Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-06@16:21:31 GMT

جمعه سرنوشت ساز - پرویز غیاث الدین *

تاریخ انتشار: ۲۶ اردیبهشت ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۳۳۱۷۱۹۹

جمعه سرنوشت ساز - پرویز غیاث الدین *

شور انتخابات فضای کشور را پر کرده است. مناظره‌ها، سخنرانی‌ها، سفر کاندیدا‌ها به شهر‌های مختلف و میتینگ‌های انتخاباتی، خیابان‌ها و حتی جاده‌های کشور همه و همه حاکی از رقابتی سخت و نفس‌گیر دارند.
در این میان صرف‌نظر از پاره‌ای بد اخلاقی‌ها و بی‌احترامی‌ها که در سخنان بعضی از کاندیدا‌ها، ستاد‌های انتخاباتی و تعداد کمی‌از هوادارانشان می‌شنویم ـ که این موضوع فرصت ارائه و تبیین برنامه‌ها را کاهش داده است ـ سایر موارد مناسب و مبارک است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


شرط پی‌گیری و مطالبه وعده‌های بسیاری که در این ایام به مردم داده می‌شود، شرکت در انتخابات است. بی‌تفاوتی و نرفتن به پای صندوق‌های رای، حق مطالبه وعده‌های زیبایی را که این روز‌ها به وفور داده می‌شود از ما می‌گیرد.
در این چند روز باقی‌مانده به رای‌گیری، که نتیجه آن انتخاب عالی‌ترین مقام اجرایی برای سپردن سکان مدیریت کشور به اوست، لازم است هر فرد واجد شرایط رای دادن، چنانچه تاکنون فرد مورد نظر خود را مشخص نکرده است، زمانی را به این موضوع اساسی و سرنوشت‌ساز اختصاص دهد و با بررسی دقیق برنامه‌ها، وعده‌ها، توان اجرایی و مدیریتی، شخصیت و سایر ویژگی‌های کاندیدا‌ها و گروه همکاران آنان، انتخاب نهایی خود را انجام دهد. همه می‌بایست در جمعه سرنوشت‌ساز در رای‌گیری شرکت کرده و در چهار سال آینده وعده‌های داده‌شده را مطالبه نمایند.
انتخاب حق ماست. ما خود انتخاب می‌کنیم. با رای دادن، حق مطالبه درخواست‌هایمان را محفوظ نگاه خواهیم داشت و این حرکت و روند رو به جلو را محفوظ و مستمر می‌داریم.
.....................................
دبیر سندیکای صنعت برق ایران

منبع: ایرنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۳۱۷۱۹۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واکنش میرجلال‌ الدین کزازی به فیلم «مست عشق»

میرجلال‌الدین کزازی می‌گوید: فیلم «مست عشق» از اندک فیلم‌هایی است که از دیدنش شادمان و خشنود بوده است.

به گزارش ایسکانیوز؛ استاد زبان و ادبیات فارسی و شاهنامه‌پژوه در حاشیه اکران خصوصی «مست عشق» برای ادیبان و چهره‌های فرهنگی، درباره این فیلم اظهار کرد: از نگاهی فراخ و فراگیر، دید و داوری من درباره این توژینه داستانی یا فیلم این است که دست‌اندکاران و پدیدآورندگان آن در کار هنری که می‌خواسته‌اند کرد، کامدار بوده‌اند. توانسته‌اند به آن آماج‌ها و آرمان‌هایی که در سر می‌پرورده‌اند، دست بیابند. از این دید این فیلم یکی از اندک فیلم‌هایی است که من از دیدن آن، از آغاز تا انجام فیلم، شادمان و خشنود بودم.

او افزود: آن دریافتی که این هنرمندان از چهره‌ مولانا و منش و کنش او داشته‌اند، در بخشی گسترده در این آفریده هنری بازتاب یافته است. دم‌های دلپذیری را من به هنگام دیدن فیلم گذرانیدم اما چند ویژگی بیشتر بر من کارگر افتاد؛ بجز کارگردانی که هر چه در فیلم می‌گذرد به راستی به گونه‌ای به او بازمی‌گردد زیرا اوست که سررشته‌ها را در دست دارد، خُنیا یا موسیقی فیلم بسیار باشکوه ، کارساز و اثرگذار بود، به همان سان فیلم برداری آن. سه دیگر، آوابرداری این فیلم. از دید فنی این سه، نمود بیشتری در چشم من داشت.

کزازی درباره گفت‌وگوهای بین شمس و مولانا که از دید برخی، شاید برای مخاطب عام دیریاب‌تر باشد و اینکه آیا فیلم توانسته شمایی از مولانا و شمس را به مخاطب عام‌تر معرفی کند، گفت: بیشینه این گفت‌وگوها چون از آبشخورها ستانده شده بود، از ویژگی‌های بسیار پسندیده فیلم شمرده می‌شود اما زبان فیلم، شاید ناچار بوده‌اند من داوری نمی‌کنم، با زبان روزگار مولانا همیشه سازگار نبود، شاید می‌خواسته‌اند که بیننده امروزین بتواند پیوند بیشتری با فیلم بیابد. ببیننده‌ای که با ادب پارسی و زبان مولانا به بسندگی آشنا نیست.

کانال عصر ایران در تلگرام بیشتر بخوانید: هستی تا سرمستی؛ به بهانه فیلم «مست عشق» «مست عشق» ، زمانی برای مستی سالن های سینما / روایت مولانا و شمس ، پدیده ای فراتر از اکران بزرگان فرهنگ و ادب و هنر ایران زمین مهمان "مست عشق" شدند (+تصاویر)

دیگر خبرها

  • تداوم ورود موتورسیکلت‌‌ به داخل پیاده‌راه فردوسی سنندج ‌
  • شهرستان شدن«چمستان» مطالبه مردمی است
  • کیهان: دیدید ورود زنان به ورزشگاه‌ها غلط بود؟
  • ضرغامی: امروز برخی آمران جز «هل الدین الاالبغض» نمی‌شناسند
  • چالش غرب در رویارویی با بیداری فرهیختگان
  • بیداری فرهیختگان در غرب
  • امام جمعه شیراز : در مجلس ختم و فاتحه، موسیقی می‌نوازند / شراب‌خواری و قماربازی ضرر دارد / یک دانشمند گفته اگر نصف شراب‌فروشی‌ها تعطیل شود، به نصف بیمارستان‌ها نیاز نداریم
  • واکنش میرجلال‌ الدین کزازی به فیلم «مست عشق»
  • اشتغال، وام و کمک مالی بیشترین مطالبه ثبت شده مردم کهگیلویه و بویراحمد در سامانه سامد
  • حل مشکلات سهمیه آب مطالبه کشاورزان قزوینی