Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- کمتر از ۷۲ ساعت به پایان مهلت قانونی تبلیغات انتخابات زمان باقی است و چنین به نظر می‌رسد که ۶ کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری دوازدهم در روز‌ها و ساعات پایانی بر حجم فعالیت‌های خود افزوده اند. به گزارش خبرنگار گروه سیاسی خبرگزاری میزان، کمتر از 72 ساعت به پایان مهلت قانونی تبلیغات انتخابات زمان باقی است و چنین به نظر می رسد که 6 کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری دوازدهم در روزها و ساعات پایانی بر حجم فعالیت های خود افزوده اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در ادامه نگاهی خواهیم داشت به مهم ترین فعل و انفعالات انتخاباتی ظرف 24 ساعت گذشته و حواشی بعضا پررنگ تر از متن: پویش محیط زیستی در اوج کشاکش سیاسی!
به موازات اوج گرفتن رقابت های انتخاباتی و نزدیک شدن به روزهای پایانی تبلیغات انتخابات ، در فضای مجازی پویش های مختلفی راه اندازی می شود؛ یکی از این پویش ها، پویش "نه به تبلیغات کاغذی در انتخابات۹۶"است؛ که به نظر می رسد از سوی دوستداران محیط زیست راه اندازی شده است؛ در ذیل پست های مجازی مرتبط با این پویش قید شده که «در انتخابات ۹۶ با مصرف هر چه کمتر کاغذ و بنرهای پلاستیکی، دوستدار محیط زیست باشیم».
ماجرای امپراتور انگلیس و هدایای سرمایه‌داران یهودی
در گفت و شنود شماره امروز کیهان آمده است:گفت: مگر دولت یازدهم پرداخت یارانه‌ها را «مصیبت عظمی»! نمی‌دانست، پس چرا، در آستانه انتخابات یارانه‌هایی را که قطع کرده بود، دوباره وصل کرده است؟!
گفتم: هر دو نامزد دولتی در مناظره تلویزیونی به رقبای خود اعتراض می‌کردند که چرا وعده افزایش حقوق می‌دهید؟ بودجه‌اش را از کجا خواهید آورد؟ ولی خودشان در آستانه انتخابات حقوق‌ها را سه برابر کردند؟
گفت: هر دو نامزد دولتی می‌گفتند رقبای ما می‌خواهند با وعده پمپاژ پول به محرومان، عوام‌فریبی کنند! ولی دیروز یکی از آنها در جمع مردم اصفهان گفت؛ امروز که پول نفت یک مقدار بیشتر شده تصمیم گرفتیم این پول را به محرومان برسانیم!
گفتم: به امپراتور انگلیس گفتند تعدادی از سرمایه‌داران یهودی برای ملاقات آمده‌اند. گفت؛ بگویید بروند پی کارشان، همین‌ها بودند که حضرت عیسی(ع) را به صلیب کشیدند. وقتی مباشر امپراتور خبر را به آنها رساند، گفتند؛ البته هدایای گرانبهایی هم آورده‌ایم. امپراتور گفت؛ خب! بگو بیایند، چون حضرت را پدران اینها به صلیب کشیده بودند اینها که تقصیری ندارند، تازه مسلمان‌ها هم معتقدند حضرت مسیح به صلیب کشیده نشده بود، پس ماجرا قابل تردید است، اما در هدایای آنها که تردیدی نیست!پاسخ مقام معظم رهبری به استفتایی پیرامون شرکت در انتخابات
پایگاه اطلاع رسانی دفتر حفظ و نشر آثار مقام معظم رهبری، پاسخ معظم‌له به استفتایی مبنی بر اینکه آیا شرکت در انتخابات جمهوری اسلامی ایران شرعا واجب و عدم شرکت حرام است؟ را منتشر کرد که طبق آن «شرکت در انتخابات جمهوری اسلامی برای افراد واجد شرایط یک وظیفه شرعی، اسلامی و الهی است.
قابی که در دفتر کار همه مسئولان باید نصب شود
کانال تلگرامی جبهه مردمی نیروهای انقلاب با انتشار تصویری از به شهادت رسیدن رزمندگان دوران دفاع مقدس، نوشت: به مسئولین توصیه میشود یک نسخه از این عکس را قاب بگیرند و در دفتر کارشان نصب کنند تا یادشان نرود چه بدهی کمرشکنی به این ملت دارند و چه مسئولیت سنگینی بر دوش!میرسلیم: روحانی اتوبوس می‌گیرد
میرسلیم کاندیدای دوازدهمین دوره انتخابات ریاست‌‌جمهوری به تسنیم گفت:آقای روحانی اتوبوس می‌گیرد و دانش‌آموزان را از مدارس جمع می‌کند و به ورزشگاه می‌آورد. مقدسات را وجه المصالحه قرار دادن نیز خلاف بوده و درست نیست.واکنش کارگردان «یتیم‌خانه ایران» به تحریف سخنانش
ابوالقاسم طالبی کارگردان فیلم سینمایی «یتیم‌خانه ایران» در گفت‌وگو با فارس درباره انعکاس صحبت‌های اخیرش در برخی رسانه‌ها گفت:اصل صحبت من در همایش دانشگاه تهران این بود که ضمن آرزوی سلامتی برای آقای شجریان تاکید کردم امیدواریم خداوند به آقای شجریان سلامتی و شفا دهد، اما اینکه کسی بعد از چهار سال ریاست جمهوری آویزان کسی می شود که بنده خدا گرفتار بیماری سرطان است، معلوم می شود که چقدر دستش پر است! ایشان یک زمانی مناجات ربنا را خوانده و خودش به صداوسیما نامه نوشته که دیگر ربنای من پخش نشود، اما حالا اینها دست بردار نیستند و هر دوره آویزان ایشان می شوند.
بیشترین صندوق‌ها در کدام استان‌ها مستقر است؟پورعلی مطلق دبیر ستاد انتخابات کشور با اشاره به آمار شعب استقرار یافته در استان‌های کشور گفت: بیشترین شعب اخذ رأی به ترتیب در استان‌های تهران، خراسان رضوی و مازندران استقرار خواهد یافت و کمترین شعب نیز در استان‌های قم، ایلام و قزوین مستقر می‌شوند.جنگ نظرسنجی‌های انتخاباتی
عزت الله ضرغامی رئیس اسبق رسانه ملی در کانال تلگرامی اش نوشت: جنگ نظرسنجی پدیده این دوره انتخابات است که با نوسانات خواصی همراه شده است. آنچه مسلم است، موج عظیم مردمی در استقبال از نامزد جبهه انقلاب در کف خیابان های کشور است.
تا رسیدن به دور دوم راه زیادی نمانده است.پیام اینستاگرامی سید حسن خمینی پیرامون انتخابات
حجت الاسلام سید حسن خمینی در صفحه اینستاگرام خود نوشت:«همه با هم در انتخابات ریاست جمهوری شرکت کنیم تا سرنوشت سال‌ها و دهه‌های بعد خود را به اراده خود رقم زنیم».سرلیست «یاران هاشمی»، به تکذیب آن پرداخت!محسن هاشمی از کاندیداهای مورد حمات اصلاح طلبان در انتخابات شورای شهر تهراندر نشست خبری خود با خبرنگاران گفت: ما کاندیدا بوده‌ایم و از نحوه بستن لیست اطلاع نداریم. عده‌ای طبیعتا به حق یا ناحق نسبت به لیست اعتراض دارند اما پاسخگوی اصلی این موضوع؛ کمیته و شورای سیاستگذاری است. با این‌حال نظر نهایی من این است که هر لیستی نهایی شد همه باید به آن تمکین کنند.وی همچنین گفت: چندی‌ست لیستی به نام یاران هاشمی منتشر شده که من آن را تکذیب کرده و اعلام می‌کنم درجریان آن نیستم. درواقع من در جریان ۹۹ درصد از لیست‌هایی که اسم من در انها هست، نیستم.گسیل اتوبوسی!کانال نسیم آنلاین با انتشار تصویری از اتوبوس های شرکت واحد نوشت: اتوبوس شهرستان‌ها برای حضور در سخنرانی یکی از کاندیداها در یکی از شهرها گسیل شده‌اند.انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۳۰۷۸۱۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کنایه مهاجری به ذوالنور: اگر می‌خواهید همین مجلس ضعیف، ضعیف تر نشود از دولت و شخص رئیس‌جمهور حساب کشی کنید

به گزارش خبرآنلاین محمدمهاجری در روزنامه اعتماد نوشت:آقای ذوالنور به افول جایگاه مجلس اشاره کرده و به عنوان نمونه، دخالت‌های بیرونی در قانونگذاری را برشمرده است. با اینکه طبق قانون اساسی، قانونگذاری منحصرا در اختیار مجلس قرار دارد، اما سال‌های زیادی است که نهادهایی همچون شورای انقلاب فرهنگی، شورای عالی فضای مجازی و... دستورالعمل‌هایی را ابلاغ می‌کنند که در حکم قوانین لازم‌الاجراست. آقای ذوالنور نخستین چهره سیاسی نیست که چنین انتقادی را بیان می‌کند. پیش از او نمایندگان دوره‌های قبل مجلس - به خصوص آقای علی مطهری - بارها این موضوع را گفته‌اند، اما دوستان اصولگرا همچون جناب ذوالنور حاضر به پشتیبانی از این ایده نشدند.

جای این پرسش جدی وجود دارد که چرا چنین جراتی وجود دارد که جایگاه مجلس نادیده گرفته شود و شعار در راس امور بودن آن عملیاتی نشود؟بگذارید از همین انتخابات اخیر مجلس در اسفند 1402 شروع کنیم. متاسفانه فرآیندی که از ماه‌ها قبل آغاز شد و مجلس یازدهم هم با اصلاح قانون انتخابات به آن کمک کرد، شرایطی را به وجود آورد که مجلس دوازدهم از هم‌اکنون با شائبه ناکارآمدی مواجه شود.

بخش بزرگی از نمایندگان مجلس یازدهم که شاید آقای ذوالنور هم جزو آنها باشد مدتی قبل از انتخابات ریاست‌جمهوری سیزدهم از آقای رییسی دعوت کردند وارد میدان رقابت ریاست‌جمهوری شود. این اقدام اگر در قالب یک فعالیت تعریف شده حزبی صورت می‌گرفت کاملا قابل دفاع بود، زیرا وقتی یک حزب سیاسی از کاندیدایی حمایت می‌کند مسوولیت اقدام خود را هم می‌پذیرد. اما اقدام فردی نمایندگان مجلس یازدهم معنای اقدام حزبی نداشت، بلکه نمایندگان استقلال خود را به حراج گذاشتند و عملا چک سفید امضا به رییس دولت دادند و به همین دلیل همه نمایندگانی که آن نامه را امضا کردند، باید در برابر ناکارآمدی دولت سیزدهم پاسخگو باشند. انتخابات مجلس دوازدهم متاسفانه با مشارکت کم صورت گرفت و آرای نمایندگان نیز بسیار پایین بود و از جمله در تهران، نفر اول کمی بیش از 500هزار رای (معادل5درصد رای واجدان شرایط شرکت در انتخابات) کسب کرد.در اکثر حوزه‌های انتخابیه نیز افراد منتخب کمی بیش از 20درصد آرا را به خود اختصاص داده‌اند.

حتما آقای ذوالنور توجه دارند که هر چه پایگاه مردمی مجلس (و البته ریاست‌جمهوری) ضعیف‌تر باشد، نهادهای دیگر حاکمیت تلاش می‌کنند نقش آن را در مقدرات کشور کمرنگ کنند. مجلس دوازدهم علاوه بر ضعف پیش گفته، به مدد شورای محترم نگهبان از چهره‌های خاصی برخوردار شده که برخی از آنها به تنهایی قادر به نابودی حیثیت کل مجلس ‌هستند.

جای شکرش باقی است که یکی از این افراد با تذکر رهبر معظم انقلاب، دست‌کم تا اطلاع ثانوی از تنش‌زایی و پرخاشجویی فاصله گرفت، اما باید منتظر ماند و با آغاز مجلس جدید، فصل تازه‌ای از هنرنمایی این گروه را به تماشا نشست. دقیقا آنچه را آقای ذوالنور از بابت پایین آمدن شأن مجلس نگرانش است، همان چیزی است که خود او حتی اگر در ایجادش موثر نبوده، در برابر آن سکوت تاییدآمیز داشته است.

با این همه اگر بخواهیم خوشبینانه به آسیب‌شناسی نماینده محترم قم بنگریم و فرض کنیم که او با این نگاه به دنبال اصلاح مجلس است، گریزی نیست جز اینکه امیدوار باشیم همین مجلس ضعیف کم رای، نقایص خود را با عملکرد مثبت جبران کند. حساب‌کشی جدی و دقیق از دولت، نظارت بر عملکرد دستگاه‌های اجرایی و برخورد بدون رودربایستی با وزرای ضعیف و شخص رییس‌جمهور و نیز آتش نزدن قراردادهای بین‌المللی (که حتما جناب ذوالنور آن را به یاد دارد!) می‌تواند کفاره‌ای برای جبران اشتباهات گذشته باشد. امید که آقای ذوالنور - که از الان در قامت کاندیدای ریاست مجلس- سخن می‌گوید، حتی اگر به چنین منصبی هم نرسید، در رفع آسیبی که آن را فهم کرده است، برآید. 21302

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1899334

دیگر خبرها

  • مهاجری خطاب به ذوالنور: از رئیسی حساب‌کشی کنید
  • مهاجری خطاب به ذوالنور: از رئیسی و دولت حساب‌کشی کنید
  • رئیس جمهوری با حدود یکصد اتهام
  • کنایه مهاجری به ذوالنور: اگر می‌خواهید همین مجلس ضعیف، ضعیف تر نشود از دولت و شخص رئیس‌جمهور حساب کشی کنید
  • سیاست خارجی ترامپ در صورت پیروزی در انتخابات ریاست جمهوری آمریکا
  • تبلیغات دور دوم انتخابات مجلس از ۱۳ اردیبهشت آغاز می‌شود
  • تائید ۶ کاندیدا برای حضور در انتخابات فدراسیون ورزش‌های رزمی
  • حمایت‌های بیشتر معاونت توسعه روستایی مناطق محروم نهاد ریاست جمهوری از حوزه روستایی
  • ویکتور اوربان: با شرایط خاصی جنگ اوکراین در سال ۲۰۲۵ تمام می‌شود
  • ترامپ به فساد در انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۱۶ آمریکا متهم شد