Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایسکانیوز، دو مقاله دکتر شهلا همدانی عضو هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد ابهر با عناوین ذیل در دو مجله ISI چاپ و منتشرشد.

1- Adsorption Properties and Quantum Molecular Descriptors of the Folic Acid Drug Adsorbed on Zigzag and Armchair Single Walled Carbon Nanotubes: DFT Simulations. Chinese Journal of Chemistry.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

2017.

2- Adsorption Properties of Folic Acid onto Functionalized Carbon Nanotubes:
Isotherms and Thermodynamics Studies. Physcial Chemistry Research. 2017.

نتایج این مقاله در مورد داروی فولیک اسید یا فولاسین (C19H19N7O6) است که یکی از انواع ویتامین های گروه B بوده و برای رشد سلول و متابولیسم اسیدهای آمینه و بیوسنتز DNA و RNA لازم است. فولیک اسید برای کاهش خطر نقص تولد در مغز (مانند اسپینا بیفیدا)، برای درمان و پیشگیری ازکم خونی ماکروسیتیک، بیماری آلزایمر، فشار خون بالا، سرطان خون، اختلال دوقطبی، سندرم خستگی مزمن، بیماری عروق کرونر و برخی از اختلالات روانی استفاده می شود.
با توجه به تحقیقاتی که در سال 1945 انجام شد، این دارو یک ماده موثر در درمان سندرم ژیلبرت است که یک اختلال ارثی مشترک می باشد. فولیک اسید میتواند مکانیسم داروهای ضد تشنج مانند فنی توئین و فنوباربیتال را افزایش دهد. فنی‌توئین و پیریمیدون ممکن است غلظتهای سرمی فولات را کاهش دهند و در صورت مصرف طولانی مدت، موجب بروز نشانه‌های کمبود فولیک اسید شوند.
به تازگی برهمکنش نانو لوله های کربنی عاملدارشده با فولیک اسید به دلیل اهمیت چنین ترکیباتی به عنوان ناقل در سیستم های دارورسانی مورد توجه قرار گرفته است. و چون فولیک اسید لیگاند جذاب است، میتواند برای هدف قرار دادن غشاء سلول مورد استفاده قرارگیرد. تمایل بالا داروی فولیک اسید وگیرنده های فولات حاکی از استفاده این دارو به عنوان یک هدف کلیدی در بر همکنش با نانو لوله های کربنی به عنوان سیستم های انتقال دارو است.
نانو لوله های کربنی به طور بالقوه می توانند برای کاربردهای بیوپزشکی در محدوده فن آوری بیوسنسور برای سیستم های دارورسانی استفاده شوند. پژوهش حاضر نتایج حاصل از محاسبات مکانیک کوانتومی و بررسیهای تجربی در برهمکنش داروی فولیک اسید با نانو لوله های کربنی عاملدارشده با استفاده از تاثیر فاکتورهای مختلف، همچون دوز جاذب، زمان تماس جاذب و مولکول دارو، غلظت اولیه دارو و میزان رهایش مولکولهای دارو است. مطالعات انجام شده در این پژوهش نشان می دهد، نانو لوله های کربنی به علت قطر کوچک شان، یک جاذب موثر برای جذب داروی مورد نظر بوده وهمچنین حامل مناسبی برای انتقال دارو در سیستمهای بیولوژیکی میباشند.
نتایج این پژوهش در دو مجله: ISI Physical Chemistry ResearchوChinese Journal of Chemistry
در مارس و آوریل 2017 به صورت یک مقاله پژوهشی کامل منتشر شده است.

منبع: ایسکانیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۳۱۷۱۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اجلاسیه گروه کشوری علوم اجتماعی به کار خود پایان داد

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، آئین اختتامیه دومین نشست افق تحول دانشگاه اجلاسیه سراسری گروه کشوری علوم اجتماعی دانشگاه آزاد اسلامی در روز دوم این اجلاسیه با حضور دکتر محمدمهدی طهرانچی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی، سید عبداله میر غیاثی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان مازندران، اکبر نصرالهی رئیس دانشکدگان هنر و رسانه، زهرا السادات مشیر استخاره مدیر گروه کشوری علوم اجتماعی، محمدهادی همایون معاون علوم انسانی و هنر، مدیران گروه علوم اجتماعی کشوری، علی چیتگر رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد چالوس و روسای واحد‌های دانشگاهی و معاونین در دانشگاه آزاد اسلامی واحد چالوس برگزار شد.

دکتر طهرانچی در حاشیه مراسم اجلاسیه گروه کشوری علوم اجتماعی با دکتر چیتگر دیدار و گفت‌وگو کرد.

اجلاسیه سراسری گروه کشوری علوم اجتماعی دانشگاه آزاد اسلامی از روز یکشنبه در ساختمان شهید سلیمانی (اداری) واحد چالوس در قالب کمیته‌های کارگروه علوم اجتماعی در چهار بخش کار خود را آغاز کرد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • این ویتامین‌هادر کاهش یبوست موثر هستند
  • دانشکده هوش مصنوعی در دانشگاه آزاد تبریز راه‌اندازی می‌شود
  • رویداد علمی «خشتانه» چه هدفی دارد؟/از ساخت عناصر معماری در قالب کوچک تا ورکشاپ‌های تخصصی
  • اجلاسیه گروه کشوری علوم اجتماعی به کار خود پایان داد
  • حریت، آزادگی و تضارب آرا لازمه دانشگاه‌هاست
  • حریت، آزادگی و تضارب آرا لازمه دانشگاهاست
  • شیراز قهرمان مسابقات والیبال اعضای هیئت علمی دانشگاه آزاد منطقه یک کشور
  • بابل قهرمان مسابقات بدمینتون منطقه ۳ دانشگاه آزاد شد
  • ۱۰ عضو هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی به مرتبه استادی ارتقا یافتند
  • ۱۰ عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی به مرتبه استادی ارتقا یافتند