان کمک خواهد کرد.

این مدرس روانشناسی و مشاوره دانشگاه تمرکز حواس در هنگام مطالعه را کلید اصلی و اساسی درک و فهم مطالب برشمرد و به آموزش چند روش تمرین تمرکز پرداخت.

وی پیاده روی روزانه و تمرین تنفس و قرائت قرآن را برای کاهش اضطراب امتحان توصیه کرد.

مریم فاطمیان، مسئول کتابخانه شهدای اندیمشک ضمن ابراز خرسندی از استقبال حاضرین، از برگزاری جلسات آموزشی بیشتری با محور روانشناسی و مشاوره ، در آینده نزدیک درمحل کتابخانه عمومی شهدای اندیمشک خبر داد.

این نشست با پرسش و پاسخ درمورد مشکلات استرس و اضطراب داوطلبان کنکور پایان یافت.

انتهای پیام/گ

منبع: باشگاه خبرنگاران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۳۰۶۷۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بهترین صندلی در هواپیما برای مسافرانی که از پرواز می‌ترسند

به گزارش بازرگانی خبرگزاری مهر، پروازهای طولانی برای بسیاری از افراد آزاردهنده است، به ویژه برای کسانی که با اضطراب پرواز دست و پنجه نرم می‌کنند. بر اساس آمارها حدود ۲۵ میلیون آمریکایی از آئروفوبیا (ترس از پرواز) رنج می‌برند، در حالی که برخی دیگر تنها نگران ارتفاع هستند و پس از نشستن در هواپیما این ترس از بین می‌رود. خبر خوب این است که اگر قصد رزرو تور استانبول را دارید و می‌خواهید بدون ترس پرواز کنید، انتخاب بهترین صندلی هواپیما این ترس را به‌طور کل از بین می‌برد. بهترین صندلی‌ها در جلوی هواپیما و در بالای بال هستند که لرزش کمتری در طی پرواز دارند.

صندلی در راهرو هواپیما را انتخاب کنیم یا کنار پنجره؟

بسیاری از مسافران ترجیح می‌دهند در هواپیما در صندلی‌هایی که در راهرو قرار دارند یا در کنار پنجره هستند بنشینند، اما اگر شما یکی از آن دسته از افرادی هستید که اضطراب پرواز دارند، شاید بهترین است به دنبال بهترین صندلی هواپیما باشید.

کایل کوکول، یک خلبان هواپیما ماهر، در این زمینه تاکید کرده است: "اگر سفر با هواپیما برای شما اضطراب آور است، همیشه توصیه می‌کنم در صندلی کنار پنجره بنشینید و به افق نگاه کنید، به‌ویژه در هنگام بلند شدن. داشتن دید ثابت از محیط اطراف هواپیما می‌تواند به شما کمک کند تا حرکات هواپیما را بهتر درک کنید."

یک نظرسنجی انجام‌شده توسط easyJet در سال ۲۰۱۴ نشان می‌دهد، افرادی که اضطراب پرواز دارند بیشتر از صندلی‌های کنار پنجره یا در راهروی هواپیما استفاده می‌کنند. با این حال، نشستن در راهرو و دورتر از پنجره هم مزایای خود را دارد.

به‌عنوان مثال، داشتن دسترسی به‌راحتی به محیط رفت و آمد به سرویس بهداشتی می‌تواند برای شما مفید باشد. همچنین، در صورت نیاز به کمک و پشتیبانی خدمه هواپیما در طول پرواز، نشستن در نزدیکی راهرو شما را راحت‌تر به آن‌ها می‌رساند.

بهترین صندلی هواپیما برای جان سالم به در بردن در تصادفات هوایی

اگر مرگ در یک تصادف برای شما بزرگترین ترس است، جایی که در هواپیما می‌نشینید می‌تواند در این ترس تأثیرگذار باشد. یک مطالعه انجام‌شده توسط TIME بر روی حوادث سقوط هواپیما در طول ۳۵ سال، نشان داد که صندلی‌های قرار گرفته در یک سوم عقب هواپیما بیشترین احتمال برای بقا را داشتند، در حالی که مسافرانی که در وسط نشسته بودند، بیشترین احتمال مرگ را دارند.

با این حال، باید توجه داشت که بیشترین مسافران بدون توجه به محل نشستن، جان سالم به در برده‌اند. نشستن در نزدیکی خروجی اضطراری نیز احتمال بقای شما را افزایش می‌دهد. صندلی‌های ردیف خروجی علاوه بر فضای بیشتر پایی، این امکان را فراهم می‌کنند که در صورت بروز حادثه، سریعاً فرار کنید.

هرچند، فردی که در حوزه خروجی می‌نشیند باید قفل فرار را در صورت اضطرار بتواند به خوبی باز کند. اگر این امکان را ندارید، بهترین صندلی هواپیما را برای خود در جایی دور از این منطقه انتخاب کنید. در نهایت، برای اطمینان از انتخاب بهترین صندلی در هواپیما، توصیه می‌کنیم از مهمان‌داران کمک بگیرید.

اگر هنگام سفر با هواپیما دچار تهوع و سرگیجه می‌شود، کجا باید بشینید؟

اگر هنگام سفر با هواپیما دچار تهوع و سرگیجه می‌شوید، بهترین مکان برای نشستن بالای بال‌ها است. در این قسمت از هواپیما، تلاطم و نوسانات هواپیما کمتر است، به همین دلیل احتمال تهوع و سرگیجه نیز کاهش می‌یابد.

نکاتی برای انتخاب صندلی برای دسته افرادی علائم ماشین گرفتگی را در هواپیما تجربه می‌کنند:

صندلی‌های وسط

صندلی‌های وسط در هر ردیف، تلاطم کمتری را نسبت به صندلی‌های کنار پنجره دارند.

ردیف‌های جلوتر

ردیف‌های جلوتر هواپیما، به خصوص ردیف‌های یک تا ۳، به دلیل نزدیکی به مرکز ثقل هواپیما، تلاطم کمتری دارند.

صندلی‌های خروجی اضطراری

این صندلی‌ها فضای بیشتری برای پا دارند و ممکن است به شما کمک کنند تا احساس راحتی بیشتری داشته باشید.

نکات دیگر:

از قبل بهترین صندلی هواپیما را رزرو کنید تا بتوانید جایگاه خوبی را داشته باشید.

از خوردن غذاهای سنگین قبل از پرواز خودداری کنید. غذاهای سنگین می‌توانند حالت تهوع را تشدید کنند.

از نوشیدن کافئین قبل از پرواز خودداری کنید. این مواد می‌توانند اضطراب و تهوع را افزایش دهند.

لباس‌های گشاد و راحت بپوشید. لباس‌های تنگ می‌توانند باعث احساس گرما و تهوع شوند.

در طول پرواز آب زیادی بنوشید. کم‌آبی می‌تواند باعث تهوع و سرگیجه شود.

شما می‌توانید تکنیک‌های آرامش‌بخش را امتحان کنید، مانند تنفس عمیق و مدیتیشن. این تکنیک‌ها می‌توانند به کاهش اضطراب و تهوع کمک کنند.

در صورت نیاز، از داروهای ضد تهوع استفاده کنید. البته حتماً با پزشک مشورت داشته باشید.

چگونه ترس از پرواز را در خود درمان کنیم؟

ترس از پرواز یا آئروفوبیا یک مشکل رایج است که می‌تواند سفر با هواپیما را دشوار یا حتی غیرممکن کند. خوشبختانه، راه‌های مختلفی برای درمان ترس از پرواز وجود دارد.

روش‌های درمانی

علاوه بر این که می‌توانید با انتخاب بهترین صندلی هواپیما این ترس را تا حدی کم کنید، با انتخاب روش‌های درمانی می‌توانید به طور کلی آن را از بین ببرید.

درمان شناختی رفتاری ( CBT): این روش درمانی به شما کمک می‌کند تا افکار منفی و اضطراب‌آور خود را در مورد پرواز شناسایی کنید و آنها را با افکار مثبت جایگزین کنید.

مواجهه درمانی: در این روش درمانی، شما به تدریج با موقعیت‌های ترسناک مرتبط با پرواز مواجه می‌شوید، تا زمانی که ترس شما از بین برود.

دارو درمانی: در برخی موارد، داروهای ضد اضطراب می‌توانند برای کمک به کاهش علائم ترس از پرواز تجویز شوند.

هیپنوتیزم: هیپنوتیزم می‌تواند به شما کمک کند تا آرامش خود را در هنگام پرواز حفظ کنید و اضطراب خود را کاهش دهید.

واقعیت مجازی: شبیه‌سازهای پرواز واقعیت مجازی می‌توانند به شما کمک کنند تا در محیطی امن و کنترل‌شده با پرواز آشنا شوید.

دریافت مشاوره رایگان از نهال گشت

می‌توانید برای سفر به استانبول و رزرو پروازهای مناسب برای این تور از کارشناسان نهال گشت مشاوره بگیرید. برای دریافت مشاوره از طریق شماره ۱۸۳۰-۰۲۶ با نهال گشت تماس بگیرید. همچنین می‌توانید از طریق وبسایت نهال گشت به آدرس nahalgasht.com قیمت‌ها را بررسی کنید.

این مطلب، یک خبر آگهی بوده و خبرگزاری مهر در محتوای آن هیچ نظری ندارد.

کد خبر 6094162

دیگر خبرها

  • ۷ سوغاتی خوشمزه زنجان که باید حتماً امتحان کنید
  • سمت راست سرتان درد می‌کند؟ این چند روش را امتحان کنید
  • بهترین صندلی در هواپیما برای مسافرانی که از پرواز می‌ترسند
  • ببینید | فرصت چهار روزه پشت کنکوری‌ها برای مشاهده و چک سوابق تحصیلی
  • آئین بزرگداشت روز روانشناسی در بوشهر برگزار شد
  • مشاوره اسرائیل به اوکراین برای مقابله با کپی پهپاد ایرانی!
  • از اسرائیل خواسته‌ایم برای مقابله با پهپادهای ایرانی به ما مشاوره بدهد
  • رشته روانشناسی از شکل سنتی فاصله می‌گیرد/ افزایش تعداد کلینیک‌های درمانی
  • منشور مشاوره خانواده تدوین و نهایی شد
  • تدوین منشور مشاوره خانواده نهایی شد