Web Analytics Made Easy - Statcounter

یک مقام قضایی قانون حمایت از خانواده را زمینه مناسبی برای صلح و سازش زوج هایی می داند که برای طلاق به محاکم مراجعه می کنند، آمارها هم نشان می دهد که کارگاه های مهارت ارتباطی ویژه زوجین موجب کاهش طلاق شده و صلح و سازش را تا ۸ درصد افزایش داده است.

به گزارش خبرنگار اجتماعی «قدس آنلاین» بر اساس آمار دستگاه قضا نرخ رشد دعاوی حوزه خانواده در سال ۹۴ در مقایسه با سال ۹۳ کاهش ۱۰ درصدی داشته و نرخ دادخواست مطالبه نفقه در سال ۹۵ نسبت به سال ۹۴ حدود ۵۷ درصد کاهش داشته همچنین در سال گذشته رشد طلاق به درخواست زوجه علی رقم افزایشی که در سال های ۹۳ و ۹۴ داشت متوقف شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

با نگاهی به اثر بخشی برگزاری کارگاه های مهارت ارتباطی ویژه زوجین مراجعه کننده به دادگاه خانواده در مجموع ۸ درصد صلح و سازش بین زوج های شرکت کننده محقق شد.

قانون در کاهش طلاق چه نقشی دارد؟

برنامه های متعددی طبق قانون قابل اجراست و با تکیه بر آنها می توان نهاد خانواده را مستحکم کرد، از جمله اجرای آئین نامه قانون حمایت از خانواده که بر اساس آن دستورالعمل اداره مراکز مشاوره خانواده موضوع ماده ۱۶ قانون مذکور مورد توجه است.

علی محمد زنگانه در این رابطه در توضیح مراکز مشاوره حقوقی اظهار داشت: مشکلاتی در حوزه خانواده وجود دارد و دعاوی حوزه خانواده از مسائل مهم است و آمارها در این حوزه و نگاه به ناهنجاری های این حوزه نگران کننده است در حالیکه توجه به صرف به آمار و ارقام مشکلی را بر طرف نمی کند و با توجه به وضعیت موجود باید راه حل پیشنهاد کرد و در مجموع دعاوی کشور دعاوی حوزه خانواده چشم گیر است و موضوع مهم جایگاه خانواده است.

وی افزود: خانواده بستر اصلی جامعه است و هر میزان که این نهاد مخدوش شود، جامعه آسیب می بیند.

مدیر کل پیشگیری های فرهنگی و اجتماعی معاونت اجتماعی و پیشگیری از وجوع جرم قوه قضاییه گفت: لازم است از تمام ظرفیت های موجود برای بهبود واقعیت های موجود استفاده کرد و قانون حمایت خانواده یک بستر مطلوب قانونی است و در این قانون دستگاه قضاء تکالیفی دارد و باید توجه کرد که اجرای این قانون در عمل چه مشکلات و مسائلی داشته است.

وی ساز و کار مورد نیاز برای تحقق قانون خانواده را ضروری دانست و خلاء آنها را موجب تأخیر در اجرای این قانون خواند.

مدیرکل پیشگیری های فرهنگی و اجتماعی معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوه قضاییه همچنین افزود: ایجاد مراکز مشاوره خانواده بر اساس تکلیف قانونی پیش بینی شده است و این موضوعی است که با تحقق آن انواع مشاوره به مراجعان به دادگاه های خانواده باید ارائه شود.

زنگانه وجود کاستی هایی در اجرای این قانون را موجب تأخیر در اهداف پیشگیرانه قانون حمایت از خانواده بیان کرد و ادامه داد: طبق قانون طلاق توافقی ضرورتاً می تواند در مراکز مشاوره خانواده مطرح شود همچنین تمام طلاق های توافقی نیز به مراکز مشاوره ارجاع می شود.

منبع: قدس آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۳۱۷۰۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حرکت سازمان اوقاف در مسیر مولدسازی و بهبود اقتصاد کشور با حمایت از شرکت‌های دانش بنیان + فیلم

حمید مجیدی‌مهر، رئیس مرکز امور قرآنی سازمان اوقاف و امور خیریه درباره نقش نمایشگاه دستاورد‌های سازمان اوقاف و امور خیریه بر تحقق شعار سال رهبری مبنی بر «جهش تولید با مشارکت مردم» گفت: در سال‌های اخیر، سازمان اوقاف و امور خیریه برای عمل به فرامین مقام معظم رهبری در حوزه تولید اقدام به حمایت از مولدسازی صنعتی از قبیل شرکت‌های دانش بنیان، فعالیت‌های علمی و پژوهشی در حوزه‌های صنعتی، کشاورزی، دانش بنیان، هسته‌ای و ... کرده است.

مجیدی‌مهر ادامه داد: از آنجایی که سازمان اوقاف مبتنی بر نیات واقفین اجرای نیت می‌کند، این امکان وجود دارد که بر موضوعات مختلف از قبیل آبزی‌پروری، توجه به اقتصاد دریا پایه، دامپروری و ... ورود کند. وقتی ما به انتهای پروژه‌های تحقیقاتی می‌رسیم، نتایج عینی آن را در میدان بهتر می‌بینیم، که منجر به افزایش بهره‌وری موقوفات شده است. وقتی بهره‌وری از موقوفات افزایش یابد، درآمد‌ها هم زیاد می‌شود و نیات بهتر اجرایی می‌شوند. سازمان اوقاف به همان نسبت که در حوزه‌های تولید فعالیت دارد، در حوزه‌های فرهنگی و نشر معارف و قرآن اهل بیت (ع) فعالیت می‌کند. 

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

به گفته رئیس مرکز امور قرآنی سازمان اوقاف و امور خیریه، سازمان اوقاف علاوه‌بر تحقق فرامین مقام معظم رهبری برای تحقق بهبود وضعیت اقتصادی و معیشتی مردم قدم برمی‌دارد.

باشگاه خبرنگاران جوان فرهنگی هنری ساير حوزه ها

دیگر خبرها

  • سازش ۲۵ درصدی در پرونده‌های طلاق خراسان رضوی
  • با مشارکت مردمی صلح و سازش در پرونده های قضایی تحقق پیدا می کند
  • روایت خزعلی از جنبش تعهد به خانواده
  • حرکت سازمان اوقاف در مسیر مولدسازی و بهبود اقتصاد کشور با حمایت از شرکت‌های دانش بنیان + فیلم
  • تحقق صلح و سازش در پرونده‌های قضایی با مشارکت مردمی
  • ۲۳ درصد پرونده های مشاوره طلاق در مازندران منجر به ساز شد
  • مهمترین عامل سقط جنین در کشور عوامل فرهنگی است
  • ۶۷ درصد از زوجین جوان مشهدی باور دارند که همسرشان باید ذهن آن‌ها را بخواند
  • باورهای ارتباطی غلط تبدیل به پاشنه آشیل زندگی زوج‌ها شده است
  • خزعلی: دشمن در جنگ نرم به دنبال سلب هویت و معنویت ما است