Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-18@23:40:50 GMT

شور و هیجان در تبلیغات نامزدهای انتخابات در سلسله

تاریخ انتشار: ۲۶ اردیبهشت ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۳۳۱۸۱۰۱

شور و هیجان در تبلیغات نامزدهای انتخابات در سلسله

به گزارش خبرنگار ایرنا، به دلیل وسعت کم شهر الشتر مرکز شهرستان سلسله، تمامی ستادهای تبلیغاتی نامزدها در چند خیابان اصلی شهر متمرکز شده اند و تقریبا اکثر ستادها فاصله بسیار کمی با یکدیگر دارند.
هر صبح که تحرکات تبلیغاتی نامزدها آغاز می شود، شهر چهره بسیار شلوغ تری به خود می گیرد، میزهایی پذیرایی و صندلی هایی که بعضا پیاده روها را نیز اشغال کرده اند مانع عبور و مرور آسوده شهروندان شده و هر غروب خیابان ها و جداول شهر پر از لیوان های یک بار مصرفی است که برای پذیرایی از مهمانان ستادها استفاده شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


در این میان ستادهای نامزدهای شورای شهر به دلیل تعصبات قومیتی حاکم بر شهرستان از ازدحام و شلوغی خاصی برخوردارند و اغلب افراد بانفوذی از طرفداران نامزد مورد نظر مشغول سخنرانی برای جمع آوری آرای بیشتر در این ستادها هستند.
صدای بلندگوهای ستادها نیز به قدری است که هیاهوی بازار را در خود می پیچد و کل فضای شهر را انتخاباتی می کند.
پذیرایی از هواداران به صرف ناهار و شام یکی از روش های تبلیغاتی اکثر نامزدهای شورای شهر در این شهرستان است.
رای اولی های شهرستان نیز این روزها با تکاپو و اشتیاق بیشتری در ستادها حضور دارند چرا که قرار است اولین برگ حضور سیاسی خود را در تاریخ انتخابات کشور ثبت کنند.
یکی از این رای اولی ها که مشغول پخش تراکت های تبلیغاتی نامزد مورد علاقه خود است و یکی از تراکت ها را نیز به سینه خود چسبانده در این باره می گوید: یکی از بهترین حس هایی که تاکنون تجربه کرده ام حس اثرگذاری در آینده کشور و شهر است.
اشکان ندری اظهار کرد: خیلی خوشحالم که می توانم در انتخابات شرکت کنم، احساس می کنم در جامعه دارای ارزش هستم و می توانم میزان شعور سیاسی خود را بسنجم و آن کسی را که به خواسته هایم نزدیک تراست انتخاب کنم.
این رای اولی الشتری با بیان اینکه سعی کرده ام که به برنامه ها و اهداف تمامی نامزدهای هر دو انتخابات فکر کنم و آن کسی را که فکر می کنم دارای اهداف بهتر و موثرتری است، انتخابات کنم، عنوان کرد: شرکت کردن در انتخابات برای سربلندی و اقتدار کشور مهم است، کشور ما دارای دشمن های زیادی در دنیا است که منتظرند امثال من پشت انقلاب را خالی کنیم تا آن ها بر کشورمان سلطه پیدا کنند.
وی خاطرنشان کرد: تبلیغات هواداران نامزدهای انتخاباتی اگر با کینه و غرض ورزی همراه نباشد و در فضایی سالم به رقابت بپردازند قطعا بر شور و هیجان انتخابات می افزاید و تمایل و انگیزه افراد را به رای دادن بیشتر می کند.
ندری تصریح کرد: امیدوارم نامزدها نیز به وعده هایی که می دهند عمل کنند تا امثال من که تازه به جمع رای دهندگان اضافه شده ایم و برای آینده شهر و کشورمان تصمیم سیاسی می گیریم را دلسرد نکنند.
وی با اشاره به حال و هوای موجود در شهر، عنوان کرد: درست است که تبلیغات نامزدها در این چند روزه با بی نظمی هایی همراه است اما اگر انتخابات با همین حال و هوا و هیجانات هم توام باشد انگیزه های افراد را هم برای حضور پرشور تحت تاثیر قرار دهد.
این جوان الشتر افزود: همین شور و هیجانات و تجمع های هواداران به دنیا نشان می دهد که ایرانیان در سرنوشت کشور خود دخیل هستند و انتخاب اکثریت هرچه باشد قطعا مورد رضایت همگان خواهد بود.
شعور سیاسی همین رای اولی ها نشان از فضای باز سیاسی کشور می دهد، شور و شعوری که وقتی به باور می نشیند حماسه ای را نوید می دهد که قطعا گستردگی آن و موج های پر خروشش را دنیا به نظاره خواهند نشست.
به گزارش ایرنا، انتخابات شورای شهر الشتر با حضور 23 نامزد در حال برگزاری است که از این تعداد، پنج نفر تصدی شورای شهر الشتر را بر عهده می گیرند.
سه تن از نامزدهای انتخابات ریاست جمهوری( روحانی، رئیسی و قالیباف) نیز در این شهرستان دارای ستاد هستند که با ائتلاف رئیسی و قالیباف، ستاد قالیباف در این شهرستان در حال فعالیت های تبلیغی برای رئیسی است که با این اوصاف در مجموع تعداد 30 ستاد تبلیغاتی برای نامزدهای ریاست جمهوری و شورای شهر در این شهرستان در حال فعالیت هستند. در تمامی ادوار انتخاباتی مردم شهرستان سلسله همواره بسیار متعصب و پرشور در انتخابات برگزار شده شرکت داشته ند.
7265/6060
خبرنگار: زهرا جمشیدی نسب**انتشاردهنده:محمد علیدوستی

منبع: ایرنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۳۱۸۱۰۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پشت پرده فروش ۱۲۰۰ میلیارد تومانی سینمای ایران! آیا رواست که سرمایه‌ها این‌گونه از کشور خارج شوند؟

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، سال گذشته فروش بالای هزار میلیارد تومانی گیشه برای سینمای دچار بحران در جذب مخاطب یک اتفاق مهم و اساسی به شمار می‌رفت. در میان خیل فیلم‌هایی که دخل و خرج خود را نمی‌توانستند با هم مطابقت بدهند و اصلا بود و نبود آنها بر پرده سینما فرقی نمی‌کرد و حتی ساخته شدن بسیاری از آنها شکست مطلق برای سازندگان بود، گیشه بالای هزار میلیاردی (البته فقط برای چند فیلم) خوشحال کننده بود.

حتی این عدد آن‌چنان شوقی ایجاد کرد که به سرعت آن را به کل سینما چسباندند و مسئولان آن را جزو افتخارات دوران کاری خود می‌دانند و از این فروش به عنوان تحول در سینما یاد می‌کنند.
خیلی هم خوب؛ به هر حال اتفاق خوب، خوب است و باید از آن حرف زد، ولی نکته قابل اهمیت اینکه باید آن را آنالیز کرد و دلایل و چرایی آن را بررسی کرد. برای شما پرسش نیست که چرا فقط چهار یا پنج فیلم توانستند رقم‌های گیشه را جابه‌جا کنند؟ چرا اکثر فیلم‌ها نه تنها بازگشت مالی نداشتند که هزینه‌های اولیه ساخت را هم برنگردانند؟

براساس گزارش اعتمادآنلاین، تعارف که نداریم، کیفیت چند فیلم پرفروش را حداقل خودمان می‌دانیم، اینکه چه جنسی به مخاطب ارائه دادیم قبل از همه خودمان مطلعیم، پس نمی‌توانیم مدعی شویم کیفیت باعث جذب مخاطب فروش این چند فیلم شده است. البته که فضای کمیک و شاد حاکم بر فیلم و حضور بازیگران شناخته‌شده در فروش فیلم تاثیرگذار هستند، اما دلیل اصلی و کافی نیست، چرا که فیلم‌های کمدی دیگری هم سال گذشته اکران شدند اما به فروش این چند فیلم نرسیدند.

ماجرا چیست؟

سال گذشته ۲۲ مرداد بود که قربان نجفی کارگردان فیلم «فصل ماهی سفید» در گفت‌وگو با اعتماد درباره نحوه تبلیغات فیلم‌ها در ماهواره‌ها گفته بود: رسانه‌های خارجی فارسی‌زبان هفته‌ای ۵ هزار تا ۱۵ هزار دلار از فیلمساز می‌گیرند تا فیلم‌هایشان را در رسانه‌شان تبلیغ کنند.
همان زمان قربان نجفی توضیح داده بود متاسفانه یکی از همین فیلم‌های روی پرده مبلغ گزافی حدود ۲۵۰ هزار دلار به این ماهواره‌ها داده و تمام تبلیغات را برای فیلمش گرفته و البته همین دوستان سینماگر ما قیمت را بالا برده‌اند تا دست کسی به تبلیغات آنجا هم نرسد.

دقت کنید، این نکات را سینماگری که سال گذشته فیلم روی پرده اکران داشته و طبیعتا از مناسبات اکران و تبلیغات فیلم‌ها اطلاع داشته بیان کرده است.

اینکه فیلم‌ها چرا و چگونه در ماهواره‌ها و شبکه‌های فارسی زبان تبلیغ می‌کنند اصلا موضوع این نوشته نیست. حتی اینکه آیا تبلیغات ماهواره‌ها در جذب مخاطب تاثیر دارد هم منظور نظر ما نیست، آنچه قابل تحلیل است مبلغ هنگفتی است که پشت فروش هزار و دویست میلیاردی سود سینمای ایران نهفته است و اینکه سال گذشته پخش‌کننده‌ها برای تبلیغ فیلمشان هزینه‌های بالایی به ماهواره دادند تا فیلمشان دیده شود و مخاطب از آن استقبال کند.

ما گفته قربان نجفی مبنی بر اینکه رقم ۲۵۰ هزار دلار برای تبلیغ یک فیلم شده را حساب نمی‌کنیم، اما شما در نظر بگیرید تعداد فیلم‌هایی که سال گذشته در شبکه جم تبلیغ داشتند چقدر بوده؟ بالای ۱۰ فیلم سال گذشته در شبکه جم تبلیغ داشتند، از فسیل و هتل و شهر هرت گرفته تا ویلای ساحلی و هاوایی و…، آن هم نه یک بار و حتی ده بار، به طرز مشمئزکننده‌ای بیشتر از هزار بار. تبلیغ فیلم‌ها آنقدر زیاد بود که لابه‌لای این تبلیغ‌ها سریال‌ها و برنامه‌های جم هم پخش می‌شد، از زیرنویس گرفته تا تیزر و عکس و… فیلم‌های در حال اکران سینماهای ایران از سر و روی شبکه جم می بارید. کمااینکه در حال حاضر هم وضع برای فیلم‌های تمساح خونی و بی‌بدن و سال گربه همین‌گونه است.
حالا شما خودتان محاسبه کنید برای تبلیغات هزار باره فیلم‌ها در شبکه‌های جم چقدر هزینه شده باشد خوب است؟

بر اساس شنیده‌های موثق ما، سال گذشته از سینمای ایران رقم بیش از صد میلیارد تومان به شبکه ماهواره‌ای جم تبلیغ داده شده و پخش‌کننده‌ها چنین رقم بالایی را برای تبلیغ فیلم‌شان هزینه کرده‌اند.

بله، یک‌ونیم میلیون دلار ارز از کشور خارج شده است.حالا این پرسش به وجود می‌آید که با توجه به این پرداخت بالا به ماهواره‌ها، آیا سود اصلی از اکران فیلم‌های کمدی را سینمای ایران برده یا ماهواره‌ها؟
سریال‌های پلتفرم‌ها که از همان دقایق ابتدایی انتشار ، بلافاصله در ماهواره‌ها با زمان‌بندی کامل پخش می‌شود، تبلیغات فیلم‌های ایران که به ماهواره‌ها داده می‌شود…. آیا رواست که سرمایه‌های کشور این‌گونه از کشور خارج شود؟

ما در روزهای آتی به واکاوای و چرایی این موضوع خواهیم پرداخت!

۵۷۵۷

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1896837

دیگر خبرها

  • پشت پرده فروش ۱۲۰۰ میلیارد تومانی سینمای ایران! آیا رواست که سرمایه‌ها این‌گونه از کشور خارج شوند؟
  • دور دوم انتخابات مجلس در پردیس برگزار می‌شود
  • ۲۲ روز مانده تا دومین مرحله انتخابات مجلس دوازدهم
  • «تاریخ طب در ایران» بررسی می‌شود
  • «تاریخ طب در ایران» معرفی و بررسی می‌شود
  • برگزاری سلسله نشست‌های هفتگی خانواده در کانون پرورش فکری کرمانشاه
  • برگزاری انتخابات اتاق اصناف کشاورزی در خاتم
  • اعلام زمان بندی مرحله دوم انتخابات مجلس
  • جدول زمان‌بندی مرحله دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی منتشر شد
  • اعلام زمان‌بندی مرحله دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی