Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسکانیوز»
2024-04-29@11:54:29 GMT

افسانه پورشه 911؛ تولید یک میلیون 911 در ۵۴ سال

تاریخ انتشار: ۲۵ اردیبهشت ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۳۳۰۹۹۹۳

افسانه پورشه 911؛ تولید یک میلیون 911 در ۵۴ سال

به گزارش ایسکانیوز، نسخه‌ی سبزرنگ کاررا S پس از خروج از خط تولید، شماره‌ی یک میلیون را به همراه داشت. پیش از این پورشه ۹۹۹,۹۹۹ دستگاه 911 را تولید و به فروش رسانده بود. این نسخه‌ی خاص از 911 از قطعات و آپشن‌های خاصی بهره می‌برد تا بیش از پیش آن را به نمونه‌های اولیه‌ی ساخته‌شده مشابه کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این خودرو پس از یک تور جهانی در ایالات متحده، پیست نوربرگ‌رینگ آلمان و برخی دیگر مناطق، در موزه‌ی پورشه در اشتوتگارت قرار می‌گیرد.

در فضای داخلی، این نسخه‌ی خاص از پورشه از صندلی‌های چرم با دوخت مشابه با الگوی سال ۱۹۶۴ پورشه بهره می‌برد. در بخش ادوات کیلومتر شمار و وضعیت خودرو، ارقام «911 1,000,000» درج شده است که نشان از سابقه‌ی طولانی این خودروی افسانه‌ای دارد. غربیلک فرمان نیز به سبک خودروهای اسپرت دهه ۱۹۶۰ با چوب مزین شده است.

پورشه چند نشان «1,000,000» دیگر نیز در این 911 خاص قرار داده است. ستون B و بخش سرنشین کناری داشبورد، از جمله‌ مکان‌هایی هستند که پورشه نشان خاص بودن این خودرو را روی آن‌ها حک کرده است. همانند نمونه‌‌های اصلی 911، شاهد استفاده‌ از قطعات نقره‌ای در برخی اجزای بدنه‌ی بیرونی کاررا S اعم از دستگیره در، محیط اطراف پنجره و آینه‌های جانبی هستیم. رینگ‌های ۲۰ اینچی نمادین Fuchs نیز در این خودرو استفاده شده است. این رینگ‌ها برای سالیان متوالی یکی از مشخصه‌های بارز طراحی پورشه 911 بود.

پیشرانه‌ی به‌کاررفته در نسخه‌ی ۱ میلیون پورشه 911، نمونه‌ی تقویت‌شده‌ی ۶ سیلندر خطی مجهز به توربوشارژ 911 S است که توانایی تولید ۴۵۰ اسب بخار قدرت دارد. این میزان از توان از طریق جعبه‌دنده‌ی ۷ سرعته‌ی دستی به چرخ‌ها منتقل خواهد شد.

در ادامه‌ شما را به مطالعه‌ی چند نکته‌ی جذاب در رابطه با این نسخه‌ی خاص از پورشه 911 دعوت می‌کنیم.

در کنار قیمت هنگفت جعبه‌دنده‌ی هفت سرعته‌ی دستی این پورشه 911 کاررا S، شرکت پورشه نزدیک به ۲۴۰ هزار دلار برای تولید این نسخه‌ی خاص هزینه کرده است.

از یک میلیون پورشه 911 تولیدشده، ۳۰ هزار دستگاه نمونه‌ی چهار سیلندر 912، ۳۲۹ دستگاه مدل 959 و ۹۳۴ دستگاه مدل 935 به عنوان مشتقات مسابقه‌ای این خودرو عرضه شده‌اند.

فردیناند پورشه زمانی اعلام کرد: «آخرین خودروی تولیدشده، مدلی اسپرت خواهد بود». گفته‌ی مؤسس پورشه توسط مدیرعامل کنونی این شرکت، اولیویر برومه، بدین صورت تغییر یافته است: «آخرین خودروی تولیدشده، پورشه 9111 خواهد بود».

فردیناند پیچ در روز‌های ابتدایی فعالیت خود روی پیشرانه‌ی 911 کار می‌کرد. وی مسئول عبور از کاربراتور‌های Solex به نمونه‌ی Weber است. زیرا انواع جدید برای کاربرد‌های مسابقه‌‌ای بهتر بودند.

پورشه گیربکس‌های تیپ‌ترونیک را در نسل ۹۶۴ با هدف تسخیر بازار ایالات متحده توسعه داد. اما در واقعا فروش این محصول در بازار آمریکا سرعت کمتری در قیاس با سایر مناطق جهان داشت.

ایالات متحده بزرگ‌ترین بازار پورشه برای مدل‌های مجهز به جعبه‌دنده‌ی دستی است.

جعبه‌دنده‌ی دستی ۶ سرعته‌ی به‌کاررفته در مدل 911GT3، نسخه‌ای از جعبه‌دنده‌ی دستی ۷ سرعته‌ی پورشه است که خود قطعات مشترک زیادی با جعبه‌دنده‌ی خودکار ۷ سرعته‌ی PDK‌ دارد. با این حال جعبه‌دنده‌ی دستی ۲۳ کیلوگرم سبک‌تر است.

بیشترین نرخ تولید 911 در سال ۲۰۰۷ با ۳۷ هزار دستگاه بوده است. در حال حاضر این نرخ چیزی بین ۳۰ تا ۳۳ هزار دستگاه در سال است.

طبق اعلام پورشه، ۷۰ درصد 911‌-های تولیدشده هنوز در جاده‌ها هستند.

پورشه تحقیقات در رابطه با لزوم استفاده از چهار صندلی در 911 را آغاز کرده است. با اینکه بسیاری از مشتریان این خودرو هیچ‌وقت از این بخش آن استفاده نمی‌کنند؛ بار روانی وجود دو صندلی اضافه را نمی‌توان نادیده گرفت. در حال حاضر پورشه هیچ برنامه‌ای برای حذف این بخش از خودرو ندارد.

200/202

منبع:زومیت

دریافت کننده: ناهید سمیعی

منبع: ایسکانیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۳۰۹۹۹۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خاندوزی: جعبه ابزار تامین مالی برای تحقق جهش تولید آماده شد

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری علم و فناوری آنا، سید احسان خاندوزی در آیین رونمایی از برات الکترونیکی زنجیره تامین مالی گفت: امسال بانک مرکزی در راستای اهداف کمی بانک ها هر چه سریعتر هدف گذاری و اقدامات لازم را اجرایی کند.

وزیر اقتصاد گفت:اهمیت برجسته‌کردن چنین ابزار‌هایی قابل تکرار نیست، اما پیام مهم و فواید آن باید به درستی به اطلاع فعالان اقتصادی برسد.

وی افزود: با محدودیت‌هایی که در کنترل ترازنامه بانک‌ها وجود دارد، چاره‌ای جز استفاده از روش‌های جدید تامین مالی وجود ندارد.

خاندوزی گفت: هدفگذاری سال جدید برای جهش تولید نیازمند فراهم‌کردن زمینه‌های آن از جمله تامین مالی است و ابزار‌هایی مانند سفته و برات الکترونیکی از جمله پیش‌بینی‌ها به این منظور است.

وی افزود: در توسعه این ابزار‌ها نیز نیاز به هماهنگی و همکاری تمامی دستگاه‌ها وجود دارد.

 

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • متقاضیان خودرو دست نگه دارند
  • قیمت محصولات ایران‌خودرو +جدول
  • آغاز توزیع بیش از ۱۵ هزار جعبه تخم نوغان
  • قیمت خودرو در بازار آزاد دوشنبه ۸ اردیبهشت ماه
  • ریزش قیمت‌ها در بازار خودرو
  • خاندوزی: جعبه ابزار تامین مالی برای تحقق جهش تولید آماده شد
  • خودرو ایسوزو D-MAX مدل 2024 چه مشخصاتی دارد؟
  • اخبار بازار خودرو / ریزش گسترده قیمت‌ها در بازار
  • ریزش گسترده قیمت‌ها در بازار خودرو
  • قیمت جدید ۲۲ محصول ایران خودرو و سایپا در بازار + جدول