Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش پارس نیوز،

جزئیات همکاری جهاد دانشگاهی با سازمان نهضت سوادآموزی در خصوص توانمندسازی آموزش‌دهندگان این سازمان اعلام شد.

در اطلاعیه فوق، چگونگی و شرایط افرادی که حائز ثبت نام در پورتال جهاد دانشگاهی برای شرکت در آزمون مربوطه هستند، بیان شده است.

اطلاعیه مربوطه برای آموزش‌دهندگانی است که قصد ثبت‌نام در پورتال فوق‌الذکر را دارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

1.محتوای آموزشی دوره توانمندسازی به تدریج روی پورتال جهاد دانشگاهی در حال بارگذاری است و لازم است با ترتیبی که از طریق اطلاعیه جهاد دانشگاهی بارگذاری می‌گردد به سایت مراجعه و از مطالب استفاده کنید.

2.مطالب اصلی دوره مجموعه فیلم‌های کوتاهی است که توسط اساتید ضبط و بارگذاری شده است و نسخه pdf کتاب‌ها صرفاً برای مطالعه بیشتر است. لذا لازم نیست منابع مذکور چاپ و هزینه اضافه ایجاد شود.

3. سؤالات آزمون پایانی، از محتوای فیلم‌های آموزشی طراحی می‌شود لذا لازم است تمام مطالب فیلم‌های ضبط و بارگذاری شده مورد توجه قرار گیرد.

4. طبق قرارداد، جهاد دانشگاهی مسئول پاسخگویی به سؤالات و رفع مشکلات ثبت نام‌کنندگان است، لذا در صورت بروز اشکال در دریافت مطالب، صرفا از طریق جهاد دانشگاهی پیگیری و از مراجعه به واحدهای سوادآموزی شهرستان‌ها و مناطق خودداری کنید.

5. همان‌طور که قبلا تأکید شده هیچ رابطه‌ای بین شرکت در این آزمون و موضوعاتی مثل استخدام و تبدیل وضعیت وجود ندارد. هر چند که سازمان مستمراً اجرای قانون اصلاح بند 10 ماده 17 را از طریق وزارت متبوع پیگیری کرده و خواهد کرد.

6. فقط افرادی می‌توانند در این دوره شرکت کنند که تا پایان سال 1395 حداقل یک دوره با سوادآموزی همکاری داشته باشند. تاکید می‌شود شرکت در دوره و پذیرفته شدن در آزمون دلیلی بر الزام همکاری با موسسات و شرکت‌های طرف قرارداد در سال 96 نخواهد بود.

7. با عنایت به درخواست تعداد زیادی از همکاران برای اختصاص زمان مناسب برای مطالعه و بهره‌برداری از محتوای آموزشی، هماهنگی لازم صورت خواهد پذیرفت.

8. افرادی که تا سال 1395 حداقل یک دوره با سوادآموزی همکاری داشتند ولی نتوانستند در موعد مقرر ثبت نام کنند، اسامی آن‌ها بعد از پایان مهلت ثبت‌نام از سوی معاونت سوادآموزی ادارات کل به این سازمان اعلام شده پس از بررسی اطلاعات ارسالی و در صورت دارا بودن سابقه همکاری قبل از سال 96 در سامانه سوادآموزی می‌توانند با مراجعه به سایت جهاد دانشگاهی اقدام به ثبت نام کنند.

9. نحوه شرکت در آزمون پایانی پس از پایان بارگذاری محتوای آموزشی از طریق سایت جهاد دانشگاهی متعاقباً اعلام می‌گردد، لذا از مراجعه به واحدهای سوادآموزی در ادارات و مناطق آموزش و پرورش خودداری شود.

منبع: پارس نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارس نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۳۱۶۷۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعمال بسته نوسازی بافت فرسوده در ۵۸۱ شهر

تین نیوز

سرپرست دفتر راهبری و هدایت طرح های بازآفرینی شرکت بازآفرینی شهری ایران گفت: هم اکنون در ۵۸۱ شهر بسته تشویقی کالبدی اعمال می شود که از این تعداد ۳۴۹ شهر بسته تشویقی مصوب شورای عالی معماری و شهرسازی و ۲۳۲ شهر بسته تشویقی بومی شهر خودشان را اجرا می کنند.

به گزارش تین نیوز از شرکت بازآفرینی شهری ایران، محمد مهدی نوروزیان سرپرست دفتر راهبری و هدایت طرح های بازآفرینی شرکت بازآفرینی شهری ایران در جلسه شورای مسکن این شرکت آماری از اجرای بسته تشویقی ۱۹بندی کالبدی ارایه کرد و گفت: هم اکنون در ۵۸۱ شهر بسته تشویقی کالبدی اعمال می شود که از این تعداد ۳۴۹ شهر بسته تشویقی مصوب شورای عالی معماری و شهرسازی و ۲۳۲ شهر بسته تشویقی بومی شهر خودشان را اجرا می کنند.

نوروزیان ادامه داد: انتظار داریم طی دو ماه آینده، شهرهای باقی مانده نیز بسته تشویقی را اجرا کنند. البته تلاش بر این است تا استان ها به سمت بومی گرایی رفته  و با همکاری شهرداری ها بسته تشویقی متناسب با شرایط شهر خود را در کمیسیون ماده پنج به تصویب برسانند.

در ادامه این جلسه سعید اسدی محجوب مدیرکل دفتر مطالعات کاربردی و امور ترویجی شرکت بازآفرینی شهری ایران گزارشی از وضعیت تشکیل حلقه های میانی ارایه کرد و گفت: تاکنون در ۱۰۴ شهر و ۴۵۶ محله ۴۲۸ حلقه میانی تشکیل شده است.

منصور استادی مدیرکل دفتر ستاد ملی بازآفرینی شهری پایدار شرکت بازآفرینی شهری ایران نیز گزارشی از وضعیت بارگذاری اطلاعات نوسازی مسکن در سامانه ستاد ملی بازآفرینی شهری ارایه کرد وگفت: تا به امروز ۲۶۱ هزار و ۹۸۵ پروانه ساخت بر روی سامانه بارگذاری شده است. تهران، خراسان رضوی، خوزستان، اصفهان و آذربایجان شرقی بیشترین میزان ورود اطلاعات  را بر روی سامانه داشته اند.

وی با بیان این که از ابتدای سال جاری ۶ هزار و ۹۹۸ پروانه بر روی سامانه ستاد ملی بازآفرینی شهری بارگذاری شده است، از شهرداری هایی که تاکنون اطلاعات خود را روی این سامانه بارگذاری نکرده اند خواست تا هر چه سریعتر نسبت به ورود اطلاعات پروانه های ساخت و ساز در بافت های فرسوده از سال ۱۴۰۰ تا کنون اقدام کنند.

استادی با اشاره به این که استان تهران با بارگذاری ۲ هزار و ۱۹۲ پروانه ساخت در بافت های فرسوده بیشترین ورود اطلاعات را به سامانه دارد، تصریح کرد: استان های تهران، یزد، خراسان رضوی و آذربایجان شرقی به ترتیب بیشترین درصد تحقق را در نوسازی مسکن داشته اند.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • رقابت داوطلبان آزمون استخدامی آموزش و پرورش سمنان
  • پیشنهاد انتقال اعتبار ۴۰۰ میلیارد تومانی به جهاد دانشگاهی
  • برگزاری آزمون گسترده استخدامی مشاغل کیفیت بخشی وزارت آموزش و پرورش توسط جهاد دانشگاهی هرمزگان
  • اعمال بسته نوسازی بافت فرسوده در ۵۸۱ شهر
  • برگزاری آزمون استخدامی مشاغل کیفیت‌بخشی وزارت آموزش و پرورش توسط جهاد دانشگاهی
  • شرکت بیش از ۱۲ هزار نفر در آزمون استخدامی آموزش و پرورش کردستان
  • آزمون استخدامی وزارت آموزش و پرورش صبح جمعه در فارس برگزار شد
  • برگزاری آزمون استخدامی آموزگار در استان سمنان
  • آزمون استخدامی آموزش و پرورش با رقابت ۹۴۲۵ داوطلب در گیلان برگزار شد
  • رقابت ۱۶ هزار و ۴۷۱ داوطلب کرمانشاهی در آزمون استخدامی آموزش و پرورش