Web Analytics Made Easy - Statcounter

زندگی>سلامت - همشهری آنلاین:
سخنگوی وزارت بهداشت با تاکید بر این که طرح تحول سلامت به عقب بر نخواهد گشت، گفت: برخی افراد سعی نکنند که سرعت آن را کاهش دهند و با وجود زیرساخت‌ها و مطالبات ایجاد شده در مردم، کسی نمی‌تواند این طرح را به عقب برگرداند.

به گزارش وبدا، دکتر ایرج حریرچی قائم مقام و معاون کل وزیر بهداشت، حرکت به سوی پوشش همگانی سلامت را از مهمترین اهدف طرح تحول سلامت بیان کرد و گفت: طی ۳۵ سال فقط توانستیم سه واکسن اضافه کنیم اما در راستای برنامه تحول سلامت در طی سه سال توانستیم واکسن پنتاوالان را به برنامه واکسیناسیون کشوری اضافه کنیم و پوشش این واکسن را به ۹۹.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

۲ درصد برسانیم.

وي با تاکید بر این که در حال حاضر هیچ ایرانی نیست که در زمان بستری در بیمارستان‌های دولتی تحت پوشش بیمه قرار نگیرد، افزود: سرانه بار مراجعه به پزشک متخصص در سال ۹۲ ، 2.16 بوده اما در سال ۹۴ بار مراجعه به پزشک متخصص به ۱.۸۸ کاهش یافت.

وی یکی از دستاوردهای مهم طرح تحول سلامت طی سه سال گذشته را کاهش هزینه های درمان بیان کرد و گفت: در این سه سال به طور متوسط از هزینه های بهداشت و درمان هر ایرانی ماهانه ۱۵ هزار و ۷۰۰ تومان کاسته شده است که این معادل یک سوم یارانه نقدی ماهانه مردم است.

سخنگوی وزارت بهداشت با اشاره به این که در سال ۹۱ میزان پرداختی از جیب مردم ۵۱ درصد بوده است، افزود: در سال ۹۳ پرداختی از جیب مردم 40.2 درصد کاهش یافت، در سال ۹۴ این میزان به ۳۹.۶ درصد کاهش یافت و در حال حاضر این پرداخت به کمتر از ۳۰ درصد کاهش یافته و این در حالی است که هیچ کشوری نتوانسته بیش از ۱۰ درصد میزان پرداخت از جیب مردم در حوزه سلامت را کاهش دهد.

معاون کل وزارت بهداشت با بیان این که در راستای طرح تحول سلامت بیش از یک چهارم ظرفیت تخت بیمارستان‌های دولتی افزایش یافته است، افزود: تا انتهای دولت یازدهم بیش از یک سوم ظرفیت تخت‌های بیمارستانی را افزایش می‌دهیم یعنی طی سه سال توانستیم ۲۱ هزار تخت تحویل دهیم و تا پایان دولت هم این رقم به ۲۷ هزار تخت می رسد.

دکتر حریرچی با اشاره به این که در راستای طرح تحول سلامت، تعداد کل نیروی انسانی بهداشت در شهر و حاشیه از ۲۲ هزار به ۴۲ هزار نفر افزایش یافت، افزود: در این سه سال ۷۵۰ واحد محل زیست تیم سلامت در روستاها ساخته شد.

سخنگوی وزارت بهداشت با تاکید بر این که در دولت یازدهم اعتبار احداث واحدهای بهداشتی کشور ۳۳ برابر شد، افزود: قبل از اجرای طرح تحول سلامت ۱۲۰ میلیارد ریال اعتبارات این واحدها بوده است اما بعد از اجرای این طرح، اعتبارات به ۴ هزار میلیارد ریال افزایش یافت.

دکتر حریرچی با بیان این که میزان اعتبارات عمرانی سالانه بخش بهداشت قبل از اجرای طرح تحول سلامت، ۲۰۰ میلیارد ریال بوده است، گفت: در راستای طرح تحول سلامت این اعتبارات ۳۵ برابر شد و به ۷ هزار میلیارد ریال افزایش یافت.

قائم مقام و معاون کل وزارت بهداشت با اشاره به افزایش 17 برابری تعداد واحدهای بهداشتی درراستای طرح تحول سلامت، افزود: تعداد این واحدها قبل از اجرای طرح تحول سلامت ۳۰۰ واحد بود که در طی این سه سال و بعد از اجرای طرح تحول سلامت تعداد واحدهای بهداشتی به ۵۲۰۰ واحد افزایش یافت.

دکتر حریرچی با تاکید بر این که در راستای طرح تحول سلامت اعتبار میانگین سالانه برنامه پزشک خانواده روستایی ۸ برابر شده است، افزود: در همین راستا ۲ هزار و ۴۲۷ پزشک عمومی و 1300 دندانپزشک جدید طرف قرارداد جذب شده است.

وی تعداد داروخانه‌های فعال در روستا تا قبل از اجرای طرح تحول سلامت را ۱۷۰۰ واحد بیان کرد و افزود: در راستای این طرح تعداد این داروخانه‌ها ۲.۵ برابر شد و تعداشان به ۴ هزار و ۹۴ داروخانه رسید.

سخنگوی وزارت بهداشت با اشاره به این که قبل از اجرای طرح تحول سلامت اعتبار خرید مکمل‌های داریی صفر بوده است، افزود: بعد از اجرای طرح ۱۲۰۰ میلیارد ریال اعتبار برای خرید مکمل‌های داریی اختصاص داده شد.

دکتر حریرچی ضمن اشاره به تشکیل پرونده الکترونیک سلامت برای ۶۸ میلیون ایرانی، گفت: بیش از ۲۹ میلیون نفر ایرانی بیش از ۴۴۲ میلیون بسته خدمتی از طریق پرونده الکترونیک سلامت دریافت کردند.

سخنگوی وزارت بهداشت در ادامه با تاکید بر این که طرح تحول سلامت به عقب بر نخواهد گشت، گفت: برخی افراد سعی نکنند که سرعت آن را کاهش دهند و با وجود زیرساخت‌ها و مطالبات ایحاد شده در مردم، کسی نمی‌تواند این طرح را به عقب برگرداند.

وی با تاکید بر این که طرح تحول سلامت باعث سربلندی نظام در محافل بین المللی شده است، افزود: دولت یازدهم، سلامت محورترین دولت تاریخ ایران بوده است و در حال حاضر منتقدین طرح تحول سلامت هم از این طرح حمایت می کنند.

وی در خصوص مواضع کاندیداهای ریاست جمهوری گفت: مواضع و اظهارات کاندیداهای ریاست جمهوری می‌تواند به سلامت روانی مردم آسیب بزند و ما به عنوان متولیان سلامت درخواست داریم که سلامت روانی مردم را در نظر بگیرند.

سخنگوی وزارت بهداشت گفت: در نظام ما در هر دوره از انتخابات بیش از ۵۰ تا۶۰ درصد مردم در انتخابات شرکت می‌کنند و این سرمایه اجتماعی است و سرمایه اجتماعی عامل اصلی پیشرفت کشورها است.

دکتر حریرچی تاکید کرد: مهمترین سرمایه اجتماعی نظام‌ها اعتماد بین دولت و ملت است.

منبع: همشهری آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۳۰۷۶۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز پویش سلامت دهان و دندان از امروز

به گزارش گروه سلامت خبرگزاری علم و فناوری آنا، زهرا سید معلمی، اظهار داشت: هدف از این پویش اطلاع رسانی و آموزش در خصوص اهمیت نقش سلامت دهان و دندان در سلامت همه جانبه و سلامت عمومی افراد است. بین سلامت دهان ودندان و سلامت جسمی رابطه مشخصی وجود دارد و برخی از بیماری های دهان و دندان می تواند تاثیراتی در بیماری های دیگر داشته باشند و همینطور برخی بیماری های جسمی نیز می تواند برای دهان ودندان مشکلاتی ایجاد کند.

وی با بیان این که مصرف دخانیات (سیگار، قلیان و سیگار الکترونیکی) از مهم ‌ترین عوامل در ایجاد سرطان دهان بوده و سلامت مغز و قلب با سلامت دهان و دندان در ارتباط است، افزود: بیماری های شدید لثه و دیابت رابطه دو طرفه دارند و هر کدام از آن ها می تواند باعث تشدید بیماری دیگر شود، بنابراین توجه به سلامت دهان و دندان بسیار مهم است. البته خونریزی لثه‌ها در مسواک زدن نباید باعث ترک مسواک زدن شود.

مدیرکل دفتر سلامت دهان و دندان وزارت بهداشت با بیان این که این پویش در روز اول به عنوان «دهان دریچه سلامت» به ارتباط این بیماری ها می پردازد و توجه مردم را به سلامت دهان و دندان معطوف و متمرکز می کند، ادامه داد: در روز دوم نیز شعار «سلامت دهان و دندان؛ سلامت کودک» را خواهیم داشت.

دکتر سیدمعلمی اضافه کرد: در این روز با حضور در مدارس و آموزش به دانش آموزان و معاینات دهان و دندان بچه ها، افزایش آگاهی نسبت به سلامت دهان و دندان را در مدارس و دانش آموزان انجام می شود تا اگر یک دانش آموز به اقدامات بهداشتی، درمانی نیاز داشت به مراکز جامع سلامت جهت دریافت خدمت معرفی شود.

وی بیان کرد: در روز سوم پویش هدف ما بر اهمیت دادن به سلامت دهان و دندان از دیدگاه نهادهای مردمی و سایر نهادهای دولتی متمرکز خواهد بود. در این روز به تبیین نقش سایر نهادها و افراد در بحث سلامت دهان ودندان پرداخته می شود که چه کمک هایی می توانند در این زمینه ایفا کنند. در کل هدف پویش سلامت دهان و دندان، آگاهی بخشی و حساس سازی مردم، جامعه و مسئولان در رابطه با اهمیت سلامت دهان و دندان است.

مدیرکل دفتر سلامت دهان و دندان وزارت بهداشت در پایان با بیان این که خدمات اساسی و مهم دندانپزشکی در مراکز بهداشت برای همگان در دسترس است، گفت: خدمت رایگان دندانپزشکی در مراکز بهداشت در روستاها و شهرهای زیر ۲۰ هزار نفر به افراد ارائه می‌شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • کمک ۱۲۴۰ میلیارد تومان به بیماران خاص و صعب العلاج در استان تهران
  • آغاز پویش سلامت دهان و دندان از امروز
  • ارتباط بیماری‌های دهان و دندان با افت عملکرد قلب، مغز و بروز برخی سرطان‌ها
  • ۱۰ سال بعد از طرح تحول سلامت؛ سرمایه‌گذاری‌ بی‌سابقه برای سلامت مردم/ «این طرح نشان داد ظرفیت پاسخ دادن به نیازهای بزرگ کشور وجود دارد»
  • اولین سخنگوی وزارت خارجه؛ زاده هوش مصنوعی
  • چشم‌ها را با چای بشوییم یا نه؟/ یک توصیه‌ به کسانی که زیاد با نمایشگر کار می‌کنند
  • واکنش حاجی‌میرزایی به اظهارات صحرایی درباره سند 2030: از خدا پروا کنید!
  • اجرای دو پویش ملی سلامت در برنامه وزارت بهداشت
  • پویش سلامت دهان و دندان
  • راه کار‌های اساسی در زمینه حفظ سلامت دهان و دندان در جامعه/ برنامه وزارت بهداشت برای سلامت دندان چیست؟