Web Analytics Made Easy - Statcounter

حجت الاسلام مهدی شیخ دوشنبه شب در جمع حامیان حجت الاسلام روحانی در دوگنبدان مرکز شهرستان گچساران افزود: برخی از نامزدهای انتخابات ریاست جمهوری با نقدهای غیرمنصفانه خود به تخریب دستاوردهای دولت تدبیر و امید پرداخته اند.
وی بابیان اینکه دو سوم نمایندگان مجلس حمایت خود را از روحانی اعلام کرده اند، افزود: نامزدهای انتخاباتی برنامه های خود را شفاف ارائه و مردم هم باید در انتخاب نامزد مورد نظر برای ریاست جمهوری دقت کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی ابراز کرد: یکی از مهمترین نکات در انتخاب فرد اصلح توجه به تفاوت شعار و برنامه است که کارشناسان حوزه های مختلف می توانند میزان صحت و امکان عملیاتی شدن ادعای افراد را مشخص کنند.
نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی عملکرد دولت تدبیر و امید را موفق ارزیابی کرد و گفت: روحانی در حالی دولت را تحویل گرفت که ایران در شرایط بد اقتصادی، اجتماعی، سیاست خارجی و فرهنگی قرار داشت.
حجت الاسلام شیخ اظهار داشت: دولت تدبیر و امید در زمان مسئولیت خود توانست با عملکرد مثبت خود حرکت رو به جلویی داشته باشد و کشور را از محاصره جهانی نجات داد.
وی بابیان اینکه نامزدهای انتخاباتی بایستی با رعایت اخلاق اسلامی و در فضای سالم به رقابت بپردازند و از بی اخلاقی های سیاسی بپرهیزند، گفت: تخریب، تهدید بزرگی برای اتحاد ملت تلقی می شود و جامعه را به چالش می کشد.
نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی کاهش شکاف میان دولت و ملت، افزایش سرمایه اجتماعی، احساس امید به آینده، ارتقای اخلاق اجتماعی و کاهش سطح تخریب را از عمکردهای دولت تدبیر و امید را ذکر کرد.
وی با بیان اینکه شرایط به گونه ای است که علاوه برحضور خود در انتخابات، دیگران را هم بسیج کنیم تا مشارکت حداکثری داشته باشند، خاطرنشان کرد: مردم باید با حضور گسترده در انتخابات، در تعیین سرنوشت خود مشارکت داشته باشند.
شهرستان 120 هزار نفری گچساران در جنوب غربی کهگیلویه و بویراحمد قرار دارد.
خبرنگار: مریم صیادی** انتشاردهنده: حسینعلی راشکی
2082 /8005/1860

منبع: ایرنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۳۱۳۳۰۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دکتر جهان‌بین: دانایی که منجر به توانایی نشود، مورد اقبال مردم نخواهد بود

به گزارش گروه دانشگاه ایسکانیوز، دکتر فرزاد جهان بین معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی در مراسم تجلیل و تقدیر از اساتید و معلمان دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان، با تبریک روز معلم و گرامیداشت سالروز شهادت استاد فرزانه شهید مرتضی مطهری، با اشاره به حدیث امیرالمومنین علیه السلام، با تاکید بر اینکه دانایی باید توانایی به همراه بیاورد، گفت: تحلیل روند شرکت در کنکور در بیست سال گذشته نشان می دهد اقبال مردم به آموزش عالی کم شده و از دلایل اصلی آن ناتوانی نظام آموزش عالی در پیوند دانایی و توانایی بوده است.

بیشتر بخوانید: دکتر طهرانچی: دانشگاه آزاد اسلامی به دنبال کنشگری فعال در عرصه تعلیم و تربیت است

دکتر جهان بین با اشاره به خطر جایگزینی آموزش غیررسمی با آموزش رسمی افزود: وقتی یک سیستم به حد اشباع می رسد در قوس نزول و سقوط می افتد و اگر نتوان با تحلیل درست گذشته، ایده جدیدی ارائه کرد و سیستم را در منحنی جدیدی قرار داد، کار آن سیستم تمام است.

وی با اشاره به سخنرانی ۱۸ فروردین رئیس دانشگاه آزاد اسلامی و با بیان اینکه دانشگاه جامع دارای چهار رکن است، خاطرنشان کرد: نظام تربیتی، نظام علمی، نظام فرهنگی و نظام فناوری در دانشگاه باید با هم باشند و این آن ایده جدید نجات بخش آموزش عالی است. تربیت تخصصی بر اساس آمایش سرزمین و تلفیق تئوری با عمل و قدرت استفاده دانش برای حل مسائل مردم و قراردادن آن در خدمت منافع آنها از ارکان این ایده جدید است.

معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی با اشاره به نظام فرهنگی و تربیتی اظهار کرد: خواسته جامعه و خانواده ها از آموزش عالی فراهم بودن محیطی سالم و ارزشی برای پرورش و تربیت نسلی فرهیخته، امیدوار، باکرامت، قانونمند، دارای اعتماد به نفس، سختکوش و... است.

وی با تأکید بر اینکه دانایی که منجر به توانایی نشود، مورد اقبال مردم نخواهد بود، افزود: در دانشگاه باید از حافظه محور بودن عبور کرد و به یادگیری عمیق و کاربردی رسید، دانشگاه باید محل پرورش ذهن تحلیلی برای دانشجویان باشد و مهارت توانایی حل مسائل جدید با استفاده از داشته های موجود را به آنها بدهد و آنها را از ساده انگاری در فهم وحل مسائل برهاند و این امر در سایه توجه به نظام فرهنگی و تربیتی شکل می گیرد.

دکتر جهان بین در ادامه سخنان خود خاطرنشان کرد: اگر این چهار نظام در کنار یکدیگر قرار بگیرد و به صورت همزمان در دانشگاه اجرا شود، آموزش عالی تعالی خواهد داشت و از بحران خارج خواهد شد.

دیدار و گفت و گو با معلمان مدارس سما به مناسبت روز معلم، دیدار و گفتگو با اساتید همیار فرهنگ، دیدار با فعالان تشکل ها و کانونها و بسیج دانشجویی و حضور در منزل هیات علمی تازه در گذشته، مرحوم دکتر سرگلی زاده از دیگر برنامه های سفر یک روزه دکتر جهان بین بود.

انتهای پیام/

کد خبر: 1229282 برچسب‌ها دانشگاه آزاد اسلامی

دیگر خبرها

  • دکتر جهان‌بین: دانایی که منجر به توانایی نشود، مورد اقبال مردم نخواهد بود
  • کارگران در خنثی‌سازی تحریم‌ها مشارکت داشته‌اند
  • روحانی: برجام بازدارندگی‌مان را افزایش داد | امروز دعوا بر سر ساخت مسجد است | ساکت ننشینیم، مردم را به پشتیبانی از نظام تشویق کنیم | مگر در انقلاب با زور مردم را باحجاب کردیم؟
  • بخش خصوصی؛ ضد تحریم، ارزآور
  • روحانی: پاسخ من به شورای نگهبان به زودی منتشر می‌شود تا مردم از سطح درک اعضای این شورا از مسائل حیاتی کشور مطلع شوند!
  • نسل کنونی جامعه در جنگ تمام عیار رسانه ای قرار دارند
  • احساس امنیت، پایداری واحدهای اقتصادی را به‌دنبال دارد
  • پویشی برای مبارزه با گرانی افسار گسیخته
  • منصوری: در ۵۰ شاخص اقتصادی مهم روندی رو به رشدی داریم
  • تلاش کارگران منجر به ایجاد امنیت اقتصادی می‌شود