Web Analytics Made Easy - Statcounter

وی با اشاره به این نکته که در تولید محصولات ویژه باید به دو ویژگی مهم خواص مکانیکی و تمیزی سطح ورق توجه بسیار بالایی شود، گفت: محصولات یادشده تنها باید از طریق فرآیند آنیل هیدروژنی تولید شوند، بنابراین موضوع افزایش ظرفیت تولید بازپخت شماره ۲ از اهمیت دوچندانی برخوردار و اجرای آن در ناحیه نوردسرد آغاز شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس خطوط آنیلینگ و شستشوی الکترولیتی ناحیه نورد سرد در همین خصوص افزود: با تصمیمات اخذ شده مقرر شد، برای رفع نیاز بازار و افزایش تولید محصولات ویژه، تعداد ۱۶ عدد از پایه های نوع قدیم در باکس شماره ۱ که با گاز محافظ HNX عملیات آنیل کلاف را انجام میدهد، با پایه های هیدروژنی جایگزین گردد.

وی از تحریم و عدم دسترسی به سازندگان خارجی به عنوان دو مشکل بزرگ برای اجرای این پروژه یاد و تصریح کرد: با همت متخصصان داخلی، این تهدید به فرصتی برای رشد و بالندگی متخصصان کشور تبدیل شد و توانستیم با اتکا به دانش فنی کارشناسان شرکت و با همکاری سازندگان داخلی، با ساخت ۱۶ عدد پایه، ۱۲ کوره و ۶ عدد کولینگ بل هیدروژنی در داخل کشور از طریق بومی سازی، به دانش ساخت این تجهیزات نیز دست یابیم.

نادری با تأکید بر اینکه در جریان اجرای این پروژه با موانع دیگری به نام محدودیت سیستم اتوماسیون صنعتی واحد و عدم صدور مجوز هرگونه تغییر و افزایش تعداد تجهیزات مواجه بودیم، افزود: این مشکلات نیز با تعریف پروژهای مبنی بر طراحی و جایگزینی سیستم اتوماسیون سطح ۲ واحد باکس آنیلینگ توسط پیمانکار داخلی و تلاش بی وقفه کارشناسان این ناحیه، با موفقیت انجام شد.

وی اضافه کرد: با آماده شدن تجهیزات مختلف در داخل کشور و مهیا شدن بستر نرم افزاری جهت انجام این پروژه، عملیات دمونتاژ پایه ها و جایگزین شدن پایه های جدید از تاریخ ۹/۲/۹۶ آغاز شد که پیش بینی میگردد مطابق با برنامه ریزی انجام شده طی مدت ۴۵ روز، بهره برداری از پایه های جدید آغاز شود.

رئیس خطوط آنیلینگ و شستشوی الکترولیتی ناحیه نورد سرد در پایان ضمن قدردانی از حمایت‌های همه جانبه مدیرعامل شرکت، معاونت بهره برداری، مدیر ناحیه نورد سرد، مدیر محصولات سرد و همکاری صمیمانه کارشناسان و کارکنان واحدهای باکس آنیلینگ، تعمیرگاه و تعمیرات مرکزی، خرید، بومی سازی، نسوز، مهندسی کارخانه، دفتر فنی تولید و تعمیرات، بازرسی فنی و تعمیرات تخصصی نورد سرد، اظهار امیدواری کرد: با بهره برداری از این پروژه گام بلند دیگری در راه دستیابی به اهداف اقتصاد مقاومتی و تولید ملی برداشته شود.

منبع: ایلنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۳۱۷۷۳۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دشت هراز بزرگترین تولیدکننده برنج مازندران است

به گزارش خبرنگار مهر، بابک مؤمنی پیش ازظهر پنجشنبه در دیدار با امام جمعه آمل تولید محصول سالم و طیب، توجه به الگوی کشت و بهره برداری از جنگل با توجه به اقلیم، استفاده از افکار و سیاست‌های کشور هلند در بخش کشاورزی برای بهره برداری از علم روز کشاورزی، توجه و برنامه ریزی برای تأمین نهاده‌ها، سوخت و آب کشاورزی، حمایت از محصولات تولیدی استان و برنامه ریزی در راستای خرید محصولات کشاورزی استراتژیک تولیدی و کمک به رشد اقتصاد کشاورزی و تنظیم برنامه بلندمدت انتظارات امام جمعه آمل از سازمان جهاد کشاورزی مازندران بود.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی مازندران ضمن گرامیداشت روز معلم و تسلیت ایام شهادت امام صادق (ع)، جایگاه کشاورزی، صنعت و گردشگری شهرستان آمل در سطح کشور را ویژه دانست و گفت: بالاترین تولید استان در کشت برنج مربوط به دشت هراز و شهرستان آمل بوده و تولید محصولات کشاورزی استراتژیک و تأمین امنیت بازار پایتخت کشور از سوی این استان خود مبین جایگاه ویژه مازندران در کشاورزی کشور است.

وی خاطرنشان کرد: شهرستان آمل ثابت کرد تولید محصولات کشاورزی از لحاظ اقتصادی می‌تواند وارد رقابت با اقتصاد صنعتی شود.

وی افزود: مسائل و مشکلات فراوانی در بخش کشاورزی وجود دارد که این سازمان با تمام توان در حال پیگیری موضوعات می‌باشد و به همین منظور انتظاراتی هم در راه خدمت رسانی مناسب‌تر به بهره برداران بخش کشاورزی از ائمه جمعه و جماعات دارد.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی مازندران اضافه کرد: سازمان جهاد کشاورزی مازندران در نظر دارد در راستای تحقق شعار سال، استفاده از مشارکت مردمی را سرلوحه امور خود قرار دهد که در این راه نیازمند سازماندهی نظام‌های مردم نهاد مانند اتحادیه‌ها و نظام‌های صنفی است و کمک ائمه جماعات بسیار تأثیرگذار خواهد بود.

این مسئول تصریح کرد: حفظ کاربری اراضی به عنوان یکی از محورهای برنامه‌ای باید با ارائه پیوست فرهنگی مورد توجه قرار گیرد.

کد خبر 6094989

دیگر خبرها

  • 3 کارخانه تولید سیم مفتول بزرگ ایران (به همراه راهنمای استعلام قیمت)
  • بهره‌برداری از سامانه گرمسیری ۹۰ هزار تن به محصولات زارعی استان اضافه می‌کند
  • دشت هراز بزرگترین تولیدکننده برنج مازندران است
  • ارائه تکنولوژی‌های بومی در بخش کشاورزی/ رفع مشکل صادرات با آفت‌کش زیست‌سازگار
  • بهره‌برداری از طرح آب‌رسانی به دو شهر و ۱۰ روستا در شهرستان شازند مرکزی
  • بهره‌برداری از بزرگترین نیروگاه خورشیدی سقفی کشور در مشهد
  • بهره‌برداری از ۷۹ پروژه نیمه‌تمام به ارزش ۱۶ میلیارد دلار در ۱۴۰۳/ تولید نفت و گاز ایران امسال جهش خواهد داشت
  • اجرای ۱۰ طرح راه سازی در استان همدان
  • بهره‌برداری از ۸۰ درصد پروژه‌های آموزشی تبریز
  • برد پرگل هندبال سپاهان در مصاف با پلیمر خرم آباد