Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پارسینه»
2024-04-29@21:07:39 GMT

قالیباف بعد از انصرافش باز هم به تلوزیون آمد

تاریخ انتشار: ۲۵ اردیبهشت ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۳۳۱۰۲۲۲

محمدباقر قالیباف عصر امروز طی بیانیه‌ای اعلام کرد که به نفع حجت الاسلام ابراهیم رئیسی از نامزدی در انتخابات ریاست جمهوری انصراف می‎دهد. علی القاعده انتظار می‎رفت که تبلیغات تلویزیونی وی متوقف شود. اما برنامه گفت و گوی ضبط شده وی با شبکه خبر در امور اقتصادی راس ساعت ۲۱:۳۰ پخش شد. او در این برنامه باز هم از سیاست‎های "دولت مردم" به عنوان دولت آینده‎اش سخن گفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


این کاندیدای انصرافی در این برنامه ضبط شده،‌ در کنار تخریب دولت مستقر، وعده هایی را نیز مطرح کرد. او گفت:‌ در کشور سه مشکل اساسی داریم، یکی بیکاری،‌ دوم رکود و سوم گرانی. مسائل اقتصادی یکپارچه هستند و نباید یک به یک به آنها نگاه کرد.
وی افزود: وقتی می گوییم اقتصاد مقاومتی، باید بگوییم که برای این سه مشکل چه کارهایی باید انجام دهیم، اولین مشکل این است که بگوییم چگونه باید از ظرفیت های داخلی استفاده کنیم. دوم نیروی انسانی ماست. در این دو مورد ما امروز مزیت داریم. امروز بانک ها و تولیدکنندگان ما از ظرفیت های جدی ما هستند.
اهم سخنان محمدباقر قالیباف به شرح زیر است:
*یکی از بحران های جدی که نمی توانیم بر این موضوعات تسلط پیدا کنیم، رکود است. کشور ما رکورد زده است و بیشترین رنج را مردم از اینجا می کشند. مهمترین چالش ما مدیریت برای تنظیم این ماجراست. کسانی که در دولت هستند باور اولیه شان به اقتصاد درون زا نیست و نگاهشان به سرمایه گذاری خارجی است. البته به این معنا نیست که به سراغ سرمایه گذار خارجی نمی‌رویم. اما سرمایه گذار خارجی به این نگاه می کند که آیا دولت از سرمایه گذار داخلی حمایت می کند؟
* چرا دولت موفق نبوده است؟ چون وقتی ۲۵ میلیارد دلار کالا و ارز در کشور قاچاق شود، چنین فرصتی ایجاد نمی شود. مصمم هستیم که در دولت مردم نظام بانکی را اصلاح کنیم. جلوگیری از رانت در حوزه مربوط به واگذاری وام از اولویت های ماست. امروز وام ها در شرایط خاصی داده می شود. عدالت در واگذاری و رعایت اولویت دقت نشده که وام ها به سمت تولید برود.
* باید چرخ تولید راه اندازی شود که هم رونق می آید و هم اشتغال. باید سیاست های مالیاتی را اصلاح کنیم. یکی از سیاست های ما این است که کارگاه های کوچک از ۵۰ درصد تا ۱۰۰درصد از مالیات معاف شوند. حالا سوال پیش می آید که دولت سرمایه خود را چگونه تامین می کند؟ اکنون ۴۰ درصد فرار مالیاتی داریم. اینها از همان ۴درصدی ها هستند.
*این دولت رکود را آورده که بگوید گرانی نیست. که البته گرانی هم هست اگر از مردم بپرسید شکر در سال ۹۲ چند بوده، می گویند ۱۵۰۰ و الان چند شده؟ ‌۳۵۰۰ تومان. بار این گرانی بر دوش مردم است.
* اشکال در عدم مبارزه با فساد در این است که از مسئولانی که درگیر سیاست گذاری و تصمیم گیری هستند خودشان در این خطای بزرگ منفعت پیدا می کنند. منظور من از مبارزه با قاچاقچی ها من کوله بر ها نیستند مگر حجم کالای آنها چه حجمی می شود؟ یا آنها که در شمال به عنوان تعلیم چی می آورند چه حجمی می شود؟ ۲۵مییلیارد دلار قاچاق از روی ریل یا جاده می آید و رسمی فروش می رود.
*در همین مناظرات من اشاره کردم که در رده وزیر واردات خلاف انجام می دهد، آن هم لباس. نگاه کنید که در حوزه نساجی چه مشکلاتی داریم. این می شود فساد سازمان یافته. به مردم قول می دهیم با پدیده زشت قاچاق و دلالی مبارزه می کنیم. در حوزه صنعت و کشاورزی، دلال ها سود بیشتر می برند. اینها سیستمی هستند.
*یکی از ناعدالتی های جدی در سیستم بانکی است. آنها اقتصاد کشور را با نقدینگی مردم می گردانند. دولت نظارت خوبی روی بانک ها نداشت. ما این کار را اصلاح می کنیم. به گونه ای که اعتبار لازم به پروژه های تولیدی پرداخت شود نه اینکه صرف واردات و قاچاق شود. چطور برخی با چک و سفته، ۴۰۰ میلیارد تومان وام می‎گیرند، آن هم بدون یک قرون بهره؟! من سندش را هم دارم! این پول دوباره به سیستم بانکی سپرده می شود و سود ۲۶ درصد می گیرند. بعد یک زوج جوان باید سه سال منتظر وام ازدواج باشند.
*باید عمیقتر به امور بنگریم. وقتی از اشتغال می گوییم به این معنی است که معضل ازدواج و سرپناه او را هم حل کرده ایم. اگر کسی شغل نداشته باشد، زندگیش به جدایی می کشد. اینکه می گوییم بیکاری ام الفساد است از همین رو است. ما متعهد به ایجاد پنج میلیون شغل و ازدواج هستیم. ما به دنبال جلوگیری از فروپاشی از خانواده ها هم هستیم.
*وقتی حرفی می زنیم باید برمبنای قانون باشد. یارانه ها از محل افزایش نرخ حامل‎های انرژی باید پرداخت شود. ۵۰ درصد به مردم، ۳۰ درصد به تولید و ۲۰ درصد به دولت باید پرداخت شود. الان برخی سه تا ماشین و خانه چند هزار متری دارند و برق و گاز بالایی مصرف می کنند اما یک خانواده مستضعف در این اقلام یک پانصدم او هم مصرف نمی کند. قرار شد این موارد که کالای ملی است به شکل برابر به مردم واگذار شود. اما الان به همه یک میزان یارانه می دهند! ما می گوییم می خواهیم به مردم مستضعفیارانه بیشتری بدهیم می گویند از کجا می خواهی بیاوری؟ از همان جایی که شما می آوردید! از همانجایی که شما هزینه جاری دولتتان را بیشتر کردید! چطور این هزینه های شما گرانی ایجاد نکرد ولی ما اگر بخواهیم یارانه را از ۴۵ هزار تومان به ۱۵۰ هزار تومان برسانیم، می گویید که نقدینگی را بالا می برد و گرانی ایجاد می کند!
*با رکود منفی ۱۶ درصدی بخش مسکن روبرو هستیم و پروژه مسکن مهر را تعطیل کرده اند. ما در دولت مردم باردیگر این پروژه را ادامه خواهیم داد. آن عزیزی که در مناظره گفت دختر مظلوم وزیر با ۲۰۰ میلیون تومان کار می کرده باید بداند که این بودجه ۲۰ خانوار برای تامین مسکن است.
*به مردم قول می دهم که هم جلوی تورم را بگیرم و هم گرانی ایجاد نشود و اشتغال ۵ میلیونی را روزانه ایجاد کنیم و به شما اعلام کنیم. برخی ۴ سال گفتند که نداریم، نمی شود و نمی توانیم اما ما به شما نشان می دهیم که می شود اشتغال ایجاد کرد و این هم منجر به گرانی نمی شود.

منبع: پارسینه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۳۱۰۲۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آیت الله مکارم شیرازی: مردم از گرانی، فوق العاده رنج می‌برند

آیت الله مکارم شیرازی گفتند: مردم از گرانی فوق العاده، رنج می‌برند باید کاری کرد که این گرانی مهار شود.

به گزارش شفقنا، این مرجع تقلید در دیدار رئیس دفتر ویژه قوه قضاییه، ارتباط بین قوه قضاییه با مردم را مهم دانسته و افزودند: حضور مسؤولان و رئیس قوه در میان مردم بسیار مؤثر است و البته مردم باید نتیجه این ملاقات‌ها را هم ببینند.

ایشان در ادامه افزودند: آبروی نظام با سلامت حوزه قضایی است و اگر حوزه قضایی سالم باشد آبروی نظام محفوظ است.

ایشان پرداختن به بعضی از مسائل مانند تورم و اجاره بهای مسکن که به صورت مستقیم با قوه قضاییه ارتباط ندارد را مهم شمرده و گفتند: مردم از گرانی فوق العاده، رنج می‌برند باید کاری کرد که این گرانی مهار شود ولو دستگاه قضایی ارتباط مستقیم با این گرانی ندارد، ولی می‌تواند ارتباط غیر مستقیم داشته باشد.

دیگر خبرها

  • علم‌الهدی: دستاورد‌های دولت برای مردم ملموس نیست
  • آیت الله علم‌الهدی: بهبود معیشت مردم در دستور کار دولت باشد
  • مجلس بعدی باید ریل‌گذاری درستی برای دولت ایجاد کنند
  • تثبیت اقتصاد کشور و معیشت ملت در دستور کار دولت باشد
  • مردم از گرانی فوق العاده رنج می‌برند
  • آیت الله مکارم شیرازی: مردم از گرانی، فوق العاده رنج می‌برند
  • ۴.۵ میلیون زوج نابارور تحت پوشش بیمه قرار گرفتند
  • شوراها پل ارتباطی دولت و مردم
  • جامعه و دولت به درآمدی که مردم ایجاد می‌کنند وابسته است
  • صحبت‌های بی‌سابقه قالیباف درباره ماجرای ارز/ آغاز گشت ارشاد مسئولان توسط رادان