Web Analytics Made Easy - Statcounter

کلنگ اولین بیمارستان هسته‌ای و مرکز ملی یون درمانی سرطان با حضور وزیران خارجه، ‌بهداشت و درمان و رئیس سازمان انرژی اتمی و مسئولان اتریشی در مرکز کشاورزی و سلامت البرز از مجموعه های وابسته به سازمان انرژی اتمی به زمین زده شد.


این مرکز علاوه بر درمان سالانه بیش از ۱۰۰۰ بیمار نقش مهمی در توسعه دانش رادیوتراپی و فیزیک پزشکی برای متخصصان دانشگاه‌های علوم پزشکی ایران خواهد داشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

همچنین توسعه دانش فیزیک شتاب دهنده ذرات از دیگر دستاوردهای این طرح است.

به گزارش نامه نیوز، طبق برنامه‌ریزی انجام گرفته در این پروژه بیش از 100 متخصص جوان کشور در طول فرآیند ساخت در مراکز مشابه در دنیا آموزش‌های لازم برای راه‌اندازی این مرکز و استفاده از روش یون‌درمانی را خواهند دید.

علی‌اکبر صالحی پس از کلنگ‌زنی این مرکز گفت: بیمارستانی که در جنب مرکز ملی یون درمانی سرطان هم زمان ساخته می شود کم نظیر و مدرن ترین نوع آن در دنیا خواهد بود که با همکاری اتریش که پیشرفته ترین نوع این بیمارستان را در اختیار دارد ساخته خواهد شد.

رییس سازمان انرژی اتمی در جمع خبرنگاران گفت: امروز شاهد کلنگ زنی بیمارستان فوق تخصصی هسته ای و مرکز ملی یون درمانی برای درمان بیماری های صعب العلاج و سرطان هستیم و در غرب آسیا چنین بیمارستانی وجود ندارد.

وی گفت که این بیمارستان و مرکز با همکاری شرکت مدآسترون که یک شرکت دولتی است ساخته می شود. استفاده از شتابدهنده سینکروترون در این بیمارستان یکی از مدرن ترین تجهیزات در درمان سرطان در جهان است. از امروز تا سه سال دیگر بیمارستان ساخته می شود و دو سال هم طول می کشد تا مراحل تست انجام شود.

وی با تشکر از محمد جواد ظریف که تسهیل کننده این امر بود، گفت: با تحقق برجام که تا قبل از آن برای ما مقدور نبود و دکتر هاشمی که قدم های بلندی را برداشتند با تشویق ما به انجام این کار برداشتند، افزود: این بیمارستان در اصل متعلق به وزارت بهداشت است اما سازمان امکانات را فراهم کرد و کارها برای تامین مالی این پروژه انجام شده که نزدیک به هزار میلیارد تومان هزینه ساخت و تجهیز این بیمارستان است.

صالحی اظهار کرد: این بیمارستان علاوه بر درمان بیماران ایرانی می تواند پذیرای بیماران در منطقه هم باشد.

وی تاکید کرد که انحصار این نوع بیمارستان در اختیار ایران است و در منطقه اگر کشوری بخواهد از این نوع بیمارستان داشته باشند با همکاری ایران و اتریش خواهد بود.

رییس سازمان انرژی اتمی اظهار کرد: پیش بینی شده بخش قابل توجهی از تجهیزات این بیمارستان در ایران ساخته شود البته تحت نظرات طرف اتریشی.

به گزارش ایسنا، همچنین اشنی برگر، شهردار شهر نیواشتاد نیز در جمع خبرنگاران گفت: یکی از زیباترین روزها در تاریخ روابط ایران و اتریش و مرکز یون درمانی اتریش یک برادر پیدا کرده است به نام مرکز یون درمانی ایران. از دسامبر ۲۰۱۶ در مرکز اتریش بیماران معالجه می شوند که نتایج خوبی این نوع درمان داشته است.

وی گفت: باید از معاون رییس جمهور ایران تشکر کنیم که این پروژه را پیش بردند. کارشناسان شرکت مدآسترون مرحله به مرحله برای ساخت این بیمارستان همکاری خواهند کرد تا در آینده نزدیک شاهد افتتاح این بیمارستان مدرن باشیم.

وی بار دیگر از صالحی و سفیران دو کشور و سایر همکاران تشکر کرد و گفت: یقین دارم افتتاح این بیمارستان در آینده نه چندان دور توجه جهانیان را به خود جلب خواهد کرد.

بنا بر این گزارش، علاوه بر شهردار نیواشتاد، معاون وزیر خارجه اتریش در اتحادیه اروپا و آمریکا، سفیران ایران و اتریش، رییس و دیگر مقامات شرکت مدآسترون (Med Austron) و نیز رییس پیشین پارلمان اتریش که در کارنامه کاری خود وزارت دفاع اتریش را دارد در این مراسم حضور داشتند.

شهردار نیواشتاد بامداد روز دوشنبه وارد تهران و پس از مراسم کلنگ زنی مرکز یون ایران به وین بازگشت.

وی پس از ضیافت ناهار در مرکز کشاورزی و سلامت البرز با تقدیم هدیه ای به علی اکبر صالحی حضورش در ایران را موثر و مهم دانست و ابراز امیدواری کرد بهار سال آینده سفری دیگر و البته طولانی تر به ایران داشته باشد.

همچنین پیش از مراسم کلنگ زنی، در نشستی با حضور وزیران خارجه و بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و مقامات اتریشی نشستی صمیمانه پشت درهای بسته برگزار شد.

در مراسم کلنگ زنی مرکز یون درمانی علاوه بر معاونان صالحی، علی اصغر سلطانیه مشاور فعلی رییس سازمان انرژی اتمی و نماینده پیشین ایران در آژانس بین المللی انرژی اتمی حضور داشت.

مرکز کشاورزی و سلامت البرز یکی از مراکز قدیمی متعلق به سازمان انرژی اتمی است که تحقیق و توسعه در زمینه کشاورزی هسته ای را دنبال می کند.

این مرکز به تازگی پذیرای یکی از مدرن ترین و جدیدترین مراکز تولید رادیو داروهای PET با محوریت تولید راد

یو داروهای FDG شده است که در روز ۲۰ فروردین سال جاری به دستور رییس جمهوری از طریق ویدیو کنفرانس افتتاح شد.
این مرکز در آینده نزدیک به یکی از مهمترین قطب های تولید رادیوداروی FDG از مهمترین رادیودارها با نیمه عمر متوسط تبدیل خواهد شد. همچنین این مرکز از نتایج و تحولات پسابرجامی است که با همکاری چهار کشورهای اروپایی ساخته شده است.

اکنون با شروع به ساخت مرکز ملی یون درمانی ایران و ساخت بیمارستان هسته ای ۱۰۰۰ تختی در جنب آن، یکی دیگر از دستاوردهای برجام در حوزه انرژی صلح آمیز هسته ای و د چارچوب همکاری های بین المللی محقق خواهد شد که در سطح منطقه و غرب آسیا کم نظیر است و ایران را به جمع شش کشور دارنده این تکنولوژی در پزشکی هسته ای وارد می کند.

کشور اتریش دارنده تکنولوژی پروتون تراپی و کربن تراپی در حدود ۸ سال توانست بیمارستانی را به این منظور بسازد و در سال ۲۰۱۶ اولین بیمار در این مرکز پذیرش شد. ساخت مرکز یون درمانی ایران حدود پنج سال به طول می انجامد.

منبع: نامه نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت namehnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «نامه نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۳۰۷۹۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قتل برادر با شلیک گلوله/ کشف میلیاردها تومان چک خون‌آلود در جیب مقتول

به گزارش خبرآنلاین، با اعلام مرگ یک جوان ۳۷ ساله‌ در بیمارستان که با شلیک گلوله به قتل رسیده بود، برادر او به عنوان عامل این جنایت دستگیر شد.

همشهری آنلاین در خبری نوشت: شب گذشته پیکر خون‌آلود جوانی حدود ۳۷ ساله به بیمارستان طالقانی مشهد انتقال یافت که هدف شلیک گلوله قرار گرفته بود، اما معاینات اولیه پزشکان نشان داد که جوان مذکور علائم حیاتی ندارد و بر اثر عوارض ناشی از اصابت گلوله جان باخته است.

کادر درمانی بلافاصله ماجرا را به عوامل انتظامی مستقر در بیمارستان اطلاع دادند و لحظاتی بعد قاضی ویژه قتل عمد مشهد در جریان جنایت مسلحانه قرار گرفت. با توجه به اهمیت موضوع، قاضی دکتر صادق صفری که احتمال می‌داد انتقال‌دهندگان مجروح به مرکز درمانی نقشی در وقوع حادثه داشته باشند، بی‌درنگ دستور بازداشت افراد مظنون را تلفنی صادر کرد و سپس برای انجام تحقیقات میدانی عازم بیمارستان شد.

دقایقی بعد، با حضور قاضی شعبه ۲۰۸ دادسرای عمومی و انقلاب در مرکز درمانی، مشخص شد ضارب برادر مقتول و جوان ۳۱ ساله‌ای است که مجروح را به مرکز درمانی رسانده بود و قبل از آنکه در جریان مرگ برادر بزرگ‌ترش قرار گیرد، با دستور تلفنی مقام قضایی توسط نیروهای کلانتری قاسم‌آباد بازداشت شده بود.

طولی نکشید که با کشف ده‌ها میلیارد چک خون‌آلود در جیب مقتول، بررسی‌های تخصصی آغاز و سلاح ضارب نیز کشف شد.

در همین حال شب گذشته قاضی دکتر صفری با تایید دستگیری ضارب مسلح در مرکز درمانی گفت: بررسی‌های قضایی درباره انگیزه متهم و افشای زوایای پنهان این پرونده جنایی آغاز و مشخص شد که حادثه مذکور در بولوار امامیه منطقه قاسم‌آباد رخ داده است.

وی افزود: تحقیقات پلیسی توسط گروهی از کارآگاهان به سرپرستی سرهنگ محمد مرادی (افسر پرونده) ادامه دارد.

۴۷۲۳۶

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1901262

دیگر خبرها

  • افتتاح بیمارستان درمان تالاسمی در ننگرهار
  • پیگیری ایجاد بیمارستان ویژه چشم در اهواز
  • مردی با جیب پر از چک‌پول توسط برادرش به قتل رسید
  • «رافائل گروسی» به ایران سفر می کند
  • روسیه در آستانه ساخت اولین نیروگاه هسته‌ای ازبکستان
  • تجهیزات بیمارستان گچساران خریداری شد
  • بیمارستان فوق تخصصی کودکان شرق کشور؛ مرکز کشت حلق بیماران CF
  • زیرساخت‌های درمانی مرکز استان سمنان نیازمند توسعه
  • قتل برادر با شلیک گلوله/ کشف میلیاردها تومان چک خون‌آلود در جیب مقتول
  • افتتاح دستگاه MRI بیمارستان رازی رشت، به زودی