Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون شهرداری مشهد گفت: قلعه وکیل‌آباد به بزرگترین مرکز گردشگری شرق کشور تبدیل می‌شود.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از مشهد‌مقدس، به‌نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی شهرداری مشهد، محمدرضا مزجی اظهار داشت: شهرداری مشهد مقدس با مشارکت شرکت سپهر هشتم، گروه سرمایه‌گذاری خوارزمی، بانک گردشگری و شرکت سرمایه‌گذاری الوند در فاز اول طرح 100 هکتاری احیا و نوسازی قلعه وکیل‌آباد مشارکت مالی خواهند داشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: شرکاء یاد شده در جهت تامین منابع مالی از طریق افزایش سرمایه شرکت سپهر وکیل‌آباد مشهد تعهد همکاری و سرمایه‌گذاری داده‌اند که امیدواریم با تحقق آن، روند اجرای طرح تسریع و شتاب مؤثری به خود بگیرد.

مزجی اظهار امیدواری کرد که با تامین افزایش سرمایه هماهنگی شده با شرکاء، سرمایه‌گذاری برای اجرای فاز اول طرح وکیل‌آباد صورت پذیرد که در این مرحله تا مبلغ 2700 میلیارد تومان پیش‌بینی برای افزایش سرمایه صورت گرفته است.

وی خاطرنشان کرد: امیدواریم شرکت سپهر وکیل‌آباد تبدیل به عنوان یک فعال در بورس اوراق بهادار و به شکل سهامی عام فعال خواهد شد و با جذب سرمایه‌های خرد مردمی در مراحل بعدی، منابع مالی فازهای تکمیلی این طرح بزرگ ملی راتامین خواهد کرد.

معاون اقتصادی شهرداری مشهد افزود: در فاز اول برای 25 هکتار از مجموع 100 هکتاری قلعه وکیل‌آباد عملیات عمرانی پیش‌بینی شدهکه شهرداری مشهد با آورده نقدی و غیر نقدی معادل حدود بیست درصد سهام شرکت را تامین خواهد کرد.

مزجی خاطرنشان کرد: در این پروژه نقش بارز شهرداری با فراهم سازی بستر لازم برای سرمایه‌گذاران و تامین منابع مالی به کمک فعالان اقتصادی را در شهر در راستای توسعه توازن شهری خود به نمایش می‌گذارد که این حرکت می‌تواند الگوی بسیار مناسبی برای دیگر پروژه‌ها و سایر شهرداری‌های کشور باشد و نتایج خوب را همگان ملاحظه کنند.

وی در ادامه به پیگیری معاونت متبوع خود در زمینهتکمیل تملکات زمین‌های بجمهن اشاره و تاکید کرد: به‌رغم کمبود منابع مالی و رکود سخت حاکم بر فضای اقتصادی کشور توانسته‌ایم با همکاری مالکان و ترکیب نقدی و معوض غیر‌نقدی به مراحل نهایی تملکات دست یافته و به فضل الهی به زودی شاهد اجرای پروژه نقش‌الرضا‌(ع) یکی از اقدامات اثر‌گذار دیگر، برای توسعه و آبادانی مشهد الرضا (ع) باشیم.

انتهای پیام/

R41347/P41362/S6,1188/CT12

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۳۱۵۵۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

«مکران» می‌تواند به هاب انرژی، حمل و نقل و گردشگری ایران تبدیل شود/ بی‌نیازی کشور از نفت با استفاده از ظرفیت منطقه

محمدرضا جوفار گفت: در منطقه مکران ظرفیت‌هایی از جمله گردشگری، ترانزیت و منابع طبیعی وجود دارد. استفاده از تمام این ظرفیت‌ها می‌تواند وابستگی به درآمدهای فروش نفت و گاز را از بین ببرد.

 

محمدرضا جوفار کارشناس جغرافیای سیاسی در گفت‌وگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری دانشجو در رابطه با ظرفیت‌های مغفول مانده منطقه مکران، گفت: ظرفیت‌های منطقه مکران بسیار زیاد است که متاسفانه در چند دهه اخیر مغفول مانده است. مقام معظم رهبری بارها در سخنرانی و بیانات خود به توسعه دریامحور اشاره داشتند اما بنظر می‌رسد عزم جدی برای توسعه دریامحور در کشور وجود ندارد.

 

جوفار درباره ظرفیت‌های موجود در این منطقه اظهار کرد: منابع طبیعی از جمله نفت و گاز و موقعیت جغرافیایی، از مهم‌ترین ظرفیت‌های مکران به‌شمار می‌رود. این منطقه با دسترسی به کشورهایی مانند افغانستان، پاکستان و هند و همچنین با دسترسی به دریاهای آزاد موقعیت جغرافیایی خاص و می‌توان گفت بی‌نظیری دارد.

 

وی افزود: مهم‌ترین ظرفیتی که مقداری روی آن تمرکز شده اما هنوز ضعف دارد، بحث گردشگری است. صرفا بحث گردشگری تجاری یا خرید نیست؛ گردشگری‌های متفاوتی از جمله گردشگری انرژی، ورزشی، طبیعی و فرهنگی که به جفرافیای سیاسی ربط دارد می‌تواند صورت بگیرد.

 

این کارشناس جغرافیای سیاسی در رابطه با اینکه چه مسیرهایی برای توسعه این منطقه وجود دارد گفت: زیرساخت‌هایی از جمله حمل‌ونقل ریلی، جاده‌ای و هوایی می‌تواند ایجاد شود. این ظرفیت‌ها می‌تواند مکران را به یک هاب بزرگ و چند منظوره تبدیل کند. همچنین می‌تواند آسیای مرکزی را به دریای آزاد متصل کند و برای ما ارزآوری و رونق را به دنبال داشته باشد.

 

جوفار با اشاره به اینکه این منطقه می‌تواند اثرات ملی و بین‌المللی از جمله ارزآوری داشته باشد و با برقراری ارتباط بین قومیت‌های مختلف باعث ایجاد اتحاد می‌شود، گفت: بهره‌وری از منابع طبیعی، یکی از فرصت‌هایی است که به آن توجه نشده است. توسعه صنایع فرآوری، ارتقای کیفیت زندگی مردم این منطقه و توجه به صنعت گردشگری از جمله اقداماتی است که می‌تواند در این منطقه صورت بگیرد.

 

این کارشناس در پایان درباره ارزآوری این منطقه اظهار کرد: ارزآوری این منطقه به چند مولفه بستگی دارد. بهره‌وری اصلی می‌تواند از صنایع و برداشت از معادن صورت بگیرد. همچنین مبحث گردشگری و ترانزیت، از ظرفیت‌های دیگر این منطقه محسوب می‌شود.  با اطمینان می‌گویم که اگر از ظرفیت‌های این منطقه به صورت کامل استفاده شود، وابستگی کشور به نفت و گاز از بین می‌رود.

دیگر خبرها

  • این کار را انجام ندهید، یارانه تان قطع می شود!
  • تولد گوزن زرد ایرانی در خرم‌آباد/ کشت و صنعت بزرگترین سایت خصوصی تکثیر و پرورش کشور
  • خبر مهم برای یارانه بگیران | چه کنیم تا یارانه مان قطع نشود؟
  • توصیه به یارانه‌بگیران؛ چه کنیم تا یارانه مان قطع نشود؟
  • همسایگی و قرابت فرهنگی عامل تقویت ارتباطات تجاری کیش و ترکیه
  • چه کنیم تا یارانه مان قطع نشود؟
  • «مکران» می‌تواند به هاب انرژی، حمل و نقل و گردشگری ایران تبدیل شود/ بی‌نیازی کشور از نفت با استفاده از ظرفیت منطقه
  • شرکت سهام عام پروژه مسیر توسعه مشارکت مردمی در تامین مالی زیرساخت‌های کشور
  • سامانه سرمایه‌گذاری استان یزد رونمایی شد
  • احداث بزرگترین پارک نوری موضوعی کشور در مجتمع گردشگری صفه اصفهان