Web Analytics Made Easy - Statcounter

مازندمجلس: به گزارش خبرنگار هنرنیوز ، صبح امروز نشست خبری دهه تکریم و غبارروبی مساجد ، با حضور حجت‌الاسلام سعید کرمی معاون فرهنگی اجتماعی مرکز رسیدگی به امور مساجد برگزار گردید.

معاون فرهنگی اجتماعی مرکز رسیدگی به امور مساجد در این نشست با اشاره به دهه تکریم و غبارروبی مساجد از این مناسبت به عنوان یک یک سنت حسنه یاد که هر ساله در آستانه این دهه و در روزهای پایانی ماه شعبان برگزار می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی با بیان اینکه درصددیم تا در این دهه بیشتر مساجد را معرفی کنیم تا بتوانیم به ظرفیت های عظیم مسجد همچون ایام انقلاب و دوران جنگ تحمیلی بازگردیم ادامه داد: 97 درصد از شهدای دفاع مقدس از بچه های مساجد بودند. این درحالی است که مدیریت اقتصادی در ایام بحران جنگ را مساجد برعهده داشتند و هم اکنون زمان آن رسیده تا ما دوباره ظرفیت های مساجد را به مردم و جوانان معرفی کنیم تا مساجد وارد متن جامعه شوند.

معاون فرهنگی اجتماعی مرکز رسیدگی به امور مساجد تصریح کرد: ما در این مرکز تلاش کردیم تا نگاهمان را به سمت راهبردی مساجد هدایت کنیم و تمام فعالیت های ما این بوده که با یک نگاه بلند مدت و راهبردی مساجد را به پیش ببریم.

حجت‌الاسلام سعید کرمی با تاکید بر اینکه بحث جوان سازی مساجد را در دستور کار خود قرار دادیم اظهار داشت: اگر شخصیت نسل جوان ما با مسجد گره بخورد بی شک تربیت آنان الهی خواهد شد.

به گفته این مسئول فرهنگی امور مساجد کشور ، پیوندهای خوبی بین مسجد و مدرسه ایجاد شده به طوری که امسال در ایام اعتکاف ، 94 مسجد در تهران مجری اعتکاف دانش آموزان را برعهده داشته اند.

وی اضافه کرد: با همکاری و تعامل بیشتر بین مساجد و آموزش و پرورش می توان شاهد فعالیت های بیشتری در این زمینه بود.

معاون فرهنگی اجتماعی مرکز رسیدگی به امور مساجد ، توجه به حضور بانوان و تسهیلات برای حضور این قشر ازجامعه همچون فضای فیزیکی مناسب برای حضور بانوان ، زیبا سازی مساجد ، توجه به مسائل نرم افزاری ، اختصاص آسانسور درمساجد و خدمت رسانی در ابعاد فرهنگی و اجتماعی به بانوان را ، بخشی از کارهای انجام شده در سال گذشته در سطح مساجد تهران اعلام کرد.

وی با اشاره به تاکید رهبری برای برپایی نمازهای سه گانه در مساجد ؛ از افزایش اقامه نماز صبح در مساجد از 540 نماز جماعت به 1300 نماز جماعت خبر داد و یادآور شد که تا پایان 5 ساله آینده ، مساجدی که امکان برگزاری نماز صبح را خواهند داشت به پوشش صددرصدی خواهند رسید.

حجت‌الاسلام سعید کرمی تصریح کرد: در تلاش هستیم با شناسایی مسیرهای پر رفت و آمد و مبادی ورودی و خروجی شهر تهران ، دیگر شاهد بسته بودن مساجد به غیر از وقت نماز نباشیم.

معاون فرهنگی و اجتماعی مرکز رسیدگی به امور مساجد در پاسخ به سوال خبرنگار هنرنیوز که پرسید «اگر چه مساجد نیازمند تکریم هستند اما مرکز رسیدگی به امور مساجد برای تکریم نمازگزاران و کسانی که حضور مستمری در مساجد دارند به لحاظ حل مشکلات اقتصادی و فرهنگی ، چه برنامه هایی دارد؟ افزود: ما برای تقویت کارکردهای اجتماعی مسجد از ارتقای توانمندی مسجد در حوزه اجتماعی بهره برده‌ایم و درصدد هستیم با راه‌اندازی مراکز خیریه در مساجد، مشاوره جوانان برای ازدواج، مهدهای کودک و ستادهای کارآفرینی، این خدمات را ارائه بدهیم. آموزش خدام و هیئت امنا از دیگر برنامه‌های ما است و در سال گذشته ۱۴۰۰ خادم بحث آموزش بهداشت و ایمنی را گذراندند که این امر توانست کارکردهای خادمان را ارتقاء بدهد.

وی همچنین در بخش دیگری از صبحت های خود با بیان اینکه مسجد سازی باید در اولویت مردم و خیرین قرار بگیرد گفت: مسجد انسان ساز است و در و دیوار و فضای معنوی مساجد «تربیت ساز» و «آرامش بخش» است.

حجت‌الاسلام سعید کرمی از نگاه رئیس سازمان صدا و سیما به حوزه مسجد تشکر کرد و از راه اندازی «قرارگاه مسجد» در سازمان صداو سیما به مدیریت علیرضا برازش خبر داد.

وی از رسانه ها خواست هشتک «من خادم افتخاری مسجدمون هستم» را به آحاد مردم معرفی کنند.

لازم به ذکر است که دهه تکریم و غبارروبی مساجد هر ساله از 27 اردیبهشت تا 5 خرداد در همه مساجد سراسر کشور برگزار می شود.

منبع: مازند مجلس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mazandmajles.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مازند مجلس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۳۱۸۷۵۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیشرفت و تغییر در جامعه از خط سیر مدرسه و معلم می‌گذرد

ایسنا/زنجان مدیرکل آموزش و پرورش استان زنجان گفت: اگر قرار بر پیشرفت و تغییر باشد، همه مسائل از خط سیر مدرسه و معلم می‌گذرد یقیناً توجه به دانش‌آموزان، معلمان و مدرسه می‌تواند بسیاری از گره‌ها را باز کند.

علی اسماعیلی امروز (دوشنبه ۱۷ اردیبهشت‌ماه) در برنامه متمرکز هفته گرامی‌داشت مقام معلم که در سالن همایش‌های بین المللی روزبه برگزار شد، اظهار کرد: در سایه تلاش جهادی همه عناصر موثر بر روند تعلیم و تربیت استان زنجان، شاهد توفیقات و موفقیت‌های خوبی در یک سال گذشته در استان بودیم که مدیون تلاش جهادی آنان هستیم.

وی با اشاره به ارتقاء خوب مناطق آموزش و پرورش استان زنجان در جایگاه رتبه‌بندی مناطق کلی کشور، افزود: منطقه‌ای داشتیم که بالای ۲۷۰ رتبه در سال گذشته جابه‌جایی داشت که بسیار حائز اهمیت است.

مدیرکل آموزش و پرورش استان در ادامه با بیان اینکه در خصوص خروجی امتحانات نهایی در سال گذشته، رتبه یازده کشوری را کسب کردیم، گفت: رتبه خروجی امتحانات نهایی در سال‌های گذشته حدود ۲۰ بود.

او در رابطه با توسعه و گسترش رشته‌های فنی- مهارتی در استان زنجان، افزود: رشته‌های فنی و مهارتی در استان گسترش و توسعه خوبی داشتند به نوعی که از برنامه‌ پیش‌بینی شده وزارت مطبوع درصد بیشتری داشت.

اسماعیلی در رابطه با رشد ساخت و ساز مدارس استان زنجان نیز اظهار کرد: طی سال گذشته اداره‌کل نوسازی مدارس استان زنجان حدود ۲۱۷ کلاس را به آموزش و پرورش استان تحویل داد که در نوع خود بی‌سابقه بوده است.

وی با بیان اینکه برنامه‌های متعددی از جمله توجه به اردوها و اردوگاه‌ها، توسعه فضاهای تربیتی و غیره سبب تغییر فضای تربیتی حاکم در مدارس استان زنجان شده است، افزود: کسب رتبه‌های علمی، المپیادی، قرآنی، فرهنگی در استان زنجان در سطح کشور جهش مناسبی داشته است.

مدیرکل آموزش و پرورش استان با بیان اینکه سال گذشته ۲۰ زمین چمن در مدارس زنجان افتتاح شده است، گفت: توزیع سالن‌ها و چمن‌های ورزشی غالبأ در مدارس محروم، روستایی و برای استفاده در مناطقی است که کمتر نسبت به این امکانات توجه شده بود، است.

او با اشاره به اینکه توزیع شیر بعد از سال‌ها در مدارس استان زنجان انجام شد که گامی در مسیر سلامت دانش‌آموزان بود، خاطرنشان کرد: اگر قرار بر پیشرفت و تغییر باشد، همه مسائل از خط سیر مدرسه و معلم می‌گذرد؛ یقیناً توجه به دانش‌آموزان، معلمان و مدرسه می‌تواند بسیاری از گره‌ها را باز کرده و از آسیب‌های اجتماعی جلوگیری کند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • ساختمان سازی، بیشترین حوادث کار را در لرستان دارد
  • شرکت زوج‌های عضو کانون‌های مساجد کردستان در دوره علمی آموزشی«شمس»
  • پیشرفت و تغییر در جامعه از خط سیر مدرسه و معلم می‌گذرد
  • کارگاه آموزشی کارآفرینی و اشتغال «همت در مسجد» در بندرعباس برگزار شد
  • ادعای‌های متعارض اصلاح‌طلبان در خصوص انتخاب هیئت رئیسه مجلس/ از نگاه چپ‌ها قالیباف با پایداری ائتلاف می‌کند یا با اعتدالی‌ها؟
  • جامعه ما با شبیخون فرهنگی دشمن روبروست/پاسدار و نگهبان مساجد، علما و طلاب هستند
  • اختتامیه جشنواره سفیران سلامت در چابهار برگزار شد
  • حرکت جدی بنیاد ملی علم ایران به سوی مرجعیت علمی 
  • کج‌سلیقگی‌ مدیران فرهنگی نوجوانان را از مسجد فراری کرد
  • کانون‌های مساجد ظرفیت مؤثری برای غنی‌سازی اوقات فراغت هستند