Web Analytics Made Easy - Statcounter

کاندیدای دوازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری با بیان اینکه از ظرفیت مدیریتی آقای قالیباف و همه کسانی که از کاندیداتوری باز ماندند، استفاده خواهیم کرد، خطاب به دولت یازدهم گفت: از کجا یکباره شب انتخابات بودجه سازمان های تحت پوشش را سه برابر کردید، شما که گفتند پول نیست.
به گزارش «تابناک»، حجت الاسلام سید ابراهیم رئیسی عصر امروز در همایش بزرگ حامیان خود در مصلای تهران که با حضور شمار زیادی از چهره های اصولگرا از جمله «محمدباقر قالیباف»، گفت: در حکومت مهدوی دو اصل اساسی برای کارگزاران حاکمیت وجود دارد، تقوا و کارآمدی که می تواند جامعه را به سعادت برساند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی افزود: آنچه در کارآمدی اهمیت دارد، ضمن برنامه مشخص، نیروهای کارآمد هستند که باید به دور از ادعا و حرف به مردم اقدام و عمل نشان دهند. باید مردم ببینند و حس کنند آنچه در برنامه وجود دارد و باید در زندگی آنها تحقق عینی پیدا کند؛ این است که در دولت کار و کرامت برنامه ای برای حضور زنان و مردان کارامد دارد و باید در عرصه باشند.
رئیسی ادامه داد: از برادر ایثارگرم دکتر قالیباف تقدیر می کنم که در یک اقدام زمان شناسانه مطابق آنچه نیاز امروز است تصمیم گرفت در ادامه خط امام جبهه منسجم و متحد داشته باشیم.
وی گفت: از آغاز تبلیغات اعلام کردیم مشکلات کشور را می دانیم و راه برون رفت از آن را نیز می دانیم. حداقل باید به لحاظ کمی و عددی هر سال یک میلیون شغل ایجاد شود. اعلام کردیم که امکان ایجاد اشتغال برای حداقل یک میلیون ممکن است گفتند مگر می شود. گفتیم اگر اقتصاد دریا، پیشران های اقتصاد مثل مسکن، اقتصاد فضای مجازی و بسیاری از فضا ها دیگر را به کار گرفتیم و از همه مهمتر جلوی فساد را گرفتیم این ایجاد شغل شدنی است.

این کاندیدای ریاست جمهوری گفت: از کجا یکباره شب انتخابات بودجه سازمان های تحت پوشش را سه برابر کردید، شما که گفتند پول نیست. شب انتخابات دهیاران را صدا کردید و به هر کدام ۱۰ میلیون پول دادید.
وی افزود: از شما سوال دارم آقای روحانی مگر متن برنامه ششم نیست که بیکاری از ۱۲ به ۶ برسد، شما نه برنامه ای را تقدیم مجلس کردید و نه قصدی برای اجرای آن دارید.
این کاندیدای ریاست جمهوری گفت: مسئله ما راستی است، هر کس با هر سلیقه ای می داند که امروز ۱۷ هزار کارگاه تعطیل شده است غلط است، امروز نیمی از مراکز تولیدی تعطیل باشد غلط است. چرا این وضعیت درست شده است؟
رئیسی گفت: کسی که باعث این وضع در مملکت شده برای باز شدن قفل بیکاری کلید را در بیرون کور جستجو کرده است، کلید باز شدن قفل ها در دست توانای ملت است. شما یک به یک گام هایی را طی کردید در برجام پیش پرداخت کردید، چک نقدی که امروز می تواند باعث انجام تعهد آنها شود را دادید رفت، این دولت با این دیپلماسی توانایی نقد کردن این چک را ندارد.
وی افزود: امروز در هیچ کجای جهان هیچ کس بنیه دفاعی خود را تضعیف نمی کند، همه برای بازدارندگی موشک تولید می کنند اما شما چرا بنیه دفاعیه کشور را تحقیر و تضعیف می کنید، ما اجازه نخواهیم داد در این کشور بنیه دفاعی تضعیف شود.
این کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری گفت: اف ای تی اف و پذیرفتن سند ۲۰۳۰ از دیگر اقداماتتان بود. شما یک سند بومی را می خواهید منحل کنید. پذیرفتن این سند بدون بومی کردن یعنی پذیرفتن سند تحول آموزش و پرورش کشور، ما این نگاه را اساس مشکل می دانیم.
وی ادامه داد: نگاه بیگانه که او را موثر بدانیم، ملت را بی اثر دانسته و به ذخایر موجود بی اعتماد باشیم مشکل اساسی ماست.
نامزد انتخابات ریاست جمهوری گفت: درباره قراردادهای نفتی اگر برخی مسائل روشن شود معلوم می شود در این دولت چه کسانی در حال دلالی نفتی هستند.
رئیسی تصریح کرد: دولت مستقر باید بگوید چه کرده تا مردم برای دوره بعد هم به او اعتماد کنند، آیا وعده خود را عملی کرده است یا خیر؟! دولت می گوید ما اهل دیوار کشیدن هستیم؛ ما بین مردم و کسانی که اموال مردم را چپاول می کنند دیوار می کشیم.
کاندیدای دوازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری گفت: مگر آزادی را شما به زنان و دختران دادید، مگر شما به اهل سنت و گویش های مختلف اجازه دادید رسم الخط خودشان را داشته باشند، قانون اساسی این اجازه را داد.
وی ادامه داد: آیا دیپلماسی فعال این است که شما به غرب بگویید می خواهیم در انتخابات پیروز شویم و هوای ما را داشته باشید؟
رئیسی گفت: امروز گام های بسیار ابتدایی را برای ارتباط با ۴ کشور برمی داریم، ما با ۱۸۰ کشور بنای برقراری ارتباط داریم.
این کاندیدای ریاست جمهوری گفت: امروز مردم بین جریان ناکارآمدی و کارآمد باید یکی را انتخاب کنند. ما تعامل با همه کشورها را قبول داریم اما تعاملی که عزتمندانه و با کرامت باشد.
وی گفت: طرفداری از هنرمندان یعنی فرصت برابر برای همه هنرمندان نه اینکه هنرمندی گوشه بیمارستان جان دهد کسی سراغی از او نگیرد.

نامزد انتخابات با بیان اینکه کسانی که حرف از حقوق شهروندی می زنند باید بدانند حقوق شهروندی نوشته و برنامه کم ندارد، اظهار داشت: حق شهروندی آن است که بیکاری نداشته باشیم و سفره شهروند خالی نماند. حق شهروندی آن است که زن و فرزند ما شغل با کرامت داشته باشند و صاحب لیسانس ما مدرک در دست نگیرد و دنبال کار باشد. حق شهروندی این است که صندوق فرهنگیان را به غارت نبرند.
رئیسی ادامه داد: گرفتن مالیات بر ارزش افزوده از یقه سفیدانی که از مالیات فرار می کنند خوب است نه کسبه خوش حسابی که کارشان گرفتار رکود شده است.
این کاندیدای ریاست جمهوری گفت: گذشته ما دور کردن سایه تروریسم از کشور است. گذشته ما سربازی برای ملت است. شما چرا یادتان رفته ۲۰ سال سمت امنیتی داشتید و یکباره لب به سخن می گشایید. آیا منافع شخصی را به منافع ملی ترجیح می دهید. من در کسوت کاندیدای ریاست جمهوری به آقای روحانی توصیه می کنم حرفی نزنید که اگر فردا نوار سخنانتان را گوش کردید بگویید من این حرف ها را نگفته ام.
وی افزود: می گویند ما می خواهیم به گذشته برگردیم ما می گوییم نه بازگشت به گذشته، نه تحمل وضع موجود بلکه تغییر به نفع مردم.
نامزد انتخابات گفت: ما به پیروی از شهدا که امور دست نیافتنی را تحقق بخشیدند، اعلام می کنیم هم می دانیم، هم می خواهیم و هم می توانیم. ما به همسایگی امام رضا افتخار می کنیم. با عنایت ثامن الحجج و تصمیم گیری ملت آنچه در ۲۹ اردیبهشت رقم می زنند به نفع ملت خواهد بود.
رئیسی با بیان اینکه از همه ظرفیت نخبگانی کشور و همه دغدغه مندان انقلاب شکوهمند اسلامی بهره خواهیم گرفت خاطرنشان کرد: آقای محمد باقر قالیباف ظرفیت شخصی، اجتماعی و مدیریتی دارند که از این ظرفیت در دولت کار و کرامت استفاده خواهیم کرد.
وی تصریح کرد: ما از ظرفیت همه کسانی که می خواستند کاندیدا باشند اما نتوانستند و همه آنهایی که در خط امام باشند استفاده می کنیم.
این کاندیدا ادامه داد: با کمک و مشارکت شما مردم و جوانان که امام و رهبری دولت کار وکرامت را تشکیل خواهیم داد، دولت کار و کرامت دولت جوانان خواهد بود.
نامزد انتخابات گفت: ما به پیروی از شهدا که امور دست نیافتنی را تحقق بخشیدند، اعلام می کنیم هم می دانیم، هم می خواهیم و هم می توانیم. ما به همسایگی امام رضا افتخار می کنیم. با عنایت ثامن الحجج و تصمیم گیری ملت آنچه در ۲۹ اردیبهشت رقم می زنند به نفع ملت خواهد بود.
رئیسی با بیان اینکه از همه ظرفیت نخبگانی کشور و همه دغدغه مندان انقلاب شکوهمند اسلامی بهره خواهیم گرفت خاطرنشان کرد: آقای محمد باقر قالیباف ظرفیت شخصی، اجتماعی و مدیریتی دارند که از این ظرفیت در دولت کار و کرامت استفاده خواهیم کرد.

وی تصریح کرد: ما از ظرفیت همه کسانی که می خواستند کاندیدا باشند، اما نتوانستند و همه آنهایی که در خط امام باشند استفاده می کنیم.
این کاندیدا ادامه داد: با کمک و مشارکت شما مردم و جوانان که امام و رهبری دولت کار وکرامت را تشکیل خواهیم داد، دولت کار و کرامت دولت جوانان خواهد بود. برچسب ها: رئیسی ، مصلای تهران ، قالیباف ، دولت کار و کرامت ، تابناک

منبع: تابناک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۳۲۲۷۱۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

یکدست یا تضارب آرا/ ترکیب هیئت‌رئیسه مجلس دوازدهم چگونه خواهد بود؟

انتخابات دور دوم مجلس شورای اسلامی در ۲۱ اردیبهشت برگزار می‌شود تا تکلیف ۴۵ کرسی باقی مانده مشخص شود.

در دور اول انتخابات مجلس در تهران چهره‌هایی که در لیست‌های شورای ائتلاف، شورای وحدت و ائتلاف امنا بودند توانستند به مجلس راه پیدا کنند از این رو رقابت بر سر جلوس بر کرسی ریاست مجلس از همان فردای اعلام نتایج انتخابات آغاز شده است.

حضور محمدباقر قالیباف رئیس مجلس یازدهم در رده چهارم انتخابات مجلس در تهران گمانه‌زنی‌هایی را برای اینکه وی در مجلس دوازدهم کرسی ریاست را به رقبایش واگذار می‌کند شکل گرفته است، اما با وحدتی که بین شورای ائتلاف نیرو‌های انقلاب اسلامی و جبهه پایداری شکل گرفته احتمال زیاد رقابتی بین این دو جریان وجود نداشته باشد، اما ائتلاف امنا که در خارج از این ائتلاف است جدی‌ترین رقیب قالیباف برای ریاست مجلس است.

حجت‌الاسلام سید محمود نبویان نفر اول انتخابات مجلس در تهران در کنار حجت‌الاسلام حمید رسایی، حجت‌الاسلام مرتضی آقاتهرانی، منوچهر متکی، حجت‌الاسلام مجتبی ذوالنوری و حمیدرضا حاجی‌بابایی ازجمله افرادی هستند که نام آنها در کنار نام قالیباف برای ریاست مجلس شنیده شده البته با توجه به ائتلاف شانا و پایداری به‌طور قطع باید یا قالیباف و یا آقاتهرانی نامزد ریاست قوه مقننه شوند.

البته با توجه به اینکه حدود ۱۵۰ منتخب مجلس دوازدهم (تا قبل از برگزاری دور دوم انتخابات مجلس) از لیست شورای ائتلاف هستد به نظر می‌رسد گزینه اصلی برای ریاست مجلس همان رئیس مجلس یازدهم یعنی محمدباقر قالیباف باشد.

با توجه به اینکه ائتلاف امنا برای ریاست مجلس رقابت نزدیکی با شورای ائتلاف دارد این احتمال وجود دارد ترکیب هیئت‌رئیسه مجلس یکدست نشود و از جریان‌های مختلف در آن حضور داشته باشند.

تصمیمات باید در درون مجلس گرفته شود

مجتبی یوسفی عضو هیئت‌رئیسه مجلس یازدهم درباره ترکیب هیئت‌رئیسه مجلس دوازدهم به خبرنگار باشگاه خبرنگاران جوان گفت: الان زود است و نباید برای ترکیب هیئت‌رئیسه مجلس آینده عجله کرد.

وی اظهار کرد: هر قوه‌ای یکسری مزایا و معایبی دارد و برای اینکه معایبمان را کم کنیم باید ساختار تصمیم‌سازی، تصمیم‌گیری و مسئولیت‌ها با همراهی نمایندگان مجلس صورت گیرد.

عضو کمیسیون عمران مجلس بیان کرد: تضارب آرا اشکال ندارد و نظرات و جریان‌های مختلف باعث رشد، چالش و پخته‌تر شدن غنای بحث‌ها می‌شود، اما اینکه به تفرقه و چنددستگی برسد نه به نفع نظام و نه به نفع کشور است.

یوسفی ادامه داد: اینکه انتقاد به تخریب و دودستگی برسد و هم در مجلس فعلی و هم در مجلس آینده تصمیم‌هایی که باید بین نمایندگان گرفته شود، از بیرون گرفته شود قطع‌به‌یقین باعث ضرر قوه مقننه می‌شود و اقتدار مجلس کاهش پیدا می‌کند.

عضو هیئت‌رئیسه مجلس یازدهم گفت: درباره ترکیب هیئت‌رئیسه مجلس بعد نمی‌توان پیشداوری کرد، اما نظرم این است که باید کار مجلس به نمایندگان سپرده شود. 

با توجه به اینکه مجلس جایی است که همه دیدگاه‌ها و تفکرات باید در آن باشند جریان‌های سیاسی نباید از تضارب آرا برای اداره مجلس خود را محروم کنند.

دعوا بر سر صندلی را دوست ندارم

روح‌الله متفکرآزاد عضو هیئت‌رئیسه مجلس یازدهم به خبرنگار باشگاه خبرنگاران جوان گفت: معتقدم مجلس جایی است که همه باید باشند و در آن حرف بزنند.

وی اظهار کرد: می‌توان در یک جامعه متکثر با دیدگا‌ه‌ها و سلیقه‌های مختلف بدون دعوا، جنگ، هتاکی، پرده‌دری با سلم و صفا و وحدت زندگی کرد و اهداف را پیش برد.

نماینده مردم تبریز، آذرشهر و اسکو در مجلس بیان کرد: اینکه هرکسی بتواند حرف خود را بزند به رشد و پیشرفت کشور کمک می‌کند لذا امیدوارم مجلس بعدی مجلسی باشد که هر دیدگاهی امکان بیان نظرش را داشته باشد و جمع‌بندی آن بشود تلخ نکردن ذائقه مردم و نشان دادن اینکه همه تلاش ما برای رفع مشکلات کشور است و دعواهایمان هم این باشد که چگونه می‌توان مشکلات کشور را حل کرد نه اینکه من کدام سمت بنشینم، چون من دعوا بر سر صندلی را خیلی دوست ندارم. 

برای تشکیل مجلس دوازدهم باید تا هفت خرداد صبر کرد تا هیئت‌رئیسه سنی مجلس انتخابات هیئت‌رئیسه را برگزار کند البته به‌غیر از رقابت بر سر ریاست مجلس آینده، رقابت برای حضور در ترکیب هیئت‌رئیسه بین نمایندگان هم داغ خواهد بود.

باشگاه خبرنگاران جوان سیاسی مجلس

دیگر خبرها

  • قالیباف و آقاتهرانی برای ریاست مجلس به توافق رسیدند؟
  • فرمانده کل قوا از وضعیت موجود رضایت مطلق ندارند
  • رئیس دفتر فرمانده معظم کل قوا: رهبر انقلاب از وضعیت موجود رضایت مطلق ندارند
  • واکاوی تساوی سپاهان و پرسپولیس؛ سرد، کسل کننده و بی‌روح
  • تنش آبی و نبود صنایع تبدیلی از چالش‌های مهم خدابنده است
  • یکدست یا تضارب آرا/ ترکیب هیئت‌رئیسه مجلس دوازدهم چگونه خواهد بود؟
  • هشدار انریکه به دورتموند: چیزی برای از دست دادن نداریم
  • دوراهی قالیباف برای رسیدن به صندلی ریاست
  • واکنش معنادار مشاور قالیباف به بازگشت گشت ارشاد
  • هشدار مشاور قالیباف درباره بازگشت گشت ارشاد به خیابان ها /یک واقعه فیزیکی برنامه ریزی شده در کف خیابان؟!