Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فردا»
2024-04-30@02:23:36 GMT

حمایت ۲۸۸۳ نفر از حقوقدانان کشور از سید ابراهیم رئیسی

تاریخ انتشار: ۲۶ اردیبهشت ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۳۳۱۵۶۵۶

تعدادی از حقوقدانان سراسر کشور با انتشار اطلاعیه ای حمایت خود از نامزد دوازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری را اعلام کردند.

خبرگزاری مهر: ۲۸۸۳ نفر از حقوقدانان کشور با انتشار بیانیه ای، حمایت خود از حجت الاسلام سیدابراهیم رئیسی نامزد دوازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری را اعلام کردند.

در این بیانیه آمده است:

«بسم الله الرحمن الرحیم

اللّهُمَ صَلِّ عَلی علی بن مُوسَی الِّرِضا المَرُتَضی عَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُکَ

حقوقدانان عزیز و ملت شریف ایران

در حالی چهارمین دهه‌ عمر نظام اسلامی‌مان سپری می شود که با وجود موفقیت ها و پیشرفت های امیدوار کننده، همچنان درد های مزمن ساختاری و سنت های نادرست مدیریتی مردم را رنج می دهد و دولت را از پاسخگویی به انتظارات مردم و تحقق اهداف قانون اساسی ناتوان ساخته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


ملتی که در جریان تکامل انقلابی خود از غبارها و زنگارهای طاغوتی زدوده شد و از آمیزه‌های فکری بیگانه خود را پاک نمود و به مواضع فکری و جهان بینی اصیل اسلامی بازگشت، اکنون شایسته آن است تا جامعه ای مبتنی بر قانون و موازین اسلامی داشته باشد و اهداف و ارزش های مندرج در قانون اساسی را استوار سازد.

این مردم شایسته آنند تا با وجود این همه منابع سرشار و سرزمین پر نعمت، استعدادهای متراکم انسانی و رهنمود های روشن رهبر عزیز انقلاب با بهره‌گیری از ظرفیت مجموعه های داخلی قفل رکود، بیکاری و انسداد در کسب کار و آسیب های اجتماعی ناشی از آن گشوده شود و عزت، کرامت و عدالت برای ایرانیان به ارمغان آید.

حرکت در مسیر «قانون» و مواجهه «قانونمند» با مشکلات، از راهکارهای اصلی حل معضلات اجتماعی است. خروج از ریل قانون، هرچند به ظاهر و برای مدت محدود بتواند پاره‌ای از مشکلات را به طور سطحی مرتفع سازد، اما در بلندمدت، خود به معضلی بزرگ تر و پیچیده‌تر تبدیل‌ خواهد شد که تنها بر درد و رنج‌های موجود می‌افزاید. مشاهده موارد متعدد بی‌قانونی از هر دولتی آن هم در سطح کلان مدیران و مسئولان آن برای تمامی اقشار و بالاخص جامعه حقوقدانان، دلسردکننده و ناپسند است و از دولتی که در رأس آن فردی قرار گرفته است که خود را «حقوقدان» می‌داند، بسیار قبیح‌تر! نقض قانون اساسی در تصویب برجام، پرداخت و موجه‌سازی حقوق‌های نجومی، عدم ابلاغ قوانینی از مجلس که در راستای خواست دولت نبوده است، عدم شفافیت و انضباط مالی و بودجه‌ای بویژه در مناطق آزاد تجاری - صنعتی، عدم اعلام دارایی برخی از وزرا، انتصاب مدیران دو تابعیتی و چندین مثال دیگر از این قبیل، مؤیدی بر نیاز کشور به تحول اساسی در مدیریت کلان اجرایی کشور است.

ما معتقدیم حل مشکلات کشور نیازمند تحول اساسی در دستگاه اجرایی است و این مهم با مدیریت منفعل، بی‌نشاط، پرهزینه، پیر و کم بازده دولت کنونی به هیچ‌وجه امکان‌پذیر نیست. باید مدیرانی انقلابی، با رویکرد جهادی با اشراف بر مسائل اساسی کشور و ایرادهای ساختاری آن، دارای فهم درست از قانون و شیوه اجرایی ساختن آن و با کار شبانه‌روزی و صادقانه، ساختارهای مدیریتی کشور را متحول و مشکلات واقعی مردم را حل کنند.

اینک در آستانه‌ی انتخابات سرنوشت‌ساز ریاست جمهوری دوازدهم، ما، جمعی از حقوقدانان، وکلا، مشاوران حقوقی، سردفتران، اساتید و دانشجویان حقوق دانشگاه با بررسی مواضع، سوابق، رویکردها و توانایی‌های شخصیت‌هایی که برای این عرصه اعلام حضور کرده‌اند، در مجموع آقای حجت الاسلام و المسلمین دکتر رئیسی – عضو برجسته جامعه حقوقی کشور – را به عنوان کاندیدای اصلح تشخیص داده‌ایم و از حضور ایشان در رقابت های انتخاباتی استقبال و حمایت می نمائیم.

آنچه ما را به این تصمیم رساند به شرح زیر است:

۱- توانمندی اجرایی جهت مدیریت کلان کشور: تعهد و تخصص، دو ویژگی مورد نیاز مدیران مسلمان و کارآمد در مدیریت مناصب کشور است. تقوا و تعهد دینی از خصیصه‌های بارز حجت‌الاسلام دکتر رئیسی است که همگان بر آن اذعان دارند. همچنین توانمندی اجرایی ایشان در بررسی سوابق سه دهه مدیریت در عرصه‌های مختلف به خوبی نمایان است. تصدی مناصبی چون ریاست سازمان بازرسی کل کشور، معاونت اول قوه قضائیه، دادستانی کل کشور و ایجاد تحولات گسترده و خیره‌کننده در فرصت کوتاه یکساله‌ی تولیت آستان قدس رضوی مؤید این ادعاست.

۲- اشراف بر اشکالات ساختاری دولت و مسائل مهم کشور: لازمه‌ی بهبود معیشت و زندگی مردم و مبارزه‌ی موثر با فساد، شناخت مسائل اساسی و مشکلات واقعی کشور و شناخت فرایندهای فسادزاست. سابقه‌ی چند دهه حضور و مدیریت توانمند حجت الاسلام دکتر رئیسی در قوه قضائیه -به‌خصوص سازمان بازرسی کل کشور-، موجب شکل‌گیری تصویری دقیق و واقعی از مسائل و مشکلات کشور شده است. توجه به مسئله تولید، اشتغال، محرومیت زدایی، آسیب‌های اجتماعی و فرهنگی، لزوم مبارزه جدی با مفاسد اقتصادی، التفات ویژه به اقشار مستضعف جامعه، اصلاح ساختارهای اداری و بروکراتیک که در بیانیه ورود به انتخابات و کارنامه‌ مدیریتی ایشان در آستان قدس مشهود است، نشان از تمرکز ایشان بر مسائل مهم کشور دارد.

۳- توانایی راهبری تیم انقلابی کارآمد: شخصیت حجت الاسلام دکتر رئیسی و مقبولیت ایشان در میان مدیران، نخبگان و بدنه‌ اجرایی انقلابی، نویدبخش شکل‌گیری دولتی به دور از حواشی معمول و قبیله‌گرایی‌های مضر در کشور است. شخصیت و جایگاه فراجناحی ایشان، می‌تواند شرایطی را فراهم آورد که همه نیروهای کارآمد، انقلابی و متخصص، به دور از سلیقه‌های جناحی و باندی در صحنه‌ی خدمت به مردم حاضر شوند. این خصوصیت حلقه‌ی مفقوده‌ای است که سال‌های متمادی به کشور ما آسیب رسانده است.

۴- توانایی ایجاد تعامل و هماهنگی میان قوای مختلف کشور: متأسفانه از جمله ضعف‌هایی که در اداره کشور مشاهده می‌شود، عدم تعامل سازنده و همکاری لازم میان قوای سه‌گانه کشور و تنش‌هایی است که میان آنان وجود دارد و منجر به هدر رفتن نیروها و از دست رفتن فرصت‌ها شده است. از جمله ویژگی‌های حجت‌الاسلام دکتر رئیسی، تجربه حضور در قوه قضائیه برای سالیان متمادی است. این خصیصه از یک سو منجر به آشنایی با اقتضائات حاکم بر این قوه بوده و از سوی دیگر منجر به تعامل مثبت و سازنده با این قوه در صورت تصدی ایشان بر منصب اجرایی کشور خواهد بود.

۵- امانت داری و پاک دستی: عدم حراست و پاسداری از بیت‌المال و مدیریت اشرافی و پرهزینه از مهمترین نقاط ضعف دولت فعلی است. حجم بالای اختلاس‌ها، حقوق‌های نجومی و سوءاستفاده‌ی برخی مسئولان از منابع و اموال عمومی به امری رایج مبدل شده و اعتماد مردم نسبت به دستگاه‌های دولتی را به‌شدت کاهش داده است. لازمه‌ی اصلاح این روند، حضور مدیرانی صالح، امین و پاک‌دست در راس دستگاه اجرایی کشور است. در کارنامه‌ بیش از سی‌وپنج سال مسئولیت حجت الاسلام دکتر رئیسی در مناصب مهم حکومتی، با وجود دسترسی‌های گسترده ایشان، کمترین تخلف و بی‌احتیاطی هم نسبت به اموال مردم دیده نمی‌شود.

۶- توانایی ایجاد تحول، تحرک و نشاط کاری: برخلاف روحیه‌ی بدون نشاط و راکد دولت کنونی که کشور را به رکود کشانده است، پویایی، تحرک و تلاش ایشان می‌تواند راه‌حل مشکلات فعلی کشور باشد. تجربه‌ی کوتاه اما موفق تولیت آستان قدس رضوی، شاهدی بر توانایی ایشان در ایجاد تحول در مدت‌زمان اندک است. جذب و به‌کارگیری مدیران کارآمد، و خدمت به مردم علی‌الخصوص مستضعفین، از نقاط درخشان کارنامه‌ یک‌ سال اخیر ایشان است.

۷- ثبات شخصیتی، فهم فرهنگی عمیق و وزانت علمی: یکی از انتقادهای همیشگی مردم انقلابی به بعضی از دولت‌های پیشین جهت‌گیری‌های غلط و انحراف از آرمان‌های اسلامی در مسیر پیشرفت کشور بوده است. شخصیت عمیق فرهنگی، درک صحیح از معارف اسلامی، اعتقاد راسخ به آرمان های انقلاب و پختگی و وزانت علمی ایشان باعث شد تا این یادگار شهید بهشتی(ره) از ابتدای پیروزی انقلاب مورد اعتماد امام(ره) و رهبر معظم انقلاب باشد. اعتماد مردم شریف خراسان جنوبی به وی و انتخاب ایشان به عنوان نماینده این استان در مجلس خبرگان رهبری نیز مؤید این معناست که می‌تواند امیدها را به شکل‌گیری مسیری درست در جهت تحقق الگوی اسلامی-ایرانی پیشرفت روزافزون کند.

ملت عزیز ایران

ایران اسلامی بن بست ندارد و راه‌حل واقعی حل مشکلات، حضور و اراده‌ی همه ما مردم برای تحول جدی در مدیریت اجرائی کشور است و گام اول در ایجاد این تغییر، تشکیل دولتی توانمند و آگاه است که برای خدمت به مردم و بازگرداندن کرامت به آنان و مبارزه با تبعیض، فقر و فساد شب از روز نشناسد.

نجات کشور از بحران های پیش رو و بازگرداندن آسودگی خاطر به مردم، صرفاً با ایجاد تحول در مدیریت اجرایی، بکارگیری مدیران امین و قوی و حرکت آگاهانه بر اساس اهداف برنامه ای جامع و همه جانبه بدست خواهد آمد که با توجه به حضور حجت الاسلام و المسلمین دکتر رئیسی و وحدت کم‌نظیری که در میان حقوقدانان و سایر اقشار شکل گرفته است، امیدها را برای بازگشت قطار دولت به مسیر ایجاد کار و رونق و تحقق کرامت و عدالت در راه پیشرفت و آبادانی ایران اسلامی، زنده کرده است.

ولینصرن الله من ینصره»

فرم ثبت نام حقوقدانان حامی حجت الاسلام دکتر رئیسی:

۱، دکتر علی غلامی، رئیس دانشکده حقوق دانشگاه امام صادق علیه السلام

۲، دکتر توکل حبیب زاده، دکترای حقوق عمومی و استاد حقوق بین الملل

۳، دکتر قدرت‌اله رحمانی، عضو هیأت علمی دانشگاه علامه طباطبایی (ره)

۴، دکتر هیبت‌اله نژندی‌منش، عضو هیأت علمی دانشگاه علامه طباطبایی (ره)

۵، دکتر احمد مؤمنی‌راد، عضو هیأت علمی دانشگاه تهران

۶، دکتر ابراهیم عزیزی، عضو هیأت علمی دانشگاه تربیت مدرس

۷، دکتر عباس کاظمی نجف‌آبادی، عضو هیأت علمی دانشگاه علامه طباطبایی (ره)

۸، دکتر مسعود اخوان فرد، دکترای تخصصی حقوق بین الملل، مدرس دانشگاه

۹، دکتر مصطفی مسعودیان، مدرس دانشگاه، استان تهران

۱۰، اکبر منفرد حقوقدان ومدرس دانشگاههای تهران، تهران

۱۱، محمد بهادری جهرمی، مدرس دانشگاه، استان تهران

۱۲، دکتر انورخیرابادی، مشاورحقوقی قوه قضاییه و مدرس دانشگاه مقطع دکترای تخصصی حقوق جزا و جرم شناسی، کردستان

۱۳، دکتر علی قربانی، دکترای تخصصی حقوق جزا و جرمشناسی – دانشگاه تهران ‌، استاد دانشگاه و وکیل پایه یک دادگستری، البرز

۱۴، کامبیز هوشیار، رشته حقوق عمومی و مدرس دانشگاه و داور دادگاه، استان قزوین

۱۵، دکتر عباس مرادی، دکترای حقوق خصوصی و وکیل دادگستری و مدرس دانشگاه، سمنان

۱۶، علیرضا برنجی، مدرس دانشگاه و مؤلف کتاب حقوق شهروندی، استان تهران

۱۷، دکتر فهیم مصطفی زاده، دکتری حقوق کیفری و جرم شناسی، پژوهشگر و استاد دانشگاه، آذربایجان غربی

۱۸، مهدی محمدی، وکیل و مشاور حقوقی قوه قضاییه، مدرس دانشگاه، کردستان

۱۹، رضایی، حقوقدان و مدرس دانشگاه

۲۰، دکتر حمزه شفیع زاده، استاد حقوق دانشگاه ازاد اسلامی

۲۱، مسعود خسروی فارسانی، دانشجوی دکترای حقوق عمومی، مدرس دانشگاه، استان اصفهان

۲۲، لیلا علی آبادی وکیل پایه یک دادگستری و مدرس دانشگاه ازکرمان

۲۳، زهرا سادات سهروردی، استاد دانشگاه، استان تهران

۲۴، دکتر محمدرضا کاظمی، دکتری حقوق خصوصی، استاد دانشگاه، چهارمحال و بختیاری

۲۵، دکتر حمیدرضا طالقانی؛ وکیل دادگستری و مشاور حقوقی، استادیار دانشگاه، استان اصفهان

۲۶، سعید بهارلویی, استاد دانشگاه، اصفهان

۲۷، سید مهدی بهشتی، استاد دانشگاه، قم

۲۸، مهدی پوریامهر، مدرس دانشگاه، آذربایجان شرقی، شهرستان مراغه

۲۹، داود پاک فرد وکیل پایه یک دادگستری کارشناس ارشد حقوق جزا و جرم شناسی مدرس دانشگاه استان آذربایجان شرقی تبریز

۳۰، مظاهر دانایی یوسف آباد مدرس دانشگاه سردفتر اسناد رسمی ۱۴۴ تبریز

۳۱، جواد چراغی،وکیل پایه یک دادگستری و مشاور حقوقی،مدرس دانشگاه،استان آذربایجان غربی

۳۲، ممیان، وکیل، استاد دانشگاه، استان آذربایجان شرقی

۳۳، کاظم اشرفی، مدرس دانشگاه، آذربایجان شرقی

۳۴، دکتر علی حیدری نیا مدرس دانشگاه گروه حقوق

۳۵، محمد پیمان کاوسی،مدرس دانشگاه،خراسان شمالی

۳۶، علی مسگریان قاضی ومدرس دانشگاه

۳۷، جواد علی ابادی مدرس دانشگاه و وکیل استان خراسان شمالی

۳۸، دکتر احسان پورمحمود، عضو هیئت علمی گروه حقوق دانشگاه، استان خوزستان

۳۹، سعید ابوالحلاج عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی شوشتر

۴۰، دکتر حمید عیاده پور استاد دانشگاه و رییس اداره حقوقی استان خوزستان

۴۱، مهدی امیری، وکیل پایه یک دادگستری،مدرس دانشگاه،خرم اباد

۴۲، دکتر گودرزنیازی، جرم شناس ومدرس دانشگاه، مدیرپیشگیری ازجرم دادگستری لرستان

۴۳، مهدی مولا، مدرس دانشگاه، سر دفتر اسناد رسمی، خوزستان

۴۴، دکتر بدرسودانی سادری مدرس دانشگاه وکیل پایه یک، خوزستان

۴۵، دکتر فرخ هدایی،دکتری حقوق کیفری و جرم شناسی، عضوهیات علمی دانشگاه،خوزستان

۴۶، محمد مجدمی کارشناس ارشد حقوق تجارت بین الملل ، مدرس دانشگاه، خوزستان

۴۷، عبدالرضا سلیمانی، کارشناس ارشد حقوق بین الملل و مدرس دانشگاه، بوشهر

۴۸، عباس تدینی، متخصص حقوق بین الملل، عضو هیات علمی دانشگاه شیراز

۴۹، مهدی سجادی منفرد کارشناس ارشد حقوق خصوصی وکیل ومدرس دانشگاه استان فارس

۵۰، اسماعیل حسینی ایجی وکیل پایه یک ومشاور حقوقی قوه قضاییه کارشناس ارشد حقوق خصوصی مدرس دانشگاه پیام نور

۵۱، علی سلیمانی مدرس دانشگاه، استان هرمزگان

۵۲، اله مراد حاتمی وکیل دادگستری و مدرس دانشگاه در استان فارس

۵۳، شهرام بازیار، مدرس دانشگاه هرمزگان

۵۴، وحید باقرپور کارشناس ارشد حقوق جزا و جرم شناسی، مدرس دانشگاه پیام نور، کهگیلویه و بویراحمد،

۵۵، دکتر مهدی منتظر، عضو هیات علمی دانشگاه ازاد اسلامی

۵۶، دکتر احمد مظفری، عضو هیات علمی دانشگاه و وکیل دادگستری

۵۷، نشیبی، دانشجوی دکترای حقوق جزا و جرم شناسی

۵۸، سمیه بنی عامریان، مدرس دانشگاه و دانشجوی دکترای حقوق بین الملل

۵۹، دکتر بابک رفعت، دکترای حقوق

۶۰، دکتر حسین رهنما، دکترای حقوق

۶۱، دکتر حسین نگهبان، دکترای حقوق

۶۲، دکتر علی حسینی، دکترای حقوق

۶۳، دکتر محسن رضوی، هیات علمی

۶۴، علی رضا وظیفه خواه جشن آبادی، مدرس دانشگاه و وکیل دادگستری

۶۵، امیر بازوند، مدرس حقوق دانشگاه آزاد اسلامی

۶۶، دکتر علیمراد حیدری، هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی

۶۷، محمد صادق خرسندی، دانشجوی دکتری حقوق خصوصی؛ مدرس دانشگاه؛ طلبه، تهران

۶۸، مرتضی رحمانیان، وکیل و استاد دانشگاه، فارس

۶۹، بدرسودانی سادری، وکیل ومدرس دانشگاه، خوزستان

۷۰، مرتضی راسخ، مدرس دانشگاه، تهران

۷۱، محمود خسروی، مدرس دانشگاه، خرم آباد

۷۲، دکتر محمد سرگزی، مدرس دانشگاه، زاهدان

۷۳، مصطفی اربابی، مدرس دانشگاه، زاهدان

۷۴، دکتر امیر رضایی فومنی، دکترای حقوق خصوصی عضو هیات علمی دانشگاه و وکیل پایه یک دادگستری ، استان گیلان

۷۵، دکتر جواد لطیفی مدرس دانشگاه و دکتری فقه و مبانی حقوق اسلامی۰ گیلان رشت

۷۶، دکتر پدرام رشیدی- حقوق جزا و جرم شناسی تهران-قاضی سابق دادگستری و وکیل پایه یک دادگستری و مدرس دانشگاه-مازندران

۷۷، عمار امیری آرانی، دکتری حقوق عمومی-مدرس دانشگاه، اصفهان

۷۸، دکتر علی قربانی، دکترای تخصصی حقوق جزا و جرمشناسی – دانشگاه تهران ‌. استاد دانشگاه و وکیل پایه یک دادگستری، البرز

۷۹، وحید ابراهیم آذر، کارشناس ارشد حقوق و مدرس دانشگاه، استان البرز

۸۰، کامبیز هوشیار، رشته حقوق عمومی و مدرس دانشگاه و داور دادگاه، استان قزوین

۸۱، دکتر عباس مرادی، دکترای حقوق خصوصی و وکیل دادگستری و مدرس دانشگاه، سمنان

۸۲،علیرضا برنجی، مدرس دانشگاه و مؤلف کتاب حقوق شهروندی، استان تهران

۸۳، علیرضا برنجی، مدرس دانشگاه و مؤلف کتاب حقوق شهروندی، استان تهران

۸۴، دکتر علیرضا حبیبی پور، دکتری حقوق خصوصی و استاد دانشگاه، تهران

۸۵، دکتر احمد مظفری، عضو هیات علمی دانشگاه و وکیل دادگستری

۸۶، دکتر علیرضا نواریان، دکتری حقوق خصوصی و استادیار دانشگاه زنجان، أستان زنجان

۸۷، دکتر خزعلی، استاد دانشگاه تهران، تهران

۸۸، اکبر منفرد حقوقدان و مدرس دانشگاههای تهران، تهران

۸۹، دکتر فهیم مصطفی زاده. دانش اموخته دکتری حقوق کیفری و جرم شناسی. پژوهشگر و استاد دانشگاه. آ. غربی

۹۰، دکتر احدفلاحی دانشجوی دکتری حقوق مدرس دانشگاه، تبریز

۹۱، محسن عماری، نماینده حقوقی و مدرس دانشگاه، استان ایلام

۹۲، دکتر ابراهیم مرادی دکتری حقوق جزا استاد دانشگاه

۹۳، جعفر بزرگهر کارشناس ارشد حقوق بین الملل و استاد دانشگاه از شهرستان قم

۹۴، ابوذر جعفری فرد، وکیل پایه یک دادگستری و مدرس دانشگاه، فارس

۹۵، دکتر محسن جعفری بهزادکلائی، هیئت علمی دانشگاه، گیلان

۹۶، علیرضا ترخان، مدرس دانشگاه، ایلام

۹۷، حبیب فلاح زاده، وکالت و مدرس دانشگاه، فارس

۹۸، مسعود رضانژاد فهادان، مدرس دانشگاه، اصفهان

۹۹، امامعلی بقایی، دادستان سابق استان و مدرس دانشگاه، آذربایجان غربی

۱۰۰، سجاد احرامی، مدرس دانشگاه و وکیل دادگستری، آذربایجان غربی

۱۰۱، عسگر روزبه، مدرس دانشگاه، آذربایجان غربی

۱۰۲، حسین نوری، مدرس دانشگاه و وکیل دادگستری، آذربایجان غربی

۱۰۳، محمد محرمی، مدیر حقوقی بانک مهراقتصاد استان و مدرس دانشگاه، آذربایجان غربی

۱۰۴، شاطری، استاد دانشگاه و حقوقدان، تهران

۱۰۵، عبدالمهدی حیدری، عضو هیات علمی دانشگاه و وکیل پایه یک دادگستری، کرمان

۱۰۶، دکتر امیر رضایی فومنی، دکترای حقوق خصوصی عضو هیات علمی دانشگاه و وکیل پایه یک دادگستری ، استان گیلان

۱۰۷، مجید گندمکار، فوق لیسانس حقوق جزا وجرم شناسی دانشجوی دوره دکتری حقوق جزا مدرس دانشگاه، تهران

۱۰۸، حمید مرادی معین، کارشناس حقوقی بانک، دانشگاه بوعلی سینا، همدان

۱۰۹، دکتر علیرضا حبیبی پور، دکتری حقوق خصوصی و استاد دانشگاه، تهران

۱۱۰، علیرضا نواریان، دکتری حقوق خصوصی و استادیار دانشگاه زنجان، استان زنجان

۱۱۱، دکترعسگر روزبه، مدرس دانشگاه، آذربایجان غربی

۱۱۲، دکتر حکیم زاده، مدرس دانشگاه، آذربایجان غربی

۱۱۳، دکتر مختار نعم، مدرس دانشگاه، آذربایجان غربی

۱۱۴، دکتر موثقی، مدرس دانشگاه، آذربایجان غربی

۱۱۵، غفران خواه، مدرس دانشگاه، آذربایجان غربی

۱۱۶، محسن جباری، مدرس دانشگاه، آذربایجان غربی

۱۱۷، محمد محرمی، مدرس دانشگاه، آذربایجان غربی

۱۱۸، جواد پورحسینی، عضو هیئت علمی، خرم آباد

۱۱۹، دکتر ابراهیم تقی زاده، دانشیار، دانشگاه پیام نور خراسان جنوبی

۱۲۰، دکتر احسان پورمحمود، استادیار، دانشگاه پیام نور خوزستان

۱۲۱، دکتر احمد شجاعی، دانشیار،

منبع: فردا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.fardanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فردا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۳۱۵۶۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیام تبریک دکتر رئیسی به مناسبت قهرمانی تیم ملی فوتسال در آسیا

دکتر سید ابراهیم رئیسی در پیامی با تبریک قهرمانی تیم ملی فوتسال کشورمان در آسیا تصریح کرد: از یکایک اعضای تیم ملی، مربیان، کادر فنی و سایر تلاشگران حوزه ورزش کشور برای کسب این عنوان ارزشمند، قدردانی می­‌نمایم.

متن پیام رئیس جمهور به شرح زیر است؛

 

بسم الله الرحمن الرحیم

پیروزی­ مقتدرانه و غرورانگیز تیم ملی فوتسال کشورمان و کسب مقام قهرمانی رقابت­‌های جام ملت‏های آسیا ۲۰۲۴  در تایلند و اهتزاز پرچم پرافتخار نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران، موجب سرافرازی و شادمانی همه ایرانیان ورزش‏‌دوست شد.

اینجانب با مسرت، این درخشش را که نشانه­ای دیگر بر شایستگی­‌های جوانان پویا و سرزنده این مرز و بوم است، صمیمانه به ملت بزرگ ایران تبریک می­‌گویم و از یکایک اعضای تیم ملی، مربیان، کادر فنی و سایر تلاشگران حوزه ورزش کشور برای کسب این عنوان ارزشمند، قدردانی می­نمایم و امیدوارم این پیروزی­ که در سایه اتکال به خدای متعال و تلاش مستمر ورزشکاران عزیز به دست آمد، در سایر آوردگاه­های ورزشی نیز تداوم یابد.

برای همه ورزشکاران عزیز کشور آرزوی سلامتی دارم و تداوم موفقیت آنان را كه مایة سربلندي ملت عزیز ایران هستند، از درگاه خداوند سبحان مسئلت دارم.

سید ابراهیم رئیسی

رئیس جمهوری اسلامی ایران

باشگاه خبرنگاران جوان سیاسی دولت

دیگر خبرها

  • پارک علم و فناوری تربیت‌مدرس هاب بین‌المللی تعاملات علمی با کشورهای دیگر
  • پیام رئیسی به مناسبت قهرمانی تیم ملی فوتسال در آسیا | اهتزاز پرچم پرافتخار ایران در تایلند موجب سرافرازی ایرانیان ورزش‏‌دوست شد
  • فیلم پربـازدید فضای مجازی؛ سخنرانی اقتصادی رئیسی در جنوب تهـران!
  • فیلم پربـازدید فضای مجازی؛ سخنرانی اقتصادی رئیسی در جمع تهرانی‌هـا!
  • پیام تبریک دکتر رئیسی به مناسبت قهرمانی تیم ملی فوتسال در آسیا
  • لیست 6 نفره از وکلای خوب تهران به همراه سوابق
  • تصویری از پلاکارد روحانیون علیه ابراهیم رئیسی در تجمع قم
  • تحریم‌ها در ایران هرگز به نتیجه نخواهد رسید
  • ادعای جالب دختر ابراهیم رئیسی درباره حقوق ماهانه پدرش
  • (ویدیو) ادعای دختر ابراهیم رئیسی درباره حقوق ماهانه پدرش