Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیر امور آب و فاضلاب روستایی قاین از فرسودگی ۳۰ درصد انشعابات آب مشترکان روستایی قاین خبر داد و گفت: جلوگیری از هدر رفت بالای آب و اصلاح و بازسازی شبکه‌های فرسوده روستاها ۵۵ میلیارد ریال اعتبار نیاز دارد.

محمدرضا عیدی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در بیرجند با اشاره به نیاز اعتباری این شهرستان برای اصلاح و بازسازی انشعابات مشترکین اظهار داشت: قاینات با برخورداری از 22 هزار و 466 مشترک بیشترین تعداد مشترکین استان را دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی گفت: این شهرستان با توجه به فرسودگی انشعابات با کمبود شدید اعتبارات اصلاح و بازسازی مواجه است.

مدیر امور آب و فاضلاب روستایی قاین گفت: انشعابات 30 درصد مشترکین معیوب است و حدود 6 هزار و 739 کنتور نیاز به تعویض دارد.

عیدی با اشاره به هدررفت بالای آب از مسئولان استانی خواستار پیگیری این موضوع شد و تاکید کرد: تنها برای جلوگیری از هدر رفت آب و اصلاح و بازسازی شبکه فرسوده روستاها 55 میلیارد ریال اعتبار لازم است.

وی تصریح کرد: هر چند سال گذشته یک میلیارد و 600 میلیون تومان برای تعویض انشعابات اعتبار گذاشته شد اما فقط 600 میلیون تومان از محل 2 درصد نفت تخصیص یافت.

مدیر امور آب و فاضلاب روستایی قاین به هزار و 350 کیلومتر شبکه توزیع و انتقال در این شهرستان اشاره و بیان کرد: از این میزان 418کیلومتر آن فرسوده است.

عیدی تاکید کرد: 30 درصد از شبکه کل مشترکین این اداره فرسوده است و تاکنون نسبت به اصلاح و بازسازی 29 کیلومتر اقدام شده و 389 کیلومتر از 418 کیلومتر شبکه فرسوده باقی مانده است.

وی با ارائه گزارشی از فعالیت‌های حوزه آب و فاضلاب روستایی شهرستان در سال 95 گفت: سال گذشته بسیاری از روستاها با بحران بی‌آبی مواجه بودند که با تلاش‌های انجام شده برخی از این روستاها ازچرخه آبرسانی سیار خارج شدند.

مدیر امور آبفار قاین همچنین از آغاز به کار پروژه‌های مجتمع آبرسانی کومیران، دره‌باز مهدی‌آباد، امیرآباد سرچشمه، آفریز، اسماعیل آباد، تیغدر و قومنجان با اعتبار مصوب 46 میلیارد ریال خبر داد.

عیدی افزود: برای اتمام این 8 طرح اعتباری بالغ بر 228 میلیارد ریال نیاز است وعملیات احداث 5 پروژه آبرسانی در روستاهای شندان عرب و فتح‌آباد و علی زنگی، شاهیک و چاه مجتمع حوزه قاین نیز با اعتباری بالغ بر 23 میلیارد ریال به اتمام رسیده و به‌زودی به بهره‌برداری می‌رسد.

وی درباره کیفیت آب گفت: در حوزه کنترل کیفی و امور آزمایشگاهی قاینات رتبه اول استان را دارد به طوری که 197 روستای شهرستان قاینات و زیرکوه زیر پوشش برنامه‌ای آزمایشگاهی شهرستان هستند و گندزدایی و کنترل کیفی و امور آزمایشگاهی آب این مناطق در قاین انجام می‌شود.

مدیر امور آب و فاضلاب روستایی قاین بیان کرد: آب شرب شهرستان قاینات از 37 حلقه چاه عمیق و دستی و 11 دهنه چشمه و 6 رشته قنات و در زیرکوه از 21 چاه عمیق و دستی، 5 دهنه چشمه و 4 دهنه قنات تامین می‌شود و در هرماه 490 نمونه میکروبی برداشت و مورد پایش قرار می‌گیرد.

وی افزود: سال گذشته 5 هزار و 974 نمونه میکروبی در آزمایشگاه قاین پایش شد که از این میزان 2 هزار و 350 مورد از شبکه‌های توزیع و 2 هزار و 700 نمونه از مخازن ذخیره و 924 نمونه از منابع آبی بوده است.

عیدی، با بیان اینکه شهرستان قاینات آزمایشگاه شیمی ندارد گفت: سال گذشته 78 مورد نمونه شیمیایی و 27 مورد نمونه نیترات به مرکز استان ارسال شد.

انتهای پیام/

R41348/P1357/S6,56/CT1

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۳۲۱۲۹۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حفر و تجهیز ۳۷ حلقه چاه آب شرب طی سال گذشته در همدان

به گزارش جام جم آنلاین همدان، فرهاد بختیاری‌فر اظهار داشت: تداوم خشکسالی‌های ناشی از عدم بارش کافی و تنش آبی در سال‌های اخیر، موجب بروز مشکلاتی در حوزه آبرسانی به شهرها و روستاهای استان شده است و رفع تنش آبی تمام مناطق شهری و روستایی همواره در دستور کار ما قرار دارد.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان همدان با اشاره به اقدامات انجام شده برای پیشگیری از تنش آبی در تابستان ۱۴۰۳ بیان کرد: با توجه به رویکرد وزارت نیرو و شرکت آب و فاضلاب استان همدان مبنی بر افزایش توان آب‌دهی مناطق شهری و روستایی، تسریع در محرومیت زدایی ورفع تنش آبی در کشور ۳۷ حلقه چاه آب شرب در شهرها و روستاهای استان حفر و آن‌هایی که آبدهی قابل ملاحظه‌ای داشتند، تجهیز شدند.

وی با اشاره به اینکه برای حفر و تجهیز این چاه‌ها ۱۵۸۰ میلیارد ریال هزینه شده است، خاطرنشان کرد: علاوه بر تلاش برای تامین آب مورد نیاز روستا‌ها و شهرها، کیفیت آب نیز مورد توجه است تا آب سالم و بهداشتی در اختیار هم استانی‌ها قرار گیرد.

دیگر خبرها

  • حفر و تجهیز ۳۷ حلقه چاه آب شرب طی سال گذشته در همدان
  • حدود ۳۰ درصد مدارس گناباد نیازمند بازسازی است
  • تکمیل طرح‌های آبی مشگین‌شهر نیازمند ۲ هزار میلیارد تومان اعتبار است
  • ۵۰ واحد مسکونی در خراسان جنوبی بر اثر سیلاب اخیر خسارت دید
  • روستاهای آبپخش نیازمند توجه بیشتر مسؤولان هستند
  • تخصیص اعتبار به بخش شیدا نیازمند نگاه ویژه‌ است
  • تخصیص اعتبار به بخش شیدا نیازمند نگاه ویژه‌ای است
  • اهدای تسهیلات نوسازی به واحدهای فرسوده روستایی کرمانشاه
  • اجرای ۲۲ هزار و ۵۰۰ متر شبکه توزیع آب آشامیدنی در شهرستان درمیان
  • دریافت تسهیلات درجاسازی واحد‌های فرسوده روستایی واقع در حریم ممنوعه میراث فرهنگی